Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóhifi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
#72042496 #302 üzenetére
"Standard jack dugóval, USB-n vagy bluetoothon. Előbbi kettő a hétköznapibb autókban is elérhető, utóbbi viszont a legkényelmesebb, és magam is meglepődtem rajta, mert teljesen jól szól."
Sorolom a kritikát ezekkel kapcsolatban:
-Jack dugóval rá tudod kötni, de akkor máris ugrott a fejegységről/kormányról vezérlés. Több 10-100 album között meg számomra egyszerűbb fejegységen keresgélni! Menet közben nem tölti a készüléket!
-USB-n ok, de nem tudom melyik készülék van erre felkészítve és milyen formában vezérlhető a dolog. Feltételezem hogy keresgélhetek mappákban. Köszi nem.
-Bluetooth? Hi-fi? Viccelsz?"Készüléktől függően végülis csak standard jack kábellel, USB-n, bluetoothon, HDMI-n (néhány okostelefonon van), vagy hálózatról lehet lejátszani a zenét.
Bár ez inkább házimozi, hifire nem szoktak ilyeneket dugdosni."Itt már inkább igazat adok, de a készülékeket még mindíg böngészheti az ember vagy nyomkodhatja, míg ipod/iphone esetén megteszi mindezt az erősítő.
"Azoktól, akik Windows alól használják, még nem hallottam róla jót. Igazából azt sem értem, miért kell iTunes a zene felmásolásához. Sokkal egyszerűbb lenne az intézőből rápakolni a zenéket, mint egy sima háttértárra. Ha már működik így, akkor mea culpa."
Nem működik, és nagyon egyszerű oka van. Jogilag sokkal egyszerűbb így rövidre zárni a dolgokat. Másrészt, ha valakinek szépen be van rendezve minden zenéje az itunes-ban lényegesen egyszerűbb smart folderekkel kezelni az ipodot vagy ott becibálni a zenéket amiket hallgatni akarok.
Ettől jobban nem lehet átlátni file kezelőben sem a zenéket:
iTunes Lossles Smart Playlistem
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest