Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
BloodRay #304 üzenetére
most olvastam át a cikket... bevallom, távol állt tőlem mindig az apple... viszont barátnőmnek jó lenne valami normálisabb zenelejátszó, ezért olvastam át ezt: shuffle/nano bejön, csak az árukkal van bajom... magamban mondtam: "na, ha ez a nano 20 környékén van, akkor képbe jöhet" (nem követem az apple cuccok árait egyáltalán) ...és csak a shuffle van alatta... éppen csak
ennyiért viszont szerintem kib*szott drága... a nano meg még jóval drágább... tényleg pofás és jó lehet használni, de ennyiért erősen túlzás... az "egyedi" dolgok meg megint csak nem tetszenek: itunes, dokkoló, egyedi csatlakozók meg minden lóf@sz
szerintem máshol kell elkezdenem nézelődni és simán kaphatok hangminőségben profibb kütyüt...
(amire mondjuk sima adatkábelen totalcommanderből felmásolhatok mindent olyan gyorsan, ahogy az átviteli sebesség csak engedi)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vicces képek
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Gitáros topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő