Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
tylerddd #7053 üzenetére
Értem, hogy kicsi, de tényleg csak próbaüzem lenne, kóstolás szintjén, így a mennyiség nem számít. Ha bejön veszek nagyobbat, elsősorban 3, alkalmanként 4 személyre. Aztán gondoltam eladnám a kicsit. Már ha el lehet ezeket adni használtan. Tudom, a nagyobbat is el lehetne
-
tylerddd
veterán
Üdv! Soha nem ettem még semmilyen airfryerben készült ételt. Kipróbálnám a technológiát egy kisebb, olcsóbb eszközzel. Jó lenne, ha elérhető lenne MM-ban, mert oda meg lenne utalványom. Mit ajánlanátok? 30k körül már vannak kommerszebb márkákból is, ahogy néztem. Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Erről az Electrolux masináról vélemény esetleg? Méretét és árát tekintve ezt találtam eddig legmegfelelőbbnek. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Konteó topic
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Last Epoch
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest