- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
tag
Sziasztok!
Nagyjából végigolvastam a topicot az oreos frissitestol, de úgy fest, kérdezni kell
Van egy 3-asom, amit elkapott az elso hibajavitasos patch. Onnantól a távirányítós gond nálam is előjött, de kb ennyi problémám volt vele. Igaz, nagyjából YT és Kodi a felhasználás. A távirányító miatt 2 hete nyomtam egy visszaállítást, hátha megoldja, hát nem. De viszont kaptam ajándékba még egy pár "apróságot". Xiaomi 3G routerre van kötve egy vinyó, onnan játszom le a filmeket wifin keresztül. A Kodi egyszerűen nem vesz tudomást magáról a hálózatról sem, esélyem sincs beállítani a könyvtárat, amiben a filmek vannak. Érdekes módon az SPMC (amin gyak. ugyanaz a beállítás) gond nélkül egyből ment. Jelenleg ezzel nézek filmeket, de ugyebár már most is cca 1 éves a legfrissebb belole, és volt valami (már nem emlékszem), ami miatt annó váltottam Kodira, pedig jobban bejött az SPMC. VLC meg igazándiból állítgatni se kellett, egyből kiszúrta, hogy ott van valami, rákédezett. Szóval a meghajtó látható a boxnak, de a Kodi mégse akarja.
Másik gond. Szintén csak a reset után jött elő, hogy bármilyen lejátszóval néznék filmet, BT hangszórón nincs hang. YT-n pedig tökéletes. Sokáig 2.4Ghz-en csatlakozott a box a routerhez, de az itt olvasottak miatt kipróbáltam 5Ghz-en is, ugyanez a gond...
Eljutottam odáig, hogy veszek egy S-t, ha azokon megoldódnak ezek a gondok. Tudom, hogy kicsit sokat tud a box ahhoz képest, hogy mire használom, de nekem a gyerek miatt kell a BT távirányító. csak a TV alá tudom betenni a boxot, hogy legyen rálátás, akkor viszont... 18 hónapos, gondolom nem kell részletezni
Szóval a kérdések, a gondjaimra van-e megoldás (a távirányítót tudom, hogy próbálkoznak, de nincs beta hozzáférésem sajna), vagy ha nincs, S-en vannak-e ilyen hibák?
kösziUI: a boxot nem kapcsolom ki (a TV se), úgyhogy az annyira nem zavaró, de nem lenne baj, ha megszűnne
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Medence topik
- One mobilszolgáltatások
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged