- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
válasz
szokelaszlo #5693 üzenetére
Szerintem folosleges. Semmi illegalisat nem tettel, nem rootoltad, gyari szoftver van rajta.
Telefonnal is csak a Knox-ot nezik, barmilyen regios rommal garizhatod. Szerintem itt se lenne kulonbseg. -
Dokker2
tag
válasz
szokelaszlo #5695 üzenetére
9 honapja hasznalom es foleg okosora kent. Probalom minel kevesebbet nyomni a gombokat. De mar nekem is erzodik a ket gomb kozti kulonbseg...... Full androidos oram is volt ahol elo tudtad csalni szoftveresen a vissza gombot..... Etttol fuggetlenul egyszer csak megallt a vissza gomb rajta(szerintem gyari hiba volt) Samsungra azota is keresek ilyet de semmi.....
-
Diokhan
addikt
válasz
Szerintem állítsd vissza, biztos ami biztos, pláne ha hivatalos Samsung szervizbe viszed.
-
-
Dokker2
tag
válasz
Nekem minden órán eddig a gombok adták meg magukat a leghamarabb...azert vettem ilyet mert hátha jobb... nem túl biztató.....pedig nagyon óvatosan használom és csak akkor amikor mindenkepp kell.......
-
szokelaszlo
tag
Sajnos úgy néz ki szervizbe kell vigyem az órát.
A felső gomb nem érzékel rendesen.
Random nem reagál a normális erősségű nyomásra csak ha erősebben nyomom meg.
Elég idegesítő mert normál használat mellett nem lép vissza.
ilyenkor ismételten erősebben kell nyomnom a gombot.Kérdésem a kövekező:
Régiókódot váltottam az órán de a gyári szoftver van rajta,
vissza kell álítsam a régiót vagy azt nem nézik ilyenkor?
Köszönöm. -
eliterob
tag
válasz
Diokhan #5687 üzenetére
Egyenlőre tetszik bár az active 2 jobban bejön viszont mivel nincs rajta tekerő lunetta így munkába kesztyűben nem tudom / tudnám kezelni. Jórészt arra szántam hogy lássam az üzeneteket így nem kell kesztyűt levenni telefont elovenni hogy lássam ki mit akart. "hobbygyuros" vagyok időnként szoktam az edzéshez használni. A healt elég kevés edzést ismer és nem jöttem rá hol tudok súlyt vagy szériát állítani. Fizetős progit meg nem akarok csak azért venni még. Osszesegben elvagyok megérte az árát de újonnan nem ér annyit nekem. Idővel lehet hogy cserélek majd másik szijat vagy ha idén kijön az újabb akkor lehet olcsón veszek egyet. Sajnálom az lte funkciót hogy a telenor nem támogatja illetve a pay fizetés hiánya ami fáj. Tudom curve vagy milyen kártyával mokolhato de annyit nem ér egyenlőre. Sikerült mindenre választ kapni?
-
Diokhan
addikt
válasz
kisdobos0111 #5684 üzenetére
Tudom, azt olvastam. De az árát furcsálltam, ahogy korábban említettem.
-
eliterob
tag
válasz
Diokhan #5679 üzenetére
Semmi baja nincs. Elofizetesbe hozta ki mind a kettőt de nem vált be. 40re tartotta én meg alkudtam belőle. Kellett a pénz neki így ideadta. A papírjait sajnos nem találta így gari nincs rá de ennyi pénzért vállaltam a kockázatot. Nekem megerte nem akartam drágán venni azt se tudtam bevalik e. Egyelőre nincs panasz igaz csak munkába hordom otthonra nem kell.
-
rstwingo
tag
Ahogy ígértem, ezek a legújabb romok az órákhoz
R500XXU1DTC1_Tizen_3File_CSC (OXA)
R800XXU1DTC1_Tizen_3File_CSC (OXA)
R810XXU1DTC1_Tizen_3File_ CSC (OXA)
A R805 és R815 még nem jelentek meg az OXA-hoz
Net-Odin a csomagokban -
Diokhan
addikt
-
nagyj74
senior tag
Üdv!
Kérdésem az, hogy el szeretnék adni egy Galaxy Watch 46 mm órát.
A biztonság menüpontban a lezáráshoz van beállítva PIN.
Azt hogyan tudom törölni, vagy megváltoztatni?Amúgy tényleg ilyen telített a piac, mert nem igazán van érdeklődés..?
-
Dokker2
tag
Bocsanat. Az elobb kicsit elirtam a hozzaszolasomat. Szoval ha szilikon tokot hasznalok a gyuru egyaltalan nem forgathato.........
-
Dokker2
tag
Lunetta vedot es szilikon tokot is hasznalok ra. Kepeket toltottem fel korabban roluk. A lunetta vedovel gordulekenyebb a lunetta hasznalata. A szilikon tok nagyon jol ved az utesektol. Viszont! Szilikon tokkal nem lehet forgatni a lunettat. Mert arra is raszorit egy kicsit. Ezt vedd figyelembe. En is kulon hasznalom mert nem mondok le a forgatasrol...... Belso gyuru vedot meg nem vettem... De szemezek vele en is
Ha nem talalod a kepeket kuldok rola neked ha szeretned....
-
Jappán
tag
Sziasztok! Milyen védelmet tudnátok ajánlani egy Galaxy Watch 46mm-re ? Néztem különböző tokot, lünetta védőt és a belső körre a lünetta melletti részre is. Használhatóak ezek a dolgok? Szeretném megóvni és nem tudom mit érdemes , azon kívül, hogy vigyázok rá
-
Airzsolti
kezdő
-
Airzsolti
kezdő
Sziasztok!
Kb. egy hete lettem figyelmes rá, hogy az óra lezárja magát, és kódot kér. A settingsben korábban is volt beállítás, hogy ne csak a fizetéskor kérjen kódot, mégsem működött így. Ez vmi frissítes óta üzemel? Most kér egy kódot, amikor felveszem, de fizetésnél már nem kéri még egyszer. Sajnos viszont elég sokszor újra kéri a pin-t, pedig az óra szorosan rögzítve végig a kezemen volt. -
Diokhan
addikt
Srácok, van aki iPhone-al használja az órát? Mennyire használható vele?
-
niklebi
senior tag
válasz
Diokhan #5657 üzenetére
A leírásokat goop fórumtárs írta le #5164# és #5173#-as hozzászólásában. Igaz R805-ös szoftverrel rendelkező LTE-es órákhoz. Az R800-as órákhoz is van szerintem a fórumban olyan aki megcsinálta, és ha jól emlékszem linkeltek is arra való régebbi szoftver elérhetőségeket. A lényeg angol régiós előző szoftvert kell feltenni Netodinnal, utána régiót váltani. Meg lesz az Spay, és még frissülni is fog az óra a legújabb verzióra.
-
Diokhan
addikt
válasz
DjBlero #5653 üzenetére
Szia.
Igen és a samsung termékekre is, mint az apple termékekre a gyári garancia érvényes. Ezen kívül van lehetőség kiegészítő media markt garanciát vásárolni hozzá.
(#5654) niklebi - Értem, de ha van rá megoldás, akkor meg lehet csinálni. A netodinnal kell kezdeni, aztán pedig folytatni a leírás szerint.
Ha leírod, hogy hogyan kell netodinnal feltenni a régebbi szoftvert az órára, bele teszem az összefoglalóba! Én sajnos még nem csináltam ilyet, és mielptt lejár a garancia nem is fogok, így én még nem tudom megcsinálni
-
niklebi
senior tag
válasz
Diokhan #5652 üzenetére
Igaz nekem LTE-es órám van, és én is megcsináltam már tavaly novemberben az itt leírt módszerrel. Egy óra visszaállítás miatt aztán elveszett az Spay, mert akkor már nem engedélyezte a Curve. Idén áprilisban újra meglehetett csinálni, de akkor már a legújabb szoftver volt az órán, és nem engedte a régió váltást. Így maradt a Netodinnal telepített előző szoftver felrakása majd a régió váltás. Ezért írtam, hogy nem fog neki sikerülni, mivel az új szoftver nem engedi. Egy kis kereséssel itt a fórumban is találni megoldást.
-
DjBlero
őstag
üdv mindenkinek
szeretném kérdezni hogy a SM-R800NZSAXEH ez a 46mm verzió?
MediaMarkt ba rendelt órára, 2év hivatalos magyar garancia van ?
válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó új néven régi okosóráját tökéletesítgeti, ami gyorsabb, takarékosabb, szívósabb és többet tud, bár még mindig nem dolgozik össze az okostelefonnal tökéletesen.
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ingatlanos topic!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch4
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest