Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Luissimo #4998 üzenetére
Az a nagy büdös helyzet, hogy a kezdeti lelkesedés nagyon hamar alább hagyott, amint tüzetesebben megnéztem az esélyes (ahol van kis Netflix logó) készülékek speckóját.
Pl. (a Mi Box-hoz képest):
• AsusNexus Player: picit erősebb SoC, de csak 1 Gbyte RAM, és 5 éves konstrukció
• Blaupunkt - Android TV Box: alig tudni róla valamit, de ilyen 150$ körüli árakat találtam
• CCCAir Stick 4K: ez nem lehet rossz, csak szerintem beszerezhetetlen és igazából nem lenne előrelépés a Mi Box-hoz képestNa, nem megyek végig ... a lényeg, hogy a Shield-eken kívül nincs nagyon erősebb és/vagy több/jobb csatlakozóval ellátott készülék.
Ami szerintem külön vicces, hogy ott van a nem éppen olcsó Xiaomi lézer projector, ami szintén nem Netflix kompatibilis. Vagyis vehetsz mellé egy Mi Box-ot, ha - Netflix-et, és - jót akarsz magadnak
Ja, és mindeközben az Aldi-ban ilyen "full"-os TV-ket lehet kapni
-
<Adamsky>
nagyúr
Úgy rémlik (nincs 4K-s TV-m), hogy a GUI max. 1080p-t tud. Ettől függetlenül, ha jók a beállítások akkor a tartalmat 4K-ban jeleníti meg.
(#4991) Pavua: root-ról nem nagyon tudok. Szerintem nem is lenne értelme. Én sose találkozok reklámmal. Azt a pár alkalmazást amit használok megvettem. Youtube-ra, és böngészőre (én pl. FF-et használok) pedig van megoldás.
-
Pavua
csendes tag
Sziasztok,
ki tudnátok probálni, kérlek az alábbiakat, hogy ez megy-e a mi box-on?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amnishttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.tutor93.tovplay
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.acestream.media
köszi szépen.
ui: rootolni lehet, hogy adaway kitiltsa a reklámokat, vagy erre mi a módszeretek?
-
kusz
csendes tag
Udv!
Kodi 18.5ben valamiert jelenleg csak 2db 1080p felbontas valaszthato. eltunt a 4k lehetoseg. mostanaban nem hasznaltam, de meg a frissites elott meg volt minden. termeszetesen a box 2160p 60Hzre van beallitva. valakinek van otlete? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
RealZuperman #4986 üzenetére
" ... 24- 26 óránként lefagy indítás után és újraindul. Ha Netflixet szeretnék nézni, van amikor elindul, de sokszor hosszas várakozás után újraindul."
Ez nagy valószínűséggel egy hibás készülék. Azonban még mielőtt visszavinnéd, én a helyedbe nyomnék egy factory reset-et, utána feltenném csak a Netflix-et, és levideóznám, hogy mit csinál (a biztonság kedvéért). Ha, akkor is fagy és újraindul, akkor irány a bolt, és ha szívóznának, akkor megmutatnám nekik a videót.
-
Luissimo
veterán
válasz
RealZuperman #4987 üzenetére
jobbanjársz ha áramtalanitod minden kikapcsoláskor, nem engeded aludni, mondjuk egy távirányítós konnektorral.(énis morcos vagyok és darabosan mozgok, amikor felvernek álmomból
)
Utána bekapcskor, mikor 220-at kap, szépen újrabootol és huss, suhan, mint madár
-
RealZuperman
tag
válasz
RealZuperman #4986 üzenetére
Alvód mód kikapcsolva, várom az eredményt...
-
RealZuperman
tag
Sziasztok! A kérdésem az alábbi lenne:
A boxot kibontás után beállítottam. Nagyon szaggatott a kép. A frissítés nagyon szépen helyre tette, nincs akadás. Azonban most más furcsaságot művel: 24- 26 óránként lefagy indítás után és újraindul. Ha Netflixet szeretnék nézni, van amikor elindul, de sokszor hosszas várakozás után újraindul.
A legfrissebb rendszer van rajta- elvileg.Közbe találtam egy másik fórumban, hogy az alvás után akadozik az eszköz.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
atyaatya #4981 üzenetére
"A kérdés már csak az, hogy sima miboxra (tehát nem az s-re) jön-e Pie frissítés?"
Jó kérdés...
Ezt én biztosan nem tudom megmondani. Viszont vannak itt páran, akik többet forognak ilyen beta tesztelős topic-okban, facse oldalakon ... hátha ők többet tudnak.
Esetleg - ha még nem tetted meg - a Google-ben túrj utána kicsit. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
atyaatya #4974 üzenetére
Milyen rendszer van fenn? Ha, Oreo, akkor nem is fogsz tudni USB-s perifériára írni. Amennyiben Pie, akkor viszont - tapasztalatom szerint - két "mount point" jelenik meg egy USB-s eszközhöz (esetemben a pendrive-hoz). Az egyik "read only", míg a másikra - hála a "pités update"-nek, már - tud írni (vagyis akár törölni) is.
A második kérdésedre Luissimo gyakorlatilag már válaszolt is. Vagyis, ha sok, nem Android TV-s cuccot használsz, akkor érdemes elgondolkozni a gyári launcher lecserélésén. Az ATV Launcher nálam így néz ki.
-
laszkan
csendes tag
válasz
Luissimo #4976 üzenetére
Köszönöm, sikerült. Egyszerűen nem jutott eszembe, hogy mik ezek az alkalmazésaok. A "nagy nehezen" nyilván nem azt takarta, hogy itt izzadtam egész délután, csak nem egy klikkes megoldás volt. MIndenáron valamiért az ES-t erőltettem, az pedig mint kiderült, 19 áprilisban kikerült a playből (mármint a box által letölthetők közül). Szoval ezért irtam hogy nehezen ment.
A képernyőelforgatás megvolt, arra emlékeztem korábbról, hogy kelleni fog.
Olvasom a fórumomt és a kereőt is használom, csak szerettem volna az alap képernyőre kivarázsolni a horizont -
Luissimo
veterán
válasz
laszkan #4975 üzenetére
nemcsak az ES-en keresztül tudod indítani, hanem a beállítások/alkalmazások alól is todod és az sokkal egyszerűbb.
DE
SideLoad Launcher, vagy TV Apps Drawer, bármelyik alá bekerül az a pár app, amit utólag barkácsolsz be és nem kerül az original kezdőlapra, vagy az ATV Launcher vagy légyszíves ezen szavak valamelyikét , mindegyikét ird be a keresőbe és megtalálod a megoldást én is többször belinkeltem...
És persze kell mellé a forced rotation ha jóltévedek.
üdv,
LuiJa,
és a TV GO is megy rajta vagy a Digi Online is megy rajta, és nem nagynehezen -
laszkan
csendes tag
Szükségem lenne egy kis segítségre. nagy nehezen sikerült telepitenem a Horizon Go-t (valami letölthető file managerrel felraktam ES filekezelőt, majd azzal a Horizon Go-t). Viszont a kezdőlapra sehogyan sem tudom kirakni, csak az ES -en keresztül tudom indítani. Van egyáltalán lehetőség, hogy a kezdőlapra kikerüljön a HBO Go és Netflix mellé ez is?
-
atyaatya
tag
Vettem egy USB hubot. Két wincseszter van így már a mi boxra radugva az egyik
rendszernek formázva, a másik csak simán rádugva.
Az xplore filé böngészőt használom, de nem enged a rendszer wincsesztetről a másikra fájlt másolni.Ez hogy oldható meg?
(a nem rendszernek formazottról tudok másolni a rendszernek formazottra) -
Akelaus
senior tag
válasz
<Adamsky> #4967 üzenetére
Nincs mit!
Szerintem bug lesz, mert tegnap az említett kiegészítőben amiben működött, na ott is kivágott mint a... de utána meg működött ugyanúgy, azaz középső gomb, dumáltam neki, aztán ok.
Nem lenne amúgy rossz ha működne a Kodi alatt, ha csak így is. Sokkal könnyebb vele mint pötyögni.
Más: van valaki aki használja a hivatalos, az áruházból leszedett M3.hu-alkalmazást? (amit most megint nem látok a Google áruházban)
Nálam az kb. semmit nem csinál. Telefonról tükrözve, vagy átadva pedig csak az élő adást viszi át. -
MGaa73
tag
válasz
Gubek-Einste #4970 üzenetére
Igen, frissítettem. De nem most. És úgy emlékszem nem volt vele probléma korábban az új verzióban.
-
-
MGaa73
tag
Sziasztok,
Mi Box S-nél újabban valamiért nem működik a mikrofonos keresés. Semmilyen szinten. Próbáltam újraindítani, áramtalanítottam és úgy sem. Találkozott mér valaki ilyennel? Mi lehet a probléma? Esetleg van valahol valami állítási lehetőség? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
lacalama #4956 üzenetére
Nálam szépen működik a hang keresés / vezérlés a "pite" alatt is. Igaz, csak a gyári távvezérlőjével, miközben az USB-hub-on lóg egy wifi-s vezérlő és egy pendrive.
Mondjuk én változatlanul több értelmét látom egy (fizikai) mini billentyűzetnek, mert azt tényleg mindig, ill. mindenhol (pl. Kodi alatt is) tudom használni.(#4958) atyaatya
A Netflix miatt nagyon lerövidül a lista. A csúcson az Nvidia Shield. Alatta szerintem nem sokkal a Roku Ultra, majd pedig a Fire Stick(-ek). Aztán ennyi. Ja, és persze a Mi Box-ok ...(#4960) A Beelink Gt King, nagy, erős (drága?) és cserébe - ha épp nincs szerencséd, akkor - nézheted a Netflix-et 540p-be.
(#4961) Akelaus
Köszi, hogy megnézted. Érdekes. Vajon bug vagy feature? -
azbest
félisten
válasz
V.Stryker #4964 üzenetére
végül is csak a 8as rendszer óta visszatérő téma
Próbáld úgy, hogy először megnyomod a kerek ok gombot. Aztán elszámolsz nyugodtan 10ig majd újra megnyomod. Ha veszettül nyomogatod folyamatosan, akkor újra kell kezdeni a számolást minden gombnyomás után.
Nem tudom, hogy a távirányító vagy a bluetooth alrendszer van ennyire bealudva. Talán a távirányító éled fel lassan, mert az új rendszerrel az is alvásba megy.
Infra távval ilyen gond nincs, azért gondolom, hogy inkább a táv oldalán szúrták el. (mi a2 telefonon van infra és mi távirányító alkalmazás és azzal szoktam néha rápróbálni, ha nagyon nem akar feléledni saját távval).
-
V.Stryker
nagyúr
Jah látom már. Mindeki sz.pik vele.
Sziasztok,
Az új frissítéssel nem lehet többnyire bekapcsolni a lejátszót kikapcsolás után. Csak tápelvét segít. A HDMI CEC beállítások ugyanúgy vannak. Három lejátszónk van, mindhárom elkezdtem a frissítés után csinálni.
Találkoztatok ezzel? van rá megoldás. (sorry ha igen, nem olvastam vissza)
-
bupemko
senior tag
Plex nekem is elkezdett szaggatni 9-es upgrade után Mi Box S-en, korábban tökéletesen ment.
Próbáltam factory reset-et, nem segített, ugyanaz a 720p videó ami korábban csak pixelesedett meg szaggatott, már el se indul...
Visszaolvasok, hogy milyen USB ethernet adapater ajánlott és veszek egyet... Korábban az Apple féle az jó volt, de az most sima Mi Box-nál van beüzemelve másik lakásban.
-
Akelaus
senior tag
válasz
<Adamsky> #4954 üzenetére
Imént leültem, és nekiálltam végigpróbálgatni a Kodi alatt a kiegészítőkben. Igen a távvezérlő négy irányú gombjának a közepét nyomom meg addig amíg nem jelez, hogy beszéljek. A magyar Repo-ból 1 kiegészítőnél működik, mégpedig a Dmda media alatt. Az összes többi általam kipróbált kiegészítőnél kidob a Kodiból is a box fő képernyőjére. Szóval ez egy véletlen észrevett dolog volt. A dedikált gombbal nem a Kodiban keres.
Viszont azt is lepróbáltam a boxon, és az működik.
Jelenleg semmi nincs usb-n csatlakoztatva a boxra, majd valamikor azt is megnézem, ha valaki nem előz be. -
atyaatya
tag
Egy Beelink Gt King-el jobban járnék?
-
gyugyo79
addikt
válasz
atyaatya #4958 üzenetére
A játék rész nélkül kb. a teljesség igénye nélkül (GF NOW - locál stream is és a steam link is tökéletesen fut rajta):
Az új jelenleg támogat minden kép (4K HDR/DV)/ hang formátumot 100% -osan. Míg a MiBox -on sem DTS-X sem ATMOS sem TrueHD stb nem támogat.
Van SMB támogatás rendszer szinten.
Alapból gigabites lan-t is tartalmaz.
A prime video -val nem tudom most hogy áll a Mibox de a Shielden akkor is volt hivatalos app amikor a Miboxra nem. Itthon jelenleg még nem annyira tényező meg nyilván keveseknek számít ez bármit ...
Messze jobban beállítható testreszabható.
Rendes support (példa értékű - elég megnézni az első Shield mikor jött ki és milyen rendszerrel) -
atyaatya
tag
Sziasztok,
Van több mi boxom is. Abszolút elégedett vagyok, több év alatt teljesen megbarátkoztunk egymással. NETFLIX (fontos a 4k), HBO, KODI, Horizon go, TV go, Google Home fut rajta napi használatban és sok egyéb más app. De úgy alakult, hogy szükség lenne még egy legalább ilyen tudású eszközre. Van erre a célra még jobb eszköz? Erősebb, gyorsabb, sokoldalúbb? Vennék még egy mi boxot is, de a kíváncsiság is bennem van valami másra, de csalódni sem szeretnék. Játszani nagyon keveset játszunk így az Nvidia sield nem tudom nekem mivel nyújthat többet? -
lacalama
csendes tag
Ha esetleg valakinek szüksége lenne egy távirányítóra van egy vadi új. Elsőre azt hittem az ment tönkre.
-
lacalama
csendes tag
válasz
lacalama #4955 üzenetére
Sziasztok!
Ha jól gondolom, azoknak akiknek nem működik a hangkeresés, van valamilyen más beviteli eszközük, usb egér, billentyűzet.
Tv box táp csati kihúz, usb kütyü eltávolít, táp visszadug.
Újraindulás után működik a hangkereső. Én visszadugtam az egeremet és egyenlőre működik. Beletoltam legalább 8 órát, mire megtaláltam a megoldást. A neten eldugva találtam meg a leírást és működött. -
lacalama
csendes tag
Szia!
Csináltam egy rendszer alaphelyzetbe állítást is. Nem segített, csak rengeteg időbe került amíg újra belaktam a rendszert. Eddig nem találtam semmilyen megoldást. A szervíz sem hallott még ilyen hibáról. Ráadásul 2 hete járt le a garim. Mire felküldöm frissítik, visszaküldik, annyiból vehetek egy újat is.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Akelaus #4953 üzenetére
Én meg pont azért vettem billentyűzetes távvezérlőt, mert a hanggal csak keresni lehet. Vagyis nekem elég korlátozottnak tűnt ez a funkcionalitás. Én azt szerettem volna, hogy - úgy mint telefonon - bármilyen szövegbeviteli mezőbe tudjak diktálni.
Na, majd kipróbálom, hogy nálam mi a helyzet mostanság. Bár nálam picit már eltér a konfig a gyáritól, mert én 3rd party launcher-t használok (a gyári le is van tiltva).Akelaus: neked, hogy a túróba működik ez Kodi alatt? A gyári távvezérlő négy irányú gombjának a közepét nyomod (nyomva tartod?) beszélsz ... és ez mindenhol működik? Vagy csak valamilyen kiegészítőben?
-
Akelaus
senior tag
-
sbe561
tag
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
lacalama #4946 üzenetére
Nincs ilyen, hogy "közbülső eszköz". Ennyire nem intelligens a rendszer. Nálunk, ill. szüleimnél, ahol most épp a box van, ott pl. egy egyszerű LG TV-re van kötve, ami (szerintem) WiDi-t tud (gyak.: Miracast). Win10-es gépről vagy telefonról (alapból) csak ezt látom. Ha felteszem a Home app-ot, akkor a telefonról már mindkét helyre ki tudom küldeni a teljes képet, csak választanom kell a módok között:
• Miracast (a telefon gyári szoftverével) → TV
• Chromecast (Google Home app alól) → Mi Box
... egyik sem látja a másikat!
Próbáld ki, tedd fel a Home app-ot!(#4945) hedgehog
" ... a régebbi tévéjén, ami nem okos, volt Miracast receiver opció." - ilyen TV létezik (létezett)? -
lacalama
csendes tag
válasz
hedgehog #4945 üzenetére
Sziasztok!
A régebbi butább TV egy 2011 Samu volt, az nem tudott képernyő tükrözést (szerintem akkor még nem is volt kitalálva), akkor a Box megjelent eszközként. A mostani egy frissebb Samu ami már tudja a képernyő tükrözést és arra gyanakszom, hogy azért nem jelenik meg a box az eszközök között, mert a végső megjelenítő a TV, akkor meg minek egy közbenső láncszem. Leginkább csak kíváncsiságból firtatom a dolgot, még akkor is ha ezzel gyorsabban öregszem.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
lacalama #4936 üzenetére
"De eddig tudta a régebbi butább tv-vel." - mi, hogyan? Ezt most nem értem ...
Egyébként az a lényeg, hogy ha a telefonod alapból nem kezeli az ilyen Chromecast-os kapcsolatot, akkor fel kell tenni a Google Home-ot, - ahogy hedgehog is írta korábban - és pikk-pakk menni fog a teljes képernyőtartalom megosztása (a box-ra is).
-
noorbertt
őstag
válasz
Luissimo #4940 üzenetére
Az is megoldás lehet, amit én néztem az egy usb-s megoldás amibe mehet a kábel viszont akkor inkább menne a szerverbe és a szerver azt kitudja osztani akar mobilra is elvileg.
A kérdés ami felvetődött az a túlfeszültség védelem, mert védve van a szerver viszont a digi kábel már nem.
Amúgy a digi online hogyan működne?
-
Luissimo
veterán
válasz
lacalama #4937 üzenetére
szia,
végülis én mindent elhiszek, de ennél jobb módszer , ha használod a google fotók tárhelyet és azt megosztve nézed a fotókat.
de ha ugy nem , akkor pendriveról.aszittem, hogy online akarod megnézni a tévén a telód képernyőjét, erről az elvetemültségről próbáltam írni
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Miboxhoz lehet valahogyan kötni digi tv kábelt?
Emby, plexhez keresek livetv megoldást -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
hedgehog #4933 üzenetére
Na, megnéztem ...
Egyfelől igazad volt, mert tényleg kell a G. Home. A telefonom, a laptop-om (Win10) valamint a TV, sejtésem szerint a Miracast-ot (utóbbi talán inkább WiDi-t) támogat. Alapból ezért nem látja egyik sem a box-ot (vagy épp fordítva).
Itt van egy elég jó összefoglaló: Wireless Display Standards Explained: AirPlay, Miracast, WiDi, Chromecast, and DLNA -
hedgehog
senior tag
válasz
<Adamsky> #4932 üzenetére
Az nem ugyanaz, azt nem fogja tudni fogadni a Mi Box (afaik). (az Miracast szabványt használ).
De a Google Home appból a boxra is tudod indítani a képernyőmegosztást. -
<Adamsky>
nagyúr
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem az egymás mellett elbeszélés esete forog fenn.
Amit lacalama szeretne az a Wireless Display. De olyat szerintem a Mi Box nem tud. Csak cast-olni tud ezt-azt, de nem tudja a teljes képernyőt "átvenni". -
Luissimo
veterán
-
valus17
csendes tag
Üdv. Upc direct appot hogy tudnék rátölteni??
-
Steve1207
veterán
válasz
lacalama #4923 üzenetére
Még azt nézd meg, hogy telón ne a Cast részből menj, hanem a Kapcsolat és megosztás/Vezeték nélküli megjelenítő, amennyiben Xiaomi. Többinél nem tudom, hogy van felépítve a menü rész, de a sima Cast rész csak különböző médiaelemek küldésére vonatkozik, nem pedig a képernyőt tükrözi. Én azt hittem 2 hónapig android 10 frissítés után, hogy hibás a rendszer, közben meg én voltam a béna
-
lacalama
csendes tag
válasz
Steve1207 #4922 üzenetére
Szia!
Köszönm!
Persze megcsináltam a chromecast újratelepítését. Az csak a youtube küldést állított helyre. A képernyő tükrözést sajnos nem.
A gyári beállítás még nem volt meg, csak a távirányító eltávolítása, újra párosítása. Másik appal telefonról működik a hangkeresés. -
Steve1207
veterán
válasz
lacalama #4921 üzenetére
Mivel nem nagyon tudom a mikrofon dolgait én csinálnék egy gyári beállítást, aztán megnézném, hogy úgy alapból megy-e egyáltalán és nem csak elállítási probléma (bár előtte azért turkálnék pár beállításban).
Tükrözés: minden nap megkérdezik, szerintem 10 hozzászólásonként fölfelé le van írva, törölni kell a chromecast adatait (vagy ha az nem javítja meg akkor eltávolítani és újra telepíteni a store-ból) -
lacalama
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek. Van egy Xiaomi TV Box s-em. A távirányítómon meghalt a mikrofon gomb, pontosabban indítja a funkciót, csak nem érzékeli a hangot. Más telefonos alkalmazással működik a hangkeresés. Van valamilyen otthoni megoldás a tesztelésére?
A másik probléma, hogy nem tudom a telefon képernyőjét tükrözni, mert nem jelenik meg a listában a box. Ez is lehet a frissítés miatt? Vagy csak azért mert a TV "felülírja", mivel az a végső megjelenítő és felesleges lenne egy közbenső? Ha jól emlékszem a tv csere már hozta ezt a jelenséget, de nem biztos.
Köszi a segítséget. -
X2
csendes tag
SYNOLOGY NAS-ra próbálta valaki hálózaton keresztül kapcsolni? Nekem nem megy. Amivel be tudok lépni Pc-ről az itt nem működik.
-
dropi
senior tag
válasz
Luissimo #4913 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap frissítettem én is a cuccot, azóta egy nagy baj van. A Telefonom látja a boxot, ám mikor castolni szeretnék bármilyen programról nem történik semmi. Frissítés előtt tök jól ment, abból tévéztem a digi appjával, Rtl Most+ minden, erre most semmi. Amikor az ikonra rányomok, kijön, hogy megtalálja a cuccot, de ha rányomok, nem történik semmi.
Arról már nem is beszélek, hogy a Chrome a Win 10-en sem látja.
Bárkinek tipp? -
Luissimo
veterán
válasz
kriszrap #4911 üzenetére
ha filmet akarsz nézni castolva, akkor a VLC, vagy a Videostream program, ha feliratos filmet akarsz átvinni a laptopról castolva, akkor a Soda player használható.
A Chrome böngészőt is át tudod küldeni és a windows asztalt is áttudod küldeni.A lényeg, hogy azonos WiFin legyen a két kütyü
-
kriszrap
tag
Sziasztok
Screen mirror funkció müködik android telefonnál pik-pak de a windows 10 nem találja meg mi boxot ez miért lehet vagy nektek megy kitudjátok küldeni a a képernyő tartalmát? -
vampire17
addikt
Az mitol lehet, hogy reggelre mikor felkapcsolom a TV-t a Mi box folyton ki van kapcsolva? Mar kikapcsoltam az enegia takarekos modot, de igy is ezt csinalja.
-
azbest
félisten
válasz
morfondőr #4904 üzenetére
Igen, az olcsóbb kategóriában az amazon fire Tv 4k stick, amikor épp akciós a németeknél, akkor nagyon jó alternatíva.
35 euro szokott lenni akctiósan, német prime membership triallal a németországon belüli ingyenes a szállítás. Mailboxde csomagtovábbító szolgáltatással ~13 euro a szállítás ide gls-sel. Csak azt kell szokni, hogy az amazon tartalmak listája integrált a felületbe (de itthonról azok előfizetés mellett sem lejátszhatóak).
Az itthon használatos appokat meg apk-ból kell felrakni (kodi, hbo go tv, prime video tv), netflixet meg youtube-ot alapból támogatja az amazon store is. És az egy kicsit modernebb chipsetre épül: auto framerate-et az is tud ha az app támogatja, töbféle hdr módot is tud és ha jól tudom, a hd audio formátumok passthroughja is hivatalos [link] . Akinek számít, arra van hivatalos appletv app is, amit nem adtak ki androidtv-re. De annak sincs lanja, sőt, alapból normál usb-je sincs, hanem csak a tápbemenet lehet y kábeles usb-t tenni. Meg persze nem google, hanem amazon ökoszisztéma van rajta, ami esetleg más hazai szolgáltatós appal nem megy.
Van már saját topicja is [link]Ettől persze még a mibox sem rossz, pláne, ha chromecast módra is szükség van. Mert a firetv olyat nem tud. Csak ugye a frissítések kiadása elég döcögős.
-
morfondőr
addikt
válasz
Zsolty20 #4905 üzenetére
Nem ajánlanék semmit, mert nincs tapasztalatom! Eddig PC-ről néztem filmeket, ott természetesen ment minden ahogy kell. De úgy voltam vele, hogy ne zúgjon feleslegesen a pc, veszek egy ilyen box-ot. Szóval ez az első ilyen kütyüm, és nem felhőtlen az öröm. De ha vissza olvasol többen panaszkodnak leginkább szoftveres hibák miatt, amit vagy javítanak vagy nem.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
morfondőr #4904 üzenetére
Rendben van, mit ajánlanál ami képes lenne a 4K/HDR-re(netflix alatt is) és tudja a modernebb audió formátumokat?
Még korábban egy MINIX NEO U9-H-t néztem ki, azonban elvileg a netflix ott csak 720p-ben megy.
A médialejátszó lenne a "központi agy" ami kábellel rádugva lesz majd egy erősítőre onnan meg tv, hangszórók stb... -
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok. Az MI Box S támogatja a DTS-HD audióformátumot, vagy csak a Box 3?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest