Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zotyesz 1

    tag

    válasz zoyoxy #2962 üzenetére

    Mint már írtam, ma egyelőre eddig működik úgy mint régen, de arra gondoltam,ki tudja hogy mik futnak a háttérben, meglehet hogy nem befolyásol semmit, de a biztonság kedvéért ezentúl nem kommentelek és nem is lájkolok (ezek után még ezzel is csak saját időt spórolok).
    "Sajnos a prémium nem mindig azt jelenti, hogy na jobbat kapsz" - így van, ezt több programnál is tapasztaltam már, egy frissítéssel nem biztos hogy pl. kompatibilitás, gyorsaság, stabilitás, stb. van javítva ami a felhasználónak kedvezne, hanem pl. a háttérben frissítés után adatgyűjtés fog futni felhasználókról, amit manapság a multicégek nagyon szeretnek kianalizálni.
    Most tesztelek egy vágóprogramot, ami miatt frissítettem 22H2-re. Milyen "véletlen", hogy pont épp közvetlen a win frissítés után jött elő ez a YT probléma.
    A 21H1 tökéletesen működött, abban az akkori telepítés után a windows-ban sok regisztert vagy modult átírtam, letiltottam vagy töröltem (szerintem a 22H2 a frissítéssel több regisztert újraírt),pár nap múlva vissza is másolom az előző rendszert.

Új hozzászólás Aktív témák