- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozso68
őstag
Szevasztok!
Én is ma léptem be a klubba, és szintén egy kb 1,5 hónapos készülékkel, de ez független.
A GSM-boltos saját készülékét vettem meg, ő sportot űz belőle, hogy mindig kipróbálja az újdonságokat, és veszi a másikat. 4.4.2-es KitKat van rajta, méghozzá a 757-es.
Az első pár óra kellemesen telt vele, GO-t váltottam fel, mindenképpen a por és vízállóság szempont volt nálam, igazi használati tárgy.
Egy dolog, a BP-730-as LG lejátszóra nem tudtam a képernyő tükrözést megoldani (felismerték egymást, de bontott a "vonal"), az asszony miatt nem volt sok időm bíbelődni, az esti film előtt.
Ha valakinek a képernyőtükrözés már összejött, írhatna pár sort, hogy megnyugodjak.Üdv:
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest