Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabeszka1989
csendes tag
sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy: miféle úton módon tudom freemail fiókkal szinkronizálni a telót mert akárhogy próbáltam nekem nem jött össze.... vagy csak gmail-al lehet?! válaszokat előre is köszönöm! -
gabeszka1989
csendes tag
sziasztok! segítséget szeretnék kérni. vettem dokkolót és ha beállítom hogy dokkolásnál és amikor lecsatlakoztatom akkor a pontos időt mondja, eddig normálisan magyarul mondta most meg angolul, vagy abszolúte nem csinál semmit, max a képeket vetíti, történt már hasonló valakinél?
-
gabeszka1989
csendes tag
sziasztok! kb 2 hónap után behalt a teló úgy néz ki :S nincs semmi térerő... már ki be kapcsoltam vártam közben 5 percet, sim-et is már kivettem visszaraktam de semmi. ráadásúl külföldön vagyok s.o.s. valami ötlet valakinek?! azon kívűl hogy vigyem be szervízbe mert most nem lehetséges
-
gabeszka1989
csendes tag
sziasztok. tudnátok abban segíteni hogy tudok odavarázsolni én is egy mozgó pókot a képernyőre mint a videóban?!
-
gabeszka1989
csendes tag
és valami ilyen progit tudsz ajánlani?!
régi htc s740-en lehetett ilyet
-
gabeszka1989
csendes tag
olyan kérdésem lenne hozzátok. hogy tudom letiltani az sms-t egy bizonyos számtól...?! mert akárhól kerestem nem találok ilyen beállítást :S
-
gabeszka1989
csendes tag
-
gabeszka1989
csendes tag
válasz
pepe091 #2444 üzenetére
csak előlapi fóliát kaptam....
másrészt most megnéztem nagyító mellet is extra erős fényben....és........
baszki tényleg 2 fólia van most rajta....eddig észre sem vettem hogy van ilyen "kemény" fólia is rajta elől...
amúgy hától a gyárit gagyit leszedtem és az alatt lenne még 1 kemény fólia? -
gabeszka1989
csendes tag
Én leszedtem a gyári fóliát mert nekem nagyon nem tetszett és akkor ezek szerint az enyémre nem volt rendesen rárakva mert nekem levegős volt stb... a mostani viszont olyan mintha nem is lenne rajta fólia, csak a kameránál látni hogy van aprócska kivágás és hogy ez valójában fólia amit nézel
maradt-e sony felirat?! persze amikor leszedtem a gyári fóliát akkor is ugyan úgy ott maradt a sony feliratocskaés nem telibe fekete az eleje
-
gabeszka1989
csendes tag
Sziasztok! sikerült végre, kaptam hozzá gyári fóliát a soroksári auchan-ban 1500-ért 2db-ot adtak, egy fényesen csillogót és egy matt fóliát, amit 500ért gyönyörűen felhelyeztek rá. ajánlani tudom csak mert gyári fólia a közelében sincs ehez képest. /a fényeset rakattam fel/ nem is látszik hogy rajta van csak a szélénél ha nagyon megfigyeli az ember, meg ezen már kivan vágva az előlapi kamerának a lyukacska meg a fényérzékelőnek stb.... tok viszont mái napig sincs hozzá sem a t-nél sem gsm-ben
-
gabeszka1989
csendes tag
sziasztok! valaki tudna segíteni hogy milyen gps-t tegyek rá ami normálisan működik rajta? mert letöltöttem egy két igo-t de az vagy nem indul el rajta vagy akkor a kép mint egy 100éves alcatelen... :S
-
gabeszka1989
csendes tag
gyors kérdés..... ha sokat játszok a telón akkor felül bejön egy ilyen kis ikonocska ami ilyen fordulatszámszabályzó jellegű.... az a melegedés miatt van, vagy mert pörgetve van a proci?! valakinek jött már elő ilyen ikonocska? választ előre is köszi.....
-
gabeszka1989
csendes tag
fényképfelismerős billenytűzárat próbálta már valaki?! nagyon nagy
-
gabeszka1989
csendes tag
Valaki talált már a készülékhez fóliát?! mert eddig én nem találkoztam vele sem t-nél sem gsm- üzletekben.... aztán nem ártana rá mert első nap leszedtem minden fóliát róla
-
gabeszka1989
csendes tag
sziasztok! Nagyon állat a teló, nekem legalábbis nagyon bejön. kérdés hogy valaki csinált víztesztet?!
ha igen tapasztalatok? én azt vettem észre hogy a hangszóró lehalkul a víz miatt egy darabig utána....
-
gabeszka1989
csendes tag
És most már belépek én is a Z világba ma megvettem a készüléket. gyorsan sikerűlt is lemeríteni aztán most töltés van 12 órán át
..... lehet hülye kérdés de a hátlapon van valami picike matrica az lelehet szedni? mert leírásban az valami nfc érzékelő aztán nem tudom hogy mi az :S köszi
-
gabeszka1989
csendes tag
Sziasztok! Grat a topichoz már jó pár oldalt elolvastam stb mire megtaláltam hogy mitől lett nektek ez 44.e ez a teló. most felmentem a t oldalára megnéztem de nekem 150. írnak :S nem rendeltem meg. de valszínű hogy hétvégén veszek egy ilyet
reméllem azért adnak nekem is kedvezmény mert már kb 8 éve vagyok előfizus.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest