-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robeast
tag
válasz
lorinczmark #4897 üzenetére
Akkor nem egyforma. Enyém ennél lágyabb, szilikonszerű műanyag akármi. Viszont volt benne egy ilyen dummy telefon papírfecni, amire Z1S volt írva. Lehet az valami más régiós szériája a telefonnak és azon kisebb az micro USB csati. Annyira nem érdekelt, hogy utána is nézzek, főleg hogy ezt a gagyisztikus tokot csak átmenetinek szánom. Ezért is mentem neki a szikével lelkiismeret furdalás nélkül.
-
aveos
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hogyan működik a tükröződés?
Sony Z1 C >>> Samsung smart 6000 serial TV -
Robeast
tag
válasz
lorinczmark #4894 üzenetére
Szerintem sikerült kifognod azt, amilyen nekem is van. Én nekimentem szikével, aztán így már van nyílása a mágneses töltőnek is. Rendkívül ízlésesre sikeredett.
-
Blaise
veterán
válasz
lorinczmark #4894 üzenetére
-
lorinczmark
csendes tag
Valaki tud ajánlani valami frankó tokot pár ezer ft-ért? Rendeltem már egyet, (kemény műanyag) pár száz volt postával, csak nem elég nagy a lyuk a usb csatlakozójánál és a kis fület nem tudom kinyitni. Olyan érdekelne ami nem bőr meg hasonló, tehát magát a telefont kell beleilleszteni, nem olyan amiből elő kell húzni meg stb.
-
spawn21
veterán
Érdekes dolgot csinált ma a telefon. 3 szor is. Hívtak, és nem tudtam se felvenni se letenni, mert semmit sem érzékelt s kijelző. Kikapcsolni sem tudtam. Csak miután vártam kb 5-8 percet.
-
darvinya
titán
válasz
Marseille199 #4891 üzenetére
-
axioma
veterán
-
axioma
veterán
Koszi a valaszokat. Ettol feltem, hogy leteszem a telot a dockba, kiveszi a gyerek, nuku kodos vedelem... akkor ez igy nekem nem lesz jo. De ez mar egyeni szocprobl. [Mondjuk a sony irja is, hogy de jo hogy ilyen szogben all, mert hasznalni is lehet kozben... ez nem kene nalam.]
Mind1, akkor a dock lesz a cegnel itt nem erdekes, otthon meg a magneses usb ha megerkezik. -
HuaweiU8500
senior tag
válasz
lorinczmark #4864 üzenetére
Ilyen kábelt használok amióta megvan, egy gáz van vele sztem, hogy a mágnes nem olyan stabil mint az usb csatlakozó, ezáltal óvatosabban kell letenni a telefont, mert elmozdulhat. Egyébként nagyon jó, 2-3 óra alatt töltődik fel 50-20%-ról.
Én ilyet vettem:
[link] -
kaciokos
őstag
-
darvinya
titán
-
mivamma
senior tag
válasz
lorinczmark #4873 üzenetére
Nem tudom, hogy hosszabb vagy rövidebb mert nincs viszonyítási alapom, csak dokkolóval használtam. Én a Sony centerben vettem, asszem 9000.- volt.
(#4872) axioma : az intelligens csatlakozásnál beállítottam, hogy mit indítson el, ha ráteszem a dokkolóra és azt is, hogy mutassa az órát. Természetesen azt is be lehet állítani, hogy amikor kiveszed mit csináljon.
A többi kérdésedet nem nagyon értem, de ez lehet, hogy az én hibám"Intelligens csatlakozás app-Új esemény-Eszköz dokkoló-Indító művelet parancsikon indítása Óra:óra-Befejező művelet ugrás kezdőképernyőre." Pont így használom én is!
-
paca93
csendes tag
Elég furcsának találok 1-2 dolgot a készülékkel kapcsolatba, pl. ez a gyári fólia, meg a Sony logó kapcsolata... Miért nem csak valami komoly üveg és alatta a Sony logó mint egy normál telefonon? Ezek inkább ráraktak az üvegre egy fóliát ami igazából csúnya, mert könnyen karcolódik, és az ujjlenyomatokat is szedi nagyon, és ha leszedjük akkor vele együtt eltűnik az előlapról a márkajelzés is (nem értem a logikát), meg ott van az a szép fényes hátlap, ami műanyag!!!! és ez miatt fólia nélkül nagyon könnyen karcolódik, úgy gondolom amennyibe a telefon kerül ezt is meglehetett volna csinálni valami komoly ,,karcálló,, üvegből, illetve értem én, hogy Compact meg kisebb kijelző, de akkor is azok a navigációs gombok nem fértek volna el a kijelző alatt??!!? A telefon is szebb lenne tőle. A HTC-m 2 év után se karcos, pedig nemvolt rajta fólia + az ujjlenyomatokat sem gyűjtötte és valahogy az egész telefon masszívabbnak érződik, mivel gyakorlatilag egy darabból van + a kijelző. Nyilván hardveresen a Sony komolyabb, de napi használatban nem gyorsabb sőt! mint a One X-em. Egy kicsit túlárazottnak érzem ezt a sonyt :/
-
bandi0000
nagyúr
Nekem picit koszosak a rekeszek fedelei belülről a guminál mivel lehetne azt tisztitani?
-
axioma
veterán
válasz
mivamma #4869 üzenetére
Orat, meg a nem kikapcsolast milyen modon allitottad be? Es van rajta valamilyen screenlock? Ha igen, azzal milyen viszonyban van? Nekem ugy kene... Igaz, egyelore nem volt idom utanakeresni, ugyhogy csak azert kerdezem hogy hatha nem is kell, megkapom az infot keszen
)
-
mivamma
senior tag
válasz
lorinczmark #4864 üzenetére
Szia!
Én dokkolót használok amióta meg van a telefon. Nem tudom milyen tapasztalatokat tudnék írni, beleteszem a telefont, korrektül megáll benne, feltölti, és kiveszem. Kb ennyi a tapasztalatom vele
Szvsz megéri megvenni!ui: és a digitális órádat is eladhatod ami az éjjeliszekrényen van
-
lorinczmark
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek érdemes beruházni egy dokkolóra, hogy ne kelljen mindig a kis fület nyitogatni ha tölteni szeretném? Esetleg valakinek van itt és tud róla nyilatkozni, hogy mik a tapasztalatai? Illetve láttam egy ilyen kábelt: [link] vagy ezt lenne érdemes beszerezni és ha igen honnan? Előre is köszi.
-
BaLee
addikt
válasz
Robeast #4861 üzenetére
Gyanítom ez valamilyen szinten hardveres dolog is, különben biztos elérhetővé tennék a régebbi tv-ken is. A GT60on alapból ott van az appok között. Lehet van köze a beépített wifihez, ami nem tudom az ST50-en van-e.
Az, hogy valamelyik tv-vel nem működik lehet valami szoftveres bug, dlna lejátszás is egy szabvány mégis a régi TVmen 3 telóból az enyémről rendben lejátszotta a videókat, más telójáról csak szaggatva, van akinek a telefonjáról meg el sem indult a lejátszás...
-
Robeast
tag
-
BaLee
addikt
válasz
bandi0000 #4849 üzenetére
Teljesen megegyezik a tv és a telefon képe, amiről ti beszéltek hogy a képek vagy a videók jelennek meg az a sima kép és videómegosztás dlna-n és az tök más.
De biztos, hogy nincs márkák közti korlátozás mert sehol nem írnak erről semmit meg értelme sem lenne.Amúgy is valószínűleg csak a legújabb tv készülékek támogatják ezt az opciót (2013 vagy az utániak). Az applikációknál van egy Mirroring alkalmazás. G30on biztos hogy nem volt, lehet az ST50en sincs még.
-
tasika16
tag
válasz
Marseille199 #4826 üzenetére
Szerintem minden kép vidd be a szervízbe, ha még három napos csere áll. Inkább most szívj vele mint esetleg később..
-
tasika16
tag
Na most tisztázzuk, hogy melyik fólia. Mert van rajta egy tisztán arra szolgáló fólia is ami arra van, hogy szálításkor ne sérüljön az eszköz azt nyugodtan le lehet szedni hipper könnyen le lehet venni és nem jön vele a Sony logó. Meg van egy másik a kijelzőre brutálisan rávasalt fólia, amit szikével lehet csak leszedni, na azzal jön a Sony logó is az elején. Azt nem ajánlott leszedni, bár garancia veszéssel nem jár és ha ráraksz egy újat akkor végül is meg marad a funkcionalitás is.
-
-
BaLee
addikt
Azt a fóliát le lehet szedni, csak jön vele a Sony felirat is, a gyáró azért nem javasolja, mert ha valamiért törik az üveg akkor a fólia egybetartja. Inkább szerezz be egy sokak által már kipróbált és dicsért Nillkin üveget és tedd rá a fóliára nyugodtan ha még nem karcos és a tapintása is jobb lesz és az ujjlenyomatokat sem gyűjti annyira.
(#4846) bandi0000 : ezt nem hinném, mert nekem simán működik a Panasonic plazma tv-mmel a tükrözés opció.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Marseille199 #4839 üzenetére
Feldobta a 757-es végűt? Akkor tedd fel rá. Bár ajánlatosabb SUS-al felrakni úgy, hogy teljes frissítést csinálsz. Bár ilyenkor az adataid elvesznek, de mivel ahogy látom, elég új a telefon, szóval úgysincs rajt sok.
-
Bozso68
őstag
Szevasztok!
Én is ma léptem be a klubba, és szintén egy kb 1,5 hónapos készülékkel, de ez független.
A GSM-boltos saját készülékét vettem meg, ő sportot űz belőle, hogy mindig kipróbálja az újdonságokat, és veszi a másikat. 4.4.2-es KitKat van rajta, méghozzá a 757-es.
Az első pár óra kellemesen telt vele, GO-t váltottam fel, mindenképpen a por és vízállóság szempont volt nálam, igazi használati tárgy.
Egy dolog, a BP-730-as LG lejátszóra nem tudtam a képernyő tükrözést megoldani (felismerték egymást, de bontott a "vonal"), az asszony miatt nem volt sok időm bíbelődni, az esti film előtt.
Ha valakinek a képernyőtükrözés már összejött, írhatna pár sort, hogy megnyugodjak.Üdv:
Zsolt -
paca93
csendes tag
Sziasztok! A mai naptól én is Z1 Compact tulaj lettem! Vettem egy 1,5 hónapos fekete T-mobilos darabot, mindene megvan, papírjai is rendben vannak! Na mindjárt az elején egy kérdés! Ami a kijelzőn van fólia, Azt lelehet szedni? Azt mondta az előző tulaj, hogy valami spéci Sony által gyártott fólia van rajta.
-
EAndrew
aktív tag
válasz
bandi0000 #4837 üzenetére
Ha sikerül valamit elérned, szólj akkor jelzem a havernak, neki is ilyen gondja van, de már járt a szolgáltatónál és azt mondták neki hogy nem javítos vagy cserés hiba, csak esztétikai probléma.
@Marseille199: mivel én nem vagyok egy nagy fotós így a fátyolodásra nem tudok mit mondani, de hozzáteszem nem is nagyon látom
, engem inkább a kompozíciók fogtak meg és örülök hogy a Z1C tud profi kézben ilyet is produkálni.
-
spawn21
veterán
Valamiért folyton eldobja a hálózatot. T Mobile. Remélem nem hibás.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Marseille199 #4836 üzenetére
Melyik 4.4.2 van a telfonon? A .681-es vagy a .757-es? Az előbbinél előfordult ez a hiba, de javítva lett elvileg. Nekem azóta nem volt ilyen gondom, mióta frissítettem.
-
-
darvinya
titán
válasz
Marseille199 #4830 üzenetére
Box(ez nem a DropBox) felhő tár ingyenes Xperia teloról aktíválva 50Gb.
A folt mosódás lehet a foncsor hiba ami sajnos Xperia-nál típus hibaként fordul elő.
Bár én nekem még ilyen nem volt. -
Reaper
őstag
válasz
Marseille199 #4831 üzenetére
Ez fura, csak most megnéztem, mert kíváncsi voltam, nekem alulról üvölt ha kell a Youtube. A hiba nálad lesz.
Egyébként tényleg jók a fotóid, ha megtalálod a telóhoz a megfelelő beállításokat kinti-benti éjszakai-nappali fotózáshoz, akkor nyugodtan megoszthatod velünk
Viszont ezt a fátyolosodást én nem találom, illetve amit látok én is az csak a gyűrű visszaverődő fénye lehet az érzékelőbe. De én nem értek ezekhez. -
mc.g
aktív tag
válasz
Marseille199 #4826 üzenetére
Elnézést, de az opera-böngésző (asztali-nézetben) mobilon, nem volt hajlandó jó minőségben, részletgazdagon megjeleníteni a képet a flickr-en, ezért más képi-hiba nem tünt fel, mint a fátyolosodás...
Most már látom, ha az ember kifog egy (hardware-esen) hibátlan, független készüléket 14w11 utáni gyártással, jdi-panellal, akkor azt nagyon meg kell becsülni
-
Marseille199
senior tag
Más, ne haragudjatok, ha sok leszek mostanában, de:
Nyilván velem van a baj, vagy a youtube app nem hajlandó, csak a beszédhangszórón szólni? Nem a normális hangszórón jön az áldás?
Meg sima videólejátszóban is. A zene az, ami a hangszórókon szól
-
Brekii
tag
válasz
Marseille199 #4820 üzenetére
Én a dropboxot használom. Sokszor mentett már meg hogy az elveszettnek hitt képek ott még meg voltak. (a dropbox azonnal feltölti az új képeket automatikusan a tárhelyedre)
-
Brekii
tag
válasz
Marseille199 #4824 üzenetére
Nagyon tetszenek a képeid. Itt nem a minőségről beszélek arról már nem akarok vitát indítani megint :-). Maga a kompozíció tetszik ahhoz képest hogy csak hirtelen odavetetted.
-
Brekii
tag
Sokadjára vertem ma földhöz a telefont ezért csak megkérdezem, hogy csak nálam van e így. Az előlapi üveg egy picit kisebb mint a hely ahova be van ragasztva. Ha atom pontosan középre lenne illeszteve akkor kisebb rések lennének, de ez a bal alsó sarokhoz lett illesztve. Ebből az adódik, hogy a bal oldalon és alul tökéletes az illesztés, felül és jobb oldalon pici rés van. Mivel szép fekete, ez a gyakorlatban nem lenne zavaró, meg pont leszarnám de ha borostás vagyok (márpedig nem borotválkozom minden nap) sokszor húzza meg a szőrt mert beleakad, és baromi kellemetlen. Már többet borotválkozok a telefonomnak mint az asszonynak :-).
-
Marseille199
senior tag
ŐőŐő, nem? Azért a becsillanásokkal tisztában vagyok, ha már ez a munkám, vagymi
Nem, a képek fekvőben nézve bal harmada,vagy inkább ha felnégyeljük a téglalapot, akkor balról a második szektor, ahol egy furcsa alakú mosódás van minden fotón. Belenagyítva jobban látszik, de így, hogy tudom mit mondok, így kicsiben is :S
Mintha lenne valami piszok a szenzoron/lencsén. Csak a frontlencsén tuti nincs semmi -
mc.g
aktív tag
válasz
Marseille199 #4824 üzenetére
A világos képeken látható fátyolosodásra gondolsz ?
Ez nem a led-bevilágítás hiba, bár az ok hasonló. Itt az oldalról-szemből jövő erős fény miatt csillan meg a lencse, a nagyfényerejű lencsék (mint ez, amik sötétben jobbak) hajlamosabbak rá, de fokozza a dolgot, ha maszatos (újlenyomatos), koszos a lencse, és az is okozza, hogy a lencse körüli ezüstszinü gyűrüről is belecsillan a fény a lencsébe.... (tok is okozhatja/fokozhatja ha közel van a lencséhez, és világos, vagy fényes) -
Marseille199
senior tag
Köszi a tippeket!
Más: tesztelgettem a kamerát, alapvetően nem lenne rossz, elfogadom, hogy ennyit tud, de a más sok tesztben látott pacázás nálam is van, méghozzá minden fotón ugyanott. Nem is sarkon, szóval a pacán túl a sarok felé még sokszor élesedik is. Töltök fel fickr-re egy tesztalbumot, csekkoljátok esetleg le, mert ha igaz a gyanúm, szerintem nincsen síkban valami az optikában, ezért lehet ez, vagy fene tudja, de akkor 3 napon belül cserélem.
Itt a FLICKR -re feltolt gyorsteszt.
Szerintetek ez ennyi vajon, vagy hiba? Eddig is láttam, de nem hittem el, user errorra gondoltam, de ezek szerint mégsem az..
Nézzétek, nagyon látszik pl. a házfalon, a zöld fa lobján ilyen furcsa paca, mintha ott eltűnne az élességi sík.
Egyébként meg az általános képminőséggel - már amennyire eddig kiismertem- együtt lehet élni (Még ha van is jobb nála, leszámítva az éjszakai viszonyokat) -
Reaper
őstag
válasz
Én a dropboxot, és a google driveot használom, gépen is és telefonon is, képeknek szerintem ennél egyszerűbb módja nem nagyon van.
-
djelf
tag
válasz
Nekem személy szerint az ES File Explorer tetszik. Beállítottam a távoli gyors elérést a telefonon (port, felhasználó, jelszó), gépen a TC-ben csináltam hozzá ftp kapcsolatot és a telefonon kitettem az egyik kezdőlapra az FTP kiszolgáló indító ikonját és kész is. Nekem ez így teljesen jó. Ki- és bekapcsolható, kábelmentes. Pont amilyen kell.
-
Marseille199
senior tag
Ti milyen appal másoljátok rá a képeket wifin számítógépre? Volt itt valami, csak nem találom
Kezdésnek letesztelem a kamerát, majd nyilatkozok róla fotós szemmel
-
kelly416
veterán
válasz
Marseille199 #4816 üzenetére
A menüben, beállítások, "a telefonról", és ott láthatod, hogy 4.4, vagy még 4.3. Ha még 4.3, akkor meg tudod nézni a panel gyártóját is. Ha már 4.4, akkor egykönnyen nem lehet ezt kivitelezni.
-
mc.g
aktív tag
válasz
Marseille199 #4812 üzenetére
Üdv a klubban !!
Gyárilag 4.3 vagy 4.4 volt rajta ?
(auo/jdi ?) -
mc.g
aktív tag
De, ez így van !
Azaz elméletileg, mert azért ha az ember összehasonlítja azért érezhető minőségromlás, de sokkal jobb zoom-olva, mintha eleve csak 8Mp-es érzékelőt használnánk.
(világosban szebben dolgozik, gyenge fényviszonyoknál jobban látszik a minőségromlás)de gyanítom a nokia 41Mp-es érzékelőjénél is érződik a képminőségromlás a zoom-olás mértékétől függően
-
djelf
tag
válasz
Marseille199 #4812 üzenetére
Gyári fólia van még rajta?
-
BaLee
addikt
"Hozzátenném, 8Mp-nél nagyobb felbontást nem érdemes használni, mert a sony a nagy felbontást a zoom-olás miatt választotta, de amúgy 8Mp-es képek készítésére tervezte a készüléket."
Ez azt jelenti, hogy zoomolásnál 21megapixelig olyan mintha optikai zoomot használnál, mint a Lumia 1020nál? Mert régebben kérdeztem ezt és erre azt mondták, hogy itt nem így van.
Viszont ha nem így van akkor nem értem a fenti mondatot. -
axioma
veterán
válasz
darvinya #4809 üzenetére
Ezt most nem egeszen ertem...
A telefon microusb-jet ki se nyitom, ez a lenyeg. Az oldalso pockokkel toltom. Amugy amig dock-ban van, nem is ferne oda, nagyon max. egy L alaku microusb kabelve'g. (Az is csak azert, mert epp a microusb ajto vegeig log le a dock-rol a keszulek oldalra.)
Van a dock-hoz usb-microusb kabel, tehat ez tuti gep/toltofej es a dock koze valo.Ezekhez jon a nagy usb, csak az irany nem tisztazott (ha egyaltalan egyeniranyitott, de azert csak mar).
-
darvinya
titán
-
axioma
veterán
Megjott a kinai utanzat dokk (<2e Ft). Egyreszt kaptam vele egy magneses lapot, aminek a masik oldala matricas, gozom sincs mire valo. Masreszt ha akarom, tudom kicsit billegtetni a keszuleket benne, de ez kit erdekel. Ami viszont mar lehet hogy egyeseknek szamit, a kinai utanzatban nincs meg a DK32-nek a kiemelheto belso resze, egybe van ontve az egesz, igy aki olyan tokkal hordja amibol nem veszi ki, annak ez a tolto nem annyira megoldas, kenytelen lesz az eredetit hasznalni.
Egyelore a nalam hevero microusb-re van kotve, meg igy meloban ugyis kivesz-betesz a hasznalat, de otthon majd megnezem a kapott kabellel is - szerintem nem az a nagyon gizda, legalabbis van nalam gyengebb miniusb epp itt az asztalon
Ja es a dock-ban van egy normal usb anya is, gondolom lehet kozbeiktataskent hasznalni es ujabb kabellel ujabb eszkozt elerni, de semmi papir nem volt a dobozban ugyhogy csak tipp.
Majd me'g kell smartactiont tenni hozza, hogy inditson orat peldaul... de sokkal jobb lenne ha ilyenkor ez nem csak ugy menne hogy fel van oldva a telefon, kirakhatna attol fuggetlenul. Az arcomat meg megtanithatom neki majd emiatt forditva is -
-
mc.g
aktív tag
Hozzátenném, 8Mp-nél nagyobb felbontást nem érdemes használni, mert a sony a nagy felbontást a zoom-olás miatt választotta, de amúgy 8Mp-es képek készítésére tervezte a készüléket.
(nagyobb felbontásnál sok hasznos részletet már nem kapunk, de nagyobb zajt, és file-méretet igen)
ezért van az, hogy 8Mp-es felbontásban tud szinte mindent. (mint a nokia a 41Mp-es képérzékelővel a zoom-olást akarta jó minőségben megoldani, de 5Mp-es képek használatára volt optimalizálva, ezt javasolta) -
mc.g
aktív tag
Szerintem az lehet (mivel szervízből kaptad vissza), hogy azt valaki beadta javításra nem találták a hibát (azaz jónak vélték), vagy javították (talán valamit cseréltek benne, de nem az volt a hiba), kapott egy új külső borítást, és odaadták jóként/újként.
(egyes szervízek, gyártók csinálják azt, hogy a jónak vélt / javított belsőket újra felhasználják amiket javításra visszakaptak, mert újat kapott a vevő. Jóesélyel egy ilyen béldányt vettem anno egy mio windows-os készülékként, mikor a forgalmazó féláron árulta kifutó készülékként őket, mivel az is hibás volt, ami csak időnként jőtt elő...)
-
Vikooo
addikt
Megnezne nekem valaki, hogy: 4.4.2 alatt 15 mpixelt hasznalva (manual mod) engedelyezve van a jelenet uzemmod?
Mekkora a max ISO amit itt engedelyez?Koszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest