Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsordzs69
senior tag
Melyik orangefox recowery ajánlott? Valamint miért érdemes lecserélni az utolsó twrp-t rá? Ha jól tudom, van benne valami encrypt dolog, ez kiváltja valahogy a dfe-t, amit nekem mindig flash-elnem kell a rom frissítés után?
Köszönöm -
hulkobb
tag
Sziasztok! Egy gyors kérdés: A frissen megjelenő Redmi Note 10 pro verzióra érdemes lenne váltani egy masfél éves Mi 9T -ről?
[link]
Előrelépés lenne? köszi -
kokopo
aktív tag
Sziasztok
12.1.1 .0 RFJCNXM
Tegnap jott a frissites, de azota a fbMessengert nemlehet teljes kijelzore allitani, ez azert zavaro, mert ha irok uzenetet, a billentyuzet pont az irt szoveget kitakarja, es a kuldes gomb sem latszik
Erre van valami megoldas? -
helixP
nagyúr
válasz oska24 #14994 üzenetére
Nem elég, ha atom biztosan hozza a felkeléstől lefekvésig tartó időt? Amúgy egyetértek, jó lenne egy masszívabb teljesítmény, de egyelőre a kémia itt tart a XXI. században (azzal együtt, hogy minden héten feltalálják az új akkumulátort).
Nálam a 12-es üzemideje jobb, mint a 11-esé. Szóval ne általánosítsunk
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz oska24 #14991 üzenetére
Max 2 nap lol.
Eleg szomoru hogy az emberek még mindig nem fogtak fel az energiaigény fogalmát.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jUUh
addikt
válasz oska24 #14991 üzenetére
Elég szubjektív ez az akku téma szerintem. Nekem kb. 6-7 óra SOT jön ki kb. 40 óra alatt, de nyilván változik. Viszont már ez a 18W-os gyorstöltő is nekem bőven elég arra, hogy ne érdekeljen, hogy most merült-e 5-ot éjszaka az akksim, vagy csak 2-t, vagy jött ma éppen 6 óra SOT, vagy lesz 8...
Samsung Galaxy S23+
-
oska24
tag
válasz Alonso69 #14990 üzenetére
- Új kikapcsoló menü
- Jobb adatvédelem
- (Saját vélemény) szarabb akkuidő, hogy rávezessenek új készülék vásárlására. (Elég szomorú, hogy 2021-ben egy átlagos telefon max 2 napot bír töltés nélkül.)Ennyi új funkció van egy teljes Android verziófrissítésben?
Bár lehet, hogy rossz oldalon olvastam.[ Szerkesztve ]
XIAOMI Mi 9T-->Redmi 5-->Nike zokni-->Puma alsó
-
crok
nagyúr
válasz helixP #14987 üzenetére
Most nézem neked MIUI van fent, jól tévedek? Abban van gyári modul ellenőrzés: *#*#6484#*#* lánykori nevén *#*#MIUI#*#* a tárcsázóban beütve aztán teszteld le ott megy-e egyáltalán (szerintem a legvégén lesz a listának a két ujjlenyomatteszt).
-
crok
nagyúr
válasz helixP #14984 üzenetére
Ha nem érintkezik / kicsúszott / sérült és nem ismeri fel / nem tudja betölteni a kernelmodulját akkor igen, ezek a tünetek normálisak. Egy AIDA64 + Device Info HW + DevCheck kombó ha azt mondja nincs benne ujjelnyomatolvasó akkor én szervíz ha még garanciás, ha nem akkor megbontanám..
-
helixP
nagyúr
Arra szerintetek van esély, hogy fizikai behatás (konkrétan egy kisebb esés) következtében meghalt az ujjlenyomat olvasóm?
Egy reboot után kikerült meg a menüből is az ujjlenyomattal való feloldás lehetősége is... -
zsolt501
nagyúr
válasz Siriusb #14981 üzenetére
Működik, és kap a nem fogadott hívásról, de érdemes ellenőrizni a szolgáltatónál, mert van amikor ez nem alapértelmezett, és akkor nem kapsz.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Siriusb
veterán
Lenne egy kérdésem. Aki xiaomi.eu ROM-on van két SIM kártyával, ha az egyiken telefonál, s közben a másikon is hívják, hívás után kap SMS-t a nem fogadott hívásról?
Kösz. -
dzsordzs69
senior tag
-
szabeska
addikt
Parancsorral, és ezzel a Chrome kiegészítővel is ugyanezt írja. Android 10-en gond nélkül működött mindkét program leírása szerint ugyanaz az adb parancs, most egyikkel sem. Akkor találkoztam ilyen hibával, amikor bizonyos appokat nem tudtam tiltani adb-vel, merthogy "védettek". Lehet, hogy tényleg az android 11 a nyűgje.
szerk: az általad linkelt parancs sem működik, pedig fent az app...
[ Szerkesztve ]
F1
-
crok
nagyúr
válasz szabeska #14975 üzenetére
..mert ha azt mondja hogy nincs olyan app feltelepítve amire a parancsban hivatkozol akkor rossz a parancs amit használsz:
GSam Battery Monitor:
adb shell pm grant com.gsamlabs.bbm android.permission.BATTERY_STATS
GSam Battery Monitor Pro:
adb shell pm grant com.gsamlabs.bbm.pro android.permission.BATTERY_STATS
WakeLock Detector Lite:
adb shell pm grant com.uzumapps.wakelockdetector.noroot android.permission.BATTERY_STATS
WakeLock Detector FULL PACK:
adb shell pm grant com.uzumapps.wakelockdetector.full android.permission.BATTERY_STATS
-
helixP
nagyúr
válasz dzsordzs69 #14974 üzenetére
Gyomlált, Stabil, 12-es EU-n nekem még sose volt ennyire jó az üzemidőm.
¯\_(ツ)_/¯ -
szabeska
addikt
Hogyan tudok battery stats engedélyt adni a gsam-nak vagy a wakelock detectornak? Java hibát ír, nem engedi sehogy sem root nélkül adb-n keresztül.
F1
-
Fulár
senior tag
válasz dzsordzs69 #14972 üzenetére
Ezt viszont én nem tapasztaltam!Viszont Miui 11-el órákkal többet bírt az akku.És ez szerintem már nemigen fog jobb irányba elmozdulni...
-
Fulár
senior tag
Sziasztok!Piszok érdekes problémáim vannak már jó néhány hete!Már kezd tőle ingadozni a bioritmusom.
Mindig az aktuális és legfrisebb Eu.Dev.romon vagyok.
A böngésző nagyon sokszor nem tölt be képeket!Teszem azt,belépek a Mobilarénára és olvasgatok egy tesztet de hiányoznak belőle a képek.Ráfrissítek az oldalra.Pár képet betölt de még így is egy csomó hiányzik.Olyan oldalon ami csak képekből áll még rosszabb a helyzet!Opera böngészőt használok de már kipróbáltam a gyárit.Chromot-Firefoxot stb stb.Tehát nem böngésző függő.
A másik gond,hogy ha valamit letöltenék telóval akkor egyből megszakad vagy el sem indul "Hálózati hiba,vagy"Szerver hiba"üzenettel.Az adott link letöltése pedig másik telefonról vagy számítógépről szépen elindul és megy.Mindegy,hogy mobilnetről vagy Wifiről próbálom.
Már legyalultam az Adblockot.Visszaállítottam a hálózati kapcsolatot.Pár napja csináltam egy teljes és tiszta újratelepítést.Semmi változás.
Tapasztalt valaki hasonlót az adott Romon vagy csak nálam van a gebasz?Minden ötletet és javaslatot nagyon szépen megköszönnék! -
Lathronos
őstag
Sziasztok! Sajnos leejtettem a telefont és eltört a kamera lencséje. A hivatalos xiaomi szervízben cserélik, nem tudjátok?
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
szpali
addikt
válasz formax #14962 üzenetére
Állítólag, ha nem ejted le, nem törik meg...
Mi10TPro-m volt pár hétig, kafa kis készülék az is, Mi10 egyre élhetőbb áron megy akár újonnan is. Redmi K40-t ma olvastam, kellemes árazasú darab lesz a sima.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
Wagner11
csendes tag
válasz helixP #14956 üzenetére
Nem tudom, hogy a motoros kamerát miért hanyagolja a Xiaomi az újabb telefonjaiban. Számomra ez a legszimpatikusabb ebben a telefonban. Miközben a kamera a telefonban van behúzva, biztos nem nézeget engem senki, miközben átszellemült arccal nézek valamit a telefonon. De nem látok semmilyen utód készüléket a 2021-es kínálatban.
-
helixP
nagyúr
válasz BLeP_i #14952 üzenetére
Igazából Wireless töltés hiányzik már csak ebből a telefonból nekem.
6XX-es snapi generáció is bőven kiszolgálná az igényeimet, kicsit overkill, ami benne van Ha nem bolondul meg a MIUI épp, akkor az akksi idő jó, dual SIM pipa, RAM bővenelég, a kamera setup nekem nagyon bejön, Gcam-mel sok mindent lehet belőle kihozni (oké: IOS kéne bele), imádom, hogy nincs notch, és nem hajlik a kijelző széle, AMOLED ide frankó.
Nyár elején elvileg S20 vagy 21-re upgradel a cég, azt megkóstolom, aztán meglátjuk.Ribi: lol
[ Szerkesztve ]
-
BLeP_i
tag
Ti gondolkoztok már utódtelefonban? Vannak jó alternatívák?
http://vister.hu
-
helixP
nagyúr
Olyan 8 alapú Gcam-be belefutott valaki, ami kezeli a 3 kamerát?
Köszönöm
-
kelly416
veterán
válasz helixP #14943 üzenetére
Én is, és érdekes módon magánszemélyekkel is boldogul néha, nem csak cégekkel.
Nem tudom, még mindig nem tudtam romolni (a pc-re nem tudok valamit feltenni), így még mindig global romon vagyok, ott fekete a tárcsázó is meg minden. Egyedül a messenger kereső sávja váltott néha fehérre, de ezzel az is megoldódott. Próbáld ki, hátha, bár kis esélyt látok erre, mert ez a rendszer része, a rendszerrel változik.
-
-
Ribi
nagyúr
Nem pont ez a telefon, de xiaomi kérdésem lenne, mégpedig az mennyire normális, hogy telefonszámokhoz csak úgy cégnevet rendel hozzá a telefon mindenféle előzmény nélkül?
Hívtam 1 számot, majd következőre néztem, hogy a legutóbbi hívásoknál nem telefonszám volt ott, hanem egy cégnév. Ez mi a **sz? Vagy ez gugli szarakodás?
Hogy lehet ez kikapcsolni?kelly416: 1000 Köszike !
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Rossz topicban vagy. Javaslom inkább itt feltenni.
-
bl4ze
veterán
válasz laci laci #14933 üzenetére
Tud valaki olyan működi Android app-ról ami wifit oszt meg wifire ?
Android 11-en nem tudok a céges wifi hálózatra kapcsolódni , mert túl lett bonyolítva a security (domain) és kéne megoldás wifi megosztásra, és Android 10-es telefonról tudnék megosztani wifit-ha lenne ilyen MŰKÖDŐ APP.:. bl4ze .:.
-
dzsordzs69
senior tag
Használja valaki a CustoMIUIzer-t? Érdemes feltenni?
-
oska24
tag
A legújabb crDroid (02.16), ha nincs bekapcsolva a DC Dimming idáig teljesen hibátlan.
Global stable 12.0.7 verzióra lett telepedve, utána format data, magisk. A telegram csatornán van a link, plusz van egy magisk modul, amivel meg lehet tartani az alkalmazásokat a memóriában (one plus launcher).XIAOMI Mi 9T-->Redmi 5-->Nike zokni-->Puma alsó
-
Siriusb
veterán
válasz hódmaci #14926 üzenetére
Szerintem az EEA-ban is van hívásrögzítő, amennyiben MIUI saját tárcsázóját használod.
Nekem is EEA ROM-os (volt) a telefon, és emlékeim szerint másfél évvel ezelőtt még működött benne. Akkor van baj, ha gyárilag a Google tárcsázóval jön a készülék, ez esetben nincs hívásrögzítés funkció.
Sajnos Google ellehetetleníti a normális hívásrögzítést (is), de ha van root, akkor megoldható. -
hódmaci
senior tag
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok.
Nem tudnátok hívás rögzítő app- ot ajánlani?Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
laci laci
addikt
Hát szép hangja és képe van a mi11-nek..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
chipesz
őstag
Köszi szépen, ezzel sikerült! Hátha más is belefut majd a jövőben, ezért leírom, hogy a flash_all_lock.bat fájlból még ki kellett törölnöm azokat a sorokat, amik az Antirollback-et checkolták. Ugyanis megakadt flashelés közben, gondolom köze lehet hozzá hogy Android 11-ről akartam Android 10-re visszamenni, de ez csak tipp. Mindenesetre be is bootolt a rendszer, innentől remélhetőleg már nem lesz para.
Samsung Galaxy S24
-
chipesz
őstag
Köszi! Most épp próbálom és egy can not found file flash_all_lock.bat üzenetet kapok, amikor a flash gombra kattintok. Mit hagyok ki vajon? Fastboot módban van a telefon, szükséges driverek telepítve vannak, a flash fájlt pedig innen (xiaomistockrom.com) szedtem le.Ez a rész megoldódott, nem mentem le elég "mélyre" a mappastruktúrában. Ki is írta hogy success. Viszont továbbra is a DotOS van rajta, amit nem értek.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
chipesz
őstag
Jelenleg DotOS-en vagyok, úgy alakult hogy megszabadulok a telefontól (vagy családban marad, vagy eladom), így szeretném visszatenni rá a gyári rendszert, amivel jött. Mi Store-ból vásárolt, ha jól tudom azon MIUI Global verzió volt. Mi Flash Tool-lal tudom ezt visszavarázsolni rá? Köszi!
Samsung Galaxy S24
-
mizoli
addikt
Simple SMS Messenger
Egyszerű és jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest