Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
BloodRay
üzenetére
most olvastam át a cikket... bevallom, távol állt tőlem mindig az apple... viszont barátnőmnek jó lenne valami normálisabb zenelejátszó, ezért olvastam át ezt: shuffle/nano bejön, csak az árukkal van bajom... magamban mondtam: "na, ha ez a nano 20 környékén van, akkor képbe jöhet" (nem követem az apple cuccok árait egyáltalán) ...és csak a shuffle van alatta... éppen csak
ennyiért viszont szerintem kib*szott drága... a nano meg még jóval drágább... tényleg pofás és jó lehet használni, de ennyiért erősen túlzás... az "egyedi" dolgok meg megint csak nem tetszenek: itunes, dokkoló, egyedi csatlakozók meg minden lóf@sz
szerintem máshol kell elkezdenem nézelődni és simán kaphatok hangminőségben profibb kütyüt...
(amire mondjuk sima adatkábelen totalcommanderből felmásolhatok mindent olyan gyorsan, ahogy az átviteli sebesség csak engedi)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ennyiért viszont szerintem kib*szott drága... a nano meg még jóval drágább... tényleg pofás és jó lehet használni, de ennyiért erősen túlzás... az "egyedi" dolgok meg megint csak nem tetszenek: itunes, dokkoló, egyedi csatlakozók meg minden lóf@sz
(amire mondjuk sima adatkábelen totalcommanderből felmásolhatok mindent olyan gyorsan, ahogy az átviteli sebesség csak engedi)