Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
válasz PowerBuldog #91 üzenetére
Lurdiban megnéztem és nekem pl red jobban bejön, viszont a blue nem tetszik, bár képeken jól nézett ki. Ehhez képest feketét rendeltem.
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz Kolondrum #247 üzenetére
En beallitom, h 23 - 6 ora kozott akkukimelo modba kapcsoljon (nem latom ertelmet h menjen minden, ha alszok). Igy tegnap este 11 es most 9.45 kozott 3%-ot merult. Nokia, amiben nincs ilyen lehetoseg meg -7%.
Folyamatos nyomkodasnal a sot szvsz brutal jo, 2o32p es kozben merult 18%-ot.
Annyi bajom van egyenlore vele (ez Android one-on is megvolt), h automata fenyeroszabalyozasnal belterben nagyon leveszi a fenyerot. Nem vagyok mar 20 eves, es nem latom jol.INTJ
-
stingy2
senior tag
Jobban belegondolva kb hótmindegy mennyit merul, este toltore teszem, reggelre feltolti. Autoban sokat megy a navi, azt semelyik se birná sokaig, de akkor meg ugyis tolton van.
Csak arra gondolok, h nincs egy kicsit tullihegve ez a meddig birja az akku kerdes?
Xiaominal legalabb tuti tudok venni az Alirol olcson aksit, ha tonkremegy. RN3 3,5 eves masodik akku van benne (Nohon, vmi 4000 korul vettem es en csereltem ki) es tokeletesen mukodik meg mindig.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
Global stabillal kaptam a telót, de ha át akarok állni EEA romra, és kinyitom a bootloadert, akkor elég adb+Miflash-el feltolni, vagy kell még vmi hozzá(TWRP pl)? Van-e már fastboot rom egyáltalán hozzá?(már hivatalos) mert én nem találtam a xiaomi oldalán.
Akinek fenn van, mik a tapasztalatok a xiaomi.eu rommal? Ahogy ismerem magam, ha már nyitva lesz a bl. úgysem bírom ki, h ne próbáljam ki.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz BoneDragon #372 üzenetére
Gearbestrol vettem priority line szallitassal, ami ingyenes volt.88eft volt a telo (128-as) + 3000 szallitas biztositas, de ez nem kotelezo.Siman megjott barmi gond nelkul.
[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
-
stingy2
senior tag
válasz twollah1976 #950 üzenetére
Ezt en sem ertem. Ha MI9T a neve akkor b20as, ha Redmi K20 akkor nem. A dobozon is rajta van, a telon is meg a webshopban is ez a neve.
Azt nem hiszem, h lefoliazott MI9T feliratu dobozbol Redmi K20 kerul elo.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
xiaomi.eu rommal milyen az üzemidő, sot? Köszi
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz PowerBuldog #1055 üzenetére
Köszönöm.
Azt esetleg tudja vki, hogy be lehet úgy állítani a tárcsázót, hogy ha leteszem hívás után, akkor visszaugorjon a főképernyőre?INTJ
-
stingy2
senior tag
Global rommal kaptam a telot, van barmi ertelme eea-ra lecserelni?xiaomi.eu ra is gondoltam, de az eddigi hszekbol nem latom egyertelmuen az elonyeit. A global sem uszik a bloatwarekben, es ahhoz kepest, h ki van takaritva meg optimalizalt az eu, a fogyasztas nem tunik semmivel sem jobbnak, sőt.
Bocs a sok kerdesert, de feleslegesen nem akarok romolni😀INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz tamas.nick #1263 üzenetére
Nekem ezt egy RN3 SE csinálta, kb. 3x egy hónapban. Minden előzmény nélkül FR. Viszont feleségem lassan 4 éves RN3-a minden gond nélkül tökéletesen működik a mai napig.Mondjuk ha a 9T- nél is előjön, akkor végleg off a xiaomi. Eddig nekem semmi gondom a teloval.
[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz #82891776 #1350 üzenetére
Meizukba raknak mar b20-at?
Huaweit meg ha tovabb szivatja trump, akkor 3 honap mulva hasznalhatod csingcsung os-sel😀
Szoval nem kellene ezeket tokeletes teloknak beallitani.
Amugy kb 100 oldalon van fenn, h lehet kb reklammentesiteni a miuit. Svajci regio es vannak temak.
En hetvegen raszantam 1 orat, es van ertesites,nincs reklam, ejszaka fogyaszt 2%-ot,
semmi nyugje nincs idaig.Amugy saomi ilyen volt mindig:kijon egy telo es kell nehany honap, mire az os kiforrja magat.
Aki ezzel nem tud egyuttelni, az ne ezt vegye.Ott a samu A80 hasonlo hw-el 2x ennyiert.
Azt meg tovabbra sem ertem, h miert hasonlitjak a 90 ezres 9T-t sokan az 1-2 kategoriaval felette levo telefonokkal.Akkor olyat kell venni 2x ennyiert. Ennyi penzert jelenleg nem talalsz jobbat.@novinyul
Bluemobile es telenor kartya van benne, elso perctol ment a hivoszamkijelzes.lehet szerencsem volt.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz szabi__memo #1369 üzenetére
Jaaaj, haggyad maaa😀 Android One telom 1 eves, donbalja a halozatot, hangja fos, merul mint allat, bt- dobalja.stb.
Samsung: random ujraindul, bt autoeval nem kompatibilis, fel nap utan lemerul, random fagy,es ez csak ami hirtelen eszembe jut.
4 eves RN 3 -nak meg semmi baja,
Maradjunk annyiban, h nincs tokeletes telo, pont azert, h a jonep 3 havonta vegye az ujat😀INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz N.YCityBoy #1448 üzenetére
Egy ideig nekem is ezt dobta, aztan egyszercsak megjelentek a beallitasok.2G, magyar nyelv, Svajc regio.
Mas: kivancsi voltam, mennyit fogyaszt ha nem hasznalom. Kb 28 ora alatt 9%. Ez Nokia 7+nal ua. beallitasokkal kb 20-25 kozt van. Jo kis telo ez.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz Sz_Imre #1477 üzenetére
Nekem Kínából jött(Gearbest) Global 10.3.11.0.PFJMIXM van rajta.
- Bluemobile (kvázi Domino) kártya van benne, számkijelzéssel sose volt gond, valszeg már vmikor a szolgáltatónál átállíttattam.De mint fentebb írtam pár napja simán megy a telón is a beállítás 2G-n.
- óra működik, ahogy kell
- első beüzemelésnél se volt semmi extra, mondjuk tapasztalatból eleve angolon hagytam és régió U.K. volt, nyelvet később visszaállítottam magyarra, régiót CH-ra.
- értesítésekkel sincs gondom, ami kell megjön.
- AOD-ot nem használom
- ujjlenyomat olvasóval se volt komoly probléma, néha jobban rá kell nyomni az ujjam a képernyőre, de kb. 10/9 felold. (meg amúgy is tetszik, h a kijelzőben van)
Reklámokat, hülye xiaomi ajánlásokat szinte 0-ra sikerült redukálni: [link]
Egy dolog zavar csak - ami Android sajátosság lehet, mert AO-n is megvan- sötét helyen nagyon leveszi a fényerőt, és hiába állítom mindig erősebbre, nem igazán tanulja meg.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz tamas.nick #1549 üzenetére
Este 11- reggel 7 közt akkukímélő módra áll, így 2-3%-ot merül. Én azt tapasztaltam, hogy ha be van kapcsolva az alkalmazkodó akkumulátor, akkor valamivel kevesebbet fogyaszt.
Értesítések nekem megjönnek - legalább is az a néhány, amire szükségem van. Az meg, hogy a Viber nem csipog percenként 15x, mert vmi ismerős ellenállhatatlan késztetést érzett vmi baromság megosztására, kb. nem érdekel.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz szabi__memo #1567 üzenetére
Megint általánosságokat puffogtatsz.
"nem kell úgy csinálni mintha jól működne"- mi neked a jól működik?
"sokan jelzik is hogy gondok vannak"- mi a sok? milyen gondok? Szerintem az a néhány ember, aki idejön folyamatosan picsogni, töredéke annak, aki megvette és elégedetten használja.
"be kell állítgatni dolgokat, hogy jó legyen"- ja az összes többi telót meg kiveszed a dobozból, és a beállítások menüre rá se nézel évekig.
Amúgy neked konkrétan milyen hibákat produkált? Egyáltalán Mi9T-d van?INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz szabi__memo #1580 üzenetére
Ugy latszik, nem sikerul megerteni egy eleg egyertelmuen megfogalamzott kerdest.(szolj, ha nem megy a magyar)
Neked milyen konkret problemaid vannak a MI9t telefonoddal?Egyaltalan ilyened van?[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
-
stingy2
senior tag
-
stingy2
senior tag
Én ami megéri,azt Kínából (Ali, GB, Geekbuying) veszem.Eddig semmivel sem volt probléma, bár nem túl sok vásárlásról van szó.
Aki viszont megszívatott, az pont egy elég ismert, sok üzlettel működő magyar lánc. Vettem náluk pár éve egy Xiaomi telót,amire azt mondták, teljesen gyári, de nyitva volt a bootloader.
Kínaiaknál számítottam erre, de itt csak fél év múlva néztem rá.
A MI9T.t is GB-ről vettem, 88e a 128-as és 3 hét alatt itt volt.Amúgy Alipay szvsz.min. olyan biztonságos, mint a PP.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
Hátha valakinek hasznos lesz : Kipróbáltam ezt [link] a bloatware takarító progit, és nagyon jól működik. Sikerült tiltanom pl. a már évek óta a miuiba beégetett yellowpagest, meg egy csomó olyan alkalmazást, amit az életben nem használok.Mi Pay, Mi wallet, Feedback, Chrome, stb.
Úgy értelmezem a leírást, hogy frissítés nem fogja visszahozni a tiltott appokat, viszont FR igen, tehát ha sikerül vmit elbarmolni, csak FR és kész.(azért óvatosan pl. MI alkalmazásokkal, mert ahogy olvasom, lehet azért téglásítani)
Nekem a legfrissebb verzió nem működik, de 6.4 és régebbiek igen. Zárt BL-el root nélkül is megy.[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz #82891776 #2702 üzenetére
En azert vettem telefont, h hasznaljam. Kommunikaciora, netezesre, navira stb.
Ha neked azert kell telo, hogy szintetikus teszteket futtass rajta - milyen ertelmes elfoglaltsag- es a vegen soook pont legyen az eredmeny, akkor vegyel csucsprocis telot 3 havonta.(mert ugyis kijon vmi, ami azaktualis telodnal 2.ponttal jobb lesz.)
Amugy meg mibol gondolod, h ez mondenkinek fontos?( Kb. 14 ev.es kor felett -es itt ertsd szellemi szint, ez kb 45788. szempont.)
Amugy meizu 16: nem ez a kategoria, tehat hasonlitsd olyannal ami ott versenyez.
Mellesleg tenyleg mindenbem jobb, 3010 aksi?, NFC? Támogatas(nem csak frissitesekre gondolok) szoval, ha engem kerdezel vegyen meizut akinek ket anyja van😀 de en nem is jarok fikazni meizu forumba....[ Szerkesztve ]
INTJ
-
-
stingy2
senior tag
Amikor Kínából rendelsz, akkor ezzel már az elején számolni kell. (amúgy a GB 15-25 munkanapot ír, ez még nem telt le). Nekem volt h Aliról 60 nap alatt jött meg autóalkatrész. A kínai rendelés nem az idegbetegek sportja (olcsóbb, kvázi nincs gari, de legalább sokára jön meg )
Telónál nálam is hasonló volt, 2 hétig semmi változás, aztán megjelent a lista, majd pár nap múlva hozta a DPD.(kb. 3 hét volt)trouble: ja, holland posta is adómentes.
[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz KamuMazsola #3543 üzenetére
Global rom, Gearbest rendeles, amugy Kambodzsaba ment volna gyarilag
INTJ
-
stingy2
senior tag
-
stingy2
senior tag
Jönnek elő az apró, de annál bosszantóbb miui hibák, hátha tud vki megoldást
1, Waze: magyar nyelven lehagyja a ragokat.(pl: nem fordulj jobbRA, hanem fordulj jobb)
2, Waze megy, közben bejövő hívás: képernyő kikapcsol. He? Waze nem lép ki, ha visszakapcsolom a kijelzőt, akkor ok, de mégis...Android one-on ilyen hibák nem voltak.
Ha vki tud megoldást, megköszönném.INTJ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z fold6 kék 12/256 - Samsung gyári garancia-
- FOXPOST AZ ÁRBAN! Xiaomi Mi 10T Lite 6/128Gb Független - Pici Repedés - Kis hibás - FIX ÁR
- FOXPOST AZ ÁRBAN! iPhone 12 64Gb - Független - 81% Akksi - 10/8 Állapot - FIX ÁR
- AKCIÓ! Nothing Phone 2a plus 12/256GB Community Edition
- iPhone 11 64GB White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest