Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
hdsentinel
üzenetére
Ma este küldök egy riportot.
Szerintem a tesztet azért nem tudtam indítani, mert BitLocker-el volt titkosítva a meghajtó, és a teszt előtt valami hiba történt. Azért gondolom ezt, mert utána a win-el sem tudtam kezelni a meghajtót, és miután újraindítottam, már kezelhetővé vált mint partíció nélküli meghajtó.
A SMART értékek is frissültek, működésben sem érzékelhető semmiféle probléma, előtte sem érzékeltem. Az írásteszt teljesen megnyugtató eredményt hozott, szép zöld a teljes felület, a sebességben nem volt ingadozás.
A rossz szektor = áthelyezett szektor.
Ez az, ami felismerésre került és a további használatból ki van zárva, helyette a tartalék terület kerül írásra/olvasásra.Igen, ezt én is értem, csak akkor a SMART-ban, miért nem 1-es a számláló az áthelyezett szektor számlálónál, míg a rossznál 1-es az érték. Ezek a az értékek is nullázhatóak? Ez azt jelenti, hogy ha később újra kel telepíteni a programot, akkor magából a SMART-ból is a 0 értéket olvassa ki? Azaz magán a merevlemezen nullázza a számlálókat? Vagy ez csak a programban jelenti a nullázást, ha igen, akkor nem lehet kiolvastatni is a lemezből az összes tárolt értéket, azaz ez esetben mindkét számlálónak 1-nek kéne lennie, vagy legalább az áthelyezettnek kell 1-nek lennie logikus gondolkodás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- SAMSUNG EVO 860 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest