Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SONY LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sno14
tag
válasz
MaxxDamage #18895 üzenetére
Aminek a nevében crystal vagy diamond szerepel, azokat szerintem bátran választhatod.
MA Hír, kint az ascend p7- nagyon emlékeztet valamire.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #18895 üzenetére
Z-hez nem kell ilyen trükk, fólia nélkül sem látják mások a kijelzőt
-
válasz
#65577472 #18892 üzenetére
igen-igen, az a Privacy csökkenti a betekintési szöget, hogy más ne lássa a képet vagy mi
Nekem kell hátlapra is akkor már(#18893) sno14: linkbe átküldhetnéd, vagy megnevezhetnéd melyik is az pontosan
/jah az olcsóbb is... nem?/(#18894) Cris99: a "legjobbat" akarom megvenni, ha már veszek rá valamit..
(#18896) skyline_r33: én is megoldom, nem kell rá ilyen "Privacy" fólia
L
-
SkyS1gn
félisten
Mit tudtok ennyit rugózni ezen bakker
-
sno14
tag
válasz
MaxxDamage #18891 üzenetére
Nem! Pont azt venném amiben a crystal van.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #18891 üzenetére
A "magánélet" nem tudom, hogy jön ide
A lényeg, hogy ujgsm-nél van még AT fólia, én erre esküszöm, mert a többit nem ismerem[link]
ja látom már a tiédet is, azt hittem a privacy-t nézted ki
-
válasz
#65577472 #18885 üzenetére
Az a "Privacy" nem ?
Én az SONY XPERIA Z (C6603) KÉPERNYŐ- ÉS HÁTLAPVÉDŐ FÓLIA - MADE FOR XPERIA MUVIT - 2 DB/CSOMAG - ANTIFINGER/ANTIGLARE -t venném meg(#18889) sno14: te is ezt vennéd ? (Privacy kell a fenének)
/ha ezt vetted akkor a lényeg, hogy 2-2 db van előre és hátra is ? (1-1 fajta)/
L
-
sno14
tag
válasz
MaxxDamage #18882 üzenetére
Azthiszem pont tegnap vettem ilyet (movit). Van benne 1 crystal előre +1 tükröződésmentes előre, illetve egy hátra. Még nem bontottam ki, de nemrég volt valamilyen tükröződésmentesem, de azonnal leszedtem. Iszonyúan rontotta a kijelző minőségét, mintha a színes nokia 3510-em néztem volna...
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #18884 üzenetére
"betekintési szög csökkentő" Ez nem hangzik valami jól
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #18882 üzenetére
Az antireflex tükröződésmentes, én olyat vennék.
Mondjuk lefordítva a másik is az
meg az talán ujjlenyomat taszító...
-
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #18879 üzenetére
Nem ilyet vettem anno, de lehet az már nincs is nekik. Előre és hátra volt összesen 4000 Ft, de a 120000 Ft-os telefonra nem sajnáltam
Érdemes eBay-en is körülnézni.
-
válasz
#65577472 #18877 üzenetére
erre gondolsz / ezt vetted te is ?[link] / gondolom a kivágások megvannak rajt / és igen az a hátlapi carbon nem a legszebb....
UI: 2.500HUF száll. díj egy kicsit sok nem?
Bp.-i száll. díjmentes... ha volna Bp.-i kolléga aki elküldené nekem az dobjon egy P.Ü. -t és megbeszéljük a részleteket !L
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #18872 üzenetére
Szerintem az a hátlapi karbon fólia elég bazári, szebb nem lesz tőle a Z, az tuti. De ízlések és pofonok... Én egy éve még a VIP Phone-nál vettem rá AT márkájú 6 rétegű fóliát előre és hátra is, nem tudom, hogy forgalmazzák-e még. Nekem bevált, egy porszem nem ment még alá ennyi idő alatt sem.
-
isti215
tag
De lehet venni sony feliratos fóliát is
-
w333
félisten
válasz
oliwire #18874 üzenetére
A Z2 -n már nincs rajta fólia ...
"A kettő együtt kiegészíti egymást" szerintem kicsit erős, honnan tudod hogy a fólia alatt tényleg karcálló az üveg ?
Nem hinném hogy véletlen került ez a fólia rá
Viszont az tény hogy gyári fóliával kicsit fakóbb a kijelző, láttam már fólia nélkül is, és kicsit más ... sokkal szebb a kijelző
-
Deck
titán
Ejj de paráztok ezzel a sok fóliázgatással, de vicces
-
válasz
#09819904 #18868 üzenetére
Szerintem nem fogom eladni, mert egyrészt 2év részletre vettem, meg 2év hűség van a T-nél az előfizura is (és őrülök ha 2évig kiszolgál) azútán meg kb. semmit se fog érni... mint az x10 Mini Pro-m most
x10 Mini Pro-n is több mint 2évig rajtavolt az előlapi fólis (csak azért vettem le, mert annyira hajszálkarcos volt már, hogy az összkép nem volt a legjobb) de azon az előlap se mondható annyira jónak (műanyag ugye) ami karcos kicsit (hajszálkarc , zsebtől, stb..) am. szoktam vigyázni a telefonjaimra, nagyon is! Ez a Z anno a Samsung SGH G800 -ra emlékeztet (az is anno. egy jó telefon volt) arra is vigyáztam mint a szemem világára. /ott a szoftver nem a legjobb volt/Tudtok ajánlani esetleg megfelelő előlapi fóliát ? (eredeti első réteget leszedtem, csak a gyári Sony logós van rajt)
/én a skinshop.hu -n néztem rá 2-3 rétegű előlapi fóliát , az megfelelő rá ?/ [link]
(jelenleg nem kapható...)
meg néztem rá hátlapi fekete carbon-t is [link]/ha valaki tud ennél jobbat kérem ne tartsa magába azt az infórmációt!
/
L
-
barnabasss
tag
gyári fólia nélkül egyébként mennyire karcolódik?
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #18867 üzenetére
Én vettem rá plusz fóliát, mivel a gyári SONY logós nem beszerezhető... Sokak szerint elmebetegség fóliára fóliát rakni, de egyáltalán nem zavaró, főleg ha nem a legolcsóbbat, leggagyibbat veszed, hanem olyat, ami tényleg teljesen átlátszó.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #18867 üzenetére
Olyan téren nem mondanám feleslegesnek, hogyha X időn belül eladod és ne adja Isten a kijelződ kapna valami karistolást, akkor bizony a Sony logos fólia mondhatni volt-nincs.
Mert ugye egy pl. 2-3-4-5 ezer forintos fóliát mondhatni nem sajnál az ember, ha odalesz. De amikor a gyárit csak előlappal együtt cserélnek nem kevés apróért, az már nem olyan kellemes! -
-
törölt tag
válasz
#65577472 #18863 üzenetére
Itt jobban ad neki: https://www.youtube.com/watch?v=NmdA2QXtxnE
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #18858 üzenetére
A keret műanyag, sok köze nincs az elő- és hátlap anyagához
-
Elnézve ezt a videót... hát a karcolástól nem igazán kell tartani.. max. a gyári fólia (amin a Sony felírat van) az karcolódik
/már ha tényleg edzett üveg a telefon borítása.../ ahogy néztem az oldala is ugyanaz az anyag mint az eleje és hátsó része , vagy rosszul látom ?
(gondolok itt azokra a részekre is ahol a kis ablakok vannak)
L
-
w333
félisten
válasz
#09819904 #18854 üzenetére
De mennyivel egyszerűbb lett volna fólia nélkül nélkül kiadni, aki akar az tesz rá fóliát, aki pedig nem annak marad a GG vagy Dragontail védelem
Most meg ugye a kemény fólia gyorsan összekarcolódik, aztán ha ki akarod cserélni akkor bukta van, mert nem lesz rajta Sony logo
De az is lehet hogy már a saját "brand" -t nem akarják reklámozni
-
törölt tag
Nekem Galaxy S4-em volt, majd egy baleset után a kijelző végigrepedt. Nem zavaróan! Csak átlóba lett egy perjel. Elcseréltem egy i9250-es Nexusra és még ráfizettek. Aztán jött a Nexusért cserébe egy Lumia 920-as. Azt elcseréltem egy Z-re, mert akkor és ott nagyon kellett!
Majd jöttek a csalódások... Alakra, stb.-re a Z nekem bevált. Az üzemideje sajnos nekem nem volt megfelelő.
Idővel meg ugye a már említett hibák jöttek elő...Na, de visszatérve a kijelzőhöz!
Én is kajtattam Sonys fóliát. Aztán jött a pofon, hogy nincs. No comment!Pedig olyan fóliáért még 10.000-t is kiadtam volna. Na, de hát a Sony logikája...
Az alap kijelzőt nem tudom mi védi, mert én a gyári fóliával használtam a telefonjaim.
Volt egy ilyen hír:
http://mobilarena.hu/hir/xperia_z_dragontrail_elolappal.html
Érdemes lenne valami anyagvizsgálattal foglalkozó helyre beadni! Lehet bukta lenne. -
w333
félisten
válasz
#09819904 #18851 üzenetére
De hogy mekkora hülyeség ez a kemény fólia, most tényleg ezen akartak spórolni, de még azt sem tartom kizártnak hogy lehet nem is GG üveg van rajta és ezért került fel a fólia ... minden esetre tényleg érdekes
Z1 C. -nél is kamuztak, végül kiderült hogy a hátlap simán műanyag
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #18850 üzenetére
Erre már volt válasz a topicban... De akkor ismét, mert a kereső használata nehéz!
Csak kijelzőcserével! -
BLUE TORNADO
senior tag
Nekem a telóm elejéről a telefonos leszedte a SONY feliratot, amikor polírozott egy lyukat az üvegemben. Van-e valami mód arra, hogy visszakerüljön rá az a bizonyos SONY logo? Vagy van-e olyan fólia, amin rajta van a logo?
-
darvinya
titán
válasz
gabi123 #18846 üzenetére
Akkor tegyük tisztába.
A garanciális szervizt végezhetik helyben v. Sony szervizben is.
De ez független a hálózat zártól.A szolgáltató az ilyen készülék mellé megkapja a hálózati korlátozó/feloldó kódot.
Tehát nem kell neki a Sony-hoz fordulni.Ha ez így van, akkor nem értem, milyen jogon korlátozhatná a SONY garanciát azzal, ha a függetlenítést nem harmadik fél, hanem maga a SONY végzi.
Mert nem a harmadik féltől vetted és nem ő adott hozzá papirokat, importálta.
Szolgáltatónál csak a tulaj tudja függetleníteni hivatalosan és akkor marad meg a garancia.
-
válasz
darvinya #18843 üzenetére
Valakitől vettem, aki ott vette, de ez a lényegen nem változtat természetesen.
Én úgy tudom/gondolom, hogy a garanciális szervizelésre a T ugyanúgy továbbküldi a készülékeket a hivatalos SONY szerviznek, nem saját maga eszközli a javítást, saját költségen. Magyarán a hivatalos SONY garanciát "közvetíti" tovább az ügyfél felé. Ha ez így van, akkor nem értem, milyen jogon korlátozhatná a SONY garanciát azzal, ha a függetlenítést nem harmadik fél, hanem maga a SONY végzi.
Ne értsd félre, nem kötekedni akarok veled, szívesen veszem a felvilágosítást, mert az a bajom, hogy 13 éve T-s vagyok, és az utóbbi években csak folyamatos díjemelés a jutalom, nonszensz, hogy előfizetés mellett 40 ft feletti perdíjjal beszéljek júniustól, ezt már felháborítónak érzem, ezért szeretnék váltani.... T-s flottába meg magánszemélyként belépni vagy nem lehet, vagy elég bonyolult, mindenféle elbírálással, engedéllyel, kaucióval... Természetesen nekem az se lenne gond, ha maga a T végezné a függetlenítést, csak ugyebár az mennyibe is kerül.. és már évekkel a hűségszerződés lejárta után vagyok...
-
roti13
tag
Miui-nal a root jog adasat hol lehet engedelyezni? Mert amugy nem lehet root jogot adni amikor az alkalmazas ker, elotte valahol engedelyezni kell az ilyet, de nincs sehol sem erre opcio a beallitasokban..
Szerk: Megvan.. Biztonsag app-ban engedelyek app.. Jobban mar el sem dughattak volna.
-
falijja
őstag
Olyan kernelt nem tud valaki amiben a kijelző színeit lehet kalibrálni....? más telónál már láttam ilyent....
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
isti215 #18822 üzenetére
Értsd már meg, hogy te a csomagolás részét képező fóliát szetted le! Még a Lidl-ben kapható kerékpár sebességmérő kijelzőjére is tesznek a gyártás végén egy fóliát csomagolás gyanánt. Sőt ha megnézed az Xperia töltő fényes részeit is befóliázták.
De nézd csak meg jobban a kijelző szélét, főképp a mikrofonnál, vagy a hallgatónál! Ott látszik a másik, gyári védőfólia széle. Ezen van a Sony felirat is. -
oliwire
őstag
-
Tudom h a függetlenítés legtöbb fajtája tilos és illegális, valamint garanciavesztéssel jár, de mi a véleményetek erről az információról:
"Függetleníteni a Samsungokat a legegyszerűbb és olcsóbb.
A Sony esetében a folyamat kicsit más - a Sony szervíz kéri le a kódot, aminek kb. egy hét az átfutási ideje és kb. 10e Ft a díja és megmarad a T-s garancia, mert "factory master" kóddal történik a függetlenítés, nem szoftveres töréssel."gabi123
-
barnabasss
tag
Egyébként egy alap crystal fólia mennyire tudja megvédeni?
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #18827 üzenetére
Playen nincs fenn és root kell neki. Fdroidra keress rá rakd fel majd benne adaway.
Ez reklámblokkolásra jó. A reklámok nagyon merítik a telefont kerülni kell őket.
Én sokszor ledobtam de véletlenül de semmi baja csak karc a fólián. GG meg a DT van alattuk amúgy.
-
Megnézem köszi !
/am. nem ismerem mi az... remélem telefonon le tudom tölteni pl. Play -ről/
AirPush Detector is jó valamire?(#18793) dekrer: akkor jól bírja a teló, ha nem tört meg
(am. bírja ez az "edzett üveg"?)
/az van bennem, hogy vigyázni kell rá mint a szemem fényére kb.../L
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #18824 üzenetére
Vlc és a Bs a 2 legjobb.
Ha van reklám akkor adawayt használj
-
isti215
tag
Az mxplayer is jó
-
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #18817 üzenetére
Beállítások / Biztonság / Képernyőzár
-
-
sno14
tag
ma megjelnt a kijelzőm közepén egy sárga folt kb. 5x3 mm. Alatta (a folt szélein) látszódik minden csak sárga árnyalatban (a folt közepe alatt semmi). Érintést érzékeli. ez vajon mitől?
-
Xaels
félisten
Sziasztok. Bújom már egy ideje a topikot megoldás reményében, de azért ha nem haragudtok rákérdezek.
Párom öccsének a Telekomos Z-je nem akar bekapcsolni. Ha töltőre dugom akkor egy darabig világít a LED a felső sarokban pirosan, de fél-egy óra után sem reagál semmilyen gombkombinációra és változó idő után kikapcsol a LED is. Mindenképpen szerviz lesz?
-
isti215
tag
http://www.aliexpress.com/item/DHL-free-ship-100pcs-lot-for-Sony-xperia-Z-L36H-LT36-ASF-shatter-proof-sheet-protective/1661039836.html
-
isti215
tag
válasz
MaxxDamage #18802 üzenetére
Akkor ne szedd le ha rajta van a felirat.Egyébként láttam sony feliratos fóliákat akinek esetleg kéne
-
w333
félisten
válasz
MaxxDamage #18802 üzenetére
Igen ... a lényeg hogy a gyári "Sony" feliratos fóliát ne szed le
-
Köszönöm !
(így már világos, közbe átnéztem a topik összefoglalót is és a lényeg bennevan)
Megnéztem a telefon mikor volt gyártva... és nem is olyan régen. 14w09 (e év 09.-ik hét)
/remélem nem selejtes darab.../
eddig jó és gyors, battery is megfelelöen birta tegnapakkor ha leszedem a "gyári" fóliát és megmarad a Sony felirat akkor minden ok ?
hátsó részen mi szavatolja, hogy 2db fólia van rajt?L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutya topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával