Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolkaDb
aktív tag
Jó ez a kis iPod shuffle mindig is tetszett, egyszer lehet beszerzek egyet. Az iPod nano sem rossz de nagyon elszámolták az árát.
A teszt jó lett, köszönöm! -
Baprof
csendes tag
Én egy Apple 4G nanóval kezdtem, és imádtam, amíg nem kaptam egy Touch 3G-t. Én imádom mind a kettőt, a zenejátszó a végletekig van csiszolva, de amikor megláttam az új touchnak az árazását, majdnem leszédültem a székről. Nem tudom hogy mi kerül egy ilyen cuccba 80-90-1**e Forintba. Én is értem azért valamennyire, Apple feeling meg minden, de ez kicsit lehúzás. Az Appla amúgy is híres arról hogy szánalmasan alacsony áron gyártya ezeket a termékeket, és utána méregdrágán eladja. Nem tudom például egy iPhone 4G-be mi kerül 200e-be... Nem tudok kapásból olyan okostelefont kapni, ami ennyibe kerülne, és az iphone nem mutat fel hardverileg semmi újat. Na jó a RetinaDisplay talán, de már a touch-on sem találod nagyon a pixeleket
De hát valamivel el kell adni az új termékeket, és ez érthető is. Bár nem szép, de azt csinálja amit minden cég amikor monopol helyzetbe kerül - fellövi az árait a csillagos égbe, és vegye meg aki tudja.
Persze azért minőségileg is felmutatnak valamit, nem semmi termékeket gyártanak, az tény, csak azt sajnálom hogy ahhoz hogy az aluházba beletuszkoljanak egy gsm mondult némi antennával együtt kétszeres árral jár a touchoz képestDe hát erre mit lehet mondani? Ez van, ezt kell szeretni
-
Peat;)
veterán
Ha elég 32 giga akkor cowon s9 hasonló a J3-hoz és gondolom sokkal olcsóbb, amikor én vásároltam és néztem az új árakat már akkor sem volt annyira elrugaszkodott. (ebay szigorúan) Nekem kb 10-15 album van flacban rajta, többi mp3 és így vagyok 23xx zeneszámnál. Pedig kb 7 giga még ott van a sorozatoknak is(itt nem kell konvertálni avi/divx-et és a felirat támogatása .smi-vel megoldott, ami formátumot egy ingyenes progival bármilyen feliratfájlból elő lehet állítani 2 másodperc alatt, egyszerre két külön nyelvet is meg tud jeleníteni a lejátszó tanulás gyanánt, cowon is az élményre megy rá csak más szempontok szerint
). Sosem éreztem kevésnek még a kapacitást, ráadásul a flac és egy 320-as mp3 közötti különbség még ezen a lejátszón egy jó fülessel is csak üres szobában hallható, pl. bkv-n tökmindegy már. A csillagokat nem a lejátszó fogja lehozni neked az égről, hanem a fülhallgató, egy mai sony/cowon/sansa is elég jó lejátszó már, inkább a füles az ami behatárolja a hangzást! Na ott lehet nagyon elszállni az árakkal.
-
Xaels
félisten
válasz
henrikk002 #195 üzenetére
"(#187) henrikk002 válasza Xaels (#186) üzenetére" fejléc...
Ha nem nekem szántad akkor bocsi, de nem te vagy az első aki provokálni próbált már itt...
-
PierNight
aktív tag
elírtátok a touch árazásánál a dolgokat (8,16,32-t írtatok a 8,32,64 helyett) ja és a shuffle-nél is h öt színben kapható de a felsorolásba csak 4-et említettetek.
A touch nagyon bejövős tervben is van egy 32gb-os vétele. a nanot nagyon sajnálom,hogy ilyen lett a shuffle viszont tetszik -
henrikk002
csendes tag
Bár alattad volt a kommentem, nem tőled kérdem, hanem a nagyközönségtől. Épp most rágtam át magam 140 hozzászólásnyi flémen és kezd g*cire elegem lenni abból, h szinte egy szó sincs a bemutatott cuccokról, arról viszont annál több, h mit lehet venni helyettük....
De hogy kérdezzek is: használta már vki ezt az új nanót? Van mód a hosszabb zenékbe, mixekbe történő gyors beletekerésre? Csak mert a régebbi modellek "kerekével" ez prímán kivitelezhető volt, s számomra erősen kérdőjeles, h a kis multitács képernyőn is lehet ilyesmit csinálni.
-
Cool Face
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #185 üzenetére
Nem! iPodból 8gb-os 32-es és 64 gb-os van
http://xms.hu/apple.php?tk=ipod_touch
Nekem 8-as van és bőven elférek rajta -
Xaels
félisten
válasz
henrikk002 #187 üzenetére
Most mi bajod ember. Most mit fikáztam szerinted? Éppenhogy megvédtem abban a kommentben az iPod-ot, hogy azoknak az elvárásoknak nemhogy egy iPod de más készülékek sem tudnak megfelelni. Mondtam valahol is, hogy szar bármelyik. Megsúgom NEM! és most lehet fület farkat behúzni és kussban maradni...
-
Cool Face
aktív tag
Ha csak zenét hallgatsz akkor bírja a 20 órát. Ha netezel, játszol akkor gyorsan le lehet ütni az akkumulátorát akkor kb 5 óra. De egyéntől függ h hogy használja nekem ilyen 5 óra wifi után vagy játék után vége. De nem hinném hogy 5 órát játszol rajta. Addigra elfárad a szemed, mert elég kicsi a kijelzője és rendesen kell fókuszálni. De szerintem 1 napot ha sokat nyomkodod kibír.
-
Cthulhu Dawn
őstag
"a 8 GB-os modellért 75 000, a 16-osért 100 000, a 32-es verzióért pedig 130 000 forintot kell az asztalra dobnunk."
Szerintem az a 16-os 32, a 32-es pedig 64 akart lenni.
-
azbest
félisten
Volt a kezemben futólag egy touch: menüje reszponziv, nincs semmi laggolás... hatlapi kamera jó minőségű, gyenge fényviszonyok közt is kivehető képet ad (bár egy kicsit túl világosra van hangolva, nem tudom állítható -e) ... az előlapi kamera is teljesen jó videóhívásokhoz.
A kijelezője nagyon szép éles. Valószínűleg ebben az érintésérzékelő is szerepet játszik, más kijelzőknél az érzékelő technológia gyakran ront a képen. Minőségben Touch G2 < N900 < Touch 4G, nem csak a felbontás alapján.
-
feri1014
senior tag
válasz
Theodolit #180 üzenetére
Végig olvastam a kommenteket. Okozott az illető 1-2 kellemes percet, másrészről viszont elszomorító, hogy az emberek képesek ilyen szinten elvakultak lenni. Pedig jelen esetben csak használati eszközökről és egy cégről szól. Az egyetlen probléma, hogy ők nem meggyőződve vannak arról, hogy az Apple termékei a legjobbak stb, hanem hiszik és aki hisz valamiben annak hiába sorolsz ésszerű érveket. Belátni soha nem fogja azt, hogy tévedett, akár csak részben is, ha még is az már egy kisebb csoda.
-
Tök jók, csak nem lehet részletre venni vagyis igen csak ahhoz mindenféle papír kell, így inkább marad az iphone 4 a T-nél
-
Theodolit
tag
egyszerűen nem csodálatos, ahogyan mindig egy szép comment-háború bontakozik ki minden egyes apple termékkel foglalkozó cikknél?
U.i.:Ezt már csak annyiból is bírom hogy ide senki sem jön tanácsért, hogy melyiket vegye mert arra megvan a külön topic, de azért mégis mindenki ide írja, hogy vagy szar az apple vagy mindenható, ez sok kis megváltó
Amúgy én se tartom az apple minden termékét aranytojásnak vagy az androidét vagy a blackberry-ét egyszerűen megveszem amelyik tetszik és nem azért, hogy idejöjjek és elmondja hogy a másiké miért szar
ez kicsit olyan mint, hogy mindenkinek más nő tetszik pedig ott is vannak paraméterekde érted neked a szőke akkor nem a barna és annyi
-
leviske
veterán
Amúgy a nano nekem is tetszene olyan óra formában, de a 75k-s Touch fényében kissé sokallom az árát.
MOD: Hú, de keskeny a fórum.
-
Cool Face
aktív tag
Van limera1n, Sn0wbreeze meg Greenpois0n ezek már pár napja jöttek ki szal lehet választani. Nekem a limera1n nem működött. Lehetett resetelni az egészet
A jailbreakme.com-ot várom hogy ott megcsinálják az mindig tuti. iOS 4.1.1-ben már javitották a jailbreket... szal no update
-
RepeatSector
senior tag
nekem eddig csak iphone 2g-m meg ipod nano 2g?? (ezt nemtom biztosan) ipod shuffle, meg utoljára egy ipod videom volt ebből kiindulva mondanék véleményt
Ipod touch 4g nagyon cool gyors lehet , ipod nano nem sok értelme van az érintő képernyőnek ekkora méretben, shuffle nagyon király ez kell a népnek
-
Dawee
tag
válasz
Cool Face #168 üzenetére
a limera1n féle jailbreak van rajta (de ha jól tudom ez az egyetlen ami töri a 4.1-et és ez is csak most jött ki pár napja) Már vártam nagyon mivel eleve 4.1 van a gépen gyárilag, így eddig nem volt tört progim
az akksit a wi-fi és a játék húzza a legjobban, én simán le tudtam meríteni 1,5 óra alatt, de az aktív basztatást jelent, szal már még több idő elteltével lehet hamarabb tartanék szünetet magam miatt, mint hogy az akksi merüljön, de mivel a töltés 2 intervallumban történik és 45 perc alatt felnyomja 80%-ra így nem okoz gondot a lemerülés sem
-
KG.
tag
Elég jó összefoglaló cikk, nekem van egy 2. generációs Ipod nanom, lassan több mint 6éve, volt már az eldobva, elejtve, leesve, minden volt már vele, és MŐKÖDIK, nagyon strapabíró kis gép, elpusztíthatatlan
!, remélem a kicsöcsei is hasonlóan jól birják!
-
Cool Face
aktív tag
Én is pont ezért választottam, Te melyik Jailbreaket tetted fel? Az én is sajnálom h telefonálni nem lehet vele, de az iPhone 4 xD. Így is megnézik mindig a kezembe. Jah és a HD video felvétel sem gyenge....
csdm: 20 óra ha csak azt csinálod, a netezés és a jaték elég rendesen lehúzza.
-
Isti2
aktív tag
Sziasztok!
Jól tudom, hogy az alma egyik készülékében sincs fm-rádió(akármelyik ipod/iphone)? -
Dawee
tag
Hogy ki vesz touch-ot? pl én XD amerikából jó áron megúsztam, világgari miatt garival sincs baj. De sokaknak elmondom hogy miért is vettem. Egyrészt a kijelző miatt, aki még nem látta ajánlom nézze meg vhol (pl Saturnban ki van rakva) és indítson el rajta egy HD youtube videót pl. persze ehhez hozzátartozik, hogy én mindíg szeretem a szép képű cuccokat, akinek ez nem fontos már nem vevő erre. A másik a wlan, így bárhol tudok netezni, hálégnek van már jailbreak rá így egy programon keresztül bluetoothon is tudok vele netezni (teló segítségével). Aztán ott a multi-touch, ami nélkül ilyen kis kijelzőn elképzelhetetlennek tartom a netes böngészést, (hülyét kapok a nagyítástól amikor az oldalán huzogatni kell a csíkot egy sima telónál). A telóm meg céges, úgyhogy nem akartam újat venni, viszont kellett valami multimédiás cucc ami elűzi az unalmat ha unatkozok. Erre ott vannak a játékok, amik ezen a kijelzőn ezzel a hardverral elég jól néznek ki (Unreal 3-as enginet képes futtatni pl. - ez pár évvel ezelőtt még számítógép kategória volt) úgyhogy nemtudom, én nem tartom hülyének magam hogy megvettem, a kezelhetősége ver mindent (volt már androidos teló a kezemben azok már jók, de a multi touch ott is kurvára hiányzik). A külső gps vevővel és egy progi segítségével ráadásul navigációként is megy. Tény hogy az az igazi ha telefonálni is lehetne, de azt hívják iphone-nak
Jah és mint friss Apple felhasználó ez az iTunes egy fos, tök idióta a kezelése, párszor már felidegesített, de már azt is sikerült áthidalnom -
Boxi88
őstag
jók ezek a kis almák, de pl az iPod nano 6G, már olyan kicsi hogy se látni, se kezelni nem lehet... kár rá az érintőképernyő...
-
Alex91
félisten
csak azt, hogy vannak jobb lejátszók olcsóbban a sikertermék Nano/Shuffle vonalon
Ugye miben jobb? Mert lehet, hogy valami egy szempontbol jobb, mas szempontbol meg rosszabb a masiknal... En meg erre reagaltam, hogy olyat meg nem lattam, ami azt tudna, mint a Shuffle pl. (Persze, lehet, hogy van, csak en nem talaltam
.)
-
csdm
senior tag
Bocha ,
Valójában mennyit bírt az új ipod touch akksija? Jobb mint az elődé? -
Xaels
félisten
Olyat nem igazan lattam meg masnal, mint az elozo generacios Shuffle...
Bocsi csak ebből nekem úgy jött le mintha ez lenne az etalon csak erre reagáltam. De nem lovagolni akartam a dolgokon csak megjegyeztem, hogy ugyanannyiból van alternatíva ami másnak jobban bejön vagy bejöhet.
-
Xaels
félisten
-
-
Siera
senior tag
Felesleges pénzköltés?
Igaz,hogy nagy a hype az Apple készülékek közül,de ez nem alaptalan.Alapvetően nagyon megbízható,designos,és okos készülékek.Nem sok olyan médialejátszó van,ami 160gbos kapacitással,vagy wifivel,játékokkal rendelkezik.
Emellett,ha nem a gyári fülest használod,hanem pl egy Sennheisert,akkor a hangra sem lehet sok panasz.
Az áruk borsos... ,főleg,ha a Hülye Vagyokban veszed meg.Ha meg tudsz várni pár hónapot,és szétnézel itt a PH!n ,akkor új készüléket kaphatsz az itt kiírt árak töredékéért. -
passatgt
aktív tag
válasz
mrhitoshi #152 üzenetére
1. lépés: rámásolod a zenéket.
2. A tetején van két gomb. Az egyik kapcsolónak van 2 állása. Ha a gombot középre rakod(shuffle) akkor véletlen sorrendben kezdi el játszani a számokat. Ha a gombot a szélére húzod, akkor meg abc sorrendben játsza őket.
3. A cucc elején lévő gombok értelemszerűen hangerő, megállít/elindít, előző/következő szám
4. Itunesban létrehozhatsz lejátszólistákat, és ezeknek adhatsz különféle neveket. Ezeket a lejátszólistákat is rátudod másolni a kütyüre.
5. Miután ez megtörtént, a tetején lévő másik gomb megnyomásával elkezdi szépen géphangon sorolni a lejátszólisták nevét. Amikor a megfelelő lejátszólistához ér, megnyomod az elején lévő play gombot, és az a lejátszólista kezd el menni. ( a sorrend a 2. pontban lévő kapcsolótól függ)Nem biztos hogy pont így van, de valami ilyesmi a logikája
-
rootkiller
őstag
Sok csicsamicsa meg tapi meg izé meg wlan meg satöbbi. De a jó kis 160GB Classicomat oda nem adnám egyikért sem...
-
Cool Face
aktív tag
Nekem van egy Ipod Touch 4G-m és 100%-ig megvagyok vele elégedve. Viszont nagyon melegszik a processzora ha játszom vele huzamosabb ideig. Az akksi az nagyon sokáig bírja. A képernyőnek eszméletlen képe van és elég gyors is... Ha valami kérdés lenne válaszolok rá
-
mrhitoshi
veterán
Nekem bejön a Nano, csak hát drága..
Viszont egyet nem értek, hogyan lehet használni a Shuffle-t ?nem tudok már szinte semmit se elképzelni, kijelző nélkül
-
Kashim
őstag
"egyszerre négy alkalmazás futhat a háttérben"
Ha elhúzod a listán az ujjad jobbra, akkor felbukkan a többi is. Én úgy tudom annyi futhat a háttérben, amíg be nem telik a memória, akkor a rendszer kilövöldözgeti sorrendben az utolsót, hogy jusson hely egy másiknak.
http://www.youtube.com/watch?v=4maAqW3BAwk - 50 másodperctől látszik. Balra húzva meg az iPod gombok vannak dedikálva. (mondjuk ez még 4.0 béta rendszerből van, de hasonló a mostaniban is)
Apróság, csak gondoltam jelzem, hogy korrekt legyen.
-
sasa134
addikt
válasz
muxi-muxi #73 üzenetére
iTunes-nak rengeteg alternatívája van, sok ingyenes, okosabb, jobban használható sw létezik. Én Floola-t használok, gyors, könnyű kezelni, tud mindent. Sosem kedveltem az iTunes-t. A klasszikus drag&drop pedig az mp3-ak illegális terjedése miatt nincs az Apple-nél, tehát ugye one-way-ticket van: feltölteni és törölni lehet, másolni nem - rendben van ez így.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Kérdésekre válaszok:
-Támogatott formátumok: AAC (8-320 Kbps), Protected AAC (az iTunes Store-ból), HE-AAC, MP3 (8-320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formátumok: 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, és AAX+), Apple Lossless, AIFF, WAV.
-Zenék feltöltése: iTunes-ból, ami ingyenesen letölthető Windows és OSX alá is. Akármilyen zenét beledobhatunk a Library-be, nem kell, hogy jogtiszta/védett/netről vásárolt cucc legyen. -Az eszközök USB háttértárként nem működnek. Az iPod Touch-ot tudja csak felismerni a gép, mint digitális kamerát, tehát a fotókat le lehet iTunes nélkül is húzni.Ezeket beleírtam a cikkbe is, köszönöm a visszajelzéseket és elnézést a hibákért!
-
Te jó isten, neked se kell észért a szomszédba menni
Az általad linkelt termék, egy iPod shuffle koppintás. Ezt a formát ugyanis 2006-ban dobta piacra az Apple, azóta másolja boldog-boldogtalan. A mostani új shuffle esetén annyi történt, hogy visszatértek ehhez a régi kinézethez. Tehát a vaterán levő kínai gagyi, egy 2006 -os második generációs shuffle másolata.
-
evone
őstag
Rendben, már megilyedtem.
Most nézem csak, valószinűleg innen lopta el a Shuffle kinézetét az Apple.
( letakartam mar az oldal nevet mindenhonnan, nehogy azt hidje valamelyik modocska hogy egy idegen oldalt reklamozok
)
-
Xaels
félisten
COWON J3 esetleg erről nem tudja valaki mikor lesz teszt?
-
evone
őstag
Rendben, bocsanatot kerek mindenkitol akit megsertettem. Az osszes iPhone es iPod egy rossz, gonosz dolog.. Elismerem hogy az Apple egy gusztustalan uzletpolitikat folyatat, és hogy az iPodokat a Creative tervezoasztalarol lopta el, nem veletlenul fizetett nekik 100 millio dollart, bar tobbet kellett volna. Igazatok van, ha ezentúl barkit rajta kapok hogy iPod touchot akar venni, vagy shufflet vagy nano-t egybol leoltom hogy milyen "hulye" ( ezt ugyebar nem en irtam, mielott egy szonelkuli 1 hetes bant kapok erte kedves mod aki ide teved [link] ) amiert nem Androidos telefont vesz, mert az iPodoknak semmi ertelme. Raadasul egyszerre csak 4 program futhat a hatterben, es az sem normalisan, es a hangminoseg is kritikan aluli, elfogadhatatlan.
Remelem mindenki megnyugodott, elismerem hogy nem volt igazam.
-
Ijk
nagyúr
Az ipod classicot miért nem újítják? Nem sok lejátszó van 160 gigás kapacitással, pedig jó lenne. 4G nanom van, de már unom hogy a 320-as mp3-akat kell fel-le másolgatni.
Mindenki azt mondja, hogy szar az apple hangminősége, én cx-95-el használva elég tűrhetőnek érzem. Néztem a cowonokat, de sajnos nem igen van nagy tárkapacitású. Jó lenne legalább 64 GB a FLAC-eknek, de amit találtam megoldásokat horror áron vannak.
Láttam pár helyen, hogy az ipod classicot használják imoddal, külső erősítővel. Ez talán még a megfizethető, minőségi kategória, úgyhogy ezt céloztam meg, hacsak nincs jobb javaslat.
Apropó, nincs valami forrás milyen DAC dolgozik a különböző lejátszókban? -
^Clown
addikt
Az eddigi Nano-k a 3.gen.-t kivéve nagyon tetszettek, de ez az új nagyon nem jön be...
-
evone
őstag
válasz
alamuszi #120 üzenetére
Igen, tényleg minden második ember kezeben ilyen eszkozok vannak.
Ha nem hiszed eljohetsz Debrecenbe. Azt is észre fogod venni hogy Androidos szart senki kezeben nem fogsz latni, legalabbis én még nem láttám senkinél.
iPhonet meg iPodot annal inkabb. Ez is mutatja mennyire levan maradva az Apple.
Eleve az a baj hogy tovabbra is agyfaszt kapok mikor meglatom hogy valaki bejon egy mp3 lejatszo tesztbe fikázni, és azt mondja hogy ő inkább vesz egy telefont, és hulye aki mp3 lejatszot vesz telefon helyett.
Hogy jon egymáshoz a kettő? MP3 lejatszo vs mobiltelefon.
Nem hiszem hogy nektek kell megmondani hogy ki mit vehet, ha valakinek ez tetszik akkor ezt veszi, ha valakinek az android tetszik es telefont akar venni, nem pedig MP3 lejatszot, akkor gondolom majd azt fog venni.
-
alamuszi
senior tag
"Ez érdekes, mert pl Magyarországra most kezd bejönni az Apple jobban, bazinagy plakatok, reklamok a tvben ( is ). Stb. Minden masodik ember kezeben iPhonet latok az egyetemen is.
Meg a tanarok kezeben is. Mindenki iPhone-iPod stb. Az Apple részvények éppen most vannak a csúcson, de igazad van, hátul van nagyon az Apple.
Nem tudom hol élsz ahol az apple "hátul van", de gondolom elektromos áram sincs ott.
"
Igen tényleg pihenj. Minden második ember komolyan, még amerikában is csak 57 % az IPhone elterjedsége a számítógép piac 12 - 15 %-a az Apple-jé. Ja és tényleg IPod minden második lejátszó is komolyan
Off
Ui: Handras a rektorod.
Ui2: Tied lehet az utolsó szó, minden második esetben csak, humorzsák
OFF, OFF, OFF.
-
Zirowe
nagyúr
Amúgy részemről befejeztem, mert nem akarok bant.
evone minden egyes kijelentéséről kiderült, hogy alaptalan és, hogy egy tájékozatlan ember, ezekután a többit döntse el a nép
-
alamuszi
senior tag
Figyelj már te kis te. Nekem mosst egy Huawei Joy-om van és az sem szaggat, de egy csúcsandroid igen na persze, huzz a fejedre egy almát és menj pihenni, hülyeségeket ne beszélj már. OK, hogy fan vagy, de ne legyél már annyira szánalmas, hogy csak azért is hülyeségeket írsz, hogy neked legyen igazad, valamint mindenki troll aki nem azt mondja amit te gondolsz. Komolyan gondoltad, mert akkor sajnállak csak szólj mikor kezdjem.
-
evone
őstag
válasz
alamuszi #111 üzenetére
Ez érdekes, mert pl Magyarországra most kezd bejönni az Apple jobban, bazinagy plakatok, reklamok a tvben ( is ). Stb. Minden masodik ember kezeben iPhonet latok az egyetemen is.
Meg a tanarok kezeben is. Mindenki iPhone-iPod stb. Az Apple részvények éppen most vannak a csúcson, de igazad van, hátul van nagyon az Apple.
Nem tudom hol élsz ahol az apple "hátul van", de gondolom elektromos áram sincs ott.
-
M@trixfan
addikt
Szívesen olvasnék én is pár sort a hangminőségről, az legalább olyan fontos mint a többi paraméter. Az iPod-okhoz adott bogyók fejlődtek az idő során de ugyanúgy kompromisszumos mint egy 20 000 F-ba kerülő JBL bogyó. Meg kell hallgatni egy referencia szintű Shure vagy Etymotic agybadugóssal és nagy fejhallgatóval is. Sokszor érdemes erősítőt használni mert nem bír egyes fejhallgatókat rendesen meghajtani egy lejátszó, de ettől még lehet jó hangminősége. Úgy tudom a 30 pines kimeneten van vonal szintű és digitális kimenet is egyes iPod modellektől kezdődően. Az is lényeges lenne, hogy olyan ember teszteljen aki rendszeresen hangszeres zenét hallgat rendes emberi énekhanggal és nem csak RnB, Hip-Hop területen mozog. A mindenféle "hangzásjavító" eljárásokra való alapozást erősen mellőznie kell egy rendes tesztnek.
Borzasztó mi megy Apple témában általában ezen a fórumon. Én sem vagyok normális, hogy ezzel egyáltalán foglalkozom egy másodpercet is.
-
Kashim
őstag
Jaj istenem hagyjátok már abba könyörgöm... Nem igaz nem lehet flame nélkül meglenni. Vérfanok etetik a trollokat, ők meg fordítva az idők végezetéig. Fogja be az egyik aztán eldugul a másik is, rohadt egyszerű. Komolyan mintha egymás p*csét húzkodnátok. Remélem jön egy mod aztán törli az összes hsz-t mert szánalmasak. Nekem is van iPhone-om, volt már dolgom Android-al is, mégis leszarom melyik milyen, ki perel kit, meg ki lopott kitől. Vannak aztán használd amelyik tetszik, kész. Ilyen hitvitát robbantani két pár rohadt eszköz körül, siralmas komolyan. Mindkét oldal, egyformán.
Ha már a szó nem használ, az ilyeneket kivétel meg oldaltól függetlenül ki kell tiltani egy hétre. Aztán majd legközelebb elgondolkodnak milyen topicot szemetelnek tele a hülyeségükkel.
-
Zirowe
nagyúr
Az én agyamat meg hagyjad szerintem, mert én se szólok hozzá a te alma alakú agyadhoz!
Ismét egy elmés megjegyzés, mert winmo-n van multitask, ismétlem VAN multitask, amiről te, mint művelt és tájékozott ember beszélsz, és amiben tényleg jelenleg nincs multitask a 3rd party appokra nézve, az a Windows phone 7, rövidítve: wp7.
Hogy ne csak az i kezdetű szavak ragadjanak meg benned..Képzeld, nekem van legalább 10 olyan programom, amire szükségem van folyamatosan úgy, hogy fussanak végig, ne csak hibernálva csücsüljenek a háttérben, de gondolom ilyet el se tudsz képzelni.
Itt nem volt semmi fikázás, olvasd szépen végig az elejétől a topicot, csak valaki megkérdőjelezte a touch létjogosultságát egy felsőkategóriás smartphone, mondjuk android, mellett.
Te voltál az, aki beszúrtad azt a nevetséges sgs videót és kezdtél el alaptalanul fikázni mindent.. -
alamuszi
senior tag
Amit én linkeltem be, de ezzel már ne is törődj, csak így Apple-sem slamposan vágd oda, hogy minden szar ami nem apple és kész. Én meg azt mondom, hogy ez egész egy tűlárazott hype. Na és, döntsön a piac, a fene ja már döntött... És abban az apple nagyon hátul van... Pláne Magyarországon... El is felejtettem... Bocs....
Szánalmas amit te művelsz nem a cikk...
-
Prof01
veterán
Remek teszt lett, köszönjük!
Én az új shuffle-t szereztem be a megjelenés hetében kb 15k-s áron és nagyon elégedett vagyok vele. Tényleg kiváló anyaghasználat, egyszerű kezelés. Több nem is kell egy zenelejátszóhoz.
A nano 6g szerintem sem éri meg az árát. Igazából egy kijelzős shuffle pár +funkcióval amit úgyse használ az emberek 90%-a. -
evone
őstag
Ha eszrevetted a videon a bongeszon kivul semmi nem szarakodott. Szoval biztosan futtattak valamit ja. Igen, valaki ide linkelte a HTC Desiret, azon nem az alap Android felulet van, ezt megszoltam, a Nexusrol beszeltem eddig is, csak ugy latszik nem jutott el az agyadig.
Nem olyan szintu ha nem jobb, WinMo-n pedig nincsen perpillanat multitask.
Te ebbol semmit nem veszel eszre mint felhasznalo, azt latod hogy ugyanaz tortenik mint Androidon, ugyanolyan gyorsan valtasz a taskok kozott, csak eppen nem fog feleslegesen memoriat lefoglalni. Bar ezt gondolom soha nem fogod megerteni, ha szerinted jobb az hogy elinditasz 10 appot es lehalt az egesz telefon FELESLEGESEN, mint az hogy fut 20-30 dolog a hatterben, es ugyanolyan gyors marad a telefon, nincsen felesleges memoria zabalas stb.
-
lujó55
addikt
Engem is nyúzzatok meg jó? Léccííííííí!
Én meg egyáltalán nem hallgatok MP3-t, csak a mobilom csengőhangja az. Ha zenét akarom, akkor meghívom az egész zenekart. Ha futás közben akarok zenét hallgatni akkor felültetem őket egy platós IFA-ra. Pl. az egész száztagút. Mozartot meg a múltkor exhumálták a kedvemért.
Azon cívódni, hogy Alma, vagy Android. -
Xaels
félisten
-
Zirowe
nagyúr
A cikket nem én írtam, és nem én linkeltem először neked, szóval nem az enyém.
És tényleg szánalmas a cikk, mert sokkal többet kellett volna fizetnie az applenek..Az általam linkelt nexuson alap android felület van, de te annyira ismered a rendszert, hogy biztos észrevetted.
Az iphone/ipod touch multitask meg közel sem olyan színtű, mint pl: androidon vagy winmo-n.
Az androidnak meg meg se kottyan pár program ami a háttérben fut (persze ha titokban Handrásék nem egy benchmark progit futtattak, mert az mindent megmagyarázna), és magától zárja be azt, amire nincs már szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Láncfűrész topik
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- DJI FPV Fly More Combo drón szett kofferben, extrákkal
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest