-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kofka04
tag
Egy dolog szemet szúrt nekem és egyszerűen nem jövök rá, hogyan oldjam meg a problémát. Ugyebár más androidos telefonoknál, a főképernyőn elő lehetett hozni azt a menüpontot, ahol az oldalainkat tudtuk testre szabni. Van (volt) nekem 3 oldalam, többet nem is szerettem volna, de mikor feltelepült egy app, lett egy 4. és oda lett biggyesztve az ikonja, holott én a 2. és 3. oldalon is hagytam helyet, mert féltem attól, nem lehet az oldalak számát szerkeszteni. Nem is értem miét nem oda rakta vagy a főképernyőre, ahogy szokott lenni más telóknál. Valaki meg tudja mondani hogy van-e egyáltalán erre lehetőség. Én vagyok figyelmetlen vagy tényleg nincs erre lehetőség és ahogy telnek majd a hónapok és települnek az appok, gyarapodni fog az oldalaim száma és lesz egy pár használaton kívüli, üres oldalam. Az nagyon nem lenne jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Gyúrósok ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest