Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• MC Pite

veterán

válasz stigma #6428 üzenetére

1, Csak feloldás után megy az NFC (ez az alapbeállítás, be lehet máshogy is). Max ha olyan widgetet teszel ki, amin kapcsolgathatóak a cuccok. Nem tudom van-e olyna app, ami 'fentre' is rak ki gyorskapcsolót, és sose kapcsolom ki, nekem mindig megfelelt az évek alatt hogy csak feloldáskor lehetett használni. Azaz passz.

2, Alapértelmezett, kivéve ha a másik meg van nyitva opció nem jó? Nem próbáltam hogy a simple az alap, és walletet megnyitva azzal fizetnék. Apróságokat is fizethetsz az otpvel, nincs magasabb költséged tőle ha amiatt kerülnéd (legalábbis Mo-n).

Persze, órán független a telótól hogy mit használsz. Legalábbis nekem garminon.

C lehetőség:
    Nekem a wallet az alapértelmezett (simple még a mai napig olyan gyökér, hogy fizetés közben áll neki leszedni az új tokeneket mikor elfogyott a 10, és nem mindig fasza a net, pl melóhelyemen), abban a curve az elsődleges kártya - alapértelmezett benne az OTP-s. Ha oldalra húzom a walletben, akkor meg ott a revolut.
    Órán is revolut meg curve van (otp ugye nincs rá).
    Ha órán is elérnéd mindkettőt, kell a curve.
    [kép]

Új hozzászólás Aktív témák