-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Johnie
tag
Igen, végül is igazad van.
Itt: [link]
3500 Ft-ba kerül az üveglap+hátlap. A hülyének is megéri.
Itt: [link]
6000Ft-ba kerül a termék (amit előre el kell utalni) + 1000 Ft futár , ráadásul majd május 25-ére ígérik a raktárba érkezést. Ma még csak máj 2 van. Tehát ez már valahol nepperség.
Nem bánnám azt a 7000 Ft-ot kifizetni a nillkin üveglapért mert úgy látom tényleg olyan jó mint mondják. A Skinzone-os fólia utánvéttel 1.5 hét alatt megjött és 6500-ba került , prémium fóliának írják, de közel sem fog 5-6 évet kibírni mint ahogy reklámozzák. Gumiszerű, felrakása sem olyan könnyű mint írják ( elernyed az applikáló spray ráfujásakor és lóg az ember tenyerében mint egy rongy, majd a spatulával történő folyadék -levegő kiszorításkor pedig hajlamos megnyúlni) , 3 hete van fent és leragad a telefon az asztallapra tőle, ez is gyűjti az ujjlenyomatokat, a gumiszerű puha felülete miatt nem csak karcok, hanem köröm benyomódások (hölgy ismerős ujjai miatt) is vannak rajta Nekem nem jött be a Skinzone ennyi pénzért, ezért vennék Nillkint.
-
EAndrew
aktív tag
Én egy ilyen és egy Krusell között vacilláltam, végül nyert a krusell a formája miatt, de mindenki akivel eddig beszéltem dicsérte a Nillkin-t is. Szóval szerintem nem bánod meg.
@kaciokos:
Szerintem annyira nem rossz ötlet a mobilnet kikapcsolása, mert valószínűleg az erősebb jelű adatforrást választja a telefon automatikusan. Viszont ha nincs adatkapcsolat akkor nincs választás. De ez csak egy ötlet.
-
mc.g
aktív tag
Egy átlátszó tokot használtam (más gyártmány), kicsit fehéres árnyalattal, és a led fénye fotózáskor visszaverődik a lencsébe, ezért fátyolos képet csinál ilyenkor (led-et kikapcsolva nem, de erős oldalfénynél szintén előfurdulhat). Most egy sötétkék tokot használok ennél nagyobb kivágással a lencse/led körül, itt már nem észrevehető a jelenség.
Ha jól láttam ennél a toknál ki van vágva a sim-helye, ami nembiztos, hogy szerencsés, és allul-fellül nemsokat véd, és a tok oldalai simák, így könnyebben kicsúszik az ember kezéből...
(én ennyi következtetést tudok levonni) -
petymeg
addikt
Szia.
Én a könnyen karcolódó elõ-hátlapot mondanám típushibának, fólia, felragasztható védõüveg megoldja. Van még egy flash bleeding nevezetû hibája, a villanó belerondít néha az éjszakai felvételbe.
Hetekkel erzelõtt kijött 4.4.2, de néhány hibája van, pl. a hang értesítésnél megakad, meg idegesítõ, hogy 3rd party programokkal nem lehet a külsö sd Kártyát irni, csak a gyárilag telepített programokkal.
Ez a sokadik Sony esdzközöm, nincs gond a frissítéssel. A telepített programokkal nincs gond, de vannak jobbaK playen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest