Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
BloodRay #304 üzenetére
most olvastam át a cikket... bevallom, távol állt tőlem mindig az apple... viszont barátnőmnek jó lenne valami normálisabb zenelejátszó, ezért olvastam át ezt: shuffle/nano bejön, csak az árukkal van bajom... magamban mondtam: "na, ha ez a nano 20 környékén van, akkor képbe jöhet" (nem követem az apple cuccok árait egyáltalán) ...és csak a shuffle van alatta... éppen csak
ennyiért viszont szerintem kib*szott drága... a nano meg még jóval drágább... tényleg pofás és jó lehet használni, de ennyiért erősen túlzás... az "egyedi" dolgok meg megint csak nem tetszenek: itunes, dokkoló, egyedi csatlakozók meg minden lóf@sz
szerintem máshol kell elkezdenem nézelődni és simán kaphatok hangminőségben profibb kütyüt...
(amire mondjuk sima adatkábelen totalcommanderből felmásolhatok mindent olyan gyorsan, ahogy az átviteli sebesség csak engedi)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest