Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
bobalazs #18118 üzenetére
Ennek jó sok klónja van, akik mindig a fellógatott emberekkel próbálnak tőrbe csalni, nem túl 5letesek.
Én csak éjjel tudok játszani és sokszor van, hogy elalszok ülve játék közben. Volt egyszer egy ilyen, hogy benyomtam a táborverést, majd közben elaludtam és arra ébredtem, hogy ezek a d*bilek ütnek, hát azt se tudtam hol vagyok.
-
Winne
nagyúr
Single playerben keresgélek egy frankó fekete lovat, a YT-on találtam egy betörhetőt, amire azt írták bika, max közeli értékekkel. Megkerestem, betörtem, de nekem meg feles, felnyergelve is talán 3-4 négyzet hiányzik. Hogy lehet másnál erősebb uez a ló, ha nem hack?
-
Winne
nagyúr
Azzal mit szoktatok csinálni, amikor valaki belétek köt és fegyvere van? Ha lelövöm én vagyok a köcsög, ha nem lövöm, akkor meg Ő próbál lelőni / elkapni.
-
Winne
nagyúr
Dragon Ball már ebben a korban is letette védjegyét?
-
-
Winne
nagyúr
válasz
30z.Samu #18075 üzenetére
Én meg pont az ilyeneket várom. A múltkor a susnyán vágtattam keresztül és bent voltak, mintha trafiznának.
Hát nem köszönték meg, sőt még volt egy járókerlő is, aki be akart mószerolni, mert éppen raboltam ki a hullájukat, ha Ő sem árul be már senkit.
@ #18076 VTom : nálam nem volt még durva helyzet, azzal a lassítással nem tudom mekkora tömegnek kell jönni, hogy el tudjanak rakni. Gondolkodtam is, hogy a nehézségi szintet kellett-e állítani és csak átsiklottam rajta, vagy nem is lehet, nemtom.
-
Winne
nagyúr
Oh értem, köszi. A vérdíjat nem fizetem ki, mi abban a móka?
-
Winne
nagyúr
Amúgy olyan 35% körül járok, tele vagyok pénzzel, a tábort felfejlesztettem. Mire kell itt a pénz, hogy ennyit ad?
-
Winne
nagyúr
válasz
A_Papa #18048 üzenetére
Szia,
Én is ebben voltam, régóta toltam magam előtt, de nemrég megvettem és nem bírtam ki azt sem, hogy a vga-t upgradeljem, pedig az volt a terv. Itt nem zavar a kis fps, a story elvisz, nem kell összevissza szaladgálni, ahol fontos lenne és a textúrákat így sem alapra állítottam. A különbség a 2 verzió között 5 euró, nálam még annyi sem volt, a normális ló a legfontosabb különbség talán.
1. Tartalomkülönbségek: Alapkiadás (Standard Edition): Az alapjátékot tartalmazza, tehát a történet módot és az alapvető online funkciókat (Red Dead Online). Ultimate Edition: Az alapjátékot tartalmazza, de további bónusz tartalmakat is kínál: Story Mode bónuszok: Különleges házikedvenc: A játékos egy extra házikedvencet kap (egy kutya) a történet módban. Különleges kosztümök: Az Ultimate Edition extra kosztümöket és egyedi ruhákat ad a főhős, Arthur számára. Különleges ház és bónuszok: A játékos kap egy exkluzív házat, valamint bónusz eszközöket és egyéb jutalmakat. Red Dead Online bónuszok: Különleges karakterek és küldetések a Red Dead Online multiplayer módhoz. Extra pénz (gold bars) és egyéb online előnyök. Extra állatok és járművek a multiplayer részhez.
2. Képességek és extrák:
Az Ultimate Edition több exkluzív tartalmat biztosít a játékosoknak, ami segíthet gyorsabb fejlődést elérni a történet módban és az online multiplayerben is. Az extra bónuszok például az edzettebb karakterek, több pénz, különleges fejlesztési lehetőségek, amelyek segíthetnek az élmény fokozásában.Vedd meg bátran, tetszeni fog.
-
Winne
nagyúr
Na volt egy kis időm játszani, még új vagyok. Az miért van, hogy jóformán senkit nem lehet szájbaverni, mint a GTA-ban? Itt valakire csúnyán nézek aztán már köröznek kb.
Az egyik küldetésnél volt egy shoti a falon, felvettem, ott mutatta meg a játék, hogy hogyan kell karbantartani a fegyvert, aztán az addigi puskám láttam a földön volt, mert nem lehetett nálam még egy, aztán egyszercsak hopp felszívódott. Ez normális?
-
Winne
nagyúr
válasz
perge666 #18028 üzenetére
Na ezt jó látni, én is a fejlesztéssel vártam, de mondom mindegy, megnézem hogy fut ezen, aztán majd mikor lesz belőle valami max jobban fog futni. Hát nem rossz ezen sem, a chapter 1 végéig toltam, de nem ehhez az 50 körüli fpshez vagyok szokva, semmit se játszottam nagyon 100 FPS alatt. A játék tetszik, van amihez hozzá kell szoknom, pl a gombok, bindek, hogy hosszan kell nyomni a gombokat, így nekem nem annyira direkt, de gondolom majd megszokom.
A mentés fura még nekem, nem tudom van e értelme manuálisan menteni, mert látom, hogy sokszor nem enged, de mikor nincs már időm vagy kedvem, de nincs még vége valami küldetésnek, akkor ha enged is menteni, nem onnan tölti vissza, ahol voltam, vagy azt kérdezi, hogy kikapcsolom-e az automata mentést. Ezt hogy érdemes használni?
-
Winne
nagyúr
válasz
perge666 #18018 üzenetére
Én is megvettem ebben a leárazásban, kis túlzással mióta kijött a játék rajta van a szemem, csak vagy más játék volt, vagy a gyerekek jöttek sorban és nem volt rá idő, de mondom ez jó akció, csak kerítek rá időt. Egy VGA upgrade lesz egy pár hónapon belül, azon még gondolkozom, hogy lehet megvárom az újat, hogy fullosabban tudjam inkább játszani, ez a 2060 nem tudom mennyire vinné szépen 2K-ban.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Én már régóta várom, hogy nekiinduljak a játéknak, de az új vga-t esetleg procit/ramot megvárom vele, így 0 tapasztalatom van.
Kérdés. Jól látom, hogy nincs annyira elengedve itt az ember keze, mint a GTA-ban volt? Ha valakit kinyiffant az ember, akkor rajta marad a körözés "örökre"?
-
Winne
nagyúr
Hello,
Van bármi előnye / hátránya Steamen venni a játékot? Steamről gondolom kiugrik ugyanúgy a Rockstar launcherre.
-
Winne
nagyúr
válasz
p a s s e r #10452 üzenetére
Na ez menő Van olyan is, hogy barátokkal lovagolsz mondjuk és meglátsz egy embert aki éppen szállítja a szajrét és benyúlod? Neki akkor lecsó az egész amit gyűjtött, te meg beválthatod?
-
Winne
nagyúr
válasz
p a s s e r #10447 üzenetére
Ilyenkor mi történik?
-
Winne
nagyúr
Köszi a válaszokat, látom brutál pörög a topic.
Minden nap biztos, hogy nincs időm játszani, ez nehezít a haladásban?
-
Winne
nagyúr
Tehát a drágább éri meg jobban ahogy olvasom.
Sok órám nincs játszani, miután elalszik a gyerek van kb 2 per nap, ez nem tudom mennyit ront az élményen. A multit úgy kell elképzelni, hogy felépíted az életedet, mint a valóságban kb és fent kell tartani?
-
Winne
nagyúr
Ha most vennétek meg a játékot költenétek többet a drágább digitális változatokra, vagy elég az alap, nincs érdemi hátránya?
-
Winne
nagyúr
Köszi!
Steamen kellene, van a buxában lóvé, kb sosem veszek semmit, ezzel meg nem játszottam még, de elég komplexnek tűnik, biztos jó móka. :)
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Most 40 euró a játék Steamen, szokott/várható ennél olcsóbban az év végi hajtásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest