Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
darvinya #18843 üzenetére
Valakitől vettem, aki ott vette, de ez a lényegen nem változtat természetesen.
Én úgy tudom/gondolom, hogy a garanciális szervizelésre a T ugyanúgy továbbküldi a készülékeket a hivatalos SONY szerviznek, nem saját maga eszközli a javítást, saját költségen. Magyarán a hivatalos SONY garanciát "közvetíti" tovább az ügyfél felé. Ha ez így van, akkor nem értem, milyen jogon korlátozhatná a SONY garanciát azzal, ha a függetlenítést nem harmadik fél, hanem maga a SONY végzi.
Ne értsd félre, nem kötekedni akarok veled, szívesen veszem a felvilágosítást, mert az a bajom, hogy 13 éve T-s vagyok, és az utóbbi években csak folyamatos díjemelés a jutalom, nonszensz, hogy előfizetés mellett 40 ft feletti perdíjjal beszéljek júniustól, ezt már felháborítónak érzem, ezért szeretnék váltani.... T-s flottába meg magánszemélyként belépni vagy nem lehet, vagy elég bonyolult, mindenféle elbírálással, engedéllyel, kaucióval... Természetesen nekem az se lenne gond, ha maga a T végezné a függetlenítést, csak ugyebár az mennyibe is kerül.. és már évekkel a hűségszerződés lejárta után vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest