Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• walakyb

tag

Sziasztok!

Nagyjából végigolvastam a topicot az oreos frissitestol, de úgy fest, kérdezni kell :)
    Van egy 3-asom, amit elkapott az elso hibajavitasos patch. Onnantól a távirányítós gond nálam is előjött, de kb ennyi problémám volt vele. Igaz, nagyjából YT és Kodi a felhasználás. A távirányító miatt 2 hete nyomtam egy visszaállítást, hátha megoldja, hát nem. De viszont kaptam ajándékba még egy pár "apróságot". Xiaomi 3G routerre van kötve egy vinyó, onnan játszom le a filmeket wifin keresztül. A Kodi egyszerűen nem vesz tudomást magáról a hálózatról sem, esélyem sincs beállítani a könyvtárat, amiben a filmek vannak. Érdekes módon az SPMC (amin gyak. ugyanaz a beállítás) gond nélkül egyből ment. Jelenleg ezzel nézek filmeket, de ugyebár már most is cca 1 éves a legfrissebb belole, és volt valami (már nem emlékszem), ami miatt annó váltottam Kodira, pedig jobban bejött az SPMC. VLC meg igazándiból állítgatni se kellett, egyből kiszúrta, hogy ott van valami, rákédezett. Szóval a meghajtó látható a boxnak, de a Kodi mégse akarja.
    Másik gond. Szintén csak a reset után jött elő, hogy bármilyen lejátszóval néznék filmet, BT hangszórón nincs hang. YT-n pedig tökéletes. Sokáig 2.4Ghz-en csatlakozott a box a routerhez, de az itt olvasottak miatt kipróbáltam 5Ghz-en is, ugyanez a gond...
    Eljutottam odáig, hogy veszek egy S-t, ha azokon megoldódnak ezek a gondok. Tudom, hogy kicsit sokat tud a box ahhoz képest, hogy mire használom, de nekem a gyerek miatt kell a BT távirányító. csak a TV alá tudom betenni a boxot, hogy legyen rálátás, akkor viszont... 18 hónapos, gondolom nem kell részletezni :)
    Szóval a kérdések, a gondjaimra van-e megoldás (a távirányítót tudom, hogy próbálkoznak, de nincs beta hozzáférésem sajna), vagy ha nincs, S-en vannak-e ilyen hibák?
    köszi :)

UI: a boxot nem kapcsolom ki (a TV se), úgyhogy az annyira nem zavaró, de nem lenne baj, ha megszűnne

Új hozzászólás Aktív témák