Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
a.sebi #17339 üzenetére
Én csak amitt várom, mert legutóbb nem tiszta telepítést nyomtam, hogy majd a "végleges" után szórakozzak a visszarakással. Csak akkor még közelebbinek tűnt a 2K... de gyanúm, hogy ez a "frissítés" inkább fog gondot okozni és váltáskára sarkallni, mint csúcsragadozót faragni a Z-ből. (bár ez lehet, csupán összeesküvés elmélet
)
-
boogie84
veterán
válasz
a.sebi #16952 üzenetére
Stamina modban a wifi ki van kapcsolva.
Korabban mindig be volt kapcsolva a stamina mod, de most nincs ertelme. Minden programot letilt van egy kivetel lista de azok nem mukodnek mert nincs wifi. (3G-nel mukodik, de a wifit letiltja )
Valaki vilagositson fel h akkor mire jo?
Nekem az kellene h mindig le legyenek tiltva az egyeb alkalmazasok amikor ki van kapcsolva a kijelzo, de a kommunikacio az ne! Tenyleg nem ertem... -
topyjo
aktív tag
válasz
a.sebi #16876 üzenetére
Zagg fóliát rendeltünk hatan munkatársak. Nekem egy évig volt fenn. Rossz a tapintása, ragadós, fél év után elkezdett besárgulni. Egy év után világosbarna lett, és elkezdett magától leválni. Már egyikünknek sincs meg.
Most rendeltem Nillkin 9H Amazing kijelzővédőt. Fele annyiba kerül, majd meglátjuk melyik a jobb. -
vizhordo
csendes tag
válasz
a.sebi #16416 üzenetére
Amennyiben garanciális, és szerencséd van(egy szál hosszanti repedés, vagy hasonló), akkor akár ingyen is lehet. Ha pókháló szerű, akkor pár hónapja nekem 94-et mondtak...
Egyébként az Ebay-en 35-40 körül van egyben (kijelző, digitizer), de akkor kereshetsz még valakit, aki bevállalja.
Ezért nézegetem a fiókban már pár hónapja, de nem baj, mert a részletét még fizethetem másfél évig..... -
-
soldier2
őstag
válasz
a.sebi #12647 üzenetére
Nem vitatkozok veled, mert még lesüllyedek a te szintedre és legyőzöl a rutinoddal
. Bocsánat, de a feltételezéseidet tényként adod elő, miközben a fórumon cseréltek már telefont rózsaszín indikátor miatt, míg ez a levakarás valahogy csak a te fejdben született meg. Nem beszélve arról, hogy olyannak ajánlod, hogy kockáztassa a garanciát, akinél erre a (és úgy általában semmilyen) trükkre semmi szükség. Lehet olyan helyzet, ahol beázik a telefon, és a levakarással nem veszíthetsz (bár a telefon belselyében is vannak indikátorok tudtommal, és ha beázott akkor semmire sem mész a bűnjel eltüntetésével), de ez nem az. Részemről ennek itt a vége. Jó hétvégét.
PS: persze ettől még a Cordonnal szívhatsz a hírük alapján (kicsit olyan ha van rajtad sapka azért, ha nincs azért)
-
soldier2
őstag
válasz
a.sebi #12645 üzenetére
Nem bánom, kapartassuk le vele aztán vagy bejön, vagy nem. Erre mondják, hogy kibicnek semmi sem drága. De működő, hibátlan telefonon cseréltek gariban már indikátort (vagy telefont, már nem emlékszem) többeknek is itt a fórumon. Magyarországon. Mert amit benyal egy osztrák szerviz, azt nem biztos, hogy megteszi a Pesti. Persze ha nincs beázva és hibátlan a telefon akkor 1 indikátor eltűnése beleférHET. De ez vsz nem is a szervizen, sokkal inkább az illető alkalmazott egyedi hozzáállásán múlik. Ráadásul írta, hogy a gumi is szakadt, ami már készülék hiba, és ettől kezdve az indikátor színe másodlagos, hiszen rossz az ajtó, így akár becsukva is beázhatott.
-
soldier2
őstag
válasz
a.sebi #12531 üzenetére
Illetve lehet még valamelyik app hibája is, folyamatosan terheli a gépet. Minimális az esély hogy telefon hiba legyen. Esetleg valamelyik nagyobb frissítés nem tiszta lapra lett felhúzva. Bár ez nálam nem okoz problémát, de viszonylag kevés app van telepítve, nem nagyon van ami bezavarjon.
-
stilo18
addikt
-
szunyi777
őstag
válasz
a.sebi #12171 üzenetére
Nem tudom az előéletét sajna a telónak....
A haver elmondása szerint, frissités előtt dolgozott...
Valamit elcsesztek, de sajna nem tudja megmondani, hogy mit!!!
ez a legnagyobb bajom, nekem is!!!
Az is lehet, hogy másik moddel van rajta!!!
PAssz!!!!Lehet ráhagyom az egészet.....
De azért, nem szeretném ilyen könnyen feladni!!!
Érdekes, mert a SUS felismeri, és ledobja.. Csak nem tudom mi lehet a ledobás oka
Win 7-en is ez a szitu...Kössz még1x mindenkinek!!!
-
Deck
titán
válasz
a.sebi #11279 üzenetére
Más topikba is az első a kiemelt hozzászólás, majd a keresés, végül a kérdés. Ez lenne az alapvető dolog. De ha megmerik említeni, hogy olvass, keress akkor már egyből megy a vita, kötözködés, személyeskedés.. Ez egy FÓRUM. Ennyiből lehetne cset is.. Szarnak a kiemelte, a keresésre. Ez nem arcoskodás hanem alapvető dolog lenne egy fórumon.
XDA komolyabb..
-
zermi
aktív tag
válasz
a.sebi #11094 üzenetére
Szia!
A hever telefonjáról tudsz készíteni FTF fájlt ezen leírás alapján.
Az elkészített fájlt pedig tudod flashelni az összefoglalóban található leírás alápján. -
Hát ha bepipáltad mind három wipe mezőt fent, akkor igen. (Alapban van benne pipa, szóval ha nem szedted ki, akkor ok.)
A SUS-al is frissítetted már? Mert SUS-nál ugyan úgy kell, mint a Flashtoolnál, hogy kikapcsolt állapotban, hangerő le nyomvatartásával csatlakozni a géphez.
-
boogie84
veterán
Mindenki tud irni egy privatot ugye? Foleg ha olyan trukkot mutat ami csak sajat felelossegre csinal meg az ember...
Aki meg lusta irni egy uzenetet az olvasson csak meg varja a csodat!En speciel telefosom a topicot hulyebbnel hulyebb kerdesekkel mert meg akarom ismerni a keszuleket, elonyeit hatranyait, tuljok tapasztalatait. Ha kell privatban.
-
semmi probléma, akinek szüksége volt rá, annak megadtam a szükséges infókat!
Cris99; muszáj?
néha erő felett is segítek, privátban is, holott annak csak az látja hasznát, akinek épp problémája van, jellemzően még olyankor is hosszasan segítek, akár sok - sok üzi oda és vissza, ha egy újonc csak emiatt regisztrál, pedig abból csak neki van haszna, de az is valami, mindent pedig nem lehet csak úgy, következmények nélkül leírni nyilvánosan!
igaz, adott eset nem annyira komoly, de akkor is, nem tudni, hogy kik olvassák a fórumot, nem akarok magamnak esetleges problémákat... -
-
KraX
őstag
Koszi a valaszokat. Nekem is fontos a design, mivel azt az eszkozt fogom hasznalni sokaig. Nem az a kategoria vagyok akinek mindegy a kinezet, csak a teljesitmeny szamit, mivel egy ponton tul a teljesitmenynek sincs tul sok ertelme, illetve box feature csupan. A htc one gyonyoru, de elriaszt a rengeteg hiba amit a forumaban irnak illetve a sonynak van par jo tulajdonsaga (micro sd bovithetoseg, vizallosag) es ez is egy nagyon szepen kivitelezett keszulek.
-
a telefon senkinek a nevén sincs, a jótállási jegy kell hozzá - az meg a telefonra szól -, semmi más, azzal a szolgáltató és a gyártói/szerződéses szerviz is intézi a garanciát.
akkor lenne problémás, ha nincs jótállási jegy, mert bár a szolgáltató számlára is intézi garit, de akkor már megnézik, hogy kinek a nevére szól a számla, és csak azzal állnak szóba.
amennyiben a hibás pixelek száma eléri a szabványos hibaszázalékot, úgy cserélik.DAS69; nem kell foglalkozni a netes hozzászólásokkal, mert bár a sony szerződéses szervize nem a legjobb, de azért mindennek van határa, bármit ők sem tehetnek meg - legalábbis következmények nélkül.
a telefon nem monitor, hogy bármit is csak úgy cserélgessenek benne, pláne az ilyen, nem egyszerűen szétszedhetős készülékeknél.
a samsung szerviz esetében sem jellemző, bár esetedben ismerni kellene a részleteket, közvetlen samsung szerviz vagy sem, garis ügyintézés vagy sem, valóban gyengébb alkatrészeket tettek be, vagy csak rámondta valaki...stb!?!? -
elég erős a wifi szórás/kapcsolat?
a wifi speciális beállításaiban be- vagy kikapcsolva a rossz minőségű kapcsolatok kerülése?Djatis; azért nem ártana tudni, hogy a részeg állapotban lévő haverod milyen feltételek mellett tette a csap alá, tehát például megfelelően lezárt csatival?
darvinya; hagyjuk már ezt az általad tervezési hibának titulált dolgot, mert mi a helyzet azokkal az ezrekkel, akiknél semmi probléma nem adódott, amikor kipróbálták vízben a telefont?
helyette igazolást keresni egy elvi kreációra, egy ittas állapotban lévő személy kérdéses "tesztje" alapján...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest