- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- Mini PC
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
BloodRay #304 üzenetére
most olvastam át a cikket... bevallom, távol állt tőlem mindig az apple... viszont barátnőmnek jó lenne valami normálisabb zenelejátszó, ezért olvastam át ezt: shuffle/nano bejön, csak az árukkal van bajom... magamban mondtam: "na, ha ez a nano 20 környékén van, akkor képbe jöhet" (nem követem az apple cuccok árait egyáltalán) ...és csak a shuffle van alatta... éppen csak
ennyiért viszont szerintem kib*szott drága... a nano meg még jóval drágább... tényleg pofás és jó lehet használni, de ennyiért erősen túlzás... az "egyedi" dolgok meg megint csak nem tetszenek: itunes, dokkoló, egyedi csatlakozók meg minden lóf@sz
szerintem máshol kell elkezdenem nézelődni és simán kaphatok hangminőségben profibb kütyüt...
(amire mondjuk sima adatkábelen totalcommanderből felmásolhatok mindent olyan gyorsan, ahogy az átviteli sebesség csak engedi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2 + Mario Kart World + Gyári tok + Gyári Joy-Con Wheel Pair (4hónapos!)
- Corne 36 LP Prebuilt Split Billentyűzet
- Eladó PS VR2 Nagyon keveset használt!
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Asztali PC , i7-4790 , GTX 1650 , 8GB RAM , 120GB SSD , 500 GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest