Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
humigabi
aktív tag
válasz
tranceplanet #12195 üzenetére
A linkedben lévő "kütyü" a múlt héten jött meg nekünk, döbbenetes amit tud. Csak ajánlani tudom mindenkinek kiegészítés képpen egy robot mellé, mert amit az nem tud kitakarítani plusz a szövet bútorokat (szőnyegeket is) félelmetes minőségben takarítja egy ilyen akksis gép (Dyson sem tud többet).
-
Roborock S5 Max EU raktárból! Lengyel, Francia raktárból ingyen szállítás!
Kupon: COEXA5IFNB3Q
384.98$ -
kmarci25
veterán
válasz
tranceplanet #12189 üzenetére
Így igaz. Mondjuk nálunk a sima porszívózást is vállaltam. Lehet, az is kütyü?
-
wagzo
csendes tag
válasz
tranceplanet #12189 üzenetére
Yes.
-
-
Magga
aktív tag
Szervusztok!
Viomi V2 Pro porszívónk van kb. fél éve, eddig nagyon szépen tette a dolgát.
Volt egy kis felújítás a lakásban, ezért kb 2 hétig nem ment, állt a töltőn. MIután első nap beindítottam, arra értünk haza, hogy egy cipőfűzőt megevett, az előszoba közepén állt kikapcsolva.
Kiszedtem a cipőfűzőt, majd beindítottam és azóta furcsaságokat művel.
Bekapcsolás után folyamatosan és nagyon hangosan pörgette a kefét állandóan, mikor be volt kapcsolva, még töltőn is. Indítottam egy programot, végigment, de utána is folyamatosan pörgette a kefét. Próbáltam resetelni, de nem jártam sikerrel, mintha a gombok nem reagálnának... Végül hagytam lemerülni. Miután töltőre tettem nem pörgött a kefe, viszont azt írja az app, hogy 100% a töltöttség, ahogy lehúzom róla kikapcsol és a program sem indul el. Meg sem mozdul, azt mondja, hogy tegyem sík felületre és próbáljam újra, majd hibával leáll.
Van bárkinek ötlete, hogy mit tudnék tenni vele?? -
norbiktm1
friss újonc
válasz
tranceplanet #12170 üzenetére
köszi a segítséget. megrendeltem
-
humigabi
aktív tag
[link] Napfénysüti
Ilyen gond nálunk is volt, de az alkalmazás bezárása és újra megnyitása helyre tette a dokkolót (volt, hogy kétszer kellett megcsinálni, de helyre állt).
-
bark88
csendes tag
válasz
Napfénysüti #12177 üzenetére
Indits egy uj teljes takaritast. Ha nem akarod hogy mindenhova menjen akkor zard be a szobaba ahol van a dokkolo vagy hasznalj virtualis falakat.
-
Suncas
friss újonc
Köszi, gyorsan be is rendeltem egyet.
-
wagzo
csendes tag
válasz
Napfénysüti #12177 üzenetére
Én áthelyeztem máshová a dokkolót és megtalálta magától.
-
Napfénysüti
nagyúr
Megjött a Mop Pro, sikerült is beüzemelni. Elég okosan közlekedik viszont van egy gondom.
Feltérképezte a lakást de míg délután jó helyre tette a dokkolót addig estére az magától átkerült egy másik szobába (én nem nyúltam hozzá) . Ezt ki lehet javítani vagy újra fel kell térképeztetni az egész lakást? -
yabba
aktív tag
Sziasztok,
Ezzel a porszívóval van valakinek tapasztalata? A weboldal nagyon durván marketing szagú, a vélemények mind szlovákok (csehek?) google-lel fordítva, szóval ez egy kicsit zavar, de nem tudom hogy viszonyul a gép teljesítményéhez. Ez a Xiaomi lenne a másik jelölt. Szerintetek? Vagy valami egyéb javaslat?
Köszi.
-
tranceplanet
addikt
válasz
norbiktm1 #12169 üzenetére
Mindkettő bolt megbízható, mindkettőnél vásárolhattok!
Én előreutaltam a xiaomishop számlájára és így 2,5 év garit kaptam. A reklamációval kapcsolatban is jók a tapasztalatok. Turbado szintén jó hírű, telefonokkal kapcsolatban jót hallottam róluk.Hiába van a Lurdy házban hivatalos forgalmazó, ha termék meg nincs, a hajunkra kenhetjük! Pont ezt lovagolja meg a Xiaomishop, van tapasztalatuk bőven és folyamatosan hozzák az új termékeket.
-
norbiktm1
friss újonc
válasz
tranceplanet #12166 üzenetére
szia, a feleségemnek vennék ajándékba egy MOP pro-t ezt a Turbado oldalt néztem én is, korrekt az ár van fehér is. de itt bolti garanciát adnak ( 2 évet ) ezzel meglehet venni vagy mindenképpen xiaomishopos garanciával ( 1év ) érdemes) ? köszi a választ
-
tranceplanet
addikt
válasz
moriak #12165 üzenetére
Xiaomishop és Turbado online kereskedéseket nézd meg. Most nem vagyok naprakész árak tekintetében. Első blikkre egy Mop Pro jó lehet. Manapság már nem kapni mop nélküli készüléket, nem kötelező használni a mop funkciót. Persze pézkeret függő is, ki mennyire ár érzékeny. Félreétetted szerintem, pont azért ajánlunk Xiaomi robotokat, mert van tapasztalat a márkával és már bizonyított. Én csak Xiaomit vennék, a fenti két shopban kapsz rá magyar garit!
-
moriak
tag
válasz
tranceplanet #12153 üzenetére
Köszi a linket. Xiaomi Mi Robot helyett mi ajánlanátok amit hazai boltban meg lehet venni? (korábban rage-eltem, hogy mennyire befürödtem a Blitzwolf-al, így most már biztos, hogy tuti garis gépet vennék) Nekem nem fontos a feltörlés funkció.
-
spiky03
veterán
Köszönöm az infókat.
Én a teraszajto mellé a sarokba gondotam első körben, ott nem lenne szem előtt sem, meg ott van konektor is.
A másik gondoltamom az macerasabb lenne, a kamrába betenni, mert akkor az ajtaját nyitva kéne hagyni, az meg úgy nem lenne túl jó
Így akkor marad a sarok. -
spiky03
veterán
Mekkara hely kell a robotporszívóvan a dokkolóval együtt?
47 cm szélesség az elég? -
csak nem birtam ki..
mihelyst kijött az értesités a viomihoz, már csaptam is a frissités gombra. épp megy a takarítás. térképet, beállitásokat nem resetelte. eddig minden ugyanolyan jó mint volt. -
Headless
őstag
szia ha van pénz lóvére persze jó az irobot is, viszont azt hozzá kell tenni, hogy ez fotókkal dolgozik, vagyis a lidaros társaiknél kevésbé pontos.
Deebot950 még a neve is rossz ismeretlen gyártó (legalábbis számomra mindenképp), szerintem maradj egy köztes megoldáson, amik már ismertek... xiaomi (roborock), irobot,ilife (randomok) stb
De mostanság nem egy ilyen mit válasszak cikk készült azokat fusd át.
-
d-boy
senior tag
Sziasztok!
A Deebot 950-ről mi a véleményetek? Elég szépen teljesít a teszteken. Lehet végül egy iRobot i7-mellett döntök, mert az app és a cég szakmai háttere meghatározóan jobb, mint a kínaiaké. Erről mit gondoltok?
Szép napot, pacsi!
-
Ispy
nagyúr
-
Renataa
friss újonc
Sziasztok!
Xiaomi s5 max vásárlása előtt. Rengeteg helyen árulják iszonyatos árkülönbséggel. A xiaominál 180.000 ft, de találtam néhány helyen 140.000 körül. Lehet baj, ha az olcsót veszem? Gondolok itt pl garanciára vagy esetleg másik régiónak gyártották és nem kompatibilisek az alkatrészek vagy más különbség a hivatalos xiaomiban árulthoz képest. -
tranceplanet
addikt
válasz
redbiro #12151 üzenetére
Szia! Ajánlom ezt a cikket tanulmányozásra: [link]
Minden vásárlónak ajánlom figyelmébe!--------------------------------------------------
(#12147) oris
Jelenleg nem tud no mop funkciót! (ha a xiaomin múlik nem is fog tudni!) Úgy tudsz trükközni, hogy amikor a mop is fent van tartállyal, akkor a no go zónákat használod a szőnyegek kikerülésére. Amikor pedig sima porszívózásra küldöd, akkor kilövöd a szőnyeges no go zónákat (kis pénz kis foci). -
válasz
tranceplanet #12131 üzenetére
a viomi az hogy viszonyul a xiaomihoz? Kínában ezen a néven mennek a xiaomi porszívók?
azért kérdem, mert külföldön élek, lehet hogy ott tudnék szerezni viomit is, ha jól láttam van v2 és v3 is, bár annak nem néztem utána hogy ezek mely modellek megfelelői. -
bark88
csendes tag
Szia,
Igazabol neked kell eldontened, hogy meger e 100k-t, hogy szinte nulla idot kell foglalkoznod a porszivozassal es valamennyivel tisztabb is lesz a lakas mintha te csinalnad.
Ebben az arban szerintem Xiaomival jarsz a legjobban meg a baromsagaival egyutt is. Erdemes magyar garival venni, megbizhato boltbol. Nalam az egyik gep xiaomishop-bol van. Amikor egy firmware frissites megolte a gepet amint volt ra megoldasuk fel ora alatt megcsinaltak, nagyon segitokeszek voltak. -
Bári
tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy robotporszívó vásárlásán, de 2 eladó is lebeszélt róla, szóval megkérdezem itt is: 31 nm lakás, kb 25 lehet búrok által nem takart. 1 nagy sötétbarna szőnyeg és 2 kisebb. Érdemes-e ide egyáltalán robotporszívót venni?
Ha érdemes, akkor a Xiaomi robot vacuum-ot érdemes-e még megvenni. Nem akarok feltörlést, sosem használnám. Max 150 ezret szánnék rá, de a lidar és a xiaomi meghibásodási rátája aggaszt. Van sok xiaomi termékem, jók, olcsók, de néha az agyamra mennek, szervíz hálózat meg szinte nem létezik.
Ezeken gondolkodtam:
[Xiaomi robot vacuum]
[Vacuum Mop Pro]
[Samsung] -
oris
aktív tag
Xiaomi vacuum mop pro-nál van lehetőség a mop funkcióhoz másik tiltott zónákat létrehozni, mint ami a normál porszívóra vonatkozik?
-
factory01
tag
Sziasztok
Macska mellé melyik lenne a jobb választás a mop pro vagy az s5 max? Kinek mi a tapasztalata ezekkel a porszívokkal? Mennyire hatékonyak, alaposak? Rendesen felporszívoznak? Vagy ha az ember alapos akar lenni, akkor a hagyományos porszívó?
A másik a felmosó funkció, az ér valamit? Vagy nem kell nagy durranásra számítani? Inkább csak maszatol mint felmos? -
BBalazs1976
újonc
Engem is zavart egy nyikorgó hang, nálam a fő kefe oldalában lévő kis csapágyszerű forgó alkatrész volt a bűnös.
-
India
aktív tag
válasz
tranceplanet #12142 üzenetére
Megrendeltem
-
India
aktív tag
válasz
tranceplanet #12137 üzenetére
En ezt fogom megvenni
-
No.01
addikt
Tudom en, h hulyeseg, de ha jol kerestem akkor meg nincs feherben ugye?
Kerdes, h erdemes-e varni ra vagy legyen inkabb sima S6 vagy netalantan S5max?
-
India
aktív tag
válasz
tranceplanet #12134 üzenetére
Szia!
S6 MaxV lehet mar kapni kulfoldon ? -
No.01
addikt
Sziasztok,
Erdeklodnek, h a "hires" Roomban innen mi jelenleg az ami minden igenyt kielegit? Amolyan flagship killer?
A mop opciotol tovabbra is tartok, de ha a felhasznaloi velemenyek alapjan valoban er v.mit (esetleg meg parameterezheto is pl. h csak egy elore difinialt zonaban csinalja) akkor termeszetesen attol sem zarkozom el.Kulfoldi rendeles nem para, de a korabban emlitett SW gondoktol azert szeretnem magamat megkimelni ha lehetseged.
Mit ajanlanatok?
-
Ispy
nagyúr
válasz
tranceplanet #12131 üzenetére
Az s50-en is voltak bajok, főleg a térkép megjegyzésével, de az új szoftver óta semmi hiba.
-
tranceplanet
addikt
válasz
Pozsi85 #12125 üzenetére
Én már el is engedtem ezt. Totál béna a Xiaomi szoftveres fejlesztő részlege. Azon is gondolkoztam, hogy szándékosan csinálják, mert nem akarnak konkurenciát házon belül az S5 Max csúcsragadozónak. Ezzel mondjuk minket Global tulajdonosokat szivatnak, hogy ultra gagyi a szofveres támogatás. Én személy szerint már megbántam, hogy global készüléket vettem. Most kellene vásárolnom, akkor tuti egy jóárasított Viomi készüléket vennék, annak jó a szoftveres támogatása. Ami előny volt a hazai vásárlásnál, hogy 2,5 év Mo.-i garit adtak. Azt azért hozzá tenném, hogy hibátlanul teszi a dolgát a Mop Pro a jelenlegi firmware-rel is. Ami piszok mód hiányzik, hogy én döntsem el, hogy melyik mentett térképet használja, multimap nem izgat. Nem értem a Xiaomit amúgy, mert a telómra stabil az összes frissítés, pedig kapott két főverziót is és egyik sem volt tiszta telepítés! No mindegy, nem lehet minden termékük sikertörténet.
Láttam írtátok megjött az új T-Rex a tárgyfelismerő funkcióval: S6 MaxV -
bark88
csendes tag
válasz
takacsbotond #12124 üzenetére
Ket porszivo van a csaladban. Az egyik hasonloakat csinal amit irtal a masik egyaltalan nem.
Hasznalatban az a kulonbseg, hogy az egyiket a porszivon / alkalmazasban levo start gombbal inditjak teljes takaritasra, a masik mindig adott helysegekbe van kuldve takaritani. Probald ki te is, talan segit. Az tuti, hogy ha nem teljes takaritasra kuldod akkor nem frissiti a terkepet. Peldaul ha valami nagyobb targyat kiveszel a szobabol akkor utana is kerulgeti, mig ha teljes takaritasra kuldod akkor eszre veszi, hogy ott is tud takaritani es frissiteni fogja csak az adott teruletet. -
bzoleee
csendes tag
válasz
takacsbotond #12126 üzenetére
Ilyet nekem is csinált! Nem biztos, hogy ez a megoldás, de most működik: programból töröltem, cache fájlokat töröltem, porszívó gyári Vissza állítás, wifi reset, mi home program törlés. Szóval megpróbáltam mindenhonnan eltüntetni, hogy újként tudjam telepíteni. Azt hiszem egy szombati napom bánta a dolgot, mert hol nem jól térképezett, hol nem mentette el a térképet. És mindegyik újratérképezés között a fentebb említett lépések megismétlése. Nem tudom, hogyan, de egyszer csak jó helyre tette a töltőt, jó lett a térkép, el is mentette. Azóta rendben van.
A szűk hely nálam nem okoz problémát, pedig kb. 5 cm-rel szélesebb helyre kell elmennie tölteni, mint maga a gép. -
kmarci25
veterán
válasz
takacsbotond #12126 üzenetére
Nekem akkor keveredik össze, ha szűk helyen van, ott elakad pl., újraindítom és olyankor azt hiszi, hogy ismeretlen helyen van. Ilyenkor visszaviszem a dokkoló közelébe, kicsit nézelődik, forog körbe, ilyenkor megtalálja magát. Nem nagyon szűk a hely a dokkoló környékén?
-
takacsbotond
őstag
válasz
takacsbotond #12124 üzenetére
Videó a jelenségről: [link]
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Adott egy Roborock Vacuum Mop Pro.
Beállítottam a térképet, a tiltott zónákat, és a virtuális falakat, viszont kb. minden 3. indításnál úgy érzékeli, mintha máshol lenne, és elkezdi újratérképezni a lakást a virtuális falak, és tiltott zónák nélkül.
A dokkolóját sem találja mindig elsőre, és az is előfordul, hogy egyszerűen csak másik szobában érzékeli magát mint ahol van.
Mi lehet a gond?
Érdekes még, hogy a szobák elnevezésénél néha kínai karaktereket dob fel. -
Viomi V2 Pro tulajoknak, pár napon belül jön egy frissítés több hibajavítással.
Frissítésről az adatlap: [Official Viomi Community]
-
válasz
Napfénysüti #12121 üzenetére
Biztos lehetsz benne.
-
oris
aktív tag
válasz
Napfénysüti #12117 üzenetére
Ha megosztod az eszközt, akkor külön accountról is tudjátok kezelni (mi így használjuk).
-
Gubu0101
veterán
válasz
Lehet, egy accountal. Nekem telefonon és tableten is fent van, ezzel a megoldassal.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Nekem s50 van, de gondolom ugyanez a sztori, én csináltam egy accountot és minden eszközről azzal lépek be, meg a család többi tagja is, azt annyi. Van valami acc share is, de ott mindenféle korlátozások lehetnek, hogy ki mihez fér hozzá, szóval azt én hanyagoltam.
-
Napfénysüti
nagyúr
Xiaomi Vacuum Mop Pro porszívót lehet két külön telefonról vezérelni (Mi Home appból)?
-
válasz
takacsbotond #12114 üzenetére
Semmiben, ez Roborock s50 néven jött ki, csak van ahol odaírják, hogy Xiaomi.
Nincs belőle utánzat. -
takacsbotond
őstag
Őőő.... és miben más a Roborock mint a Xiaomi Roborock?!
-
válasz
takacsbotond #12109 üzenetére
A másik hozzászólást nézd, megy még. Az ár is ott van.
Nem Xiaomi, mivel Roborock.huliganboy: Igen. 1 év múlva ismét várható.
-
kmarci25
veterán
válasz
takacsbotond #12110 üzenetére
Mert nem is Xiaomi.
-
takacsbotond
őstag
Ez biztos nem valami utánzat a linken?
Sehol nem írja, hogy Xiaomi, ami alin gyanús... -
takacsbotond
őstag
Nem fogadja el a kupont.
Kuponnal mennyibe kerül?
Mivel jobb ez a gép a Xiaomi Vacuum Mop Pro-nál? Van olyan jó a szoftvere? -
válasz
takacsbotond #12106 üzenetére
Most nagyon jó áron van S5 max EU raktárból!
Kupon: CZBX65 +5$ store kupon +24$ select kupon: Select kupon
380.00$
[link] -
takacsbotond
őstag
Sziasztok.
Szeretnék egy robotporszívót.
4 szobát kéne takarítania, egy 60nm-es lakásban, rövidszőrű padlószőnyeg van az egyik szobában, illetve néhol vannak fedetlen kábelek.
Feltörlés nem fontos. 100e, max 130e alatti gépek jöhetnek szóba. Szimpatikusabb a lézeres megoldás, de nem ragaszkodom hozzá. Mit ajánlanátok? -
zacci
aktív tag
Hi all,
Segitseget szeretnek kerni Gen1 EU - kina atalakitasban.
Megodhato, hogy teljes erteku kinai verziokent mukodjon a robot ? Beleertve az automatizalast es a mihome-bol frissitest.
Pontosan hogy megy ennek a menete ?
Token megszerzese mar sikerult. Talaltam egy leirast:
https://logout.hu/bejegyzes/sz_gabor_3/xiaomi_gen1_gen2_porszivo_eu-kinai_verzio_valtas.html?stext=xiaomi%20gen1
de ott azt irja a szerzo, hogy rootolt fw-t kell feltenni. Ha rootolt fw kerul a gepre, akkor a mihome-bol utana menni fog a frissites ?
Talaltam egy masik oldalt, ahol elerhetoek az fw-k, de szerintem ezek alapbol nem rootoltak.
https://github.com/dgiese/dustcloud/wiki/Xiaomi-Vacuum-Firmware
Es mi van akkor ha egy EU Gen1-re ratolom a cn fw-t ? Ez mukodhet ? CN lesz tole a robot, vagy teglasitom a cuccot ?
A segitseget elore is koszonom!
zacci -
kisskd
tag
Sziasztok!
A topicból okulva mi is szereztünk egy S5 Max-ot, nagyon jóban lennénk, nagyszerű találmány, az együttélés kezdeti nehézségeit elhárítottuk, már csak egy oka van, hogy nem tudjuk a tervezett, és célszerű módon minden nap, automatikusan körbeküldeni: felgyűri/eltolja a szőnyegeket. Nem magas, nem rojtos, ha ráhuppan, szépen közlekedik rajta, csak ez nem mindig sikerül. Szőnyeg nélkül nálunk nem lakás a lakás, annyira nem kőbe vésett a helyük, hogy körbe tudjam rajzolni a térképen, felszedni meg nem sikerül minden nap, így Robi a dokkolón pihen hétvégéig általában.
Próbálram az IKEA hálós csúszásgátlóját, egy tank sem túrja vele arrébb a szőnyeget, de a szélét mégis sikerül meggyűrni.
Van még trükk, vagy választani kell a szőnyegek meg a robot közt? -
humigabi
aktív tag
válasz
Yager01 #12101 üzenetére
Ezt egyenlőre nem tudod megcsinálni. A Mop Pro fw-je csak egy térképet kezel, majd az ígért frissítés fog állítólag több térképet megjegyezni, kezelni. Most csak annyit tudsz tenni, hogy a térképes helyen térkép szerint takarít, a földszinten meg térkép nélkül megy egy teljeset és a végén nem mented el a térképet.
-
Yager01
senior tag
Sziasztok Van egy vacum mop pro amit szeretnék az emeleten is használni. felvittem és megrajzolta a térképet jelen pillanatban ez az egy térkép szerepel a map list- ben. lehúzom a földszintre és el akarom indítani a takarítást akkor hogy tudom azt beállítani hogy ne az emeleti mapot mutassa hanem kezdj el feltérképezni a földszinten és mappa listában jelenjen meg a takarítás végén az emeleti és a földszinti alaprajz külön külön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Battlefield 6
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest