Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPad topik
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
N€T0X|N #1242 üzenetére
"A féktávokat nehogy már a program mondja meg, én is napi több tíz kört próbálkozok azért, hogy kitapasztaljam."
Neked nem is kell használni, mivel a lehetőség csak adott, és nem kötelező.
Tehát ez vélemény ,és még mindig nem válasz.
Én sem használtam idáig sem. A bal oszlopban minden ki volt ütve.
Ha valaki/valakik szükségét érzi használni, attól még az egyenlő feltétel megmarad.
Ne tudd meg, (ahogy szokták mondani) milyen billel egy kanyar begyakorlása, amikor egyidejűleg kell fékezni,kanyarodni, helyes ívet fogni, stb. JJ is mekkora munkával tudta elérni a néhányadik helyet. Ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni. Már azt, hogy nagy munkával is csak dobogó szagú a dolog. (ezt nem JJ nél gondolom, hanem mindenkinél)
De amíg nem teszteltem, addig ezt a témát hanyagolom.
Azt meg hogy te kapod a legtöbbet, és unod, tetszik.
Megkérek mindenkit, hogy vagy Tednek (úgyis jelezte),
vagy nekem címezzék a bajaikat, örömeiket. A VB-nek be kell vállalnia ezt.adyz
Te se ess túlzásokba. Amit a lehetőségekből nem használsz, az a magánügyed.
Ha nem kell, örülj neki. Ez azt jelenti, jó vagy. Grat! De nem mindenki ilyen jó.Dunc-hoz csatlakozva mondom. Én is csak addig fogom ezt játszani, amíg élvezem a vezetést. Ha nem tudom ezt elérni, akkor abbahagyom. Nekem ne az autó vezessen, hanem én. Értem ez alatt, hogy az igazi autókon is rengeteg segítség van.
(ABS, szervo kormány/fék, kanyarstabilizátor,kipörg gátló, és még sorolhatnám) mégsem veszik ki az ember kezéből a vezetést. Itt segítségek nélkül az autó "önállósul". Én erre gondolok. De ezt a véleményemet is a tesztelésem után fogom pontosítani, addig csak benyomás. -
JJános
addikt
válasz
N€T0X|N #1237 üzenetére
"Innen már csak egy (két) lépés az, hogy akkor menjen végig az autó magától a pályán"
Szerintem a program programozói voltak a hülyék. Mert miért kell segítségeket berakni?
És ha mégis van, akkor miért nincs?"A kormányosok itt is alapból előnyben vannak, úgy tudom. Egy ilyen segítség legfeljebb kompenzálhatná a különbséget. A másik oldal meg az, hogy akkor a kormányosnak is rendelkezésére áll ugyanez a segítség, és máris nincs előny ebből. "
Erre persze nem válaszoltál. Én bocsánatot kérek ha valakit megbántottam, nem volt szándékomban. Amit még szeretnék hozzá tenni, hogy egy nap száz-százötven kört is megteszek, hogy megtaláljak minden tizedet a pályán.
Ami még nagyon nem tetszik, hogy miért kell ugyanazzal az autóval, és ugyanazzal a vezérlővel menni, amivel indulok.
És ha közben lesz egy kormányom dobjam a sarokba, mert nem használhatom. Vagy elromlik, és akkor nem mehetek billentyűvel. Logikátlan.Most már többet nem szólok.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
N€T0X|N #1222 üzenetére
Ehhez a fékrásegítéses témához.
Mai nap folyamán ki fogom próbálni a különbséget.Nálam most a szabályzat szerint van beállítva minden. Tegnap már volt időm 20 kört is menni (igaz, ebből csak 5-6 volt a mért)
Ez volt az első tesztelésem igazából. De itt még közben nem is állítottam semmit. Csak az alapokon mentem.Elmegy, lehet vele rendesen menni (bár ez csak első benyomás, és csak ezen a pályán)
Ha igazán dob rajta a fékrásegítés (alacsony),akkor majd jelentkezem.
Általánosan viszont az a véleményem, hogy még csak "kezdegetünk", és így még képlékeny minden. Próbastádiumban vagyunk. Kérek mindenkit, hogy jelezze azonnal, ha gondja van valamivel,(természetesen megbeszélési hangnemben, és ne vádlón, vagy bántón). Ez a válaszban is így legyen!!!
Hiszen a versenyzés mellett, egy csapat építéséről is van szó. Nem kell azonnal lelépni, ha valami nem tetszik, hanem jelezni.
Neuro. Azt nem értem,
"azzal olyan előnyhöz jutsz, amivel még a kormányosok se tudnak mit kezdeni!"
A kormányosok itt is alapból előnyben vannak, úgy tudom. Egy ilyen segítség legfeljebb kompenzálhatná a különbséget. A másik oldal meg az, hogy akkor a kormányosnak is rendelkezésére áll ugyanez a segítség, és máris nincs előny ebből. Ezért nem értem.
Természetesen nagy munkát végez Ted és Neuro, amit köszönök mindenki nevében. De attól még nem "kiskirályok", hogy kialakítanak egy működő rendszert, amit nekünk csak használni, és véleményezni kell. Megjegyzem, mint a VB harmadik tagja én is király lettem. Igaz csak kicsi.
Legyen az ember az elsődleges, és ha ésszerű, akkor úgy alakítsunk mindent, ahogy mindenkinek aránylag megfelelő.
Egy konvojban is a leglassúbb járműhöz igazodnak, hogy együtt maradjon a csapat.
Remélem itt is igaz, hogy "a versenyzés nem csak a győzelemről szól"
Most már elkezdek tesztelni, és én is tudok érdemben hozzászólni a dolgokhoz.
Én úgy állok a dolgokhoz, hogy valószínűleg esélyem sincs az első helyezések eléréséhez, de számomra nem ez a lényeg. Akkor is elindulok, ha az időim alapján úgyis utolsó leszek, nem pedig kiszállok a buliból. Sok a szabály, de az azért van, hogy végre normálisan versenyezzünk, nem pedig őrült módjára körözzünk ahogy puffan.
Kicsit hosszú lett, majd máskor folytatom. Meg a tesztelés után. -
dunc
nagyúr
válasz
N€T0X|N #1222 üzenetére
Üdv. Mindenki.
Először is mindenkinek Kellemes ünnepeket. (utólag is )
Néhány észrevételem lenne a játékkal ,a szervezések,és a kivitelezéssel .
Valószínű néhány fórumtársnak feltűnt,hogy a kezdeti lelkesedésem ellenére,elég hamar eltűntem ,mint a fórumból,mint a részvételtől.
Ennek okai részben Kedves JJ fórumtárs érvei ,másrészről a többiek akaratának diktatúra
szerű figyelmen kívül hagyása. Itt a kedves szervezők mintegy kiskirályként döntenek változtatnak meg mindent saját szájúk íze,és vezető tudásuk alapján. Félreértés ne essék,az alapelgondolás jó , a szigor kell ,de ez így nem megfelelő . Tehát személy szerint kihagyom a közős játékot. (nem sok mindenkit zavar).
Ennyi észrevételem van. -
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #1155 üzenetére
Javasoljuk a véletlenül......
Ezt a részt is olvastam, de nem tudtam eldönteni, hogy miért kell kilátogatni a box-ba ha törik ha szakad.
,mert nem tudtam, hogy
"Másrészt a büntetést a játéktól egyértelműen megkapod, ha úgy gondolja, hogy szükséges, és azt akkor le is kell töltened, vagy különben kizár."
Így már világos, köszi.
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #1153 üzenetére
Ok csak jeleztem.
Gondolom Ted is elolvassa az összes hsz.-t és "esetleg" törli a honlapról.Más:
Szabályzat
"Ugyanakkor, ha a játékos nem áll ki a boxba pályalevágás után (legyen az akár véletlen kicsúszásból származó pályalevágás), a játék automatikusan diszkvalifikálja. Ha a játék rendszere nem veszi észre a szabálytalanságot, a VB szabja ki a büntetést, megfelelő vizsgálat után."
Ezt nem igazán értem, miért is kellene kimenjek a box-ba vagy lassítanom, ha nem jutok előnyhöz ill. nem szórakozásból vágtam?
Áthajtásos büntetés vagy Stop and go? -
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #1121 üzenetére
Magyarosítás nem kell!
Anno miattam lett "beszerezve", mert ahogy nemrég fény derült rá rosszul telepítettem a kiegészítőket ezért nem tudtam kiválasztani a Magyar nyelvet.
Benne van a "rFactor PH WTCC mod"-ban a Magyarosítás.
Miután a Ph mod települt újra vagy elsőként a játék főkönyvtárában lévő "Config.exe"-t kell indítani és kiválasztani a Magyar nyelvet.
-
Baluuuka
tag
válasz
N€T0X|N #1114 üzenetére
Hiszen nem rég raktam fel
Most meg tegyem újra?Egyébként eddig jó helyre rakott mindig.Tegnapi az első alkalom.Nem festettem és csíteltem!
Elvileg azokat raktam fel,amiket kellett.Aztán a fene tudja.
Ja és nincs tele semmivel...:S....simán a játék,phmod,magyarítás és ennyi.Játszani meg kb. 3-4x játszottam vele... -
Sziszifeca
őstag
-
motormouse
aktív tag
válasz
N€T0X|N #1078 üzenetére
...jaja megtaláltam, annyi h akkor a sima full-ra rátettem tévedésből a Ted féle v.2-t, aztán most rátettem a phmódot, remélem nem üti egymást a kettő
...az autó alapok az miaz? leszedjem?
...ja és baluuu megmutatta h kell belépni, de az írja jelen pillanatben h nincs elérhető játék
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #1042 üzenetére
Tökön szúrod magad. Mint én is tettem. Hiba volt.
Nem gond, szeretem a kihívásokat.
egy darabig
Egy low/alacsony abs és kipörgésgátló rásegítés nagyon-nagyon sokat segít,
Tudom, épp ez a gond.
Alacsony fokozaton is nagyon bele tud "nyúlni" ami már nem adja vissza a setup készítés "valódi" izgalmait (görcseit) és a gáz ill. fékpedál helyes használatának megtanulásáról is lemondhatsz.és kézi váltóval is jobban lehet menni, mint az automatával.
Ez tiszta sor, de már a Grid topikban is említettem, hogy két kézzel fogva a kormányt nem tudok vezetni ill. abszolút távol áll tőlem az "érzés, hogy mikor hova is kellene váltanom.
, de lehet a manual váltót kellene preferálnom, ha már így is úgy is szívok a játékkal akkor "legyen kövér".Ted
Ugye nem mondod, hogy a Hungaroring hibás működése miatt újra kell tennem a játékot.
Zyl
Gondolom valami ilyesmi helyről, de google biztosan segít.
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #1011 üzenetére
Nem gond, ebből is tanultunk.
Csak némileg idegesített a dolog, mert lassan kezdtem bénának érezni magam.Viszont lehet, hogy egy "telepítési segédlet vagy infó" is jól jönne ha kiírhatnátok a honlapra, mert van ott bőven mit letölteni (és nem mind kell a játékhoz), akár ezzel vagy az ilyen jellegű esetleges telepítési hibákra felhívva a figyelmet az újonnan érkezőknek vagy aki google által talál rá az oldalra is gondolva.
Mondjuk nem ismerem a honlap "látogatottsági" szintjét.Szerk:
Térkép beállításánál az SHIFT + PAUSE -t hogy értsük?
Mármint a Pause-t, melyik billentyű az? -
Ted-Mosby
senior tag
JJ felborulását nem vitatom, adyz-nak semmi köze nem volt hozzá
de ha egyszer megcsúszok egy kanyarban , nem nyomom tövig a gázt és megyek tovább ész nélkül ( a füvön ráadásul nem is úgy viselkedik az autó, mint az aszfalton)
én biztos, hogy lassítottam volna
a másik kérdés nem tudhatta, hogy jön-e valaki a környékén és mégis a kanyarokat keresztbe levágva közlekedett
ha kizárást nem is ér, de szerintem büntetést az biztosMityu eseténél én továbbra is fenntartom, hogy nem megfelelően érkezett vissza a pályára
-
Mityu_76
tag
Próbaverseny volt........ nincs mit óvni.......... de ez elég szemléletes volt az olyan emberkéknek mint amilyen pl én is vagyok "aki most kezdi ezt a netes versengést", hogy nem a gép ellen játszol otthon, és nem azt csinálsz a pályán amit akarsz.
Meg arra is rá kellett jönnöm, hogy egy-egy ilyen esemény után nincs mit idegeskedni, mert következményként a következő kanyart elrontod, és még jobban bepörögsz..... utána pedig vége a versenyednek. Szóval köszi ezt a tesztet.... remélem ma is lesz még1. -
zodo
nagyúr
-
Arra kérek mindenkit, hogy a próba teljes legyen, így 100%-ig igazodjunk a szabályzathoz.
-
zodo
nagyúr
Köszi, hogy még egyszer leírtad.
Más:
Múltkoriban Dyno szétküldte a Portiamo pályán használt setupját.
, de most nem találok "fogadott mappát" a garázs menüben.
Hol keressem ezt a setupot?Szerk:
Elvileg lementettem más néven is hogy tuti meglegyen, de az sincs meg.
Szétnézek a játék mappáiban, hátha megtalálom. -
Ted-Mosby
senior tag
A versenyszabályzatban módosultak a chat szabályok, illetve bekerült a pontozási rendszer.
A versenynaptár véglegesnek tekinthető:
RAJT 2011.01.30.
IDŐMÉRŐ :19:00
VERSENY :19:35
PÁLYA: HUNGARORINGA honlap főoldalának bal alsó részébe felkerült egy szavazás, döntsük el melyik pályán legyen ma a teszt futam.
A bajnokság kezdetéig, minden nap lesz gyakorlás a pályákon, a honlap Szabadedzés menüjében megtaláljátok, illetve lehetőség lesz TESZT futamok lebonyolítására, ha van rá igény vasárnaponként.(Teszteljük a szervert, a pontozási rendszert, illetve magunkat
)
-
JJános
addikt
Persze, hogy kiirkálom, mert nagyon örülök, ha olyan időt megyek, ami közelít a legjobbakhoz. Meg mit is mondtunk? Nekem 1.15 alá kell menni, és ez maximálisan megtörtént.
Azt hiszem kezdem egyre jobban megismerni a beállításokat.
A túlkormányzottságot felnyomom maxra, és onnantól kezdem el a beállításokat, pici lépésekben. Na meg az a 80 kör sem kutya, amit beletettem ebbe a pályába.
Ezen a pályán most a harmadik leggyorsabb vagyok. Ez az én karácsonyi ajándékom magamnak. -
JJános
addikt
Nekem jár a fejembe, de egyenlőre cukorkakötözés a dolgom. ma VV lehet felhozza a kormányát, és ma kipróbálom.
Az időmet nézted, hogy mit gurultam? Billel!Egyértelmű, hogy abból a nézetből, amiből vezetek jól lehet korrigálni.
Visszanézheted az utóbbi versenyeket. Nagyon szépen mentem, és ha korrigálni kellett, azt a saját káromra tettem, bár nem tudtam hozni azt a gyorsaságot, amit ti mentek. De nekem megfelel az utsó hely is.Minden kedves
-ni szerető PH-s barátomnak boldog ünnepeket kívánok!
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
N€T0X|N
ugye-ugye , már megint egy újabb verzió
ne zaklasson senki az új autójával 2011.01.10-ig, addig nem kérek senkitől ne küldjétek, nem mentem el !!!!!
Baluuuka
a honlap letöltések menüje kibővült a magyarosítással, de ha letöltötted a módot abban is benne van, csak a config.exe fájl elindítása után tudod beállítani
-
Ted-Mosby
senior tag
N€T0X|N hathatós közreműködésével elkészült a :
Aki részt szeretne venni, majd a bajnokságban
KÉREM FIGYELMESEN OLVASSA EL !!!
minden benne van.
Még súlybüntetésen is gondolkozunk, de erről majd csak a nevezések elfogadása után döntünk.
-
Ted-Mosby
senior tag
-
-
Ted-Mosby
senior tag
Az én autóm így néz ki, de lehet hogy még változni fog :,
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest