Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
A féktávokat nehogy már a program mondja meg, én is napi több tíz kört próbálkozok azért, hogy kitapasztaljam.
Ez a válaszom.
Dzsaver nem túlozni akartam, hanem kezdem unni, hogy folyton magyarázkodnom kell valami miatt, mert folyamatosan támadó jellegű kérdéseket kapok. Én, egyedül. Mintha én döntenék el mindent, mint atyaúristen, holott ez nem így van, csak más nem nagyon nem veszi a felelősséget, hogy közzétegye, és részt vegyen benne.
JJ én nem emlékszem, hogy volt olyan szabály, hogy ugyanazzal a vezérlővel kell menni, mint amivel regisztráltál, viszont az eléggé egyértelmű, hogy kocsit nem váltogatunk. Nem fogom még 500x kihangsúlyozni, hogy szimulátorról beszélünk, és a valóságban sincs kocsiváltogatás.
Röhej, hogy most jegyzel meg olyan dolgokat, amiért még te sem szóltál sohasem. Falnak megyek az ilyentől. Az nem baj, hogy én sárga autóval fogok nevezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest