Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mezga Aladár #4592 üzenetére
Pont ezt nem értem én sem.
A WD progija és a HDSentinel-ben lévő gyors önteszt is hibát mutatott a teljes teszt elött, most meg minden oké.
Olyan nem fordulhat elő, hogy a gépben lévő másik Wd winyó adatai bekavarnak?
Kissé vad feltételezés, de mintha olvastam volna ilyesmiről a winyó hibás topikban.
Amikor csinálta a felület tesztet, a 11 hibás szektor egymás mellett volt, és azon a területen extra lassan ment végig; 0.08MByte/sec.
Ezen kívül, főleg a hibás szektorok elött volt egy csomó különböző árnyalatú zöld rész - voltak egész sötét zöldek is, szinte feketék. Gondolom ezek jelentették, hogy mennyire gyengék az adott szektorok...
A hibás szektorok után is volt pár ilyen, de ezek után röviddel a winyó végéig semmilyen hiba nem volt.
Az összegzésnél írta ki azt amit te is idéztél.
Új hozzászólás Aktív témák
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest