Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- ASUS ROG Ally
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
Újabb fekete-pont a Waytek Gariszervizének...
Leadtam a készüléket külső és beszéd hangszóró recsegéssel, annak cseréjének kérelmével
A munkafolyamatot elvégezték cirka 3 HÉT alatt...
Visszaérkezett nagynehezen az Edigitalba, tesztelés folyamán kiderült, hogy a beszédhangszóró totál süket.Több órás rugózás után sikerült elérni a Waytek szervizes srácokat, kiknek szent meggyőződésük, hogy letesztelték a készüléket... hibátlanul küldték el [tehát én vagyok a hülye]
Mindazonáltal elfogadják a hiba létezését és előrevéve alig (talán) másfél hét alatt megoldják az egészet... vagy fogjam magam és a készüléket, másszak el a Gubacsi úti szervizükbe és ott pillanatok alatt megcsinálják nekem.
Termék cseréjétől TELJESÉRTÉKŰEN elzárkóznak !Igazán kedves tőlük, hogy egy 3 hetes cseszekedés után még hülyének nézik az embert először, aztán felajánlják, hogy megjavítják azt amit ők alkottak még rosszabbra mint mikor leadtam eleve szervizre.
Mindezt megfejelve azzal, hogy vagy én mászkálok az Ő felelősségükkel, vagy várok még többet arra, hogy olyan állapotú legyen a készülék mint amilyennek eleve lennie kellene.
Apró mellékes, hogy az igénytelen munkavégzés közepette kis maszat karcokkal tarkították a kijelzőt

Magyarország, Not bad...

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930 256GB 5G
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4627
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Galaxy Buds FE vezetéknélküli fülhallgató eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi