- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
newsync
tag
válasz
laacika #29547 üzenetére
Nem a króm gyűrű a ludas...a kamerába belevilágit a vaku exponáláskor a hátlap alatt mert megenged a ragasztó és nem simul telyesen a hátlap a telefonra .Ugy oldottam meg,hogy levettem a hátlapot és a vaku és kamera közé ragasztottam szikszallagot három réteget(kis vékony csíkot) nekem bevált.
-
newsync
tag
válasz
Dark Archon #29535 üzenetére
Ha Flashtool - al nem lehet helyreállitani akkor hardveres hiba,ha meg hardver hiba akkor pedig mar a root nem oszt nem szoroz...
-
newsync
tag
válasz
Askformore #29489 üzenetére
Maga a Google már begyüjtött Rólad minden adatot ,nem beszélve ha van Face profilod...
-
newsync
tag
válasz
Vjankovics82 #29405 üzenetére
Csak flash toolal tudod megoldani.
You tube- on van sok video -
newsync
tag
válasz
Vjankovics82 #29401 üzenetére
Flash tool - al tegyel fel egy masik recovery-t,vagy flash tool- al rakj vissza egy gyári romot
Sd kartyarol flasheled a romokat?! -
newsync
tag
Ma szereltem én is be az uj aksit.alirol,2600 mA - ként hirdetett,tudtam ,hogy csak ámítás de ezt rendeltem amit meg is reklamáltam,a régiröl az NFC antennát simán leszedtem és ráragasztottam az ujra.eddig jónak tűnik ,de majd hoszabb használat után derül ki mennyire tartós...
-
newsync
tag
válasz
#00809728 #26191 üzenetére
Fotókat,videókat pakold fel Drive- be,vagy SD kártyára másold át a telefonból ,a tel számok legyenek sim kártyán és a google fiókodnál a kapcsolatok szinkronizálása legyen bejelölve.a többi dolog szerintem reprodukálható.sms- ek ha kellenek arra is vannak a playen programok melyekkel mentheted.
-
newsync
tag
válasz
bogil99 #25675 üzenetére
Torch boost a neve.
Zip file,root szükséges,3 féle erősség közül tudsz választani,a neked megfelelőt telepitsd.[MOD] Torch boost! Full LED power when using your Z1 as a light source! - XDA Forums http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/mod-torch-boost-led-power-using-z1-t2886705 (Megosztás CM Böngészővel) -
newsync
tag
+1
(#25017) Pocok256
Látom sokat értesz az informatikahoz xd Nem akarlak megbantani, de igen is köze van nem is kevés egy ilyen strafright bug kihaszbalasaval pont a hajadra kenheted az OTP biztonsági cuccat semmit nem ér.
Stagefright ...ha már programozónak vallod magad...
-
newsync
tag
válasz
peu407 #24440 üzenetére
itt én nem látok hibaüzenetet...
itt megáll a flashtool vagy mi van?-elég zavarosan fogalmazol-most sikerült bekapcsolnod az USB hibakeresést
-csatlakozva van a z1 c telefonod
-busybox telepités
-14.6.A.0.368 és ezt a kernelt
ha siman megpróbálod ujrainditani? -mi történik? -
newsync
tag
ez nekünk z1 c tuljoknak ,miért jó,
-
newsync
tag
válasz
junkie0002 #21082 üzenetére
Mit értesz "Komputerszakember alatt?!"
-
newsync
tag
válasz
busman #20588 üzenetére
letöltöttem a Spirit Transmit alkalmazást(nem a Playröl
) ,telepitettem,root jogot adtam,majd elinditottam az alkalmazást,az alkalmazás kéri ,hogy csatlakoztasd a headset-tet,mivel az müködik mint jeladó.jobb alsó sarokban 3 pötty(beállitások)kiválasztottam Europát,majd az autórádión kerestem egy üres FM frekvenciát és arra beálitottam a Transmiter frekvenciáját.home gomb majd elinditottam a zenelejátszót a telefonon.ennyi...
remélem érthetően irtam le
nekem max egy méter hatótávolságnál működik ,de elég is
rootolt KK van a telefonomon -
newsync
tag
Nekem MM független és a 270 es ma reggel megjelent,miután az update centert megnyitottam.
Én nem frissitem nekem tökéletes a KK -
newsync
tag
-
newsync
tag
Hogyan tudnám számitógépre lementeni a telyes i go 10 - est?!
-
newsync
tag
...nem engedi feltolteni a kepet...
-
newsync
tag
válasz
EszesNorbi #15561 üzenetére
kezdjük az elején...
használtan vetted,vagy boltbol... -
newsync
tag
mindenki tudja ,hogy van a Nillkinnek alternativaja....nem is egy .megis azt hasznaljuk
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- GTA VI
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Xbox Series X|S
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest