- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- TCL LCD és LED TV-k
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Projektor topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
Hiába hívod őket, átirányítanak az elektrodokihoz... Amióta nincs közvetlen szerviz ügyfélszolgálat, azóta ez van, nálam is elsunyították a töltő cserét kábeltörésre hivatkozva, érdekes módon a kábel azóta egy másik töltőre forrasztva hibátlanul üzemel. Módszeres lepattintás megy, ez van cserébe az olcsóságért.
-
Colonel993
senior tag
Fel lettek hívva... le is írtam...
Nekik lett elküldve, nem Pista Bának...
Nekem nincs se időm, se energiám, se affinitásom rohangászni ezzel... nem is az én dolgom.
A probléma kulcsa az, hogy hetekig seggeltek rajta... és nem javítottak hanem rontottak rajta, csupán egy pillanatba került volna tesztelni azt a telibe rakott beszédhangszórót... de nem... ők inkább dobozba be és mehet az útjára... jó lesz az...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest