Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #3496 üzenetére
Nézd meg, hogy mikor verziót ír a Lite-ra a githubja:
-ha nincs frissítés: az egész áll
-ha van frissítés, nézd meg a ff és chrome csatornákat is, hogy azok hol állnak (UBOL, még mindig):
--Ha van különbség, akkor inkább MSstore probléma.
--Ha nincs különbség, akkor az csak úgy halad:
---mert csak annyit ér
---Mert annyi elég....Ugyanez UBO-val., csak harmadik utolsó verzió:
---mert ennyit lehet rajta fejleszteni! -
Jack Oneill
veterán
válasz
ledgeri #3493 üzenetére
Ja nem irtam, de rajottel, mire gondoltam 😆
PC nalam Firefox az alap jo ideje, de fent van az Edge is. Androidon viszont Edge az alap, de fent van a Firefox is.
Ertem, amit mondasz, es Csicso teged is ertelek. Nekem az volt gyanus, hogy Edge alatt aprilisi UO verzio van, mig a lite mar juliusi, es a leirasaban mar azt is irjak, hogy azt fejlesztik es az V3 kompatibilis.
Firefox alatt meg frissebb az UO.
Mindenesetre furcsa, es kivancsian varom a fejlemenyeket -
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3492 üzenetére
Szerintem ezen kár agyalni, értelmetlen: használod tovább amit eddig, amíg műkösik (ha ezután sem látaz reklámot=jó, ha látsz reklákot=rossz, ekkor majd váltasz. Addig fölösleges. A Google is csak tologatja a "teljes" bevezetést ami a sok rizsa ellenére EGYETLEN dologról szól: lehet a böngészőben blokkolni a reklámot vagy sem.
Abban bízom, hogy végre összeszedi a Google magát és TÉNYLEG meglépi a Chrome-ban a reklámok blokkolhatóságát és pl.. a Firefox részesedése az eddigi (gyakorlatilag hibahatár) 3-5%-ról KILŐNE vagy 30%-ra. Mert a reklámokat senkinswm szereti.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #3492 üzenetére
Inkább azt, mint mit?
A v3-ról mindenki nyilatkozott már aki ki akart tűnni azzal, hogy ellene megy.
Ublock origin vs ublock origin lite: fejlesztésük nem áll le, vagy -gondolom én- priorizálódik egyik irányba a másik ellenében. A legbiztosabb meg megkérdezni, vagy legalább megnézni githibjukat (mindkettőnek van külön), redditjüket, hasonlókat. Spekulációt ignorálni, fejlesző kommentjeit megfontolni!Átgonolni a firefoxra váltást, ha a v3 zavar!
-
Jack Oneill
veterán
Tudtok arrol valamit, hogy Edge alatt inkabb az ublock lite-ot fogjak fejleszteni? Elvileg az felel meg a manifest v3 kovetelmenyeinek. Errol valami infotok van? Gondolom, Firefox alatt ez nem jatszik, illetve Brave alatt meg plane.
-
GEPESZ66
veterán
Én csak ezt használtam, bőven elég, kb. 94%-os a blokkolás.
AdguardDNS
OISD
Ha a Hagezi-t részesíted előnyben, akkor a Multi Pro++ elég szerintem.
Minden hirdetést a DNS szűrés nem tud eltávolítani, tehát függetlenül, hogy magyar, vagy külföldi oldal-e.
Gondolgoztam az Adguard megvételén, de az sem hibamentes.
Olvastam lassulásról, vagy hogy nem mindegyik app működik megfelelően. -
zoltanz
nagyúr
Androidos Edge beépített, hirdetw, követés blokkoló által szürt elemk számát meg lehet valahol nézni? Köszi!
-
Punja
lelkes újonc
NextDNS Ads & Trackers Blocklist
AdGuard DNS filter
AdGuard Mobile Ads filter
EasyList
AdGuard Tracking Protection filter
Goodbye Ads
notracking
NSABlocklist
AdGuard Base filter
EasyPrivacy
AdAway
AdGuard Social Media filter
WindowsSpyBlocker (Spy)
someonewhocares.org (Dan Pollock)
Disconnect (Tracking)
NoTrack Tracker Blocklist
hufilter
OISD
Steven Black
Fanboy's Annoyance List
Disconnect (Ads)
Lightswitch05 - Ads & Tracking
HaGeZi - Multi PRO++
CHEF-KOCH's HOSTS Spotify Ad-Filter List
Shalla's Blacklists (adv)
HaGeZi - Multi ULTIMATEA regionális listákon kívül mindent bekapcsoltam.
-
Punja
lelkes újonc
Sziasztok!
NextDNS-t használok reklámok szűrésére, de hazai oldalakon nem működik rendesen, jó pár reklám megjelenmik. A hufilter be van kapcsolva, de 4 hónapja frissül utoljára. Van esetleg másik lista amit érdemes használni?
-
Victoryus
addikt
válasz
GEPESZ66 #3484 üzenetére
Nálam mindegyiknél ugyanez a végeredmény: [kép]
Tulajdonképpen a googleadservices.com nem megy. Redmi note 11, asszonynál ugyanez a hiba. Mobilnettel is, illetve másik wifin is. passz, nem tudom, nincs letiltva az oldal. Csak a Chrome csinálja, Operával működik. Akkor a Chrome lesz a ludas valószínűleg. Legalább egy lépéssel előrébb vagyok. -
merqree
őstag
válasz
Victoryus #3479 üzenetére
nextDNSt használok, de engem nem zavar, hogy szponzorált linket nem nyit meg.
A szponzorált link megnyitása pénzbe kerül a hirdetőnek.
De.
Ha a találati listát tovább görgeted lefelé, akkor ott szintén szerepelni fog, csak nem szponzoráltként, és azt már megnyitja a böngésző(igaz, iPhone és Safari nálam a "konfig" és nem Android. De így működik win11+FF alatt is.)
-
Victoryus
addikt
Telefonra milyen privát dns ajánlott? AdGuard van beállítva nálam, de újabban egyik google szponzorált linket se nyitja meg a Chrome. Egy picit zavaró. Ha kikapcsolom a privát dns-t akkor működnek a szponzorált linkek, de van egy csomó reklám.
-
törölt tag
YouTube is canceling Premium subscriptions with spoofed locations
Ha az az érvük a felhasználás helye nem egyezik az előfizetés helyével, akkor tessék kérem a Google-nek is a bermudai adóparadicsomból kiköltözni, hiszen nem ott érik el a bevételt.
Szerencsére adblocker teszi a dolgát, majd ha a Google elgondolkozik ezeken:
- YT prémium Music kapcsolás nélkül reális áron
(olcsóbb YT Premium Lite csomagot törölték mielőtt rendesen bevezették volna)- akár szinteken árazás havi X db videó párszáz forintért, X db csatorna havonta, aki csak pár youtubert követ
- nem szórakoznak Chrome-on kívül más böngészőkkel
- fake news és politikai propaganda reklámok nélkül
Esetleg akkor adok nekik pénzt. Pl. egy Apple Music stb. előfizetést egyáltalán nem sajnálok, kifejezetten megéri, de a Google (és Spotify) üzletpolitikája irritáló, miért jutalmazzam...
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
szita.erno #3474 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
szita.erno #3474 üzenetére
Szia ezt olvasd át: [link]
Röviden több lehetőség is van:
1. először is root-olt telón minden könnyebb ha jól tudom arra a legjobb az AdAway
2. nem root-ra is van pl. dns szűrés, Adguard DNS, vagy tűzfal ami ugye nem enged ki-be dolgokatEzek a fentiek ugye az egész telefont reklámmentesítik minden alkalmazásra hatással vannak.
Böngészőben pl. Ublock Origin is jó megoldás. -
szita.erno
aktív tag
Androidra tudtok reklám blokkolot?
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3464 üzenetére
Ok, de akkor aki "premium" annak reklám mélküli változatot kell streamelni. Tehát a megolfás: prémium felhasználónak kell magad "mutatni"
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ha megéri nekik extrán encode-olni minden egyes felhasználóra mindegy egyes videót...uccu nek!
-
poirot
őstag
Hasonló van a Facebook videóknál is. Mikor kiírja, hogy reklám következik, vagy valami hasonlót, akkor már persze nem tudsz előre tekerni, illetve átugrani. Na persze, engem nagyon nem érdekel, mert rögtön hagyom is ott a videót a fenébe, mert annyit nem ér meg nekem az ezredik autós üldözés, hogy kivárjam a reklám végét. A youtube-on meg ha valami érdekelni fog letöltöm és ott meg megnézem normálisan. Nem hiszem, hogy a video lejátszómat befolyásolni tudja, egyszerűen átugrom a reklámot, azt csá.
-
merqree
őstag
válasz
Az a baj, nem vagyunk "tudatos fogyasztok".
És nincsenek "tudatos tartalomkészítők".
Miért kell függeni egyetlen szolgáltatótól?Miért nem saját oldalukon osszák meg a saját tartalmaikat? Ott is lehet pénzt kérni, akkor biztosan kizárólag a tartalomkészítőé lesz a befizetett összeg (jó, áfa, béfa, adó, értem én)...
Szóval én a felé tendálok, hogy akkor majd nem nézek youtube-ot, keresek alternatív forrásokat... -
Grg
tag
válasz
Jack Oneill #3467 üzenetére
Igen, ezt értem, arra gondoltam, hogy kézileg előretekerem reklámokat, semmi reklámszűrő, stb., mint amikor áttekered pl. az érdektelen részeket. De gondolom ilyenkor nem működik majd a tekerés, mint ahogy most sem lehet előretekerni a reklámokat kézzel.
-
Grg
tag
válasz
Tehát ha jól értem akkor magának a videónak a része lesz a reklám. De akkor viszont ezeket lehet léptetni, vagy a reklámrészek alatt hatástalan lesz az előretekerés? (Nyilván utóbbi, hisz ha el tudom tekerni a reklámokat akkor semmi értelme...)
Érdekes lesz Prémiumnál is, hisz így mielőtt egyáltalán elkezdi lejátszani a videót meg kell vizsgálnia, hogy prémiumos vagyok-e vagy sem, és csak azután fűzheti bele a reklámokat...
-
crok
nagyúr
válasz
Majd sponsorblock-ban megjelöljük őket
Hátha nem lesz teljesen random állandóan..
-
Jack Oneill
veterán
Na egyre jobb lesz ez a harc.
[link] -
HUNited
őstag
válasz
Thegrey #3462 üzenetére
Igen, és korábban működött is.
Amúgy meglett a hiba, leírom okulásnak másoknak is.
Új telefont vettem, és a FireFoxban nem engedélyeztem a developer beállításokat és a saját https tanúsítványokat, így mivel egy weboldal se töltött be, kikapcsoltam adguardban a https szűrést. Régen telepítettem már és nem volt eszemben, szóval user error volt, a szabály működött, de nyilván https-en nem. -
Thegrey
tag
válasz
HUNited #3461 üzenetére
Ezt tanulmányoztad már: Szűrőszabályokról szóló oktatóanyag ?
-
HUNited
őstag
Stiasztok, van egy egyedi szabályom adguardban, ami nem akar működni. Eddig jó volt. Mi lehet a probléma? Van javaslat, hogy a szűrőben látható elérési út tiltva legyen?
||kuruc.info/galeriaN/banner^
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #3458 üzenetére
Esetleg próbáld ki az F. B. Purity kiegészítővel, telepítés menete: először egy script futtatót pl. greasmonkey, aztán telepítsd az F.B.Purity script formában majd válts asztali nézetre ott jobb felül meg fog jelenni a beállítási lehetősége az F.B. Purity-nak beállítod ami kell mented majd mehet vissza a mobil nézet.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #3450 üzenetére
Érdekes ezt egy olyan oldalon olvasni, amin az ajax.googleapis.com betöltése nélkül meg sem jelenik...
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3456 üzenetére
Én az ABP Samsung reklámblokkolót tettem fel hozzá.
Mondjuk ritkán használom. -
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #3454 üzenetére
Samsung böngészőt nem próbáltad?
-
Jack Oneill
veterán
1. Lassucska kicsit, bar sokat fejlodott.
2. Ublock es kozmetikai szures gondok sok oldal betoltesekor, amik pl Edge alatt mashogy jelentek meg.
3. 30-40% akkuhasznalat 1 nap alatt, ami Edge eseteben 5%Nekem most Edge van mobilon, alap reklamszures boven eleg. Brave probaltam, sok megjelenesi gondom volt ott is, ami zavaro volt, annak ellenere, hogy kikapcsoltam a kozmetikai szurest ott is.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3452 üzenetére
Van velele gond. Mire lenne ott érdemes váltani? Vivaldi, Brave, Opera?
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3450 üzenetére
Ez még mindig olyan hír mint:
- megalálták a rák ellenszerét
- új csoda olcsó, extrém tartós akkut fejlssztettek ki (a poén kedvéért: a brit tudósok)
- élő UFO-t bolcoltak nemsokára közzéteazik a valid eredményeket, a szövetmintákat pedig a világon 1000 labornak elküldik hogy 1000% biztos legyen a megerősítés, hogy nem kamu
stb.
Egy dolgot várok, hogy a kedvenc Firefox böngészőm népszerűsége kilőjön mint a rakéta, a mostani kvázi hibahatár 5% körülről 15-20%-os részesedés irányába.
-
Jack Oneill
veterán
Es eljott az ido...
[link] -
ledgeri
nagyúr
válasz
kw3v865 #3446 üzenetére
Hasonló alapon létrehozott, de meg is bontott "youtube experience":
(borzalom)
-
amargo
addikt
válasz
ledgeri #3444 üzenetére
Egy komolyabb router-en lehet szabályt létrehozni, hogy mi legyen a DNS kiszolgáló, és minden 53-as kérést oda irányítani (tehát hiába írja át a kliensen, hogy a google szerverét szeretné használni). Ezt egyik kliensről sem írja át csak úgy senki, persze, ha VPN-en megy ki, akkor abba sok beleszólásuk már valóban nincs.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
kw3v865 #3435 üzenetére
Te nem akarod látni ezeket, vagy azt akarod, hogy valaki ne érje el ezeket akinek van a fenti eszközökhöz hozzáférése (utóbbi esetben milyen ez a hozzáférés)?
Ha valaki másról lenne szó, akkor kérdés, hogy ő mennyire hozzáértő, mert kb az első "miért nem érem el" tutorial második lépése, hogy ellenőrizd a DNS-t, és állítsd át google-ra.
A fentit is azért írom, mert ha adott eszközön van átállítva a DNS, akkor az adott eszköz már ott van a kezében, de ha pl routeren, akkor ahhoz már kell admin jelszó, ilyesmik.
Ha az előbbi megfele, megfelel, csak gondolatnak szánom! -
Fandango
veterán
AdGuard DNS-nél is hozzá lehet adni a HaGeZi, OISD, 1 Host, stb listákat, nem feltétlen kell NextDNS-t használni.
-
kw3v865
senior tag
Kösz az infókat, most Androidon Firefox+uBlock (default filterekkel) + NextDNS 99%-ot adott. Majd próbálkozok még az általatok javasoltak filterekkel, de igazából már így is elégedett vagyok. Remélhetőleg a NextDNS ingyenes változat ais elég lesz számomra, a havi 300 ezer kérést talán nem lépem túl.
-
Zsombe
senior tag
válasz
kw3v865 #3437 üzenetére
Szerintem van olyan hatékony, mint az AdGuard DNS-e, de igazából a szűrőlistákon múlik javarészt a hatékonyság. NextDNS alatt nekem az alábbi listák vannak hozzáadva (Privacy tab):
- hufilter
- HaGeZi - Multi Pro++
- 1Hosts (Lite)De a leghatékonyabb reklámszűrés, ha Firefox alatt uBlock-ot is használsz (beállítási segédlet itt).
Ha még részletesebb és ajánlott beállításokat szeretnél eszközölni, akkor ezt a leírást ajánlom.
-
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Nem szoros reklámblokkolás, áttételesen kapcsolódik hozzá: Androidon (Firefoxot használok) és PC-n (szintén Firefox) hogyan lehet a legegyszerűbben teljesen blokkolni bizonyos közösségi oldalak elérését? Konkrétan a Facebook, Instragram, TikTok-ra gondolok.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
zoltanz #3433 üzenetére
[link] a brave oldalán, ha én asztalin nyitom meg akkor látszik az asztali képe, azon a lenyitott shields képe. Ha ott az alsó kicsire kattintanál látnád a mik listáját.
Alatta van a mobilos képe... Nem használtam mobilos brave-et, de ott is ott a shields.menüben a képe... gondolnám (elvárnám), hogy elérhető ott is! -
Cs1csó
titán
válasz
zoltanz #3428 üzenetére
A böngészőben megnyitott Facebook "megrendszabályozására" ajánlott még a F.B Purity script-je pl. tampermonkey böngésző kiegészítővel futtatva (ez a kiegészítő és így a Script is használható Android-os böngészőben is.)
Egy apró trükk kell az elején: az F.B. Purity beállításának az idejére át kell állítani a böngészőt "asztali nézetre" ekkor elérhető a jobb felső sarokban megjelenő F. B. Purity ikonon keresztül annak beállítási lehetőségei ott megcsinálni ami kell aztán menteni majd lehet visszaállítani a mobilos nézetet, ez a "sötét" móddal együtt simán hozza az alkalmazásban is elérhető kinézetet jóval kevesebb reklámmal. -
ledgeri
nagyúr
válasz
zoltanz #3421 üzenetére
Asztalin alapozva mind a kettőben meg kéne tudnod nézni, hog mi az a dolog amit szűrnek (vagy nem, a másikkal összevetve)...Brave-en belül is vannak még szűrőlisták amikre fel lehet iratkozni. Ezek mellett meg a facebookon minden egy vagy két domainről jön, szóval ott nehezebb az elemszűrés!
-
zoltanz
nagyúr
Az mitől lehet, hogy az Mobil Brave beépített reklám/követés blokkolója Facebook -on nem kapcsol be (0 -t ír a blokkolt elemekre) míg a Firefox uBlock talál 1 ilyen elemet
Köszi! -
tylerddd
veterán
Üdv! Chrome alatt használt uBlock Origin leblokkol mindent egy ismerősnél, pedig nem állított rajta semmit, én sem találtam különösebb beállítást erre. Ami nálam működik vele, az nála nem. Köszi!
-
Jack Oneill
veterán
Igen, pont erre gondoltam
Annyit tudok, hogy a google halasztotta ezt 1 évre, azaz idén nyáron meglépik. Természetesen kíváncsi leszek, ez a többi chromium alapú böngészőre nézve mit jelent, hiszen tudjuk, hogy pl a Brave kijelntette, hogy ők bizony nem állnak be a sorba. Szerintem az Edge is valamilyen szinten ellen fog állni, hiszen az az érdeke neki is, hogy minél többen használják. A Firefox meg nyilatkozott, hogy átállnak a Manifest v3-ra, de mégis ugyanúgy fog működni a reklámblokkoló, mint eddig, megoldják. -
amargo
addikt
Én nem rég kényszerültem olyan gép elé, ahol nem vagyok local admin és még csak bővítményeket se lehet telepíteni így volt részem megtapasztalni az internet valódi arcát..
Az a reklám dömping ami most az interneten van nagyon durva.. Amit ki akarok hozni, hogy a DNS alapú szűrés is már sokat segít és ez böngésző független. -
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #3415 üzenetére
Gondolom egyetlen dolog miatt érdekel: REKLÁMBLOKKOLÁS
Szerintem ne aggód túl: használd azt a böngészőt amit most is és addig ameddig meg nem történik amitől mindenki tart: nem lesz tovább blokkolva a reklám.
RÁÉRSZ majd akkor váltani pl. Firefox-ra. (esetleg egy Chromium alapúra amin mégis futni fog továbbra is pl. az Ublock Origin.
Számomra evidencia, hogy pl. a Vivaldi, Opera, Brave sem akarja ezt engedni, hogy kontroll nélkül "ömöljön" a xar a népre. Tehát tuti lesz valami megoldás.Megjegyzem én úgy emlékszem mint ha már tavaly nyárra ígérték volna ez a "manfiest V3-at és már az fut itt egy leírás:
Manifest V3 will officially begin rolling out in January 2023. By June 2023, extensions that run Manifest V2 will no longer be available on the Chrome Web Store. Extensions that do not comply with the new rules introduced in Manifest V3 will eventually be removed from the Chrome Web Store
Tehát kb. július 1-től lehet majd érdekes főleg a Chrome-on hiszen akkor végleg vége a régi V2 támogatásának.
A kérdés inkább az, hogy LEHET e továbbra is az internetet elérni reklámblokkolással: mert ha a válasz igen de a Chrome alatt nem akkor ez a döntés inkább POZITÍV lesz, hiszen ahogy az emberek megízlelik a "reklám" ízét fogják magukat és elkezdenek áttérni pl. Firefox-ra.
Aminek nagyon örülnék mert:
most elég alacsony a Firefox részesedése talán 5% vagy az alatti szinte már-már hibahatár ha ez a V3 "áldásos" tevékenysége miatt elérné a 10-15%-ot akkor a Firefox újra tényezővé válna sőt ezáltal TÖBB PÉNZT IS TUDNÁNAK keresni ami remélhetőleg a fejlesztés ütemén is meglátszana majd.
Tehát a Firefox felhasználók remélhetőleg csak profitálni fognak ebből de bármelyik olyan böngésző ami meg tudja oldani a reklámok további blokkolását. -
Jack Oneill
veterán
Udv Holgyek, Urak!
Van valami uj hir errol a manifest v3 atallasrol? Mikorra varhato, ha varhato egyaltalan? Foleg az erdekelne, hogy mely bongeszok allnak be a sorba szerintetek. -
ledgeri
nagyúr
A chrome-os harmadikfeles Cookie-k elhagyása végett owerwolf (teamspeak plugin) blogján részletezi, hogy mi a "nextgen" felhasználó követés oldalak közt: Hashed Emails
lényegében annyi, hogy ha adott az emailcím (pl gmail esetében +-os és .-os is), akkor a rendszer ezt értelmezi, majd normalizálja (+ és . eltávolítás és egyebek), majd adott módon hash-eli, és majd osztja tovább a reklámozók felé...Mert még offabb, de lassan fenti alapján nem is annyira:
Itt ajánlanám az ezt elkerülni vágyók figyelmébe, hogy 20-25 dollár per év a simplelogin, ha valakinek kell egy év arra, hogy mindent külön emailcímre állítson, Blackfriday-kor... Vagy ha biztos meg van vele rövidebb idő alatt, vagy "majd megcsinálja" akkor 1-2 hónap alatt simán generálható 2-300 emailcím későbbi , állandó felhasználásra! (előfizu lejáratakor a címek megmaradnak!
(vagy domain-ezésbe belekezdés) -
ledgeri
nagyúr
Kis érdekesség amit most vettem észre: a brave a ublock origin syntaxisát használja szűrése alapjául szolgáló nyelvezetként, és van is menüje rá... Csak meglepődtem!
-
Fandango
veterán
Microsoft Edge (124.0.2478.51 (Official build) beta (64-bit)) + AdGuard 7.17.1 (AdGuard DNS server és Multi PRO++ mini DNS/Browser blocklist)
-
crok
nagyúr
Droid-ra van Firefox, Firefox-ban Tampermonkey -> oda is felmegy. Én pl. Facebook Purity-t is használok így.
-
crok
nagyúr
Ha korhatáros és azért nem engedi megnézni login nélkül akkor Simple YouTube Age Restriction Bypass - ez egy Tampermonkey / Greasemonkey userscript. Offba teszem mert nem reklámblokkolás. Brave-en meg volt / van egy kis bug amúgy hasonló jelenségre..
-
amargo
addikt
válasz
ledgeri #3406 üzenetére
Ezeket próbáltam, de most látom, hogy csak firefox alatt nem hajlandó bejönni. Még nézegetem mi miatt, mert valószínűleg nem az adguard home zavar be.
Szerk:
Közben kiderült, ami egy másik javaslat volt, hogy ha a google-be nem vagyok belépve, akkor valóban egy korlátozott videót nem fog megjeleníteni.. ejj, szóval ez volt a valódi probléma -
amargo
addikt
Sziasztok!
AdGuard Home-ot használok, DNS alapon szűrük mindent. A beágyazott videók alatt mostanában ez jelenik meg:
Video unavailable
This video is restricted. Please check the Google Workspace administrator and/or the network administrator restrictions.Ennyit találtam eddig róla: [link] de csak a találgatás megy.
Találkozott már valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- moonlight115: Privát, oh!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel