Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
DE ahogy visszakapcsoltam okés lett. Mikor írtad, hogy blokkkolja az időképet akkor kivettem de ugy emlékszem utána vissza is kapcsoltam mikor az nCore-on jöttek a problémák, de akkor mint ha nem segített volna,
bekutyultam magam mindegy a lényeg hogy jó.
Na az adguard base megoldotta, de a spyware-t kikapcsolva hagytam.
-
Cs1csó
titán
Régebben is volt már ilyen és pár óra múlva megjavult, most volt hogy a manuális szabályokat amit legutóbb mutattam azokat töröltem pár óra után, hogy megnézzem blokkol e automatikusan de nem úgyhogy mentek vissza a szabályok.
Az egybefüggő oldalt mutató képen - habár kicsi - de látszik hogy rendben van és ha az egyes torrenteket megnyitom ott is rendben van minden.
Amúgy FF-et használok ha ez számít, de mindegy megy és kész.
-
Cs1csó
titán
Megcsináltam, SŐT minden kiegészítőmet gyalultam, nem sok van. DE gond nincs mert a kijelölő eszközzel tudtam blokkolni.
Matthewus
Természetesen ott is működik.
Alul is ott van :
az infocsikot és az ajánlót alul manuálisan szoktam tiltani és ugyanígy tudom a reklámokat:
ezután minden okés csak furcsállom.
-
Cs1csó
titán
Üdv, nálam nem szűr az UBO az nCore-on, mint eddig, manuálisan kellett a reklámokat tiltani - ilyen korábban nem kellett. Valaki találkozott ezzel?
-
Semplar
őstag
Egy ideje már nem használom a NoCoin listát UO -hez csak a beépítettet:
uBlock filters – Resource abuse286 használatban a listában lévő 287 szűrő közül
Ha lesz valami bányászó aktivitás, majd jelzem.
-
junior11
veterán
Sziasztok, ki milyen beállítással használja az Adguard blokkolót MS Edge alatt? Köszi.
-
SP4C3
veterán
válasz
aprokaroka87 #670 üzenetére
Ublock Origin...
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Reklám/kártékony dolgok blokkolására melyik hatékonyabb?Valamilyen program pl adguard, blokada...stb.
Vagy ha van lehetőség akkor a system/etc/hosts fájl irása.
Csak azért kérdezem mert mintha pl blokada esetében nem minden esetben menne a blokkolás.
Van amit átenged. -
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #668 üzenetére
Amúgy ilyenkor az segíthet ha az aktuális reklámblokkolódat törlöd lefuttatsz egy CCleaner-t majd újratelepíted a kiegészítő(ke)t.
-
Cs1csó
titán
válasz
ArthurShelby #665 üzenetére
Nálam szépen bejön az oldal, reklám nélkül: legfrissebb FF, UBO + Nano Defender
-
válasz
ArthurShelby #665 üzenetére
Anti-adblock, UBO esetén például a Fanboy's problematic-sites a filterlists.com oldalról.
-
ArthurShelby
addikt
Itt hogy lehetne átjutni reklámblokkolóval? (reklámblokkolót kikapcsolva MÉG nem látok reklámot)
-
stuka20
senior tag
Hogyan tudom kideríteni UBO-n, hogy ha egy oldal nem jó vele? Mármint bal oldalt a menüjében van zöld, szürke és piros téglalap, ez pontosan nem tudom micsoda, de kísérleteztem vele és így sem volt jó.
Guild Wars 2 oldala nem volt jó az UBO-val, nem tudtam regisztálni és valamikor bejelentkezni sem enged. Ha kikapcsolom, akkor egyből jó. -
Cs1csó
titán
Üdv Firefox-on - legfrissebb - használja valaki az UBO + Nano Defender combót? Ma feltettem a Nano Defender-t és egy adfly oldalt sikerült is vele abszolválni várakozás nélkül, maradt és nekem még érzetre gyorsabb a böngészés mint előtte nem érzem hogy fogna.
-
stuka20
senior tag
válasz
ArthurShelby #658 üzenetére
Köszönöm.
-
stuka20
senior tag
válasz
ArthurShelby #655 üzenetére
Egyébként az app aut. frissít, azaz felkínálja majd, hogy új verzió érhető el vagy nekem kell csekkolnom az oldalt, hogy jött-e ki vajon új update?
-
stuka20
senior tag
válasz
ArthurShelby #655 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
ArthurShelby
addikt
Van másik youtube app, nincs benne reklám, és háttérbe is tud menni.
-
stuka20
senior tag
Nálam full alapon volt volt az adguard és nem volt jó, mindegy igazából már nem fontos. Egy másik kérdésem, amit már feltettem vagy itt vagy az android alkalmazások topicjában, de sehol sem találom a választ rá, ezért itt feltenném újra. Szóval androidos telón (s7 edge) youtube reklámblokkolót keresek. Ha van, akkor honnan tudnám biztonságosan letölteni?
-
csaba1203
addikt
Segítséget kérnék tőletek.
Rendszer visszaállításom volt a mobilomon.Feltelepítettem az Adguard-ot de mikor beírom a licensz kulcsom kiírja,hogy már használatban van ez a kulcs,pedig ugyanarról a telefonról van szó.
Mit kell tennem,hogy aktív legyen az előfizetésem? -
stuka20
senior tag
Mit kell hozzáadni vagy beállítani, hogy adguard hirdetésblokkolóval működjön a profession.hu oldal? Mert ha az oldalt megnyitom, akkor teljesen üres. Tettem fel anti adblock filtert adguardhoz, de nem segített.
-
Cs1csó
titán
Az első esetben - nCore bejelentkezés - ilyen problémát nem okoz az ALAP UBO a kérdés hogy milyen plusz filtereket kapcsoltál be manuálisan és milyen plusz filtereket telepítettél külső forrásból manuálisan azok már okozhatnak ilyet. Esetleg nincs valami jelszókezelő programod?
A másodiknál előfordulhat ilyesmi tedd HALADÓ FELHASZNÁLÓ VAGYOK opcióra és akkor látod mi az amit blokkol és egyenként engedélyezni tudod.
-
stuka20
senior tag
Az uBlock-tól lehet ez a piros keret? [link]
Plusz a Guild Wars 2 oldalán "Some fields are invalid; please fix them." hivatkozva nem enged elfogadni semmit, sem belépni. Ha kikapcsolom az uBlockot, akkor minden rendben van, bár a fenti piros keret még mindig van, az mitől lehet? Illetve mi akadályozhatja, hogy nem tudok pl. bejelentkezni a 2. linknél?
-
stuka20
senior tag
Androidos alkalmazások topicról jövök, úgy gondolom ez mégis csak idetartozhat. Szóval, ha be van kapcsolva az adguard, akkor az ncore-t sem nyitja meg, ha továbblépek rajta, akkor meg fekete szöveg. Ha be is jelentkezek, akkor bal oldalt a szöveg fehér háttérrel. Valami tipp?
Amit ott ajánlottak, hogy kezdjem előlről azt is megpróbáltam, de nem jó. Ráadasul a legtöbb oldalt nem tudom vele megnyitni "Biztonsáig hiba" üzenettel (emag, ncore, indavideo, origo, stb..). -
Cs1csó
titán
Melyik az az oldal, letesztelném.
Megjegyzem amit elsőnek kaptál Anti-Adblock listát az elavult nem sokat ér a NANO defenderes cucc már használhatóbb de sajnos az is hasalt el. Igazság szerint Chrome alatt működik ez jól.
Már nem is használom FF alatt a Nano-t - kezdeti nagy lelkesedésem után - mivel NAGYON kevés olyan oldal van amivel nem bánik el az UBO ha pedig nem bánik el vele akkor sajnos a NANO sem fog - már próbáltam.
ÖSSZEFOGLALVA:
Azok az oldalak ahol járok azok közül 1-2-nél van gond az UBO-val de ha telepítem a NANO defender-t az sem bánik el velük talán a 2-ből 1-el, ilyen kis haszonért inkább nem is telepítem a NANO-t. -
Kékes525
félisten
"telefonra viszont hasznos az Adguard premium? Ott akkor nincs lassulás? "
Ott igen és nem lassít, sőt inkább gyorsít a felesleges adatok blokkolásával.
-
UBO-t használok a saját gépemen már nagyon régóta, bárt, hogy őszinte legyen minimálisan konfiguráltam, főleg, hogy otthon fut egy pi.hole is.
Igazából akkor ha jól értem, akkor PC-n elég az UBO konfigurálva, telefonra viszont hasznos az Adguard premium? Ott akkor nincs lassulás? Céges szinten egy lifetime licence sem egy ház ára, szóval ezen a részem most nem spórolnék, az elsődleges szempont inkább a szűrés minősége lenne és az, hogy minél kisebb legyen a negatív oldala (pl: a lassulás erősen az a kategória sajnos).
UBO esetén van esetleg valami beállítási guide? Az összefoglalóban nem sok mindent találtam hozzá. Illetve van rá mód, hogy valahogy a beállításokat összeszinkronizálják a gépek? (Azt tudom, hogy van felhő, de ha jól tudom, akkor az böngésző fiókhoz kapcsolódik).
-
Cs1csó
titán
Alapvetőe PC-re jelenleg az UBO az egyik ha nem a legjobb védelem (reklámok, kártékony oldalak stb.)
A legkomolyabb panasz az Adguard PC-s változatára, hogy használatával jelentősen megnőtt a PING idő azaz lassította a böngészést. Egy gépen kipróbálhatod, és tesztelheted is mondjuk: pageloadspeed-del.
Az UBO ingyen tudja amit az adguard és még fürgébben is, persze érdemes bekapcsolni még rajta pár filtert vagy akár tölteni is le hozzá.
-
Sziasztok,
Alapvetően céges környezetben szeretnék egy kicsit nagyobb biztonságérzetet, így jelenlegi állás szerint Eset + Adguard premium lenne minden gépen és telefonon. Viszont páran a vírusirtó topikban azt mondták, hogy az adguard asztali gépen nem javasolt, maximum telefonon. Ez igaz?
-
Kékes525
félisten
"Rámegyek, hogy subscribe és kész is?"
+ click.
De nem elég a lista defender is kell. NanoDefenderFirefox Telepítése: Nano Defender, Extra installation steps for uBlock Origin
A lista azokat az üzeneteket szűri ki, ami csak szöveggel figyelmeztet, de ha ehhez még script is társul, ami lekapcsolja a reklámblokkolót, akkor már hatástalan csak a lista. A defender ilyenkor visszakapcsolja a reklámblokkolót, azaz hatástalanítja a reklámblokkoló kikapcsolását.
Lista törlése: a szemetesre klikkelsz + A módisítások alkalmazása.
-
stuka20
senior tag
Néhány oldal észleli, hogy adblockot használunk és a tartalmakat nem is engedélyezik miatta. Ezt nem lehet valahogyan kikerülni, hogy ne keljen hozzá kikapcsolni?
-
GEPESZ66
veterán
Ha Chrome esetében az Adguard bővétményt használnám, akkor mit célszrerű bejelölni az alapbeállításokon túl, a hufilter-en kívül?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Kékes525 #615 üzenetére
Alul a Hozzászólások és a nyomtatóbarát verzió linkek miért nem látszanak (talán a sárga bubi tetejéből látszik 1-2 pixel a felső részéből), illetve a teljes felső sáv hiányzik, plusz a jobboldali menü is el van csúszva, a percről percre sor linkjei is nagyon furcsán néznek ki.
-
Kékes525
félisten
Az egy lapból kiemelt kép. Mit tiltsak azzal? Magát a cikket linkeld, amiben ez volt, mert akkor látom, hogy tönkre vágja e az uBlock a tiltással a cikket, vagy nem.
(#609) Semplar
A végeredményt látom, de azt nem, hogy milyen volt tiltás előtt.
(#611) Semplar
OK. Majd ha találsz megfelelőt, akkor linkeld be, mert kíváncsi vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt