Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Sajnos lehet, hogy engem is utolért a 11.11 átok, és nem lesz ebből karácsonyi ajándék.
Mit javasoltok?
Érdemes az "Extend processing"-et választani?Status:
The supplier is processing your order
Reminder:
Dear customer, the logistics is gradually recovering and we are working around the clock to make sure that you will receive your order as soon as possible. If you do not want to wait, you will need to wait 72 hours for seller approval. For your convenience, we will send you a refund automatically if seller fails to ship it within: 6days 02hours 21minutes 33seconds .
Extend Processing Time Request Order Cancellation -
Zoller83
csendes tag
-
geotom
tag
Nem értem ezt a "bérlemény" hisztit, hisz az ÁSZF egyértelmüen rendelkezik a tulajdonjogról:
"1.3.5. Adásvételi Szerződés – az Adásvételi Szerződés jelen általános szerződési feltételeivel összhangban kötött azon megállapodást
jelenti, amelyben az Eladó kötelezettséget vállal arra, hogy a Termék tulajdonjogát átruházza az Ügyfélre, illetve amelyben az Ügyfél
kötelezettséget vállal az alábbiakban meghatározott Vételárnak az Eladó részére történő megfizetésére és a Termék átvételére;"
A szerződés letölthető a Turbado honlapjáról kis guglizással
A tárolt verziót keresd, hisz a web nem felejt! -
Queen
tag
válasz
luciferk #13893 üzenetére
Láttam én is, hogy 2 napig 7000-rel több lett az ára, majd nem volt a kínálatban. Én nov. 5-én rendeltem, amikor 5 vagy több darabot írt készletnek. Persze nem érkezett meg, úgyhogy amit úgy jeleztek, hogy raktáron, az sem volt igaz.
Mondjuk én olvastam az oldalukon, hogy ez tulajdonképpen egy bérlés, de mivel itt a órumon senki nem rugózott ezen, gondoltam, nem fontos... Hát most már biztos, hogy irreleváns
-
luciferk
senior tag
Én is majdnem megszívtam, 4 nappal ezelôtt egy essentialt akartam tőlük rendelni de szerencsére kikerült a kinálatukból, az aránylag olcsó ár és a 2 év gari csábított. Akkor ezek szerint akik tőlük vásároltak ugrott a garijuk?
-
antalzse
csendes tag
Érdemes várni a Black Firday-ra az alin ha gépet vennék?
-
-
Stephan89
aktív tag
Akiket megkárosított a Turbado: gyertek ebbe a Facebook csoportba, sok hasznos info van ott is pl. a banki chargeback-kel kapcsolatban. [link]
-
Zoller83
csendes tag
válasz
Galahed #13878 üzenetére
Melyik levélben van számla hivatkozás? Én egyikben sem látok. Illetve ami számla, arra rá van írva, hogy számla és sorszáma is van. Én ilyet nem kaptam csak egy A4-es lapot aminek a jobb felső sarkában van vastag betüvel feltüntetve a rendelésszám, de ez nem számla....
-
Galahed
senior tag
válasz
zsamiatt #13874 üzenetére
Szerintem itt annyi történt, hogy :
ahogy irták is, a világ minden pontján nagy tételben vásárolnak és igy viszonylag olcsón betudják szerezni az eszközöket (7 országban vannak /voltak jelen)
Igy amit ők beszereztek azt a vevőknek (akik nem tudtak róla) bérbe adták. (Áfa adó stb előnyök)Ebben az ügyben én mint vevő/ mint kiderült :bérlő ( és magánszemély) tőlük bérlem az eszközt.
És nem vagyok kötelezhető a számla megőrzésére mint magánszemély.
Bár érdekem, hogy a garancia lejártáig megőrizzem. Igy ha követelés van akkor azt a Turbado teszi, teheti meg felém , de arra nagyon kiváncsi lennék....Mégis mi alapján, a köztünk létrejött "szerződés" semmit nem ir...
Igy szvsz nincs félnivalónk a garanciát, meg elvileg az európai XIAOMI-nál talán lehetne érvényesithetni, hisz a Turbado (elmondásuk szerint hivatalosan, európai verziót stb szerez be...)(egyébként a szerverük működik, a kapott e-mailben a számlahivatkozás él, letölthető)
-
NeOhu
csendes tag
Remélhetőleg tényleg így lesz és visszafizetik. 1 hete rendeltem tőlük, és nem jött még meg.
De ha már máshonnan kell rendelni, akkor szerintetek ez a bolt mennyire megbízható?
Vagy tudtok esetleg olyan boltot ajánlani ahol 2 év garanciával lehetne megvenni?
-
Zeki
nagyúr
-
Galahed
senior tag
-
--Ham--
csendes tag
-
Zoller83
csendes tag
válasz
zsamiatt #13863 üzenetére
Ettől tartok én is, viszont egy bérleti szerződés kellene ilyen esetben, és nekem is belőle egy példány.... itt viszont nincs semmi, annyi a hibám (meg sokan másnak), hogy bepipáltunk egy checkboxot a rendeléskor, hogy elfogadjuk a rendelést (ki a fene olvassa el az ÁSZF-et minden webshopos rendeléskor?)
A weboldal sem érhető el, az ÁSZF-sem, de a "számla szerű" papíron ami a porszívóval jött azon a szállító pedig a TEUMT LTD, ami egy szlovák cég 2018-as cégbejegyzéssel, ami a Turbado-val megegyezik. ("2020-05-18 - 2020-05-21Change of name from 'TURBADO.EU LTD' to 'TEUMT LTD'" gyanús nekem ez úgy ahogy van.... Meg mennyi cuccot eladhattak, most majd mindenkinél kopogtatnak idővel? Illetve ha csődbe megy ez az egész s...r, akkor pedig már nincs kinek visszaadni.., gondolom én :S
A papíron viszont az van, hogy olvasd el az ÁSZF-et (ami nem elérhető) és ha még sem értesz egyet, 14 napon belül elálhatsz... márpedig a turbado minden terméket így árult.
-
zsamiatt
őstag
-
-
Zoller83
csendes tag
válasz
Nikaré #13858 üzenetére
Azt sem értem, hogy most levélben 2x is kiküldtem 4 óra különsbéggel, hogy amennyiben ez bérmlemény, úgy elállok a rendeléstől (14 napon belül vagyok bőven), nyilván semmi válasz. Amennyiben nem válaszolnak és kifutok a 14 napból akkor mi lesz? Úgy értem én elvileg akkor le vagyok fedve nem? (CC'be elkdültem a páromnak és magamnak is egy másik címre a leveleket, nehogy az legyen, hogy ők semmit nem kaptak) Én azt gondolom, hogy innentől nem lesz mit követelnie a későbbiekben. Mélységesen felháborít, hogy közel piaci áron vettem és csak bérlemény, így még soha nem jártam, nem is értem az egészet... HA csodával határos módon mégis szolnának, hogy küldjem vissza a cuccot és majd küldik a befizetett pénzt, azt sem merném, mert abban biztos vagyok, hogy onnantól se pénz, se robot... Kérdés, hogy a boltjuk az nyitva van-e, ha igen inkább felsuhanok Debrecenből és átadom személyesen csak adják vissza a pénzt.
-
Zoller83
csendes tag
-
válasz
grabber #13852 üzenetére
Persze, hogy oka volt, de 7 évig nem volt velük probléma. Úgy mondanám, olcsóbb volt mint a többi hazai bolt.
Előre viszont senki nem tudhatta. Utólag meg könnyű. (nem rád értettem, nehogy félreérthető legyen)
Engem nem érint, tudvalévő, hogy én kizárólag kintről vásárolok. -
Zoller83
csendes tag
válasz
Stephan89 #13847 üzenetére
Egy feljelentést lehet megérne, bár nem tudom ilyen esetben mit lehet tenni. Nyilván én a gari elvesztése miatt nem fogok, nem ér annyit egész, a robot porszívó meg van legalább..., nem sokon múlt...
, de ha ezt tudom megveszem 20-al többért 166-ért z Alzánál és van gari is...és nem is "bérlemény", bár mostmár ez se az
-
Stephan89
aktív tag
Fiúk lányok, ezt a Turbado dolgot nagyon benéztük. Megszűnt a Facebook oldaluk is!
[link]Buktam 70.000 Forintot.
Soha többé nem vásárolok nem hivatalos forgalmazóktól. Nem is értem hogy lehettem ekkora... -
Zoller83
csendes tag
Szépen csendben amíg ebédeltem megszűnt a Turbado facebook oldala is...
-
ezsolti
tag
Sziasztok!
Xiaomi roborock s50-hez keresek hepa filtert. Több internetes oldalt végignéztem (banggood, ebay, ali) de nem vagyok meggyőzve a látottak alapján. Sokszor a hepa filter oldalához nincs hozzáragasztva a szűrőbetét ami így semmit sem ér. Ki honnan szokott rendelni ami biztos hogy jó.
A xiaomishop.hu-n sajnos nem rendelhető státuszban van a mosható hepa szűrő. -
sziasztok!
Otthon szüleim leszeretnék cserélni a full random Aldi-s porszívót. Árban sajnos a Lidaros Xiaomik ki vannak lőve, max. 60-70k környékén gondolkoztunk.
Első körben a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential jött velem szembe. Jók a vélemények róla? Esetleg más ajánlottabb típus? Az sem baj ha nem fehér, hanem fekete a robi
Köszi!
-
Zoller83
csendes tag
válasz
Silent77 #13839 üzenetére
Mostmár a garancia érdekel legkevésbé, bár igaz bosszant nagyon.... De elvileg ez bérlemény és addig hazsnálom ameddig akarom..., de mivel az ÁSZF-ket sem tudom megnézni, mivel nem megy a weboldal ilyenkor mi van? Majd 3-4 év múlva csengetnek hogy kitudja mikor lejárt a kaució által fedezett bérleti idő (ha van egyáltalán ilyen, de nem tudom, mert nem tudom megnézni) és közlik, hogy nemtom hány száz ezerrel tartozok? Ez nonszensz..., de azért eléggé ideges vagyok.. :S
-
Magnoli
újonc
válasz
Galahed #13830 üzenetére
Sziasztok, 2 napja én sem találom a Turbado-t...jajj most olvasom hogy írtátok, hát remélem előkerülnek, vagy rendezik valahogy a helyzeteket...
Az Alis bakim óta még mindig az S6 MaxV-t keresgélem legjobb áron, itthon 230-ért a mishop-ban találtam, erről mi a véleményetek?
Illetve szerintetek érdemes-e 1-2 hónapot várni árcsökkenésre, és ha igen, Mo-n vagy inkább valamelyik külföldi oldalon? -
Zoller83
csendes tag
-
-
antalzse
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi modellen gondolkozom:
Viomi SE - erről olvastam egy jó tesztet a kiprobaltuk blogon
100e Ft körül szánnék rá +/- 30%. Mi lehetne mellé jó alternatíva vagy jobb alternatíva?
kb. 80 nm es lakás, vannak szőnyegek, szintkülönbség nincs, a vizes takarítás is jó de nem feltétel. tud szabadon garázdálkodni mert ritkán vannak a lakásban. heti 2-szer elég neki mennie. ami inkább szempont, hogy gari és alkatrész könnyen intézhető legyen.
Köszi! -
Galahed
senior tag
válasz
Zoller83 #13790 üzenetére
Szia! Nincs különbség, ugyanaz a firmware, csak a számozás másképp van a Mi Home másképp számozza. A kinti fórumok szerint a Roborock app hamarabb adja fel a update lehetőségét mint a Mi Home. (ez nem is csoda, hisz Roborock gyártmány.)
Saját tapasztalatom szerint is igy van, a Mi Home app ból (jelenleg is) és a régebbi firmware-ből is hiányzik egy két funkció ami az újban (Roborock app és firmware) benne van. Ezt most az S6 maxV-re irom, pl a Mi Home-ból itt hiányzik az élő kamera képe takaritás közben, a Roborock app már lassan 2 hónapja tudja...
-
Zeki
nagyúr
Nem bírtak a gyerekeim magukkal, csak úgy beüzemelték az új porszívót, mindenféle telefonos app nélkül. Csak bekapcs. Nagyon össszevissza ment, a székeknek hajlított lábai vannak, olyan hátul mint egy küszöb. Ezt mindig meg akarta ugorni, aztán nem jött össze.
Hogy lehet erről lebeszélni? Telefonos appal? Viomi SE van.
Lehet resetelni majd valahogy, hogy amiket ma csináltattak vele, felejtse el? -
jokamo
csendes tag
A Gohyo Lifestyle Store-ból rendeltem az S5 maxot.
Tegnap reggel 9-kor vettem lengyel raktárból, de még nem adták fel a csomagot. Kezdek aggódni.
Mi lesz így a 7 napos szállításból?Valaki járt még így?
-
XP NINJA
őstag
válasz
tobias88888 #13813 üzenetére
köszi siker, pc-ről
-
XP NINJA
őstag
válasz
tobias88888 #13799 üzenetére
Nekem nem sikerül ráraknom a kódot, értékhatár alattinak írja
-
--Ham--
csendes tag
Köszönöm a segítséget, rendeltem egy XIAOMI MIJIA Robot Vacuum Cleaner G1 -et Aliról.
-
Gyorsan lecsapni rá:
Xiaomi Mijia STYJ02YM V2 pro
Eu raktárból, lengyel, fekete!
Kupon: HOTUKDALS20 + 20$ store!
231.39$
fehér, spanyol raktárból: 251.18$8nemesis8: reméljük, én nem néztem.
-
8nemesis8
veterán
válasz
Silent77 #13803 üzenetére
Tudod ROB1111-el tegnap vettem meg. Amúgy mennyire tartják az ígéreteiket? Munkahelyi gépen talán van egy képernyőképem, amin mutatja hogy 11.11 0:00-2:00 között vásárlóknak 50 dollár értékű ajándék jár, most viszont nem látom. Remélem járni fog, írtam is neki. Azt mondták, hogy jár csak éppen nem írják le hogy mi.
-
8nemesis8
veterán
válasz
Orion köd #13789 üzenetére
Köszi az infót!
Igazából S5 MAX tulajoktól lenne jó tudni, hogy szabad-e utángyártottat venni vagy nem?
Illetve hogy mi az ami legjobban kopik és mennyi idő (használat) után?Mert ha valamit sűrűn kell cserélni lehet utángyártott, mondjuk egy kefe, de ha ritkán kell őket cserélni, akkor lehet jobban megéri eredetit venni!?
Mivel elsők között rendeltem így elvileg kapnom kellene kb 50$-nyi ajándékot ha jól emlékszem a gép mellé. Oldalkefe volt a képen, így lehet megvárom a csomagot és majd advent körül lesz még akciózás szerintem.
Köszi Silent77, babáztam és nem voltam gépnél. Nekme megint nem megy, de el is engedem most a témát szerintem. Köszi a sok segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest