Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Xero #300 üzenetére

"Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy értelmes autó hifihez normálisan?"

Standard jack dugóval, USB-n vagy bluetoothon. Előbbi kettő a hétköznapibb autókban is elérhető, utóbbi viszont a legkényelmesebb, és magam is meglepődtem rajta, mert teljesen jól szól.

"Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy home hifihez normálisan?"

Készüléktől függően végülis csak standard jack kábellel, USB-n, bluetoothon, HDMI-n (néhány okostelefonon van), vagy hálózatról lehet lejátszani a zenét. :)
    Bár ez inkább házimozi, hifire nem szoktak ilyeneket dugdosni.

Nem azt mondom, egyszerű a dock-kal élni, de azt gondolom, hogy az egyedisége miatt nem előremutató. Ha valaki nyitott az ilyenre, akkor találhat rá alternatívát.

"Az iTunes-t meg maximum az köpködi aki képtelen a rendezettség megteremtésére."

Azoktól, akik Windows alól használják, még nem hallottam róla jót. Igazából azt sem értem, miért kell iTunes a zene felmásolásához. Sokkal egyszerűbb lenne az intézőből rápakolni a zenéket, mint egy sima háttértárra. Ha már működik így, akkor mea culpa.

Az ID3 információk szerintem is nagyon hasznosak.

BloodRay:

Mindenkinek más a fontos, ezért kínálnak többféle lejátszót. Engem pl. büntetni lehetne egy Touch méretű batár döggel, a Nanót viszont bármikor elfogadnám.

Új hozzászólás Aktív témák