Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szüleim gépére keresek reklám blokkolót, amivel a sok Facebook-os hirdetést le tudom lőni és lehetőleg ne kelljen havonta piszkálni a cuccot.
Én azt találtam, hogy AdBlock Plus vagy AdGuard ami tudja ezt a funkciót. Van valami javaslat, ajánlás, hogy melyik jobb erre a célra?
-
GEPESZ66
veterán
Chrome-n belül a NextDNS-t használom.
Szűrők: OISD és Adguard.
Tegnap ez az oldal hibát írt ki:
[link]
A szűrőket töröltem, s a Hagezi Pro-t aktiváltam, s így nincs gond. -
poirot
őstag
Na most megint lehet nézni a Youtbe-ot a Vivaldin. Semmi figyelmeztetés, semmi tiltás. Nem piszkáltam semmit a bővítményeknél, most megint mükődik. Ez olyan húzd meg, ereszd el-nek tünik nekem.
-
poirot
őstag
Na látom már a Brave böngésző is kezd elbukni.
-
classic B
senior tag
válasz
alratar #3985 üzenetére
Szia!
Microsoft Áruházból: AdGuard Hirdetésblokkoló
Chrome Webáruházból: Ublock Origin Lite
Utóbbinál az Edge böngésző bővítmény kezelésénél ([link]) engedélyezni kell a Más áruházakból származó bővítmények telepítését.
Ezek nem csak a YouTube reklámokat blokkolják, hanem a többi weboldalon elhelyezett reklámokat is. -
alratar
addikt
Sziasztok,
Edge alá milyen youtube reklám blokkolót ajánlotok?
Elég sokáig toleráltam ott őket, ,de már annyi van, hogy ennyi volt.Jelenleg a Youtube Ad Blocker Plus van, de az olyan anomáliát csinál, hogy ha jön a reklám a video évégére ugrik.
-
Faby
senior tag
válasz
Gargouille #3979 üzenetére
Sajnos nem lett jó, ugyanúgy ott va a hírdetés, laptop újraindítás után is
-
Faby
senior tag
válasz
Gargouille #3979 üzenetére
Kösz, megcsináltam, meglátjuk, műxik-e.
-
Gargouille
őstag
Nekem a hosts fájlban ezekkel nincs reklám az asztali Viber-ben:
127.0.0.1 ads.viber.com
127.0.0.1 ads.aws.viber.com
127.0.0.1 ads-d.viber.com
127.0.0.1 s-bid.rmp.rakuten.com
127.0.0.1 ad.adverticum.net
127.0.0.1 rmp.rakuten.com
127.0.0.1 ams1-mobile.adnxs.com
127.0.0.1 api.mixpanel.com
127.0.0.1 fra1-ib.adnxs.com
127.0.0.1 mediation.adnxs.com
127.0.0.1 s-imp.rmp.rakuten.com
127.0.0.1 s-bid.rmp.rakuten.com
127.0.0.1 api.taboola.com
127.0.0.1 video.primis.tech
127.0.0.1 ads.stickyadstv.com
127.0.0.1 primis.tech
127.0.0.1 live-eu-am.primis.tech
127.0.0.1 live-us-ny.primis.tech
127.0.0.1 live.primis-amp.tech
127.0.0.1 live.primis.tech
127.0.0.1 primis-amp.tech
127.0.0.1 primis-d.openx.net
127.0.0.1 primisttd-d.openx.net
127.0.0.1 rtb.primis.techValamit variáltak mostanság, mert évekig nem volt, aztán pár hete nálam is jöttek megint a bal alsó sarokban a reklámok. Most ezzel a listával megint reklámmentes a Viber. Annyi, hogy amikor átírod a hosts fájlt ne fusson a viber és esetleg egy flushdns-t is érdemes csinálnod utána.
-
Faby
senior tag
Üdv
Viber desktop alkalmazásban (PC, Win10) hogy lehet megszabadulni a bal alsó sarokban megjelenő videós reklámtól?
Mostanában jelent meg, eddig nem volt.
Routerben Adguard reklámszűrős DNS van beállítva, eddig jónak tűnt.
Esetleg a korábban említett host file módosítás működhet? -
HUNited
őstag
válasz
ledgeri #3976 üzenetére
Ott nekem csak allow van (alapérték), block és prompt. Olyan hogy allow all vagy hogy az adott appon teljesen kikapcsolja a szűrést, olyan nincs nálam.
Tehát én nem minden kapcsolatát blokkolni akarom, hanem minden kapcsolatát engedélyezni (pl. Google Ads Editor ami kell a melómhoz, egyesével kellett engedélyezni hogy az app elérje a szervert)
-
HUNited
őstag
válasz
ledgeri #3964 üzenetére
Azért tettem fel hogy ne kémkedjenek az appok, és főleg a szutyok windows. Eddig Eset tűzfallal csináltam ezeket, de az nem ad ennyi lehetőséget. Viszont vannak appok amik így nem működtek, és egyesével kellett kivétellistára tenni domain neveket. Arra amúgy nem jöttem rá, hogy miként lehet ideiglenesen felfüggeszteni a működését (csak shutdown van, de látszólag az sem működik), valamint hogy miként lehet bizonyos appok figyelését kikapcsolni. Olyan van hogy minden kapcsolatot blokkoljon, de olyan nincs hogy mindent engedélyezzen (vagy én nem találom)
-
cog777
senior tag
Valaki tud segiteni hogyan kell ezt az Ublock Origin-be betenni?
div.ltr-0.lolomoRow_title_card.lolomoRow[data-list-context="popularGames"]Letiltja a mobil jatekok reklamjat a Netflix-ben. Erted. Premiumra vagyok elofizetve es meg nezzek reklamokat. Hat, nem. Ha nem sikerul, akkor megyek at mashova.
Sajat szurokhoz ezt tettem be, de nem mukodik:
www.netflix.com##.div.ltr-0.lolomoRow_title_card.lolomoRow[data-list-context="popularGames"] -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
SunMount3r #3967 üzenetére
Akkor az valószínűleg a Facebook baromsága.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #3966 üzenetére
Micsoda? A kéretlen videók? Azok a FB-on belül jönnek fel, ugyan úgy, mint többi videó felfe görgetés során.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
SunMount3r #3965 üzenetére
Mármint a Facebook alkalmazáson belül vagy magára az appra " települ rá " ?
-
SunMount3r
nagyúr
Heló!
Már egy ideje NextDNS van beállítva anyukám telóján és semmi változtatás nincs az alapbeállításokhoz képest, csak, hogy a Blocklist-be az AdGuard DNS filter és az OISD van berakva. De pl. ma is, ahogy görgette felfelé a FB-on a "tartalmakat", bejöttek ezek a kamu vírusirtós és "karbantartós" videók (magyar nyelven). Megnéztem és tényleg, kb. minden 3-ik, 4-ik görgetésre valami hasonló spam jött fel, volt, hogy egymás után is. Ez normális? Avira-val lescenneltem és nem talált semmit, így gondolom a teló maga tiszta. Akkor ez FB sara? Lehet tenni ellene valamit, mert anyukámnak nagyon idegesítő?
Köszi!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
SunMount3r #3956 üzenetére
Én meg remélem nem, mert igazából direkte elfejlesztették a reklámlokkolók alól chrome-ot, ráhúzták a rossz addonok narratíváját az egészre, és eladták egy köpeny alatt (mint ahogy terjed a netkontroll bizonyos helyeken "jaj a gyerekekvédelem" címszóvalminden fiókot "igazolvány-név"-re irató mozgalom mozgolódás... [pl discord, ami eléggé "na azért már igazolványt ki nem adnék" kategória], csak mivel egy gigacég alól ment a saját böngészője alatt így kisebb volt az ellen-hang lehetősége. (és ez nem engine kérdés)
#3961 fekete.puma Az ajánlott csatorna mellé még azért ott a techlore, a linux experiment, és még jópár... AI -alámondott n+1 tierlist helyett...
#3959 csaba951 Twitchen szerintem mióta állandó a két 2-es az évszámban nem láttam reklámot, max ha kikapcsoltam a ublock origin-t... youtube-on is átéltem 3-4 "jaj már nem működik" hullámot úgy, hogy észre sem vettem.... Csak picit tanulni kell a hard mode-mellé, hogy mi az amit nem szabad engedélyezni.... twitchen nem is tudom, hogy mi a reklámkiszolgáló url... sosem kellett keresnem.
-
vg
addikt
válasz
ArthurShelby #3957 üzenetére
majd jön egy 13 éves, és megoldja
-
ArthurShelby
addikt
válasz
SunMount3r #3956 üzenetére
Ha a jól emlékszem a jogosultságai is mások az új kiegeszítőknek (biztonsági okokból), így nem biztos, hogy majd ugyanazt fogja majd tudni, mint eredetileg.
-
SunMount3r
nagyúr
Most úgy olvasom, hogy semmi komoly, csak az új Chrome motor (vagy "mifene": Manifest 3
) átállásra nincs felkészítve a fullos uBock. Remélem ez majd változni fog.
-
Viktor77
titán
válasz
SunMount3r #3953 üzenetére
Nekem is az van még, már várom mikor kapcsolják ki.
-
Cs1csó
titán
válasz
SunMount3r #3953 üzenetére
Passz. Olyat is hallottam, hogy "régi" telspítés még fut, de ha frissen már nsm engedi. Chrome topikba kérdezz be.
-
Cs1csó
titán
válasz
SunMount3r #3951 üzenetére
Úgy tudom a friss Chrome-on már nem fut a "sima" Ublock Origin. (Valami módosítással talán felmegy rá de én nem tudom, itt vagy a Chrome topikban lesz aki segít.)
-
neo81
senior tag
Twitch élő videókban néha megjelenő reklámok blokkolására van valamilyen megoldás pl. Adguarddal?
-
bango
tag
a lite-ot is letiltja a chrome
ezt el lehet fogadni? (mintha ez a teljes uBlcoknál is el lett volna fogadva azelőtt) -
ledgeri
nagyúr
uBlock-os Youtube tweak, annak akinek kéne!
[link] -
ledgeri
nagyúr
Pont hogy a v2 mivolta miatt tud jobban blokkolni azáltal, hogy az adatfolyamba jobban belelát, részletesebb alapokon blokkol, és még azokat a külső szűrőket amiket használ is gyorsabban megkapja.
Pont hogy a v3 az ami kizárja a kiegeket a részletesebb hozzáférésből, és a fejlesztőkek a frissentarthatóságból azáltal, hogy kötelezően lassítja pl reklámblokkolóknál a szűrőlista frissítési lehetőséget.#3934 Cs1csó
okkal uralték le a piacot a Chromium alapú böngészők
Hát igen, a törölhetetlenül alapértelmezetté tétel, az arcba nyomott reklám, és a más mellé település nagy úr. (hogy csak azokat említsem ahogy a chrome akart eljutni az eszközeimre) -
Thegrey
tag
A "https://paileactivist.github.io/toolz/adblock.html" több mint érdekes...
Firefox Uo-val 5%, Adguard beépülővel 100%. Ugyanazokkal a szűrőkkel és beállításokkal van a két beépülő használva. Ha mindkettő engedélyezve van, akkor is 5%...Szerk.: Ha mindkét beépülőt kikapcsolom, akkor 99%
-
ekkold
őstag
válasz
fekete.puma #3939 üzenetére
Szerintem meg a második linken levő oldal egyszerűen hibás. Próbaképpen beütöttem olyan címet a böngészőbe amire azt állítja, hogy nincs szűrve, de ez nem igaz, nem tud betöltődni az oldal.
-
ekkold
őstag
Érdekes ez a két oldal:
https://adblock-tester.com/
Az első linket megnézve Firefox, Waterfox portable, és Chrome böngészőkkel (mindhez uBlockOrigin): 100pont, 100pont, 96pont
https://paileactivist.github.io/toolz/adblock.htmlA második link ugyanígy megnézve: 11%, 9%, 10%
Olyan oldalakra is azt írja, hogy nincs blokkolva, ami biztos, hogy blokkolva van. -
.-..-.
tag
válasz
fekete.puma #3936 üzenetére
Köszi.
-
Cs1csó
titán
Minek? Használd. Esetleg próbáld ki az AdGuard szintén ingyenes bővítményét. Ha eddig nem futottál bele reklámba amikor belefutsz akkor megpróbálsz valami pluaz szűrőt keresni (gondolom a Lite-hoz is hozzá lehet adni bár kevésbé ismerem.)
Ha nem akkor érdemes dobbantani pl. Brave, Vivsldi, Edge, Opera böngészőre váltani.Én Firefox-ot használok de azt csak "módjával" ajánlom mert én szeretem, de okkal uralték le a piacot a Chromium alapú böngészők.
-
.-..-.
tag
Sziasztok.
Nem igazán foglalkoztam sokat a reklámblokkolás lelkivilágával eddig.
PC-n Ublock Origin-t használtam és tette a dolgát.
Egy ideje viszont a Manifest V3 Chrome esetében gátolja a dolgot.
Most egy új OS-t telepítettem éppen és a Chrome esetében nem is engedi felrakni a normál (nem Lite) "Ublock Origin" kiegészítőt.Manuálisan ugyan felraktam hozzá, de panaszkodik az extension manager, hogy Manifest V2 a kiegészítő.
Viszont rövid próbálás után úgy tűnik, hogy ennek ellenére működik, mert kikapcsolva megjelennek reklámok, bekapcsolva eltűnnek.Létezik valami ad-blocker tesztelő weboldal (amolyan gyűjtemény-szerűség), amit esetleg megnézhetnék és elárulja, hogy mit nem blokkol a V2 mivolta miatt?
-
poirot
őstag
Nálam ki van kapcsolva a Quick fixes, YT-nál annyit veszek észre, hogy némelyik videó lejátszása előtt felugrik egy ablak és abban hogy milyen módon szeretném használni a YT-ot, fizetősen vagy reklámokkal. Nem választok semmit és 2-3 másodperc alatt eltünik, nézhető ezután a videó.
-
ledgeri
nagyúr
Lehet, hogy egy kör szűrőfrissítés megteszi!
Ha nem akkor sem kell leváltani, mert az eseted nem globális:Ublock origin Hard mode, csak a kellőek engedélyezésével, amik:
-vastag googlevideo.com
-ytimg.com (thumbnailek betöltéséhez) (völt több változata egy időben, szóval esetleg vastag
-alkalmanként a vékony google.com, ha nem akar lejátszani valamit az első percen túl
Belépéshez meg a kisbetűs gstatic.com. alkalmilag.A doubleclick az a reklám, fonts az a betűtipusok, a ggpht, az a google photos, ami az emberek profilképeit tölti be (esetleg még a gombokat), a play nem tudom miért kell youtube-hoz (az app áruház), a kisbetűs gstatic alapból nem kell. Egyik sem kell a normális youtubeozáshoz.
A fenti móddal pár gomb nem látszik, mert nincs letöltve a képe de a gomb ott van... szerintem a googlephotos rész tölti be, de vígan megy a fő dolog, a videólejátszás, commentek olvasása, ilyesmik.
A studión belül megint át kell nézni, hogy mi kell, de ha idáig eljutottál az már könnyú lesz! -
ekkold
őstag
Sziasztok! Eddig szépen működött az uBlock Origin, egyáltalán nem volt reklám a youtube-on sem. Most változott valami, mert Firefox és Waterfox alatt is megjelent reklám a youtube-on. Van megoldás, vagy ennyi volt?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
SunMount3r #3923 üzenetére
Úgy olvastam, hogy a NextDNS listának lehetnek téves blokkolásai, ill. tapasztaltam is.
pl. a mafab.hu oldalon blokkolta a videókat.
A másik kettő nagyon jó! -
fekete.puma
tag
válasz
SunMount3r #3923 üzenetére
Nem kell kikapcsolni, mindegyik alatt le van írva, hogy milyen funkciói vannak.
Tesztelgetni kell őket nekem volt olyan, hogy ami ha be volt kapcsolva youtube alatt nem voltak előzmények. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
fekete.puma #3922 üzenetére
Meglett THX!
És ha az ADGuard-ot és az OISD-t bekapcsolom, akkor a legfelső NextDNS-t kapcsoljam ki?
-
fekete.puma
tag
válasz
SunMount3r #3921 üzenetére
Privacy alatt Add a Blocklist. [link]
-
-
Szellem.
Topikgazda
Akkor szerintem ezt a témát, itt be is lehet fejezni.
fekete.puma: Ahol megjelensz topik, ott elindul a feszkó. Ezért teljesen felesleges fórumoznod. A segítség nem itt kezdődik. -
-
crok
nagyúr
válasz
fekete.puma #3915 üzenetére
Pont a sok koritesed miatt nem felel meg. Meg mert meg csak nem is magyar. Ilyet szazat talal aki keres. Hol az effort?? A ReVanced MicroG-jet ezer eve GmsCore-nak hivjak.. szalmabab.. valaszra se erdemes.
-
fekete.puma
tag
-
fekete.puma
tag
pl Telefon gyári szoftverének a cseréje főzött romra.
Ott az egész szoftvert cserélik nem mindegy honnan és mire és ha nem jól csinálták hamar téglásíthatták a telefont és viszonylag röviden lényegre törően le voltak vezetve. Legalább 100-150 oldal mindenféle infó kellett volna, hogy biztosan téglásítsák a telefont a biztonság köntöse alatt... -
crok
nagyúr
válasz
fekete.puma #3911 üzenetére
Milyen nagy szerencse, hogy az APK már a kezdetek kezdete óta egy signed zip így ellenőrizhető is az aláírója.. így bármikor kiderülhetne ha turpisság van a letöltött eredeti APK-val. Na mindegy, ez már vastagon offtopic.. és ahogy látom nálad az a lényeg hogy minden menjen mindegy hogyan, az egyszeri usernek fusson valami - az mindegy hogy mi miért van, mi hogy működik, mit miért vagy mit miért ne csináljon az a bizonyos R1 user. Megoldásra törekedni jó - shady alkalmazásokat feltenni vagy feltetetni (főleg még támogatni is) meg nem. Szerintem. Ha zavar hogy lehetne számodra egyszerűbb leírás is hát rajta, írj egyet. Szivesen beteszem az összefoglalóba is ha összeszedett lett.
-
fekete.puma
tag
válasz
ArthurShelby #3910 üzenetére
A nyílt forráskód azért sokakat megnyugtat, főleg ha népszerű az alkalmazás (ergo többen nézegetik/ellenőrzik a forráskódját)
A revanced (patch-elő) nyílt forráskódú, fönt van github-on, ez sokakat megnyutat. A scam oldalnál nem látod hogy készült el az apk.
Ez így van, de ettől még a linkelt oldal alapján nem fogják tudni felrakni, ami amúgy nem lenne olyan bonyolult. Csak ezt nehezményeztem, amúgy meg nem érdekel mert így járnak... -
ArthurShelby
addikt
válasz
fekete.puma #3909 üzenetére
Lehet relativizálni, mi biztonságos, mi megbízható, de ez sehová nem vezet.
Ennyi erővel semmi sem biztonságos, még az sem amiért fizetsz (minden feltörhető), de azért van szakmaibb körökben konszezus, hogy mi számít biztonságos(abb)nak.
Vagy meg lehet kérdőjelezni az ingyenes programok (pl vlc) megbízhatósagát, de ez szerintem komolytalan.A nyílt forráskód azért sokakat megnyugtat, főleg ha népszerű az alkalmazás (ergo többen nézegetik/ellenőrzik a forráskódját), és te is le tudod fordítani, ha akarod. Ráadásul githubon látod is kik a contributorok.
A revanced (patch-elő) nyílt forráskódú, fönt van github-on, ez sokakat megnyutat. A scam oldalnál nem látod hogy készült el az apk.
-
fekete.puma
tag
válasz
ArthurShelby #3906 üzenetére
Egy népszerű jelszó kezelő biztonságos, megbízható?
Addig ameddig fel nem törik és ki nem nyerik a jelszavaidat.
Nem tartott sokáig elmagyarázni, igaz?
A github-ról letöltött Revanced patchelőt és pl az APKMirror oldalról letöltött apk az biztonságosnak mondhatóak?
Revanced patchelő nem biztonságos akkor el kell engedni az egészet és elő lehet fizetni a reklám mentességért, vagy tűrni a reklámokat alkalmazás terén. -
GEPESZ66
veterán
válasz
SunMount3r #3907 üzenetére
A NextDNS-en belül, a fiókba belépve a webes felületen kell kiválasztani, hogy melyik szűrőket akarod használni.
[link] -
SunMount3r
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #3902 üzenetére
Az OISD és az Adguard DNS szűrőket használom.-> Ezt hogy érted, még a NextDNS-en felül? Ezt hogyan lehet elérni?
Időkorlát nincs, csak limit.-> Amúgy, mint írtam azok a chat app-ok vannak használva főleg, de nem túl gyakran. De ettől még gondolom maguktól is használhatják a net-et (meg egyébb background app-ok is). De pl. anyukám néha megnéz egy pár hosszabb videót is, amit a FB feldob (pl. valami Stand up Show).
-
ArthurShelby
addikt
válasz
fekete.puma #3880 üzenetére
Teljesen hivatalos apk nincs revanced-ból (ezt használják ki a scam oldalak), mert anno a vanced is többek között ezen bukott el jogilag (és abban, hogy benne volt a nevében, hogy youtube). Ezért vannak a patchelő alkalmazások.
Nyilván a kész apk a legegyszerűbb, ami létezik is, csak a megbízhatóságát, és a miértjét el kell magyarázni (ahogy látom még neked is), azért ilyen hosszú/bonyolult. -
GEPESZ66
veterán
válasz
SunMount3r #3898 üzenetére
Időkorlát nincs, csak limit.
Én csináltam még egy fiókot, he elfogyna a 300 ezer lekérdezés.
A kettő között tudok így váltani.
De mivel csak telefonon, a Chrome böngészőn belül használom NextDNS-t, a havi lekérdezésem nem több, mint 200 ezer.
Az OISD és az Adguard DNS szűrőket használom.
Így legalább normálisan lehet böngészni a Chrome-val, a hirdetések nagy részét kiszűri. -
fekete.puma
tag
válasz
SunMount3r #3900 üzenetére
Nálam még nem jött ki ilyen probléma de ha kijönne annyit csak ért a telefonhoz, hogy megmondod neki hová menjen a telefonban és ott kapcsolja ki a Privát DNS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!