- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- ZIDOO médialejátszók
- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siera
senior tag
Felesleges pénzköltés?
Igaz,hogy nagy a hype az Apple készülékek közül,de ez nem alaptalan.Alapvetően nagyon megbízható,designos,és okos készülékek.Nem sok olyan médialejátszó van,ami 160gbos kapacitással,vagy wifivel,játékokkal rendelkezik.
Emellett,ha nem a gyári fülest használod,hanem pl egy Sennheisert,akkor a hangra sem lehet sok panasz.
Az áruk borsos... ,főleg,ha a Hülye Vagyokban veszed meg.Ha meg tudsz várni pár hónapot,és szétnézel itt a PH!n ,akkor új készüléket kaphatsz az itt kiírt árak töredékéért. -
evone
őstag
válasz
alamuszi #120 üzenetére
Igen, tényleg minden második ember kezeben ilyen eszkozok vannak.
Ha nem hiszed eljohetsz Debrecenbe. Azt is észre fogod venni hogy Androidos szart senki kezeben nem fogsz latni, legalabbis én még nem láttám senkinél.
iPhonet meg iPodot annal inkabb. Ez is mutatja mennyire levan maradva az Apple.
Eleve az a baj hogy tovabbra is agyfaszt kapok mikor meglatom hogy valaki bejon egy mp3 lejatszo tesztbe fikázni, és azt mondja hogy ő inkább vesz egy telefont, és hulye aki mp3 lejatszot vesz telefon helyett.
Hogy jon egymáshoz a kettő? MP3 lejatszo vs mobiltelefon.
Nem hiszem hogy nektek kell megmondani hogy ki mit vehet, ha valakinek ez tetszik akkor ezt veszi, ha valakinek az android tetszik es telefont akar venni, nem pedig MP3 lejatszot, akkor gondolom majd azt fog venni.
-
evone
őstag
válasz
alamuszi #111 üzenetére
Ez érdekes, mert pl Magyarországra most kezd bejönni az Apple jobban, bazinagy plakatok, reklamok a tvben ( is ). Stb. Minden masodik ember kezeben iPhonet latok az egyetemen is.
Meg a tanarok kezeben is. Mindenki iPhone-iPod stb. Az Apple részvények éppen most vannak a csúcson, de igazad van, hátul van nagyon az Apple.
Nem tudom hol élsz ahol az apple "hátul van", de gondolom elektromos áram sincs ott.
-
evone
őstag
Azt magyarazd mar el nekem hogy van egy iPod touch teszt, akkor te minek jossz be fikázni meg más termékeket isteniteni, meg mondani hogy ki mit vegyen? Hogy az istenbe jon ez ide? Miert nem lehet a termekrol beszelni?
Ja , és nem fan vagyok, de amennyire nektek undorito az apple, nekem annyira undorito ( gusztustalan, hanyinger kelto ) hogy a sok fikagep ( te ) bejossz mindenhova es szarra fikazol minden apple termeket.
-
evone
őstag
Szerintem aki iPod touchot akar venni, az nem fog helyette mást venni. Ne trollkodj már pls. Vagy mindjárt megyek arulkodni valamelyik modnak, engem egy ilyen hsz-ért már siman bannoltak volna 1 hétre, mert most lehulyézted az osszes ipod touch tulajt a forumon, szemelyeskedes!!!!!!!!444 ahahh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Megkímélt de kissé karcos! 1 év Garanciával!
- Lenovo RTX 3080 OEM 10GB Garanciával!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest