Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wagner11
csendes tag
Sziasztok!
A Xiaomi szerint a mi 9t-re befejeződött a Miui 12 kiadása. OTA-n mégsem jött semmi. Mi ez a pofátlan hazudozás a részükről? -
Krisztianson
tag
MIUI otimalizáció kikapcsolásával kapcsolatban milyen tapasztalok vannak?
Elég vegyes eseteket olvastam..van ahol anomáliákat okozott, van ahol javult az üzemidő.
Lehet ennek kikapcsolásával nyerni az üzemidőn? Vagy csak hagyjam úgy, ahogy van.. -
racerx
őstag
Mostanában frissítették az Android autot is, meg a Waze-t is (rádásul a Xiaomi Mi9T telefonom is frissült MIUI12-re szóval..
), és a Waze csinál érdekes dolgokat, nincs jel, össze vissza ugrál a jel, stb stb..Eddig tökéletes volt . Mondjuk én ezt az elmúlt időket figyelembe véve inkább a Waze számlájára írom.
Jah rádásul a Swiftkey is megbolondult, belassult, de az asszem megjavult . -
kelly416
veterán
Igaz, hogy pro az enyém, de tökéletesen működik Dacia fejegységgel és Suzuki-val sem volt gond kb. egy hónapja. Semmit nem csinálok, mindig a legfrissebb van fent, össze dugom a kábelt és üzemel. Ja? A Suzuki háklis, csak a gyári kábellel működik, mármint a teló gyári kábelével, a Dacia bármilyen "noname" Baseus meg Ugreen madzagokkal tökéletesen elmuzsikál. Igaz, bármikor rátapicskolok az AA ikonra, fut autó és csatlakozás nélkül is.
APKmirror-ról leszedett AA van egyébként nálam, hátha ez segít majd Neked.
-
Wagner11
csendes tag
Sziasztok!
Vajon miért késik ennyit a Miui 12 OTA kiadása az európai tulajok számára? Van erről valami infó? -
bl4ze
veterán
Urak, használtok Android Autot a 9T-n?
Engem a kezdetektől szivat :
- nem lehet a programot futtatni külön, a programok között nem látszik csak a "manage apps" alatt
- ha jön rá egy frissítés a 2 autó amiben használom jellemzően megfegszik - lehet downgradelni. Ma éppen egy 2019 12 havira kellett visszaállnom.Normális ez ?
EU Global Stable 11.0.6 rom, no root no mókolás - gyáriFura az egész mert asszony OFF-os készüléke (S8) simán látja az Android Auto appot, indítható önmagában is, de itt a mi kis Mi 9T telefonunkon én szívok vele rendesen
-
DshadoW
tag
válasz
slászló65 #12487 üzenetére
Nagyon megéri. Május elején vettem ugyancsak 92-ért a 128-as változatot, én teljesen meg vagyok vele elégedve. Eleinte be voltam kicsit szarva az android rendszer merülés miatt, de nem érdemes foglalkozni vele, mert csak meg van hülyülve
3 naponta töltöm, mindig 6-7+ órás SoT.
-
Zolaa95
csendes tag
Sziasztok!
A tegnapi lettem tulajdonosa egy ilyen készüléknek.
A következő lenne a problémám,van egy Huawei watch gt2-m,letöltöttem huawei health appot,engedélyeztem értesítéseket de a készülék nem továbbítja azokat. Ugyanezekkel a beállítássokkal használtam Mate 20 és S8-on is,ott nem volt semmi gond,valakinek esetleg volt már hasonló problémája? -
Krisztianson
tag
Köszönöm az ajánlásokat!
Első napom üzemidőben végül így alakult; ~16 óra töltés óta eltelt idő, 100%-ról 30%-ra és ~6 óra SoT. 24%-on volt átlagban az Android rendszer. GPS nem ment semennyit, végig Wi-Fi-n, illetve kb. 5 perc Bluetooth. Nem tudom ez így mennyire számít jónak
Kicsit mintha feleslegesen sokat merülne használaton kívül.
Bosszantó android értesítőt, amit ahogy olvastam az Oreoval jelent meg, kikapcsoltam egy appal.
Még egy apróság, jelenleg Nova Launchert használok és ezen a telefonon valamiért az ikonokat fehér hátterű gömbbe rakja. Nem találtam más ikonokat. Van esetleg valahol beállítás erre, vagy itt is nyúljak apphoz? -
Alemida
tag
válasz
Krisztianson #12453 üzenetére
Szia!
Nekem tokokból a legjobban az vált be ami ilyen szövet és TPU hibrid. Ebay-en úgy tudsz rákeresni hogy Fabric soft TPU. Jól néznek ki, nem csúszik mert szövet, nem gyűjti az ujjlenyomatot, az oldala körben puha szilikon, a gomboknál és a kivágásoknál is tökéletesen passzol.
-
csiziktomi
senior tag
Van olyan ROM amin ki lehet kapcsolni a proximity szenzort? Pl ,ha fogadom a hívást ,majd megnyomom a bekapcsoló gombot és elsötétül a kijelző ha elveszem a fülemtől ne kapcsolja vissza automatikusan. Nem hiszem el hogy ezt nem lehet kiírtani.
-
válasz
kelly416 #12469 üzenetére
Nálam ez az első gyári tok,amit nem akarok cserélni.
Októberi a telefon,azóta van használatban a tok is,teljesen jó.Igaz most a nyári kézizzadós időben nem a legszebb,de annyira nem mozgat.
Pedig aztán nekem minden telómhoz volt egy halom tok,ehhez meg még mindig a gyári fekete műanyag van csak. -
kelly416
veterán
válasz
Krisztianson #12463 üzenetére
Esetleg még MSVII tokot tudok Neked ajánlani. Többedik telefonomon csak ezt használom, van belőle érdes fekete kemény tok, nekem azok a legjobb tokok kb. 2 éve.
-
Jozsó
tag
Összefoglalóban a VoWifinél linkelve van egy hozzászólás, amiben ez van:
Digi esetén meg Profilt kell váltani és megy.
Ez mit jelent?Toknál egyébként nekem a harmadik telefonom van becsukható tok (vagy nemtom hogy hívják). Szerintem ez a legjobb, fóliát sem rakok azóta a kijelzőre. Gorilla glass elég sokat kibír.
-
Krisztianson
tag
válasz
Krisztianson #12464 üzenetére
Sztornó!
Bekapcsoltam véletlen az időzített akksi kímélőt 05:30-ra -
Krisztianson
tag
Illetve most éjjel észrevettem, hogy miután nem nyúltam hozzá kb. 1-1,5 órán át, miután megakartam volna nézni valamit, a telefon ki volt kapcsolva. Fogta magát és kikapcsolt valamikor minden szó nélkül.
-
Krisztianson
tag
válasz
storm3 #12462 üzenetére
Igen, nekem is ez tűnik eddig a legszimpatikusabbnak. Meg esetleg a kevésbé ormótlan Spigen-ek.
Fóliát, skint azért gondoltam hátra is tok alá, ha esetleg bejutna a por, akkor a (remélhetőleg) évek során ne okozzon microkarcokat, vagy "pöttyöket". Legalábbis ez volt ez elgondolás
Android rendszer értesítőre, fogyasztásra továbbra sem találok megoldást -
-
Krisztianson
tag
válasz
Siriusb #12460 üzenetére
@psg5, @Gixxer88, @szpali Köszönöm!
Üzemidővel még tesztelgetek, de eddig úgy néz ki, hogy 20-30% között fogyaszt az Android rendszer valamiért.
Egyelőre úgy néz ki, hogy 6 óra 4p 42mp az utolsó töltés óta, és 1 óra 56p SoT, 78%-on
Illetve látom, hogy gyakori jelenség ez az agresszív android rendszeres értesítés, amit nem nagyon tudok kikapcsolni én sem..erre valóban csak az 'autonotification" alkalmazás jelent megoldást? -
Siriusb
veterán
válasz
Nekem a Nillkin frosted shield jött be leginkább. Ha tokot használsz, minek fólia hátulra?
Amúgy fóliát nem használok, de nem karcos a kijelző.Kuka: szerintem ki, de lehet keverem a Simple Gallery-vel? Az app beállításait próbálj kutakodni, van, ami nagyon el van rejtve.
"Android rendszer meríti": ez megszokott sajnos. Ha amúgy jó az üzemidő, ne törődj vele.
-
eddie17
addikt
válasz
szabi__memo #12457 üzenetére
Nekem sem dobta fel még azt sem
-
Sanyesz.
őstag
Sziasztok! Rég jártam erre, de most lenne egy kérdésem. A nejem Mi 9T készüléke egy ideje gyanúsan merül. Az akkuhasználatban ott a sejtelmes Egyéb alkalmazások bejegyzés, ami esetenként 50-60% akkuhasználatot mutat. Új app nem került fel , a gyári Global 11.0.6 ROM van rajta.
Azt hogyan (mivel) lehetne megnézni, hogy konkrétan mi a szívja az akksit? -
psg5
veterán
válasz
Én csak tokhoz szólnék: gyári tokeletes, nincs jobb. Vegigprobaltam hatoldalra tobbféle foliat, hogy kinézete ne vesszen kárba, de ne csusszon. Drágát olcsót. Egyik sem ér semmit, ami konnyen ragaszthato es szolid az is ócska. Tokok mindegy hogy attetszo vagy sem kuka mind. Gyári fekete és ez is elvesz designből rettentő sokat, de kell valami mert nagyon csúszik. Kijelzővédőt en sosem hasznaltam. Igazából ha nem érdekelne, hogy ennek a használati tárgynak hozzáadott értéke a kinézete akármelyik tok jó lenne úgysem látszik mi van benne.
De annyira bejott a teló, hogy érdekel, ezért most már tobbszor tesztelem, hogy kockáztatom a csúszást és tok nelkul is hasznalom
.
(szamomra tovabbra is erthetetlen, hogy minek fizetnek tervezo csapatot hogy kialakitsak a design-t ha nem lehet tok nelkul hasznalni, perszeha a tokbizniszben is erdekeltek...)
-
válasz
Üvegben a Nillkin CP+Max,vagy CP+Pro üvegeket szoktam használni.
Eddig minden telómon bevált,bár a mostanin nincs semmi. -
szpali
addikt
válasz
1 én nillkin clear glass szilikon tokot használok, kb fél év után sárhul vállalhatatlanra
2 aliról vettem valami 9H nevűt (narancssárga képe volt)
3 szerintem az csak xiaomi cloud esetén van, ha oda mented a képeket
4 mert fosmajd egy újabb frissítés helyre rakja... vagy nem
-
Krisztianson
tag
Üdv Mindenkinek!
Több hónap dilemma után végül ma nyugdíjaztattam veterán korú Xperia Z1-emet és váltottam egy Mi 9T-re.
Egyelőre a belakási folyamatok mennek ezerrel, de akadna pár kérdésem;- Melyik tokot ajánlanátok a leginkább ami a lehető legkènyelmesebb, illetve a legbiztonságosabb?
- Hol és milyen fóliát érdemes venni a kijelzőre és hátra?
- Kuka funkciót fotóknál ki lehet kapcsolni, vagy csak szokjam meg, hogy kétszer kell törölni?
- Második asztal mit takar? Hogy működik?
- Úgy nézem jelenleg az Android rendszer meríti a legtöbbet, mi lehet az oka ennek?Előre is köszönök minden választ!
-
eddie17
addikt
9T Pro-ra megjött az EU-s Miui 12.
Hamarosan akkor ide is jön. -
becsab112
csendes tag
válasz
csiziktomi #12437 üzenetére
Akkor ezt bootloader nyitás nélkül lehet telepíteni?
-
szpali
addikt
válasz
csiziktomi #12437 üzenetére
EU csomag link nincs véletlenül?
Ahogy nézem ez MI vagyis Global ROM...
Vagy ezt fel lehet telepíteni mókolás mentes EU ROM-os készülékre? -
csiziktomi
senior tag
Bocsánat ,javítom a linket :
https://bigota.d.miui.com/V12.0.1.0.QFJMIXM/miui_DAVINCIGlobal_V12.0.1.0.QFJMIXM_f09a4569f4_10.0.zip -
amadeuska
csendes tag
Másnál is az Android rendszer áll az első helyen az akkuhasználati statisztikáknál? Én teljesen elégedett vagyok a 8,5 óra kijelzőidővel (marad még így is 10-15 százalék), de egy S7-ről váltottam, és ott mindig a Képernyő volt az első helyen, a Mi 9T-nél meg az Android rendszer...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
csiziktomi #12431 üzenetére
CN, kínai Rom.
-
csiziktomi
senior tag
válasz
zsolt501 #12430 üzenetére
Itt a frissítés ,egyből tölt.
Forrás :Telegram(https://web.telegram.org/#/im?p=@MIUI11_Updates)
:https://bigota.d.miui.com/V12.0.3.0.QFJCNXM/miui_DAVINCI_V12.0.3.0.QFJCNXM_518c08987f_10.0.zip -
BlacKSouL
addikt
Nálatok mi volt a leghosszabb futásidő?
Én most tartok 1582 óránál, ami 66 nap. Most ezzel a 11.0.6-os biztonságival ez nullázódna, de nemtom, gondolom kér restartot. -
Siriusb
veterán
Nem szeretnél beszámolni az AncientOS--ről?
Ancient-Os3.8-Civilisation-UNOFFICIAL for davinci
-------------------------------------------------------
Build by @noobvansh
-------------------------------------------------------
Stable Build----->
Based on Marco's Trees and Arian's Kernel.
--------------------------------------------------------
Changelog-------->
This is initial build folks.
Bugs----------->
Not found in 3 days of testing
If found pls report with logs.
Downloads---------->
https://drive.google.com/file/d/1tFjf2YM17MSiL9tvu1qquHV11eC5N_qx/view?usp=drivesdk
A Special Thanks to Marco and Arian sir for his trees and kernel
And a Special thanks to Adarsh Bhaiya for helping me learn the basics.
Join-- @ancientmi9t -
jUUh
addikt
-
-
-
Land
veterán
Feltennék egy korrekt főzött Romot? Van kifejezetten ajánlott nem miui alapú? Aosp szerűre gondolok.
-
Siriusb
veterán
TitaniumOS telepítési segédleteként összefoglaltam a lényegesebb tapasztalataimat:
Hozzávalók:
FW
ROM
GAPPS
MagiskTelepítés menete saját módon:
1.) TWRP-ben wipe cache/dalvik/data
2.) Egyben feltelepíteni mindent – hivatalos álláspont – az Add more zip gomb segítségével. (Amennyiben egyenként telepítenénk, hibára futunk, mert pl: Magisk panaszkodni fog, hogy a /system fel van csatolva. Természetesen le tudjuk választani manuálisan és az Install menüben folytatható a telepítés. Persze nekem a fenti módszerrel nem sikerült elérni a kitűzött célt, Magisk folyamatosan panaszkodott a zip fájlok telepítése alatt, a végén látszólag rendben települt, a rendszer betöltése után mégsem volt Magisk Manager. Ismét TWRP, csak Magisk-ot újra telepítve már jó volt.)
3.) FW-ből érdemes telepíteni az elvárt verziót. Először hagytam a xiaomi.eu-s változatot, ment minden, azonban pár dolog mégsem működött, amit mások nem tapasztaltak. Lehet ez volt az oka.
4.) GAPPS-ból (jUUh kollégának sem) nem vált be az opengapps, csak egy google fiókot tudtam hozzáadni, a másodiknál már hibára futott. Flame gapps sima ügy.
5.) A telepítés után Format data → yes (!!!!), valamint cache+dalvik törlés.
6.) Reboot to system.
Első indításnál a szokásos inicializáláson kell végigmenni.Indítás után a teljes képernyős gesztusok nem fognak működni. Megoldás: redőny lehúzása, alul a fogaskerékre nyomva a Beállításokba jutunk, TiElements / Gestures / System navigation / System navigation menüben átrakjuk gombos navigációra majd vissza, s egyből működni fog.
Ugyanez a helyzet a vaku villogtatással hívás esetén. Hiába alapból tiltott, akkor is villogni fog. Engedélyezni, majd ismét tiltani kell. TiElements / Notifications / Blink flashlight on call.
VoLTE ikonok alapból nem látszanak, engedélyezni kell. VoLTE és (Digi) VoWifi mókolás nélkül megy.
Automata hívásrögzítést a tárcsázó beállításaiban lehet engedélyezni, amennyiben valakinek szüksége van rá, az app-nak természetesen engedélyezni kell a háttértárhoz való hozzáférést.
Fényképező nincs, önállóan kell egy szimpatikust feltenni.
Nagyjából ennyi a fontosabb tudnivaló. Jó szórakozást, ha valaki megválna a gyári rendszertől!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Facebook és Messenger
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Motoros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest