- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peczek
aktív tag
válasz
alexandrosz #5199 üzenetére
Köszi, giga like
-
Peczek
aktív tag
válasz
alexandrosz #5196 üzenetére
Megnyitottam Chrome-ban az oldalt, ott van ilyen hogy jobb egérgomb: oldal átküldés a MIBOX3 eszközre, lehet, hogy ez az, este megpróbálom, hogy működik-e.
Köszi.
-
Peczek
aktív tag
üdv mindenkinek,
Laptop képét át lehet vinni wifi-n a Xaoimra, vagy csak a kábel marad?
Az okos telefon videóit lazán átküldi, meg a facebookban megnyitott videókat is. De ha valamit csak laptopon tudok lejátszani (pl. MTVA archívum, színházi közvetítések, amiket le sem lehet tölteni), azt át lehet valami alkalmazással küldeni a médialejátszóra ?
HDMI kábelezni nem szeretnék, alápakolni a laptopot, meg szerintem kábelem sincs itthon.
Az MTVA archívumot nem lehet lejátszani okos telefonnal.
-
attilav2
őstag
Megvan a megoldás a Facebook Watch videó lejátszási problémára, keresgettem és találtam ezt a reddit szálat: [Facebook Watch doesn't start streams on mi box s] Itt az utolsó posztolók egyike írja a megoldást:
fearer_bez_er
I've had the same problems and I've found a solution. You have to uninstall "Android System WebView" updates and turn off automatic updates to prevent installing this one after restart. Bugs, bugs, bugs
Tehát el kell távolítani az Android system webview frissítéseit. Nyissuk meg a play-t keressünk rá a telepített alkalmazások közül erre a komponensre, majd válasszuk az eltávolítást, rákérdez hogy törölni akarjuk e a frissítéseket, IGEN, és utána lejátssza a videókat a Facebook Watch! -
Steve1207
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
trouble #5189 üzenetére
Igen végülis.
Ugyanis a saját távja nem kikapcsolja, csak szundiba teszi,
De,
Elegánsabb lenne egy praktikeres vagy barkácsboltos, kicsi piros kapcsoloval ellátott konnektor is párszáz forintért, mint kihuzgálni, de a végeredmény végülis ugyanaz lesz.
Nemdrágán lehet venni egy távirányitoval négykonnektoros szettet, karácsonyi égökhöz vettem anno és most is nagyon jó szolgálatot tesz. Ilyennel kapcsolom be a tv mögötti led háttér fényt is.
Nagyon praktikus.
E-digital is árulja néha.
Rendeltem most kinábol 2 db.os wifis konnektort, amit a világ bármely pontjárol bekapcsolok ha kell.😉 -
Luissimo
veterán
válasz
trobi28 #5185 üzenetére
Letöltöd az apkt , felteszed a Set Orientation programot is, beállitod rajta hogy forced landscape, ez kell a Horizon go miatt is majd, ha eccer feltennéd, meg kellhet a digi online miatt is, hogy mindig fekvő módban induljon el, aztán feltolod a tv got, de kell hozzá pl. egy blututis légegér vagy egér, hogy rendesen tudd kezelni.
@trouble,
Ne alvó modbol inditsd mert második napra a memóriája megtelik és szaggat.
Én egy távirányítós konnektorral használom, kikapcs, aztán bekapcs minden alkalommal ha használnám és sosem szaggat 👌 -
trouble
senior tag
Sziasztok !
Rég jártam erre mert eddig minden működött
Kodival játszok le az asztali gépemről ( hálózaton kersztül ), a boxon 8-as android van.
Mostanában, elkezdek vmit nézni , és 2 naponta ez töténik :
- nincs hang
- rövid ideig megy a lejátszás, majd nagyon durván beszaggat
Újraindítom, 2 napig hibátlan, majd mindez előröl .
Semmi változtatás nem történt a részemről !?
Mindent frissítettem a playból ( nem szoktam, ha minden hibátlan )!
Vkinek ötlete, köszönöm ! -
gyugyo79
addikt
Írj az HBO -nak, kb csak hozzá kell nekik rendelni, hogy megjelenjen az újnál is.
Akkor a köv verziónál már jó esetben ott lesz nektek is az áruházban. (+ szólok akkor havernak is, hogy írjon ő is nekik)
Ha meg nem csinálják meg a köv frissítésig és valamiért ez nem működik már onnantól írj privátot nyugodtan a linkért, vagy szed le valami alternatív apk letöltő oldalról. -
Aachos
újonc
válasz
gyugyo79 #5180 üzenetére
Koszonom, mukodott. Erthetetlen ez a korlatozas a store-ban. Vegul is Mo-rol hasznalom, magyar ip-vel.
Valahol azt olvastam, hogy hiaba szedi le az ember az apk-t, az indulaskor kiirja, hogy nem megyfelelo lokalizacio, es kilep. Ezert is keseredtem el. Megy egyszer koszi -
azbest
félisten
Nézd meg, hogy nincs -e valami interlaced - váltottsoros módra állítva a videó kimenet a beállításoknál.
Más: a béta csoportban láttam, hogy mi box S -re a béta tesztelők kaptak úgy teszt verziót.
Szóval úgy tűnik folytatják a fixek kiadását a 9-es rendszerhez. Ha a tesztelőktől pozitív viszzajelzéseket kapnak, akkor majd kiadják minden eszközre. -
Aachos
újonc
Amiota rendszerfrissites tortent, a video lejatszas szellemkepes (gyors mozgasoknal kulonosen zavaro), mindegy, hogy milyen lejatszot hasznalok (nova player, kodi), a sotet jelenetek pedig borzasztoak. Marhara bosszant. Mas nem tapasztalt ilyet?
Nehany napja az HBO GO is kicsit darabosabb (bar az lehet, hogy szandekos minosegrontas a jelenlegi helyzet miatt), illetve nalam is elofordul, hogy annyira belassul, hogy ujra kell inditani.
Mivel ugyis szuksegem volt egy masik eszkozre, mertem nagyot almodni, es vettem egy NVIDIA Shield TV-t, filmezni, jatszani. Baromi gyors, de, hogy ne oruljek nagyon, nem megy rajta az HBO GO.
Ugyhogy meg vagyok atkozva, az az erzesem -
EmThor
addikt
válasz
Steve1207 #5177 üzenetére
ha hosszan nyomom az irányítón a bekapcsológombot, csak "sleep"-be hajlandó menni, ennél jobban nem tudom kikapcsolni, de lehet én nem találok valamilyen funkciót akkor.
Szerk.: reggel néztünk hbo go -t gond nélkül, eztán kikapcsoltam, kihúztam, visszadugtam, bekapcsoltam, kicsit ment rajta youtube, kikapcsoltam az irányítóval, és most gond nélkül újra tudom használni pár óra elteltével, igaz rendesen kiléptem a hbo alkalmazásból a korábbi használat óta. tehát nem indult újra (kopp kopp kopp)
-
EmThor
addikt
Sziasztok megjött a mi box s, frissítették 9esre, de ha elrakom aludni és valamit el akarok utána újra bekapcs utan inditani (netflix a menüben, majd HBO go film indítása közben), akkor csak állt a gép és újraindította magát, eddig 2/2szer. Aztán rendben működik. Wifit nem dobálja. Kuka? Cseréljem vissza? Thx
Szerk: próbáljam meg áramtalanítják, hátha később nem fordul elő? Fogom nézni...
-
Alien!
senior tag
jaja, app alól nincs gond, ott jön a fullhd, de Kodi alól nem. A Philips tévém androidos Kodija alól viszont jön 1080p-ben is.
-
Kroni1
veterán
Gondoltam megosztom veletek, a Wifi problémás én néha ujrainduló Box S-t kicserélték gariban, az újnak semmi baja, tehát valóban egy hibás példány volt...
-
Alien!
senior tag
Hi all! Mi box s-en megy valakinek minimum fullhd-ban a netflix Kodi alól (pluninnel)? Nálam csak 540p-ben indul (oreon vagyok még).
-
tomy_cz
senior tag
válasz
RealZuperman #5157 üzenetére
Média lejátszás közben Középső gomb, a megjelenő menüben a bal szélső fogaskerék ikon, majd azon belül Audio Settings, és itt lehet a késleltetést állítani.
-
EmThor
addikt
Sziasztok, panasonic tévék vannak itthon, meg Xbox, nem tudok HBO go-t nézni csak telefon képernyő tükrözéssel az még kuka, apple tv lényegesen drágább (de stabilabb?), egy szó mint száz, meg lehet most venni gond nélkül a mi box s-et, mert kicsit visszaolvastam, hogy most így a frissítés meg úgy.... HBO, netflix, youtube menne rajta, digi online gondolom nem műxik. Köszönöm a segítséget!
-
RealZuperman
tag
válasz
RealZuperman #5057 üzenetére
Erre valaki tud segítséget?
-
Luissimo
veterán
válasz
#53667584 #5154 üzenetére
párositsd össze ujra a távot a kütyüvel, ahogy az üzembehelyezéskor csináltad. (illetve ellenőrizd az elemeket benne)
Nem került be a rendszerbe valamilyen uj blututis vagy wifis eszköz időközben, ami összeakadhat a frekivel, kipróbálhatnád steril környezetben is, hogy kikapcsolsz mindent, mármint, hogy minden mást, hogy változik-e a helyzet. -
törölt tag
Olyan problémába ütköztem, hogy úgy néz ki mintha a box és a távirányító közt nem működne a bluetooth kapcsolat. Kb. 3-4m-re vagyok a boxtól, de ha a távirányítót nem kimondottan a box felé irányítom akkor a box nem reagál egyetlen gombnyomásra sem. Viszont a menüben látható, hogy a távirányító bluetoothon csatlakozva van, 56%-ot mutat az elem töltöttségére. Találkoztatok már ilyennel? Mi lehet a probléma?
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Egy kissé offtopik kérdés: próbált valaki esetleg XBOX One vezeték nélküli kontrollert rácsatlakoztatni a Mi Box-ra USB adapterrel?! Úgy sejtem az adaptere csak Win10 kompatibilis, de pl. a Logitech szettem USB vevőjét gond nélkül kezelte a Mi Box.. Elképzelhető, hogy a kontroller is menne vele?!Közben meg is találtam, ezek szerint megy vele bluetooth-on gond nélkül...
-
V.Stryker
nagyúr
Egy kis érdekesség: az itthoni 2.4Ghz-es wifi hálózatot nem látta a box, pedig cirka 7-8 méterre van légvonalban, biztosan nem térerő gond, azt már gyanítottam. Aztán átraktam a 12-es csatornáról 6-os csatornára a wifi hálózatot és lám, látja. Kíváncsi lennék, melyik csatornáig kezeli még.
Szóval, ha valaki hasonlóba ütközik, akkor ez is lehetőség. -
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
#88470784 #5145 üzenetére
A marvell filmek max 13 éveseknek valók, felnőttek nagy része kiesik. A Star Warsok meg minősíthetetlenek mostanság. Ha ezekkel akarnak lenyűgözni, akkor necces lesz.
Viszont a Mandalorian sorozat az állati jó lett. Ha hasonló minőségben lenne még vagy 30 sorozatuk, akkor labdába is rúghatnának. Azért nem hiába nincsenek hírek az USAból, hogy annyira hasítanának. -
morfondőr
addikt
válasz
#88470784 #5139 üzenetére
Ennek örülök, elvileg nyáron lesz nálunk is elérhető. Hbo Go megy is a levesbe, gyereknek meg főleg jó lesz a sok rajzfilm miatt! És ezt is lehet közösen fizetni, mint a netflix-et.
Lista az elérhető tartalomról -
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #5140 üzenetére
Második körben, vagyis most keddtől elvileg Franciaországban, Nagy-Britanniában, Írországban, Olaszországban, Spanyolországban, Svájcban, Németországban és Ausztriába elérhető nálunk még nem.
Mondjuk a playstoreban valaki meg is jegyezte nincs se
magyar hang és felirat semÉn a kompatibilitás miatt írtam, hogy a mibox támogatott készülékek között van.
-
törölt tag
Tegnap indult a Disney+ európa néhány országában a második körben.
Az itteni leírás szerint e mibox szerencsée benne van a kompatibilis készülékek listájában.
[link] -
attilav2
őstag
Nekem is 9-es droid van a Box S-en, nálam a Facebook Watch nem játssza, nem tölti be a videókat, ez eléggé idegesít, jópár videó van FB on ami yt on nincs fenn. Böngészőből nézni meg kényelmetlen, ráadásul néhány böngészőből lejátszott FB videóba belefagy a box.(puffin browser)
Szvsz jobban megéri venni egy androidos tv-t, pl Sony, thomson-tcl. Csak árban ez húzósabb, gondolkodtam hogy veszek, gyűjtök rá, de a koronavírus válság miatt pénz meg lehet tv sem lesz ami lehetne venni. -
koves_ist
csendes tag
Sziasztok!
Hetek óta nem működik a Chromecast része a cuccnak. Akárhányszor próbálok valamit kiküldeni rá (Youtube, Vimeo, Indavideo) a követlezőt írja ki:
"Hiba történt a következő eszközhöz való csatlakozástkor: MIBOX4"
Gyárira is visszaállítottam, próbáltam a routert állítgatni, de nem megy sehogy se. Valaki találkozott hasonlóval?
Előre is köszönöm a helpet -
V.Stryker
nagyúr
-
Steve1207
veterán
válasz
Steve1207 #5129 üzenetére
Na már nem tudtam szerkeszteni. Nálam ugye folyamatosan megy, viszont a CEC ki van kapcsolva. Hogy mit produkál ténylegesen a valóságban azt nem tudom ugyan, de ha pl össze van párosítva és a tv irányítójával is tudod vezérelni, akkor nem megy véletlenül alvó módba, amikor kikapcsoljuk a tv-t? Ilyenkor a kikapcsolás miatt újbóli bekapcsoláskor lag lesz ismételten.
Már ha a kikapcsolást is így kezeli a funkció, elméletileg. De a többiek a szakavatott CEC tesztelők -
Steve1207
veterán
válasz
V.Stryker #5126 üzenetére
Nálam így néz ki:
Eszköz - Képernyővédő - Eszköz alvó - Soha
HDMI CEC - Off mind (bár van, aki meg pont azt mondja, hogy valamelyiket be kell kapcsolni és akkor szűnik meg a lag)
Fejlesztőiben - Nem kapcsolódik ki (A képernyő soha nem kapcsol ki töltés során) - BekapcsolvaCEC-et majd megmondják, nekem ennyit kellett állítgatni, hogy ne lassuljon, de már frissítés előtt is így használtam végig.
-
V.Stryker
nagyúr
Kikapcsoltam minden CEC-t és nem oldotta meg. Igazából tök random. Tegnap este is átkapcsoltam rá, karikás gombra előjött az "asztal", gyorsnak tűnt. Rányomtam a netflixre és lerohadt....
Ááá, mondom már fel nem állok áramtalanítani, rohadjon meg.
Amúgy fejlesztőiben és máshol esetleg valaki pontosítaná, hogy minden alvás funkciót, hogy kell kilőni? lehet valamit kihagytam vagy rosszul csináltam. -
<Adamsky>
nagyúr
Én a szerencsések közé tartozom, mert nekem nincs fagyás. Igaz, mióta fenn van a Pie, a HBO Go-t és a Netflix-et nem próbáltam. Gyakorlatilag Kodi alatt szoktunk filmet nézni és Youtube-oni. Ami nálam nem "stock" az a launcher (a gyári le is van tiltva, mert Pie alatt nem tudtam máshogy cserélni), valamint, hogy pár szükségtelen app-ot (Adb-n keresztül) letiltottam.
Mondjuk amikor ment a Netflix és az HBO Go, az is Kodi alól történt.
A Pie messze nem tökéletes, de szerintem stabilitási gondok nincsenek vele. Akinél mégis van, - sőt már Oreo alatt is volt - annak a készüléke szvsz. hibás. -
Luissimo
veterán
válasz
V.Stryker #5119 üzenetére
ha kezded megszokni, hogy használat előtt ugyis áramtalanítani kell, akkor nemértem miért nincs inkább kikapcsolva és csak akkor kapcsolod be, amikor kell.
(esetleg fut valami a háttérben, valamilyen olyan alkalmazás, aminek futnia kell, Torrent esetleg?)Én ez utóbbit követem, van egy távirányítós konnektor készletem (azaz 1 távirányító + 4 konnektorom, Praktikerben 4 ehuFt. volt, a karácsonyi világításhoz lett véve anno a készlet), bekapcsolom, mire a tévé fogadóképes és magához tér , a box is bebootol.
És sosincs ilyen gondom.
persze mindenki másképp csinálja -
V.Stryker
nagyúr
-
Steve1207
veterán
válasz
V.Stryker #5116 üzenetére
Amit még észrevettem,hogy többnyire bekapcsolás után ha véletlenül nincs kifagyva - nálam nincs soha kikapcsolva, minden ezzel kapcsolatos dolog tiltva (már a kezdetektől az előző rendszeren is, mert olyankor ugyanaz volt, mint amit mondasz). Az a megoldás se segít, ami le volt írva erre?
-
törölt tag
Adnak már Hdmi kábelt az apple tv 4k hoz vagy még mindig nem fér bele a 70 eFtos árba.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
#88470784 #5110 üzenetére
Ne legyél személyeskedő. Egy apple tv van itthon és 3 mi box s... mindhárom mi box s szar lett. Nincs túl sok motyó rajtuk.. netflix, hbo go, kodi, youtube... kb ennyi. Amit még észrevettem,hogy többnyire bekapcsolás után ha véletlenül nincs kifagyva és netflixet indítok, akkor belassul, kifagy... tápelvét kell. Egyiken csak a kodi van használva, az heti egyszer fagy ki. A másik, többnyire kodi-t használó pedig 2-3 naponta fagy ki és kell tápelvételt alkalamzni.
Te nagyon , nagyon ügyes vagy és biztos olyan csillagzat alatt laksz, hogy elkerül minden baj. Sajnos vagyunk úgy pár ezren!!!! ezen a bolygón, akik a xiaomi nemzetközi fórumán anyázunk az összelapátolt szar miatt. De mi nyilván mind apple bérencek vagyunk...
-
törölt tag
Második mibox s van a családban, sose volt velük semmi gond, frissités után is működnek rendben régóta.
-
la_cc
addikt
válasz
Steve1207 #5108 üzenetére
Acc belépésnek mi köze lenne, ahhoz, hogy FHD-ban szaggat ésvagy csúszik a hang a képtől?
Elvátolítás és újratelepítés megvolt. Nem segített.
Wifi-ről is ugyanez volt, ezért vettem átalakítót és raktam rá a kábelt, hogy atomstabil legyen.
Nem használok reklámblokkolót a TV-n, VPN nincs.
A legfrissebb szoftver van fent, automatikusan lefrissítette magát mikor bekapcsoltam első alkalommal.
-
Luissimo
veterán
Szia,
Ha websopon rendelted, akkor van 14 napos indoklásmentes elállási garanciád, jelzed, hogy nem vagy megelégedve vele és visszaviszed.
Én is igyjártam az elsővel, csinálta a hülyeségeket, nekem a speedshop símán kicserélte, gondoltam teszek vele mégegy próbát, max ha az sem jön be akkor utána kérem vissza az árát és elfeljtem örökre, veszek valami rendes dobozt.
De szerencsére a másodikkal semmi gond azóta sem.(de babonából nemengedem megfrissülni)
Lehet hogy semmi gondom nem lenne vele, de azért hagyom inkább igy, ahogy biztosan jól működik.
Hagytam a tárhelyén 350 mega szabad tárhelyet, erre nem tudja letölteni a 600 mega körüli frissítést, így most jól elvagyunk egymással.
Főleg ebben a stay at home, home officeos idősazkban jól jön, már két hete megy éjjelnappal -
Terapeuta
őstag
Sziasztok,
Mi box 4, 8.1.0 verziót használok. Négy alkalmazást használok rajta: Netflix, Youtube, Spotify, Tidal.
A "filmnézős, videós" alkalmazások tökéletesen futnak, azonban leginkább a Tidal-on - időnként Spotin is - rendszeresen megszakad a kapcsolat zenehallgatás közben, és ilyenkor alaposan beszaggat(homokórázik). Vezetéken van bekötve, tplinkes átalakítón. Youtube általában 30-90 Mbitet jelez, vezetéken nemigen megy ez alá, 60 Mbit a jellemző.
Vezeték nélkülin mégrosszabb, pedig 5G-n közel hasonló sávszél áll rendelkezésre.
Mivel emiatt vettem, eléggé irritál.Nektek van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok?
-
törölt tag
Semmilyen hibát nem tapasztaltam, jól működik az új frissitéssel, milyen oldalon olvastad ezt a megalapozott hírt.
Ja bocsánat most látom apple tv reklám.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van már valami hír hibajavításról? Olvasgatom a fórumokat és világszerte összeszarták magukat a mi box-ok az új frissítéstől. Hihetetlen,hogy közel 2 hónap alatt lószart sem javított a xiaomi.
Tudom sznobság, de a nappaliban lévő Apple tv 4k -t egy év alatt még újraindítani sem kellett. Egyszer bedugtam és azóta hibátlanul üzemel. -
Steve1207
veterán
Account belépés nélkül is csinálja? Eltávolítottad már és újratelepítetted? Volt gyári visszaállítás a boxon és utána is problémás? Esetleg wifis netmegosztással is ilyen? Nekem gond nélkül megy, szerintem csak simán el lett valami állítva vagy beállításbeli vagy egy alkalmazás által. Igaz nem sok köze hozzá, de reklámblokkoló esetleg, ami bekavarhat vagy vpn?
Volt anno egy baromi jó alternatíva amúgy direkt android tv-re, de nem találom, anno is problémás volt fejlesztői szinten, hogy sok vele a gond, de amíg működött addig nagyon jó volt. Play store-on van pár alternatíva, de inkább ki kellene küszöbölni a problémát, mert a gyárival semmi gond.
-
Kroni1
veterán
válasz
#88470784 #5105 üzenetére
Nincs semmi rádugva. Én sem értem, de van hogy sokáig hibátlanul megy, tehát a hiba reprodukálása sem olyan egyszerű.. Azon gondolkodom, h a tévé okozhat-e ilyet esetleg, de nem hiszem. Mondjuk olvastam, hogy a CEC-t érdemes bekapcsolni bizonyos problémánál, de ez szerintem is valami szoftveres dolog lesz..
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! vettünk egy Mi Box S-t, sajna 9-es droiddal, (nyeroar.hu-n). Néha újraindul és a Wifi kapcsolója van hogy kikapcsolt állapotra vált, tehát nem leszakad a wifiről, hanem vissza kell kapcsolni a távirányítóval. Találkozott más ilyesmivel?! Ez valami hibás darab lehet? Olvastam h vannak bajok a 9-es droiddal, de ilyen hibát nem olvastam...
1 hó gari van rá, ha ez nem szoftveres gond akkor inkább lehet visszavisszük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged