Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• joccadoki

senior tag

válasz hdsentinel #3123 üzenetére

Nem hinném, hogy egy ellenőrző program tiltsa le egy drive működését!
    Más a gond! Emlékeim szerint nekem is volt hasonló gondom usb-vel, de még akkor nem használtam ezt a jó programot. Próbáld a következőt: első lépésként menj be az eszközkezelőbe, majd nézd meg, mit csinál ha rádugod az usb-t, jelez-e új hardvert. Ha jelez, és utánna eltűnik, akkor a win letiltja a drive-ot energiatakarékosság miatt. akkor keresd meg az "USB eszközök" rész, nyisd ki, majd menj be az usb gyökérhubokba. Nézd meg a fogyasztást a hubon. portonként 500milliampernek kell lenni. Szóval ha többet fogyaszt letiltja. Ezt megelőzzük húzd le a drive-ot, magjd rálépsz az energiagazdálkodás fülre, és ott van egy olyan pipa, hogy "A gép kikapcsolhatja ezt az eszközt, hogy energiát takarítson meg" na ezt kikapcsolod. Ezt minden HUB-bal meg kell tenni. Na most arra nem emlékszem hogy újraindítottam e a gépet (amúgy nem árt mert egyuttal megnézhetnéd a BIOS-ban hogy be van e kapcsolva az usb2 [ha van ilyen] ) és ha utánna sem működik akkor nem tudom hol a hiba, de bisztos nem a sentinel a felelőse, inkább a drive

Új hozzászólás Aktív témák