Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Deck
titán
válasz
pepe091 #24316 üzenetére
Jó lenne
De mivel megoldódott ez legalább így ráérek beadni 1hét múlva mikor 1 hetet itthon leszek és nem kell melózni
Néztem Sony töltőt 10k.. Szerencsére van itthon Nokia, Samsung is és rendesen töltik.
Ami fenn áll még:
- Piros indikátor
- megemelkedett hátlap
- jack és a töltőnél nagyon meglazultak a fedések -
-
válasz
pepe091 #21421 üzenetére
Beszéltem a T-vel és 3 emberkéhez kapcsoltak át, mindnél ekmondtam mi is a gond és legvégén teljes beáll. átkonfigurálása volt, de nem sikerült megoldani a problémát, majd a legvégén resetelték a SIM -et is... és azt mondták vigyem be T-Pont-ba
/1hr 8min volt a beszélgetés ideje/
L
-
-
válasz
pepe091 #21154 üzenetére
Természetesen mindig beazonositom magam a rendszerbe (1412/9/MT megadás/0/3/jelszó) és lehet várni míg ügyintézővel beszélhet az ember...
ma panaszt is tettem, hogy "nem" volt elérhető, vagyis senki se vette fel vagy nemtom hogyan is megy. Sokat vártam és 3x hívtam... A legvégén mindig mintha letették volna a kagylót (30-40perc várakozás után...) gondolom letelt a max. idő ezért bontotta.
L
-
-
törölt tag
válasz
pepe091 #21061 üzenetére
Csak a 4.5-re írtam, mivel az egyezett!
Nyilván vad írók vannak!
A jelenlegi hírek 4.4.3-as kiadást írnak Nexusokra illetve Google Play Edition készülékekre. Gondolom a Z, ha még kapna bármit az maximum a 4.4.3 lenne és kifújt.A 4.5-öt pedig a Google tervei szerint valamikor Júliusban mutatják be. Nyilván Nexus tabon. De abból kiindulva majd sorban kapják meg a zászlóshajók.
A Sonytól nagy meglepetés lenne, ha zárásképp kihozná a Z-re. -
w333
félisten
válasz
pepe091 #19320 üzenetére
Jah szóval akkor azért ilyen kevés telefon van a weboldalon, csodálkoztam is rajta mert sokkal több szokott lenni ...
akkor tényleg marad a MM.
Nexus 6 megjelenés után kb. 2 hét és ott is kapható lesz max. 420€ -ért
Ezzel csak azt akarom mondani hogy még mindig sokkal olcsóbb lesz mint itthon.
-
törölt tag
válasz
pepe091 #18155 üzenetére
Tiszta sor!
Na, de ehhez hozzátartozik az is, hogy hogyan használjuk a telefont! Nyilván, ha ezerrel hagyom, hogy a task manager megteljen, mondván alávágtak 2 GB ramot, akkor összefossa magát bármelyik készülék. Így voltaképp a Note 3 is megakasztható!
Állítólag a G2 most kap egy KitKat javítást. Abban bízok, hogy azzal már jó/jobb lesz.Z2-t meg kaptam most tesztelni. Ez baromi jól muzsikál KitKat-el!
A Z tesztkészülék pedig kezd meghalni. -
w333
félisten
válasz
pepe091 #18115 üzenetére
+1
de nagyon sokan onnan vették (tényleg kicsit lehet túloztam)
És igen igazad van, ezért is ajánlottam inkább a 2 év gyári garanciát (10-20k) nem érdemes a bolti garanciával szórakozni, esetleg ha 50-60k közötti az árkülönbség, akkor érdemes rajta elgondolkodni ... de szerintem ennyi soha nem lesz (inkább Nexus -nál szokott lenni a nagy árkülönbség)
-
SkyS1gn
félisten
válasz
pepe091 #16560 üzenetére
Igen?! próbálj már meg downsamplingolni akármilyen nagyobb felbontást fHD-re, szebb lett? IGEN, sokkal? IGEN. Pl BF4-ben van beépített resolution scale, 200%-on elvileg 2 vagy 4K-t számoltat ki a géppel és meg kell mondjam TŰÉLES a kép... hiába csak fHD a monitorom a natív fHD-vel összehasonlíthatatlan.
Meg mint mondtam, nem a jelenre kell gondolni, vannak már 300k alatt Dell 4K monitorok, igaz TN de jön az új HDMI szabvánnyal az IPS 60HZ is majd, TV-k árai is lejjebb fognak menni, gondolj a jövőre ne a jelenre!
-
CortezX
aktív tag
válasz
pepe091 #15906 üzenetére
Így van, az elméleti max sávszélességek pedig tudtommal így néznek ki:
EDGE (2.75G) 237 kbps
HSPA (3G) 14,4/5,8 mbps
HSPA+ (4G) 21/5,8 mbps
LTE 300/75 mbps(#15900) locaLpatrioT: Az enyém is Vodás, jobb helyeken H+ van, de máshol is minimum H. A T-Mobile-os Tableten városokban LTE v. 3G, városokon kívül viszont csak E...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
pepe091 #15686 üzenetére
Nagy különbség, hogy én a leírt dolgokat megnéztem. Viszont egyik sem volt konkrét dolog és emiatt kérdeztem rá! Ezt ugye jeleztem is, hogy (idézem) "van-e hivatalos infó".
Reagálok én segítségnyújtóan is, csak olykor nem árt a dolgokat szóvá tenni! Nagyon sok esetben látom azt, hogy Gipsz Jakab regisztrál, visszaigazol e-mailbe, ezután elrohan írni, majd vár... Mire ezt a kört lefutja, akár a Google-el, akár az adott oldal keresőjével rábukkanna a dolgokra.
Ugyanúgy megkapom én is az ívet, amiből vagy lesz egy vita, vagy hallgatólagosan elfogadom. Ez ilyen egyszerű! -
törölt tag
válasz
pepe091 #14989 üzenetére
Hát az talán még rosszabb:S
Egyébként a gépigényesebb játékokat, pl. dead trigger 2 direkt nem játszom maxon, hogy ne melegedjen annyira. De nyáron nem tudom mi lesz....
Az is kérdéses, hogy én ugye a Partnero-ba vettem, ha oda visszavinném ilyen hibával kiv. lennék, mi lesz a reakció. -
psztamas
csendes tag
válasz
pepe091 #14241 üzenetére
Ez jó hír.
Elég sokat olvasgattam itt, de nem láttam még hasonló problémát, köszönöm szépen! Csak arra leszek kíváncsi, hogy mennyi idő lesz az egész ügyintézés. Meg persze hogy szakszerűen rakják-e össze. Ugye olvastunk hasonló jellegű hozzászólásokat.
Kicsit más téma: A telefonnal nagyon meg vagyok elégedve. 3 hónapja nyüstölöm, próbálok vigyázni rá, inkább több, mint kevesebb sikerrel.De a lényeg, hogy kapja az ívet.
4.3-as frissítés óta tapasztalat: gyorsabb, szvsz szebb?jobb? animációk, menük. Wifi jobb jelet mutat szinte mindenhol, mint 4.2.2vel. Ez persze lehet attól is, hogy más az ikon kijelzése. Egyedül a kamera az, ami kicsit kevés, persze csak akkor, ha nincs elég fény. ( itt nincs nagyon összehasonlítási alapom, nem vetettem még össze a régi képeket az újjal) Egyébként nagyon szeretem, egyáltalán nem bántam meg, hogy emellett döntöttem. Remélem jó társam lesz a köv. 1,5 évben.
Egyébként eddig is nagyrészt Sony(SE) telóim voltak, nem csalódtam -
daniel909
addikt
válasz
pepe091 #14198 üzenetére
jah tényleg... volt egy T is... na mindegy, lényeg h szerintem hiába fél évente ad ki a Sony csúcs telefont, nem érdemes fél évente cserélni mert annyi pluszt nem ad. szerintem a T se rossz, a mai napig megállja a helyét, még 4.3-at is kap és lehet 4.4-et is. (az még elbírálás alatt van...). szóval t-ről z1-re megéri frissíteni, de Zre nem biztos h érdemes. mondjuk ott a dizájn váltás lehet ütős érv... meg talán a +1gb ram, nagyobb kijelző..stb.
na mindegy, lényegtelen végül is, csak megjegyeztem.várom a következő modellt, főleg a dizájn miatt. remélem viszik tovább a mostani vonalat mert ez nagyon bejön. gyönyörű.
-
daniel909
addikt
válasz
pepe091 #14176 üzenetére
tudom milyen proci van benne. erősebb de gyakorlatilag ezt elég ritkán érzed. kivéve ha benchmark fan vagy.
0,5mp-el előbb töltődik be a játék!!!négynégy!!444talán a kijelző jobb benne egy kicsit, de az se sokkal. meg az akku idő jobb egy kicsit de ha jól tudom eget verő különbség nincs...
ha jönne egy 64 bites soc, ips kijelző (csak h a betekintési szög jó legyen..) és egy nagyobb akku + új, jobb dizájn azt már utódnak venném. de lehet ez csak az én hülyeségem, passz. a z1 nem akkora előrelépés szerintem.gondolj bele az xperia s és a Z között mekkora különbség volt minden téren. na az az igazi előrelépés.
-
pyrok
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest