Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem eddig minden Nano Széria bejött!
Kár, hogy mára az iPhone-ok kiváltották a funkcióik nagyrészét! -
simicska
tag
sziasztok, haveromnak van egy ipod classic 80 gb-ja, és olyan gondja van vele, hogy mindig megszakad az adat feltöltése 26 gb-nál. tudna valaki adni valami ötletet, mi lehet a probléma?
-
isti215
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy xperia p-t vegyek vagy egy ipod touch 4g-t?
Ha lehet indoklással.
-
thespiler
csendes tag
Üdv
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy ipod nano 6-om és amikor bekapcsolom csak az alma logó tölt be.
Itunes felismeri.
Mit tudnék vele csinálni? Így vásároltam
Előre is köszönöm a segítséget. -
Lujzaa
csendes tag
Üdvözlet
Megkísérlem azt a szégyenletes dolgot, hogy segítséget kérek az Ipod touch 4gvel kapcsolatban. Ahogy láttam a videóból már valakinél elérhető a magyarosítás... Evvel kapcsolatban szeretnék valamiféle információt kapni, illetve használatáról bővebben.
Ha megoldható lenne ez az óriási kérésem/kérdésem.
Nagyon megköszönném!!!
( azt se bánnám, ha valakivel sikerülne felvenni a kapcsolatot, és ugy segítene nekem)
Előre is köszönöm!!! -
alamuszi
senior tag
Na ja itt egy teszt
az IPOD elmehet gyaralni, felét sem éri mint amiért adják, és akkor hol vannak a nagyágyúk, mint a Creative, iAudio, vagy a RIO?
Tények vannak pl ebben a tesztben, az Apple mese meg maradjon a sznoboknak, meg a divatsrácoknak/lányoknak, pont nekik való Sztivi meg nevet a markába és jól teszi.
Én meg hallgatom a valódi minőséget fele annyiért, ZENa királyÉn az IPODot hasonlítanám a trabanthoz, ha minőségről van szó, mint a tesztből is kiderül. Tipikus amerikai termék igénytelen, átlagos minőségű, és nálunk drága is, mert kuriózum. A sok "komoly" szaki meg hirdeti de minek?
Igaz aki megveszi pont annyit tud a minőségről, mint aki hirdeti....
-
nuke7
veterán
-
nuke7
veterán
hát aki ipod shuffle-t vesz, az megérdemli... 17k egy 2gb-s készülékért
amin még kijelző sincs. grat.
-
HUNHippY
csendes tag
Sziasztok!
A veddvelem.hu-n toborzást indítottunk ahol ipod touch 4g 8GBket fogunk venni.
Ha összejön a 20 vevő akkor az ár 56000ft lesz!!
HA szeretnétek egy itouchot venni olcsón akkor csatlakozzatok a toborzáshoz, és hívjátok meg az ismerőseiteket,hogy olcsóbban megszerezzük! Itt a link: http://veddvelem.hu/deals/376 -
törölt tag
Ma megnéztem élőben az új Nanót, s még jobban tetszik, mint képek alapján. Amit időközben el is felejtettem, hogy Nike+ támogatással is ellátták, ami akár hasznos is lehet. Nekem inkább csak érdekes mókázás, papíron mindenesetre bejön.
-
Cool Face
aktív tag
iPod touch 4g-m van tudna nekem valaki tanácsot adni hogy melyik jailbreak a legjobb hozzá? limera1n az nem működött nállam a legelső változata ami 4.1-hez való
-
johnbeurer
csendes tag
Hmm... nekem nem tetszik az új nanó... túl kicsi lett és a kamerát is elvesztette...
A touch viszont egész jó lett... de még mindíg nem tudták belerakni a Rádiót meg a GPS-t... ejjOFF
(Amúgy meg látom megy itt a nagy iPhone vs Android
Egész érdekesek a hozzászólások...
Ha már itt járunk nekem iPhone 3G(S)-em van és tökre megvagyok vele elégedve... Viszont használtam Androidod is és pl egy Galaxy S azért tényleg nagyon jó márAz tény szerintem hogy ha pl iOS-t tennénk valami régi nokiára az rossz lenne
Én ezt látom az androidnál hogy "gyenge" telefonokra rakják és így nem lesz olyan élvezetes
viszont a legújabb szériák szerintem simán vetekednek az iPhonne-al innentől pedig már mindenkinek a tetszés kérdsée, hogy melyiket választja)
ON -
Karee11
tag
Igen, ezekre
ezek még zene hallgatásra voltak tervezve, nem volt minden sz@r belezsúfolva... ha most lenne pénzem, akkor vagy azt a régi ipod-ot venném vagy valami sony terméket, de hogy ezekre az érintőképernyős izékre egy fillért nem áldoznék az biztos.
Nemrég láttam egy ipad bemutató videót (steve jobs bácsitól) csak kicsit megvágvaLINK kb erről szól az egész iphone/pad/akármi.
-
Xero
nagyúr
válasz
Bluegene #303 üzenetére
Akkor elmondom neked. Az általad felsorolt megoldások valamilyen formában mind mind gyengébbek egy iPodnál.
USB vagy SD kártya? Ok, legyünk optimisták legyen a méretük 16 giga. Ez máris szűkös számomra. A legtöbb fejegység maximum wav-ot képes lejátszani róluk lossless minőségben ami megint 30-40% hely bukó. Ha kiszállok a kocsiból nem tudom ugyan onnan hallgatni a zenéket séta közben ugyan arról a forrásról.Mindent rá lehet kötni mindenre, de itt a kérdés a minőség és a kezelhetőség. Tökön is szúrnám magamat, ha fm transmitterrel bohóckodnám át a jelet a készülékről a fejegységre. Arról nem is szólva, hogy még mindíg köthetem rá a szivargyújtóra, ha azt akarom hogy ne merüljön le szépen lassan.
Valóban magas az áruk a termékeknek, de ezért megfelelő minőséget és "körítést" kap az ember.
Egy Trabantal is el lehet jutni Párizsba, de egy közép-kategóriás autóval mégis csak más az út minősége és közben talán nagyobb kényelemben is vagyunk. Nyilván költségesebb is az utóbbit megvásárolni.Egyébként jöhet bármilyen HTC, ha a market egyszerűen nincs még olyan szinten mint az App Store. Itt már régen nem a készülék a központi téma, hanem a mögé felépült ipar és szolgálatások!
-
Xero
nagyúr
válasz
#72042496 #302 üzenetére
"Standard jack dugóval, USB-n vagy bluetoothon. Előbbi kettő a hétköznapibb autókban is elérhető, utóbbi viszont a legkényelmesebb, és magam is meglepődtem rajta, mert teljesen jól szól."
Sorolom a kritikát ezekkel kapcsolatban:
-Jack dugóval rá tudod kötni, de akkor máris ugrott a fejegységről/kormányról vezérlés. Több 10-100 album között meg számomra egyszerűbb fejegységen keresgélni! Menet közben nem tölti a készüléket!
-USB-n ok, de nem tudom melyik készülék van erre felkészítve és milyen formában vezérlhető a dolog. Feltételezem hogy keresgélhetek mappákban. Köszi nem.
-Bluetooth? Hi-fi? Viccelsz?"Készüléktől függően végülis csak standard jack kábellel, USB-n, bluetoothon, HDMI-n (néhány okostelefonon van), vagy hálózatról lehet lejátszani a zenét.
Bár ez inkább házimozi, hifire nem szoktak ilyeneket dugdosni."Itt már inkább igazat adok, de a készülékeket még mindíg böngészheti az ember vagy nyomkodhatja, míg ipod/iphone esetén megteszi mindezt az erősítő.
"Azoktól, akik Windows alól használják, még nem hallottam róla jót. Igazából azt sem értem, miért kell iTunes a zene felmásolásához. Sokkal egyszerűbb lenne az intézőből rápakolni a zenéket, mint egy sima háttértárra. Ha már működik így, akkor mea culpa."
Nem működik, és nagyon egyszerű oka van. Jogilag sokkal egyszerűbb így rövidre zárni a dolgokat. Másrészt, ha valakinek szépen be van rendezve minden zenéje az itunes-ban lényegesen egyszerűbb smart folderekkel kezelni az ipodot vagy ott becibálni a zenéket amiket hallgatni akarok.
Ettől jobban nem lehet átlátni file kezelőben sem a zenéket:
iTunes Lossles Smart Playlistem -
Karee11
tag
Nem is tudom... lehet, hogy én vagyok az öreg, de nekem még most is a régi kis vinyós ipodok tetszenek
-
vhunor
őstag
Leginkább az európai (és magyar) árképzésen kéne sírni, mert egy Shuffle az USA-ban 49 dodó, a 16 gigás Nano 179 dodó, a 64 gigás Touch meg 399 dodó. A Nano esetében itthon majdnem a dupláját kell fizetni mint a 5th avenue-n levő üvegkockában.
-
BloodRay
veterán
válasz
Don't Panic #309 üzenetére
Szép eredmények, de ezek hogy jönnek a teszthez?
-
Don't Panic
senior tag
"Jobs a rá jellemző fölényes kritikával szólt az iPad konkurenciájaként bejelentett táblagépekről is. Szerinte a 7 colos képernyővel rendelkező modellek okostelefonnak túl nagyok, tabletnek túl kicsik. „A 7 colos táblagépek kurrens felhozatala halva született. A gyártók számára fájdalmas lecke lesz felismerni, hogy a tabletjük túl kicsi” – fogalmazott. Jobs hangsúlyozta, hogy ezt a piacot nem engedik ki a kezükből, „még nem fejeztük be, rengeteg jövőbeli fejlesztésen dolgozunk.”
Az üzleti év egészét az Apple 65,2 milliárd dollár árbevétellel és 14 milliárd dollár nettó profittal zárta, előbbi 52, utóbbi 70 százalékkal több az egy évvel korábbi számoknál. A vállalat a jelenlegi, első pénzügyi negyedévére 23 milliárd dollár forgalmat vá"
nice...
-
BloodRay
veterán
válasz
mephi666 #305 üzenetére
Szerintem nézd meg a Sandisk Clip-jeit, esetleg a Fuze-t is, az iAudio-nak is vannak olcsóbb készülékei, vagy esetleg a Creative-tól párat nézz meg.
Én is erősen gondolkozok, hogy veszek egy új Clip+ -t. Amit tud azt jól tudja és rettentő olcsó.
Csak az a gáz a réginek semmi baja. -
mephi666
nagyúr
válasz
BloodRay #304 üzenetére
most olvastam át a cikket... bevallom, távol állt tőlem mindig az apple... viszont barátnőmnek jó lenne valami normálisabb zenelejátszó, ezért olvastam át ezt: shuffle/nano bejön, csak az árukkal van bajom... magamban mondtam: "na, ha ez a nano 20 környékén van, akkor képbe jöhet" (nem követem az apple cuccok árait egyáltalán) ...és csak a shuffle van alatta... éppen csak
ennyiért viszont szerintem kib*szott drága... a nano meg még jóval drágább... tényleg pofás és jó lehet használni, de ennyiért erősen túlzás... az "egyedi" dolgok meg megint csak nem tetszenek: itunes, dokkoló, egyedi csatlakozók meg minden lóf@sz
szerintem máshol kell elkezdenem nézelődni és simán kaphatok hangminőségben profibb kütyüt...
(amire mondjuk sima adatkábelen totalcommanderből felmásolhatok mindent olyan gyorsan, ahogy az átviteli sebesség csak engedi)
-
Bluegene
addikt
akkor harapj bele az almába és tömd csak steve jobs zsebeit
akkoris túlárazottak ezek a dolgok
Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy értelmes autó hifihez normálisan? Sehogy. nem vagyok nagy szakértője ennek, de biztosan van USB, vagy microsd olvasó, tehát akár egy apró pendrive-ról is nyomathatod
mi az hogy sehogy? a buta kérdésedre saját magad még butább választ adtál, te is egy ilyen alma istenítő fan vagy
most fog kijönni a HTC Desire HD ami felmostaja a padlót az iphone4-nal[link], megerőszakolja, nyílván egy HTC-t is rá lehet kötni egy hifire vagy autórádióra(van benne FM adó), ne hidd már el azt hogy két eszközt csak és kizárólag apple dokkolóval lehet "normálisan" csatlakoztatni
-
törölt tag
"Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy értelmes autó hifihez normálisan?"
Standard jack dugóval, USB-n vagy bluetoothon. Előbbi kettő a hétköznapibb autókban is elérhető, utóbbi viszont a legkényelmesebb, és magam is meglepődtem rajta, mert teljesen jól szól.
"Hogy csatlakoztatsz bármit dock csatin kívül egy home hifihez normálisan?"
Készüléktől függően végülis csak standard jack kábellel, USB-n, bluetoothon, HDMI-n (néhány okostelefonon van), vagy hálózatról lehet lejátszani a zenét.
Bár ez inkább házimozi, hifire nem szoktak ilyeneket dugdosni.Nem azt mondom, egyszerű a dock-kal élni, de azt gondolom, hogy az egyedisége miatt nem előremutató. Ha valaki nyitott az ilyenre, akkor találhat rá alternatívát.
"Az iTunes-t meg maximum az köpködi aki képtelen a rendezettség megteremtésére."
Azoktól, akik Windows alól használják, még nem hallottam róla jót. Igazából azt sem értem, miért kell iTunes a zene felmásolásához. Sokkal egyszerűbb lenne az intézőből rápakolni a zenéket, mint egy sima háttértárra. Ha már működik így, akkor mea culpa.
Az ID3 információk szerintem is nagyon hasznosak.
BloodRay:
Mindenkinek más a fontos, ezért kínálnak többféle lejátszót. Engem pl. büntetni lehetne egy Touch méretű batár döggel, a Nanót viszont bármikor elfogadnám.
-
BloodRay
veterán
Erről van szó.
Pontosan ezért nem venném soha az életben meg a shuffle-t vagy a nano-t...
Egy zene(!) lejátszóban szerintem nem a csili-vili a lényeg meg, hogy bélyeg méretben érintőkijelzővel szórakozhassak és képeket, videókat nézhessek...
A touch már más kategória, az nem mp3 lejátszó, hanem már inkább pmp szerintem.
Bár szerintem ez is drága, de legalább értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest