Hirdetés
- iPad topik
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
akkor harapj bele az almába és tömd csak steve jobs zsebeit
akkoris túlárazottak ezek a dolgok
Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy értelmes autó hifihez normálisan? Sehogy. nem vagyok nagy szakértője ennek, de biztosan van USB, vagy microsd olvasó, tehát akár egy apró pendrive-ról is nyomathatod
mi az hogy sehogy? a buta kérdésedre saját magad még butább választ adtál, te is egy ilyen alma istenítő fan vagy
most fog kijönni a HTC Desire HD ami felmostaja a padlót az iphone4-nal[link], megerőszakolja, nyílván egy HTC-t is rá lehet kötni egy hifire vagy autórádióra(van benne FM adó), ne hidd már el azt hogy két eszközt csak és kizárólag apple dokkolóval lehet "normálisan" csatlakoztatni
-
Bluegene
addikt
nem volt turelmem vegignezni, de beleneztem es eleg apple barat ember. pl az iphone kijelzoje kontrasztosabb,nos ez orbitalis hazugsag. mit is varhatok egy apple forgalmazotol. ha samsung boltja lenne pont az ellenkezot hazudna. egyebkent milyen hibak is sujtjak a galaxy s?
mondj peldat mert a tulajok szerint lenyugozo keszulek, es tobbet tud mint az iphone, ugyebar utobbi nem is okoselefon perszevattol meg jo, csak brutalisan tularazott es nem egyertelmuen a legjobb mar csak az egyik. hallot -
Bluegene
addikt
nem volt turelmem vegignezni, de beleneztem es eleg apple barat ember. pl az iphone kijelzoje kontrasztosabb,nos ez orbitalis hazugsag. mit is varhatok egy apple forgalmazotol. ha samsung boltja lenne pont az ellenkezot hazudna. egyebkent milyen hibak is sujtjak a galaxy s?
mondj peldat mert a tulajok szerint lenyugozo keszulek, es tobbet tud mint az iphone, ugyebar utobbi nem is okoselefon perszevattol meg jo, csak brutalisan tularazott es nem egyertelmuen a legjobb mar csak az egyik. hallot -
Bluegene
addikt
jó és mi van akkor ha épp utazás alatt a kedvenc énekesnődhöz van kedved, és nem a tankcsapdához?
akkor végig kell nyomkodni míg rálelsz a kedvenc altató számodra? nem leszel ideges?
vagy utána megunod és Slipknot-ot szeretnél hallgatni és szeretnél heavymetal hangszínt, de nincs olyannagyon minimalista, már már igénytelen olyan mintha kínai cucc lenne, nincs kijelző az nagyon komoly hátrány
-
Bluegene
addikt
lécci ne ezt az embert linkeld, mert nagy apple buzi, biztos megmachinálta a galaxy-t, tudsz angolul?
comment:Az mindenképpen korrektebb lett volna, ha 2.2-es Androidra le lett volna frissítve a Samsung. Ha már Iphoneból is a legújabb verzióval tesztelitek.
7:24-et kukkold, én is tudok ilyet linkelni ahol a szifon kap ki, inkább hiszek egy külfölfi tesztelőnek mint egy magyarországi Apple forgalmazónak
a flash támogatásról ne is beszéljünk
a Galaxy S és a Spicát pedig ne említsd egy lapon, előbbi felső utóbbi közepes kategória
-
Bluegene
addikt
válasz
üzenetére
a nano lenne a jó, de 55-ért nem fogom megvenni
akkor már touch, de az meg 70K, shuffle árban jó de túl minimál
egyikse jó az új apple-ök közül, marad a Sony, 4 évig jó volt ezután is jó lesz, ha bedöglik akkoris sony-t veszek, jah és én vagyok az excluzív mert Sony, hisz 74% ipod, 15% Sony

vegyétek csak a drága tucat kacatot, én Sony-t használok

-
Bluegene
addikt
nem az ipod touch-al van a bajom, bár akkor már jobb egy iphone hisz azzal telefonálni is lehet, és nem két nagy kütyüt cipelsz hanem csak egyet
bár a 8 gigás változat 70 ezerért vagy mennyiért baráti, hisz játszani filmezni netezni is lehet
az ipod nano használható de erősen túlárazott
az ipod shuffle-on pedig nincs kijelző sztem idegesítő lehet
tehát a legolcsóbb azért sz*r mert nincs kijelzője nem is értem, mégha 5K-s lenne, de 17-ért ohne kijelző gáz, rátöltesz 800 zeneszámot és keresd meg a kedvencedet, sztem rémálom
a nano jó lenne, de ötven akárhány ezerért ki***ják
a touch a kategóriájában jó cucc ezt elismerem, viszont ennyiért már okostelefonokat is kapni érős multimédiás képességekkel, mégiscsak jobb egy kütyüt mint 2-t cipelni, nem?
tehát sztem egyik se túl jó, mégis veszik, mert apple, ha ugyanezt a Sony csinálta volna meg már rég lehúzták volna a rolót
, mert nincs már olyan nimbusza, mint most az almának -
Bluegene
addikt
válasz
üzenetére
nem is értem nézzük, kell nekem egy alap mp3 lejátszó, semmi flanc, legyen kicsi és szóljon jól, a legtöbb ember erre vágyik
nézzük: sony 12K szép is jó is kicsi is[link], sokféle van biztos van hasonló de picit olcsóbb
apple suffle: 17-18K háát kb 5K-val drágább, de még megérné nekem mert legalább legyen egy apple-ös cuccom, de az hogy nincs rajta kijelző az viszont gáz, mégis hogyan állítom be a hangszínt? hogy találom meg kedvenc zenémet? vagy végigkell nyommkodni mind a 800 vagy ezer számot? nagyon gáz
mindennek tetejébe még a hangja se über, hanem közepesnek mondható
és ez a cég ami drágábban rosszabbat ad, ért el 74%-ot, az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, bár az utóbbiban nem vagyok biztos

TheChos3nOne: nincs apple-ös cuccom, elismerem hogy klassz az iphone sokat nyomkodtam(bár akkoris túlárazott), nekem csak ezzel a túlárazással van bajom, túl vannak értékelve, túlságosan is, a hype zavar, a rádió app pedig sztem internetes rádió lehet(stream fogy a megabájt), ha nincs benne FM vevő, tény hogy az viszont jó hangminőségű, csak nehogy túllépd az adatforgalmat
-
Bluegene
addikt
válasz
üzenetére
viszont ha minden eladott mp3 lejátszó 3/4-e ipod, akkor semmi exkluzív nincs benne
tehát egy közönséges tucat-divat termék, nem?
akkor meg azért nem veszek
meg drága annyiérturamisten mennyit kaszál ez az amerikai cég a sok beetettett emberrel, tuti filllérekből állítja elő és extraprofittal értékesíti
-
Bluegene
addikt
vagy például van benne Rádió ami nekem fontos, lehet te pont le****d, de én szeretek néha rádiózni, néha jól jön ha unatkozom, sőt rádiózni és netezni egyszerre, ezt még a Montén is lehet
főleg a kivánságműsor és a top100 jó, de a reggeli ökörködés is jóde iphone4-en nem

kinek mi a fontos
-
Bluegene
addikt
hát ha iphone fan ként vették egy galaxy S-t akkor nem meglepő hogy neked az iphone tetszik jobban, pont erről beszéltem
ez olyan mint az nagy Intel/Nvidia fan és kipróbál egy AMD-s gépet, hiába ugyanaz a teljesítménye gyengébbnek érzi, nem azért mert az hanem azért mert AMD
ha én pedig mint apple ellen drukker mind2-t használnám, sztem a Galaxy S győzne, mert pl nagyobb és kontrasztosabb a kijelzője(kinek mi a fontos nekem ez tűnik fel) meg a funkciógazdagsága és testreszabhatósága. Naugye
-
Bluegene
addikt
az emberek befolyásolhatók(illetve a tömeg, az buta), ha nem lenne ilyen jó marketingje az applenak , lehet felét se adnák el, sztem
mert mindenki az iphone-t isteníti ami jó cucc, de egy Galaxy S-t vagy Desire-t leköp egy apple fanatikus, ahelyett hogy egyáltalán megismerné, ránéz : ez gagyi
jó az iphone de már felnőtt mellé a konkurencia
az ipod sikere a marketingban keresendő(ez a menő)
én már csak azért se veszek apple-t, vagy 800 ezerért iMac-t
az apple a lehúzásról szól, nem mondom ügyes a Munkahelyek István, de az idegesítő hogy egyesek így belebuzulnak és elhiszik hogy az apple találta fel az ikonokat meg az érintős mobilt, egyik se igaz
-
Bluegene
addikt
Sony-ból ilyet vennék ennyi pénzért[link]
a hangja is biztos szebb, színes kijelzője is van, igazi walkman, ez a tuti, jó az ár/értéke
Apple-ből kapsz egy shuffle-t ennyiért
egyébként ilyenem van 4,5 éve [link]
miért nem cseréltem le? mert tökéletes és működik faxán, szép a hangja, könnyű a súlya, és van kijelzője(nem úgy mint a 2010-es drága apple modellnek, khöm), és majdnem olyan állapotú mint az új
addig nem is cserélem míg megy

-
Bluegene
addikt
én meg Budán élek 22 éve, a Rózsadombon és elmondhatom hogy ez nem így van(egyébként se mérveadó menj le vidékre, a magyar valóságba,), a legtöbb magyar suhanc amúgy se úgy él mint a Rózsadombi suhancok, nemigaz? akiknél állítólag minden 2-nál találunk egy almát
de ez a 74%+ ipod részesedés pedig bűzlik, sztem a USA-ra vonatkozik
az iphone pedig 2,5 %-on áll az összes telefon közt, ami reális hisz az olcsó nokiák a legnépszerűbbek
de hogy 74% az ipod részesedése világszerte az nagyon valósznűtlen, pont az indiai slum-okba ilyet vesznek a gyereknek, vagy a kínai munkás gyermekének, vagy az afrikaiak és dél amerikai fiatalok
ezt a 74%-ot nem veszem be, úgy hogy hallhattam hogy az itunes mlyen tré program, úgy hogy hallhattam hogy az ipodok hangja közepes, úgy hogy tudom nem ár/érték bajnok, a legolcsóbb se éri meg, mert még kijelzője sincs és a hangminősége közepes és túlárazott, és persze 74%-on áll, nem ettem meszet
elnézést de felhergelt evone, sajnos lesüllyedtem a szintjére

-
Bluegene
addikt
válasz
üzenetére
nézzük a realitásokat
mobil
a "szar" android tör előre, legnépszerűbb a Nokia, de tudom minden második embernél iphone vagy ipod van neadjisten ipad van
az a grafikon sztem az USA-ra vonatkozik(ahol a Mac különösen népszerű), nem hinném hogy Indiában vagy Kínában is vennék az almát ilyen arányban, de még Magyarországon se hiszem el, pont az elélmes magyarokra lehet ezt rásózni extra profittal
-
Bluegene
addikt
vilagviszonylatban az osszes eladott telo 33%a nokia 20%samsung....stb. az apple 2,5%. mp3 lejatszobol is tulnyomo tobbsegben sony es tarsai fogynak mint tularazott ipod. te vmi burzsuj helyre jarhatsz hoogy ott az emberek fele erre pazarolja a penzet. p.s. szanalmas a musorod
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bontatlan! Glsswrks Hana
- Bontatlan! Tekkusai Phantom
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, mert nincs már olyan nimbusza, mint most az almának
meg drága annyiért
főleg a kivánságműsor és a top100 jó, de a reggeli ökörködés is jó