Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
chipesz #14497 üzenetére
Ja? Egy hátlapi fólia van rajta.
Várj, keresek linkeket a fóliához és a tokhoz is.Szerk.:
Ilyen karbon fólia van rajta, könnyen feltehető, 20x visszaszedhető felrakás közben, de nem kanyarodik rá a hátlapra a négy saroknál. Nem melegítettem, fogtam egy jófajta szikét, vágtam rajta egyet, egymásra hajtottam a két réteget és levágtam ott, ahol fedték egymást. Igen, láttam már szebbet, de hónapok óta tartós.A tok sajnos zárt alul-felül is, de vékony, és a homokmintás bitangul tapadós, véletlenül sem fog kicsúszni a kezedből legalább egy évig. Több telefonomon is ilyen tok volt, egy év után még csak éppen-éppen a sarkai voltak kopottak.
Ilyen tokom is van, nagyon szeretem, szintén király, bár itt azért sok helyen bejut a por a tok és a teló közé.Ezt a fajta fóliát tudom ajánlani, teljes telót körbeöleli, de ragadós fajta, ami elejtés szempontjából hasznos, kijelző tapicskolás szempontjából zavaró tud lenni 1-2 napig, de én ilyen fóliával a kijelzőn toltam a pubg-ot hónapokig, úgyhogy nem annyira gáz mint első pillanatban hangzik.
-
crok
nagyúr
válasz
DrDobos #14489 üzenetére
A MIUI kanossza eljárását javaslom, lakatold, akku: nincs koráltozás, autostart, ésatöbbi (háttérben futás már MIUI 12 menüben nincs benne).
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek szeretnék segíteni. Néma üzemmódban használja a telefonját, nem tudom ez fontos lesz-e. Az a probléma, hogy ha bezárja a messengert, leteszi a telefonját, és írnak neki kb fél óra múlva, nem jelzi be neki az AOD-en, sőt, ha feloldja a telefont se adja be az értesítést, hanem meg kell nyitnia az értesítést. Ha bezárja a messengert és lezárja a telefont, és ~5 percen belül ír neki valaki, azt gond nélkül megkapja, és az AOD-en is megjelenik. Az Akku beállításokban nem lett megmókolva semmi, ha minden igaz.
Előre is köszi a segítséget! -
Siriusb
veterán
válasz
juve600 #14473 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a google-hez,
root nélkül: SMS Backup & Restore
root-tal: Swift Backup -
chipesz
őstag
Régóta keresek olyan tokot a telóra, ami hasonlít a gyárira. Tehát nagyon vékony, és nem zárt a teteje és az alja. Most vagy nem létezik ilyen, vagy csak én nem találom aliexpress-en. Tudtok esetleg ilyet? Meg van még a gyári, de már elég kopottas, és ha lenne színesben annak örülnék. Köszi!
-
juve600
nagyúr
üdv
nem tudjátok azt be lehet állítani a google fiókban mint a miui fióknál hogy telepítés után szinkronizálja a hívás előzményeket meg az sms előzményeket ? -
Müszi
senior tag
válasz
Hoorus #14458 üzenetére
Tudom nem boldogít, de a MI A3 fórumban nagy gondokat okozott sokaknál az update. Lett egy pár téglásított telefon.
Még szerencse, hogy a családnál lévő két példányt mostanában nem piszkáltam ezügyben.
Valamit most nagyon elk....k a Xiaomi-nál. -
Müszi
senior tag
Neten ha rákeresel találsz pár videót segítségnek. Én egy hőlég pákával melegítettem rá de ahogyan írták, egy jobbféle szűkítős hajszárító is megteszi. Hátlapot is le kell szedni és utána alul a kis műanyag burkolat lecsavarozása után hozzáférhető a kijelző csatlakozója. Tiszta asztal, vékonyka műanyag lap és esetleg szike vagy kis snitzer legyen kéznél. Valami enyhébb oldószeres puhára kötő ragasztó is kell összerakni. Végszükség esetén akár sziloplaszt is megfelel pl. fecskendőbe töltve de kapható direkt erre a célra ragasztó.
A linkelt bolt teljesen korrekt. Fel is hívható és segítőkészek. Akár cserélik is de sajnos valahol Nyíregyházán vannak így oda vissza postázni kellene és akkor egy plusz postázással több lesz a macera.
Ha nem szeretnél belefolyni nagyon akkor a kis szervizek többsége szerintem megoldja neked 5-6k ft-ért a cserét ha viszed a telót és az új kijelzőt. -
boneyard
tag
válasz
Robit Sakraf #14457 üzenetére
-
mizoli
addikt
Egy 1500-1600 W-os hajszárító teljesen jó. Általában van hozzá szűkítő, használd. Közel kell tenni az üveg széléhez. A ragasztó vagy a ragasztó csík nem olvad fel (nem is kell), csak lágyabb lesz. Vékony acéllappal a hátlap /kijelző széle alá lehet nyúlni (célszerű középtájon a gombokkal szemközti oldalon), aztán műanyag lappal (gitárpengető, bankkártya) végighúzni a szélén. Nem árt, ha a feljött rész alatt ott hagysz egy darab lapocskát, szeret visszaragadni. Lehet, hogy közben ismét rá kell melegíteni. Nem szabad túlmelegíteni, főleg az akkunak tesz rosszat.
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni Tőletek, mert mindjárt agyvérzést kapok. Szóval frissítettem a Mi9 T Pro telómat xiaomi.eu 12.28-i romra, ami ugye android11 már. El is indult, majd a magisk flashelése után lehalt az egész. Folyamatosan restartol. Twrpbe be tudok lépni, de nem kéri a kódot a decrypt-hez, így az adataimat sem látom, menteni sem tudok... Valaki tudna segíteni visszahozni a telómat az életbe, vagy az adataimat lementeni? Nekem ez most valahogy nem akar sikerülni, még az ADB sem akar működni a laptopomon..
Helyileg Budapest/Békéscsaba
Köszönöm előre is
-
Robit Sakraf
tag
Sziasztok, kérnék egy kis segítséget.
A lányomnak van egy ilyen telefonja. Az a probléma jött elő hogy a csatlakoztatott fejhallgató egyik oldala nem szól. Az a furcsa hogy se vezetékes se Bluetooth fülhallgató esetén sem.
Átnéztem minden beállítást amihez hozzáférek de nem találtam semmit ami segítene.
Örülnék ha tudna valaki segíteni.
Gondolkodtam a gyári visszaállításon de ez lenne az utolsó lehetőség.
Minden gyári a telefonon, nem volt buherálva. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Tudtok megbízható helyet ahol nem horror áron cserélnek kijelzőt? Összetört több honappal ezelőtt, semmit nem jelez ki sajnos.
-
szucs2
tag
Boldog Feszültségmentes Új Évet Mindenkinek.
-
juve600
nagyúr
MIUI 12.5 China Closed Beta ROM V20.12.28
Redmi K20 / Mi 9T
https://bigota.d.miui.com/20.12.28/miui_DAVINCI_20.12.28_e3f16c4598_11.0.zip -
pintyesz
senior tag
Üdv!
Van egy MI 9T-m, amit ma reggel felbugtam tölteni a feleségem Poco X3-as 33W-os töltőjére és nekem is kiírta a telóm h szuper-gyors töltés, illetve mi turbo charge. és tényleg gyorsabban töltött.
Kérdésem, hogy lehet e bármi gondom ebből? -
laci laci
addikt
Egy kis okkosság miui-ra. [link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zsolt501 #14442 üzenetére
Koppkopp, most már talán nem szólom el. Két újraindítás, meg pár mbn recovery után most megint görögre állítva jó. Próbáltam vagy 7-8 félét, de se a romándigis, se más általános, voltés vagy vowifis nevű profillal nem ment.
Azért bár nem 100, de a hun telekomosból kiindulva a dt mindig a telekomos, országfüggetlenül, a görög is, szóval bizarr, hogy a görög telekomos profillal megy a magyar digi vowifi. Ja, magyar telekom profillal nem próbáltam a digit, ez kimaradt. Ha valakinek van kedve írja meg.Volt amikor újraindítás nélkül is elfogadta pár percre a görögöt, volt hogy nem.
-
zol84
tag
Nekem is sikerült beállítani a vowifit Blacksoul leírása alapján! SIM 1 Telekom Sim 2 Digi. Köszi
-
Hangyoca
tag
Ez pontosan melyik progi? Sok ilyen nevű van fent sajnos! Egy ikont lehet kérni hozzá?
-
tutikatuti
csendes tag
-
szucs2
tag
Boldog, Békés Ünnepeket kívánok mindenkinek.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zsolt501 #14434 üzenetére
Bosszantó, hogy amúgy majdnem kompromisszummentes telefon, én egyedül a qi töltést hiányolom belőle. És önmagában nagyon szépen elvan. De amint valamilyen szolgáltatói összeférhetőség kellene, akkor ott már elbukik.
Ha nem lenne pont a diginél pont a vowifi költségekben érintett szarnék is rá.crok: nem tudom, ilyesmit sose csináltam vele
-
zsolt501
nagyúr
válasz
BlacKSouL #14432 üzenetére
No neked is előjött ami annak idején nekem is, én az ilyenért adtam fel... csak úgy sikerült újra életre kelteni a VoWiFi-t ha újrapakoltam a telefont, úgy voltam vele a sokadik alkalom után, hogy nem erőltetem, én ráhagytam a Digi VoWiFi-t ezen a telefonon, ami nem akar menni rendesen azt nem erőltetem.
A telekomos VoWiFi-vel is vannak kisebb hibák a hangátvitellel, és néha néha leáll a szerver, de a kódon kívül ott nem kellett mással trükközni.
Érdekes ismerősöm Xiaomi Redmi Note 9-es telefonján semmijen trükközés nem kellett hogy a VoWiFi menjen, csak beírtuk a kódot és azóta is megy.
Xiaomi így vagy úgy, de ennél a gyártónál igencsak vannak szoftver és modem szinten gondok. -
BlacKSouL
addikt
válasz
wwenigma #14428 üzenetére
Az ön telefonkészüléke támogatott? Nem. Kérjük válasszon a támogatott készülékek közül.
Én kb. erre a válaszra számítok. De majd megírom.
Abba fölösleges lesz belemenni, hogy a telefon jelenlegi oprendszerében tárolt profiljai közül basztatva a görög telekom(!) profillal átmenetileg működött...mivel magyar digi profil nincs, egy esélyt még a román digi profilnak lehetne adni, de kevés reményt látok benne. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BlacKSouL #14427 üzenetére
Irj nekik, leirva mit tapasztalsz. Ők látni fogják az ő részüket, mi hogy történt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zsolt501 #14426 üzenetére
Én nem kapcsolgatom meg basztatom folyton, nem használok repülőmódot. Megy, működik, be van kapcsolva a telefon, éjjel nappal, nem indítom újra ha nem kell hónapokig se. Használom. Reggel bekapcsolom a wifit, este ki. Ennyi. Napközben mutatja hogy van vowifi. Ha elmegyek itthonról nem mitatja. Ha hazaérek mutatja hogy van. Ma is mutatta még dél körül, aztán most nézem már nem. Most hívást se wifin indít. Pedig a wifi déltől mostanáig végig be volt kapcsolva. Nem frissítettem oprendszert, nem nyúltam semmihez, nem basztattam a routert, a telefon se volt nálam. Délben kezembevettem, volt vowifi. Most kezembevettem, nincs vowifi. Próbáltam a hívást, nincs vowifi. Volt nincs. Digiről beszélünk.
Ez így idegesítő -
laci laci
addikt
Boldog, békés ünnepeket kívánok mindenkinek.
-
zsolt501
nagyúr
Ez néha néha előjön nálam is, hogy nem csatlakozik fel a telekom VoWiFi hálózatra, ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy kikapcsolom a WiFi-t a telón, majd vissza és akkor egyből megy újra a VoWiFi, az okra nem jöttem rá, de eddig mindig sikeresen megoldotta a kapcsolat hibát.
-
BlacKSouL
addikt
Ok. Nem tudom mi történt, minden úgy volt beállítva ahogy eddig, és ahogy eddig működött, de most mégse.
Szóval visszaállítottam az eredeti MBN-t, recoveryvel, és újra beállítottam a görög profilt, meg vissza a telekomost az elsőre, aztán ki- és bekapcsoltam a kóddal a vowifit, és megjavult. -
BlacKSouL
addikt
Eltűnt a digis vowifim: [link]
-
Schanyee
senior tag
Írok egy nagyon minimális tapasztalatot az Android 11-es romokról:
Syberia: ígéretesnek tűnik, sok a funkció és gyors is, de sajnos gesztus vezérléssel az alkalmazás váltó nem nagyon működött még. A hozzá ajánlott gapps csomag is többször fagyott a térkép a drive is és Chrome nem engedett bejelentkezni. Raipay alkalmazás nem működött mert érzékelte hogy nem gyári rendszer van. Plusz a záró képernyőről nem tudtam a kamerába lépni csak feloldással. Az ajánlott 12.0.5-ös firmware volt a telefonon, kb egy napig használtan, más gond nem jött elő, de nem is volt egy részletes tesztelés.Arrow: itt nincs sok plusz funkció és időnként be is akad. Viszont a fent írt hibák nincsenek, ez sem fagyott az elmúlt 2 napban még. Éjszaka alatt 5%-ot merült az aksi, kb 7-8 óra alatt. GPS ami nekem még kritikus, mert kocsiban a miui 12 frissítés óta gyakran nem talál jelet, itt bekapcsolt kijelzővel egész stabil volt. Itt az ajánlott 20.xxxx-es firmware van fent. Egyelőre jónak tűnik, ujjlenyomat olvasó sem olyan szenvedős mint a picsel inexperience-ben volt, szóval marad most ez.
-
otto14
őstag
válasz
Kofka04 #14401 üzenetére
Például a romániai Vodafone oldalán ez a modell (mi 9t) nincs benne a támogatott készülékek listájában.
Valaki kérdezte korábban az Android 11 rom -okat. Én még nem próbáltam egyiket sem, épp adtam egy próbát a Resurrection Remix -nek (ez ugye Android10), de a telegram csoportokat olvasgatva a fejlesztők szokták ajánlani napi használatra az A11 romokat is, állítólag stabilak, de azért van 1-2 zavaróbb vagy nem zavaróbb hiba itt -ott. A twrp encryption például csak a héten lett kész A11 alatt, eddig csak a patternnel tudtál feloldani twrp-ben ha volt képernyőzárad, illetve a Oneplus launcher is nemrégóta támogatja teljesen az A11 -et, netflix -en is van valami glitch de talán csak az első 15-20 másodpercben, és a 'recent' képernyő is bugos ha pont a képernyő közepéről húzod fel, de ez sem mindig (ez A11 hiba, a google kell majd javítsa) illetve full screen-ben is látszik az értesítési sáv, a Gboard -nak van körül-belül egy centi whitespace a képernyő alján, illetve Dot OS -ben valami gebasz van a microfon hangerővel. A miracast nem működik. Kb. ezeket láttam emlegetni telegramon, de nyilván nem olvasok el mindent mikor több mint 1000 chat van naponta.
Ha már van recovery -d, mindig csinálhatsz egy mentést amit bármikor visszatehetsz, s közbe kipróbálhatod a romokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy óra, két rendszer
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Facebook és Messenger
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest