- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kofka04
tag
Akkor a netezés miatt már nem aggódom. Amúgy is szinte mindig Budapesten vagyok. Még a kamerájáról próbálok informálódni, mert nekem nagyon is mérvadó. A Flex2 kamerájával maximálisan elégedett vagyok. Még a mai csúcstelók között is megállja a helyét. Ha egy picit rosszabb a MiMax kamerája az nem baj. Tisztában vagyok a telefon árával és hogy a jó üzemidő és a nagy kijelző miatt valahol kompenzálni kell, hogy ennyiért meg lehessen vásárolni. Az viszont bizakodásra ad okot, hogy a MiMax-nak a rekeszideje F2.0, míg a Flex2-é F2.4. Eszerint több fény jut be a Xiaomi lencséjén és ezáltal rosszabb fényviszonyok között jobban kéne hogy tejesítsen, mint a Flex2, de legalább úgy.
Nincs valaki, aki Budapesten lakik és pár percre rendelkezésemre bocsájtaná a telefonját. Nagyon hálás lennék.
Nagyon szeretném megvenni ezt a telefont és ezen áll vagy bukik, hogy milyen a kamerája a Flex2-höz képest.
Szeretném hinni/látni, hogy egy kínai telefon is lehet olyan jó, mint a legnagyobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Plazma TV topic
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest