- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #16742 üzenetére
Na meg is jött, gyorsabban mint hittem.
Tényleg nem rosszabb, mint a gyári, kicsit talán merevebb, viszont 2 hibája van ahhoz képest, szerintem. Az egyik, hogy a közepe domború, sík asztalra téve közepén billeg. A másik, hogy az oldala bár matt mint a gyári, de annál csúszósabb, 1 óra alatt 3x csúszott ki a kezemből
A hátlap amúgy galaxy ace 3-nak a hátlapjára hajaz, ami jó. Bár az kisebb lévén jobban a hátlapra támaszkodott, itt a csúszós oldal több szerepet kap. Na majd bekopik.
Összességében jó.
Ja igen, még 2 megjegyzés: a gyári kb fél mm-el jobban rálóg a kijelzőre, ha hasra teszem, jobban eltart, itt kisebb a védelem. Illetve a nyomógombok jók, a fröccsöntés a kivágásnál kicsit sorjás, és ferde. De ennyiért jó ez. -
Barnahalo
tag
válasz
BlacKSouL #16740 üzenetére
Hasonlót tudok.
Vagy a Nillkin Frosted Shield vagy a Keysion Matte.
Én mind kettőt használtam, a Nillin jobb, de drágább, a Keysion eleinte csúszós valami bevonat miatt, de lekopik idővel. Egyik sem lóg bele kamerába, nekem ez volt fontos szempont.HUF 964.61 30%OFF | KEYSION Micro matte Phone Case For Xiaomi Mi 9T 9T Pro Mi 9 SE 8 A3 lite CC9e Hard Back Cover for Redmi K20 Note 9S 7 8 Pro 8A
https://a.aliexpress.com/_mMjsyxYHUF 3,884.53 20%OFF | For Xiaomi Mi 9T Redmi K20 Case Mi9T Pro Cover Nillkin Super Frosted Shield Hard PC Back Cover protector Case For Redmi K20Pro
https://a.aliexpress.com/_mKtgoIm -
zsolt501
nagyúr
válasz
BlacKSouL #14432 üzenetére
No neked is előjött ami annak idején nekem is, én az ilyenért adtam fel... csak úgy sikerült újra életre kelteni a VoWiFi-t ha újrapakoltam a telefont, úgy voltam vele a sokadik alkalom után, hogy nem erőltetem, én ráhagytam a Digi VoWiFi-t ezen a telefonon, ami nem akar menni rendesen azt nem erőltetem.
A telekomos VoWiFi-vel is vannak kisebb hibák a hangátvitellel, és néha néha leáll a szerver, de a kódon kívül ott nem kellett mással trükközni.
Érdekes ismerősöm Xiaomi Redmi Note 9-es telefonján semmijen trükközés nem kellett hogy a VoWiFi menjen, csak beírtuk a kódot és azóta is megy.
Xiaomi így vagy úgy, de ennél a gyártónál igencsak vannak szoftver és modem szinten gondok. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BlacKSouL #14427 üzenetére
Irj nekik, leirva mit tapasztalsz. Ők látni fogják az ő részüket, mi hogy történt.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
BlacKSouL #14196 üzenetére
Bíztató én most nem tudom tesztelni, és igen nekem is az volt a bajom, hogy elment a VoLTE és a VoWiFi is a T-s kártyán ha a Digis ment és csak a gyári adatok visszaállítása után sikerült életet lehelni a T-s VoLTE-be és VoWiFi-be, ha másnál is megy ez a módszer akkor mehetne ez is az összefoglalóba.
Telenor és Voda esetén melyik MBN config az ajánlott, mert az egyik ismerősnek Telenoros a fő kártya és nála is elmegy a VoLTE ha a Digis VoWiFI aktiválásra kerül így.Remélem másnál is megy ez a módszer.
-
bl4ze
veterán
-
-
evibly
senior tag
válasz
BlacKSouL #13607 üzenetére
Bárhogy forgatom, kapcsolom ki, ez a jelenség.
Megjártam a hardvertesztet és igen, a Z tengelynél 3 körüli értéket mutat (a másik kettő 0,00XXXX), ki- belépés után szintén, aztán meg ráztam én mindenhogy, de utána is annyi marad.
Ezt szerviz képes megoldani, vagy könyveljem el így a telefont? És nagyon köszi a segítséget persze!
-
Siriusb
veterán
válasz
BlacKSouL #12391 üzenetére
Szerintem el van rontva a fordítás, már ha csak abból indulok is ki, hogy a VoLTÉ-nek épp az az egyik előnye, hogy az adott SIM kártyán történő hívás alatt megy a mobilnet.
Emlékeim szerint eredetileg (angolul) olyasmi, hogy az első kártyán zajló hívás alatt is mehessen a második kártyáról a mobilnet. Gyakorlatilag nálam ez csak a kezdeti szoftververzióknál működött, nagyon régóta teljesen halott a 2. SIM, ha az elsőn hívás megy.Amúgy a VoLTE hívás sosem számít bele az adatkeretbe.
-
mizoli
addikt
válasz
BlacKSouL #11331 üzenetére
Elolvastad?
Nem ment neki senki, senkinek. Megállapították, hogy a Xiaomi adatokat küld a telefonról valahová (egyébként nincs vele egyedül), amire a Xiaomi az első mondatban azt írta, hogy egyszerűen nem igaz.A folytatásban meg azt, hogy az összegyűjtött böngészési és egyéb adatokat anonimizálva használja fel, és kizárólag a felhasználói élmény növelése érdekében.
Ezek után miért is ne hinnénk a Xiaominak?
-
DshadoW
tag
válasz
BlacKSouL #11301 üzenetére
annál a 9 órás SoT-nál tudnál (vagy majd legközelebb amikor hasonlót produkálsz) kíváncsi vagyok az applikáció listára is. Nálam a redmin mindig a kijelző volt az első helyen, a 9T-n meg az android rendszer.
Ma 12 órakor húztam le a töltőről, tehát 5 és fél óra alatt 100%-ról 83%-ra csökkent úgy, hogy jelenleg 1 órás SoT van. Azért szerintem ez nagyon gyenge. Nekem csalódás ez az akkuidő a note 3 után.
-
R a y
senior tag
válasz
BlacKSouL #11173 üzenetére
Jelen.
Én pont 10 év iOS után váltottam androidra (2008-2018), de zavart az iOS iszonyú zártsága és igazából ezért váltottam. De attól függetlenül én nem romolok, pld a mi9t-et nyár óta azzal a rendszerrel használom amivel jött a dobozból, így nekem megfelel. De azért magát a MIUI gyomáltam ADBvel, mert a sok felesleges dolog valóban nem kell és csak erőforrást emészt fel. -
tucsok.
senior tag
válasz
BlacKSouL #11173 üzenetére
Feleségem is "csak" használja, imádja! Egy hete van meg neki Huawei p9 lite minit váltott, ég és föld a különbség a kettő között! Pár naponta újra indítom neki a telefont, ha jön frissítés feltelepítem neki, ennyi!
Viszont élvezettel olvasom a rommolást, a Samsung S2 kora jut róla eszembe... -
-
bl4ze
veterán
válasz
BlacKSouL #11056 üzenetére
Ez tényleg nagyon fura. Nekem az elsődleges kártyán (SIM1-Telekom) egy ideig mutatta, majd egy frissítés "elvitte"
Majd egyszer pár órára megint előjött, és azóta sincsen. Csak a SIM1-en van net, a Telenor SIM2 nincsen net, csak egy feltöltős kártya hanggal
Nem értem én sem mit szivat a Xiaomi, a logokban ott van a "VoLTE kimenő" stb.... -
válasz
BlacKSouL #11016 üzenetére
Nem értem nálad miért nem jó.Nálam semmiféle fókusz állítás nincs,egyszerűen ráraktam állvánnyal a kocsi tetejére és elindítottam a felvételt.helixP kérdezte tőled hogy exponálás előtt ráböksz e a kijelzőre.Na én nem bökök rá,mégis jó a végeredmény.
Nézted melyik optikát akarja használni?Az 1x-es fő optikát? -
-
minek?:S
őstag
válasz
BlacKSouL #10635 üzenetére
Jó hát ez is benne lehet nyilván, mindenesetre működőnek tűnik most, szóval addig jó. Szomorú lennék, ha akár csak garis visszaküldés is kéne, mert az nekem akkor váltást is jelentene egyben.
(#10636) kelly416
Így van, az autós próbálkozás vasárnap délután volt, az itthoni meg talán kedd vagy szerda este. -
zsolt501
nagyúr
válasz
BlacKSouL #10751 üzenetére
Ha elszúrod felelősséget nem vállalok, de visszaállítható, ha csinálsz egy gyári visszaállítást akkor vissza áll az eredeti beállításra.
Ha minden igaz megy Svájc beállításával is, nálam nem lett jó, mert ha a Digis kártyánál ment a VoWiFi akkor a Telekom kártya nem ment, másnál hibamentesen ment, én nem kísérleteztem tovább.Mi 9T profilváltás telefonon.
MIUI Quick settings apk letöltése link
Hardware Test > jobb felső sarok 3 pötty > Additional tools
Modem test tools > és legalul az MBN config loading and activating tool
ALL SUB helyett kiválasztod azt a helyet, amiben a Digi SIM van, pl. ha a második kártya a Digi, akkor SUB1
A clear gomb melletti beviteli mezőbe beírod hogy greece és kiválasztod az eu/dt/...-vel kezdődő sort
Végül az activate gombbal élesíted. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest