Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Xero

nagyúr

válasz #72042496 #302 üzenetére

"Standard jack dugóval, USB-n vagy bluetoothon. Előbbi kettő a hétköznapibb autókban is elérhető, utóbbi viszont a legkényelmesebb, és magam is meglepődtem rajta, mert teljesen jól szól."

Sorolom a kritikát ezekkel kapcsolatban:
    -Jack dugóval rá tudod kötni, de akkor máris ugrott a fejegységről/kormányról vezérlés. Több 10-100 album között meg számomra egyszerűbb fejegységen keresgélni! Menet közben nem tölti a készüléket!
    -USB-n ok, de nem tudom melyik készülék van erre felkészítve és milyen formában vezérlhető a dolog. Feltételezem hogy keresgélhetek mappákban. Köszi nem.
    -Bluetooth? Hi-fi? Viccelsz?

"Készüléktől függően végülis csak standard jack kábellel, USB-n, bluetoothon, HDMI-n (néhány okostelefonon van), vagy hálózatról lehet lejátszani a zenét.
    Bár ez inkább házimozi, hifire nem szoktak ilyeneket dugdosni."

Itt már inkább igazat adok, de a készülékeket még mindíg böngészheti az ember vagy nyomkodhatja, míg ipod/iphone esetén megteszi mindezt az erősítő.

"Azoktól, akik Windows alól használják, még nem hallottam róla jót. Igazából azt sem értem, miért kell iTunes a zene felmásolásához. Sokkal egyszerűbb lenne az intézőből rápakolni a zenéket, mint egy sima háttértárra. Ha már működik így, akkor mea culpa."

Nem működik, és nagyon egyszerű oka van. Jogilag sokkal egyszerűbb így rövidre zárni a dolgokat. Másrészt, ha valakinek szépen be van rendezve minden zenéje az itunes-ban lényegesen egyszerűbb smart folderekkel kezelni az ipodot vagy ott becibálni a zenéket amiket hallgatni akarok.
    Ettől jobban nem lehet átlátni file kezelőben sem a zenéket:
    iTunes Lossles Smart Playlistem

Új hozzászólás Aktív témák