- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vaku topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Vettem egy használt Galaxy S23+-os telefont, amihez keresnék egy okosórát.
Mivel mindenki azzal jön, hogy azonos telefon/okosóra márka az igazi üdvözülés, így hát keresnék a telóhoz egy Galaxy Watch.
Kívánalmak:
- legyen rajta tekerhető lunetta, funkciókkal (ez baromira tetszik)
- Külső zenei lejátszót (Poweramp) tudjak vezérelni (akár "szám törlése" szintig is)
- tudjak vele fizetni (MBH/Erste)
- Kezelje a GPS-t és az ehhez kapcsolódó appokat (Mapy.cz, Komoot)
Ami nem kell:
- eSIM (sose fogok vele telefonálni, ezt meghagyom a Knight Rideres fickónak)
- nem kell LTE-sem (amennyiben a fenti "kívánalmak" működését nem befolyásolja)
thx -
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok. Adott egy első szériás Watch 46mm-es és egy Google Pixel 7 Pro. A gond az hogy reggel csak a telefon ébresztett és nem lehetett az órán kinyomni. Az utóbbi időben Wear os rendszerű Watchom volt, azon működött. Úgy emlékszem hogy ezen is kellene. Az értesítés be van kapcsolva. Arról jött is értesítés az órára hogy mikor lesz ébresztő, de amikor ébresztett a telefon akkor nem tudtam az órán keresztül kapcsolni. Miért?
Google Pixel 8 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE
-
konzi
aktív tag
Üdv. Valakinek esetleg feleslegben nem lenne egy 42mm Galaxy watch gén 1 mágneses toltoje ?
,egy valaszt megerdemlek ??,
-
szokelaszlo
tag
Szia milyen módszerrel tudtad a telefonba rögzíteni a kártyát?
Régebben régiókód valtassal megcsináltam.
De ugye az utolsó frissítés bezárta ezt a kiskaput.
Vagy azóta ismét van rá lehetőség?
Köszönöm -
niklebi
senior tag
Szia!
Ez nem a Watch 6 fóruma, de mivel volt W. 4-es órám, és ilyen problémám, a megoldás a következő. Ne a telefonon indítsd el a letöltést. Az órán a Beállításokban keresd meg a rendszer frissítést. Kapcsold ki az órán a Bluetooth-t, csatlakozz a Wifihez és úgy indítsd el a frissítést az órán, és így települni fog. Soha nem sikerült telefonnal frissíteni + ha csatlakozik Bluetooth-on az óra a telefonhoz akkor sem. Remélem tudtam segíteni.
[link] Itt a 6-os fórum. -
Kerio
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy Watch 6 classicot. Próbálom frissíteni a firmware-t. Letölti, de a frissítés másolása nem megy végbe. Azt írja, hogy próbálkozzon később. Mi lehet az oka? Próbáltam telefonról és próbáltam az óráról is. Visszaállítás után sem engedi.
-
Arween
senior tag
Eladtam az órám de sajnos nem csináltam gyári visszaállítást és a bankkártyám is be van regisztrálva.... Mit tudok tenni hogy
1, az új tulaj is tudja használni az órát
2,a bankkártyám ne tudja használni?
Köszönöm a segítséget. -
Endless
aktív tag
Galaxy Watch 6 44mm-est néztem ki barátnőmnek ajándékba. Normál használat mellett 2 napot ki szokott bírni? Azért választom ezt nem a 40mm-est mert abban még kisebb az akksi.
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
válasz jupp008 #7183 üzenetére
Köszi, akkor azt rendelem. Bluetoothon keresztül folyamatosan kapcsolatban lesznek.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Helló, ha a Galaxy Watch 6-ból a Bluetoth-os verziót veszem, és az folyamatosan a telefonom közelében van, funkcionalitásban mennyivel lesz kevesebb mint az eSIM-es változat?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
SwissAirplan
aktív tag
Bocsi... rossz topicba irtam... törlöm, teszem jó helyre
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz Bogya75 #7178 üzenetére
Google Pay csak Watch4-től van (az már WearOS alapú), ez a Watch 1 topikja. Itt csak Samsung Pay lenne, de nálunk nem elérhető, és amennyire tudom, mókolással sem nagyon.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Bogya75
tag
Sziasztok!
Tegnap óta lettem ilyen óra tulaj,és azt szeretném kérdezni,h hogyan lehet(ha lehet) az órávall fizetni?
Google pay-re gondoltam.[ Szerkesztve ]
Samsung S23
-
Nira
csendes tag
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem!
Van egy GW1-em és szeretném aktiválni benne az E-simet viszont E-sim van az Iphone-omban is és emiatt azt írja ki az app hogy rakjak be simet a telefonba...
Tud valaki esetleg erre megoldást?Üdv. Dani :)
-
turbulencia8
őstag
A GW1 stílusa leginkább a 70-es évekbeli Omega Moonwatch design-t örökölte, ezért én egy szuper klasszikus barna szíjat vettem hozzá (a fém szíjakat nem szeretem).
-
turbulencia8
őstag
válasz guriga1234 #7169 üzenetére
Mi a baj a Garminokkal?
-
turbulencia8
őstag
válasz PedroPascal #7168 üzenetére
Az automata edzésfelismerés nagyon sokat fogyaszt GW1-en is. Mennyire nő az üzemidő GW6C-n, ha kikapcsolod ezt a funkciót?
-
guriga1234
addikt
válasz turbulencia8 #7159 üzenetére
+1
(garmin viszont nekem nem kéne) -
PedroPascal
őstag
válasz RockCNC #7165 üzenetére
2018 decembertől használtam a Galaxy Watch 46mm bt órát. 2022 decemberben váltottam GW4C 46mm lte-re. Ami nagyon tetszett, hogy fürgébb, gyorsabb az óra. Sima Watch nem tudta azt, hogy ha a telefonom dual simes akkor az óráról indítok hívást úgy, hogy én választom mi melyik sim indítsa a hívást. Ez a probléma a GW4C-nél megoldódott mivel ezt tudta. Viszont az automata tevékenység felismerésnél nem volt kerékpározás ez viszont zavart a 4-ben mivel a sima tudta. Ez is megoldódott a 6-ban, itt már újra tudja. Nos a GW6C nagyobb ez tény, de nekem kényelmesebb, mint a 4 volt, nem áll el a szíj töve sem annyira a 6-nál, mint a 4-nél. Nagyobb az óra, de kisebb a keret is így a kijelző látványosan nagyobb és sokkal szebb, fényesebb a kijelző. Órával való fizetésről nem tudok nyilatkozni, mivel OTP-s vagyok és ott nem megy a Google Wallet csak mókolással de működik rendesen a WearOS-en ahogyan a fórumon olvastam. Végül az üzemidő, a GW 46 nekem 4-5 nap volt az elején, ha jól emlékszem, de végén már lehet nem tudta csak a 2-3 napot. GW4C 2-2,5 nap volt és GW6C jelenleg nem tudja a 2 napot sem 5 nap használat után, de az elején nagyon merült, tanulási fázis meg szerintem még kell rá egy frissítés, hogy beálljon. Viszont szerintem ez is 2-2,5 nap lesz.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
jupp008
senior tag
Tegnap találtam egy nagyon jó méret összehasonlító videót az új Watch 6 kapcsán, amiben az első Gear szériától végighasonlítja mindegyik típust a 6 -hoz.
Ha valaki váltana felfelé annak hasznos lehet.
Galaxy Watch 6 vs EVERY Samsung Watch -
RockCNC
senior tag
És hogy lehet e google pay wallettel fizetni
-
RockCNC
senior tag
válasz PedroPascal #7164 üzenetére
Pld. a méretkülönbséget és az üzemidőt.
-
PedroPascal
őstag
válasz RockCNC #7163 üzenetére
Igen. Watch (nagyobbik) 》Watch 4 classic 46mm》Watch 6 classic 47mm. Hétfőtől használom. Mit szeretnél tudni?
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Rocker1
tag
válasz mihaczitomi #7161 üzenetére
Itt tudnak segíteni mindenben. [link]
Watch 5- nek tudtommal csak ez a topikja van. -
mihaczitomi
junior tag
Sziasztok ,légyszíves segítsetek !!!
galaxy watch 5 öm lesz ,szükséges hozzá az E-sim ???
mennyi időt bír egy feltöltéssel ???
mi az e-sim szerepe az órában ??? Feltétlen kell bele ???
Kérlek benneteket ,Segítsetek !!!
06 30 962 8221
-
Ferike81
senior tag
válasz turbulencia8 #7159 üzenetére
Nem merültem bele az új órákba még, de lehet időszerű lesz lassan. Most elszakadt a szíjam, de találtam rá egyet. Viszont ez az úszóedzés kezd uncsi lenni. Az utóbbi másfél hónapban már 25 órát úsztam. Ezen kívül amire használom azt tudja stabilan. Bár kíváncsi leszek, ha újrakezdem a futást ott nincs e valami zizi. Valami szenzor tuti nyűglődik benne. Csórikám már nagyon leharcolt, de munkásóra, így rátudok, hogy ütött kopott. Sajnos az új óra is így nézne ki egy év után. A feleségemnek Garmin van. Nagyon szereti, de Ő is a Samsung felé kacsintgat. Én nem vagyok sportember, csak hobbiból csinálom, nekem elég a Samu tudása. No meg a telefonnal is barátok.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
turbulencia8
őstag
válasz Ferike81 #7157 üzenetére
En mostanaban neztem szet, szerintem nem jok az ujabb Wear alapu orak, rohejes az 1-2 napos uzemido, a Watch 5 Pro meg nagyon ronda ehhez kepest. Appok kapcsan szerintem pont eleg a Tizen is (pl. Locus maps, Gmaps, Komoot).
Ez a Watch 1 tenyleg idotallo cucc lett az 5 napos stabil uzemidovel. Nelem egyedul a Garmin Venu 2 plus tetszik, de az valoszinuleg joval butabb ennel. -
Arween
senior tag
Sziasztok, úgy néz ki eladom a Samsung telefonom ,egy xiaomi lesz helyette, hogyan tudom az eddigi mért adataimat átvinni a xiaomi telefonra, hogy ne megint 0-ról kelljen kezdenem a méréseket?
-
Ferike81
senior tag
válasz guriga1234 #7155 üzenetére
Nekem is elmegy simán 4 napot, pedig az állandó kijelzőn kívül minden megy rajta. Bár most vagy három hete megzizzent, mert napi 5-6 alkalommal automata úszásedzést írt. Lehet nem szerette a sós vizet, bár eddig nem volt a tengervízzel baja. Talán a mai nap az első, hogy "nem úsztam". Lehet megjavult/kiszáradt. Egyébként én is gondolkozok a cserén. Majd rákukkantok már mi van jó árban, bár gondolom a 6-os van vagy 2 kiló.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
kenwood
veterán
válasz guriga1234 #7155 üzenetére
Szerintem o az ujabbakrol beszel. Ha az SM-R800 4 napnal kevesebbet megy, akkor ott szar valami beallitas, vagy eloregedett az akku.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
guriga1234
addikt
válasz sziszi-fuszi #7153 üzenetére
Érdekes. Nekem 5 napig megy.
-
prokxy
veterán
Előrendelhető a Samu watch 6 széria. Van rá vmi kuponos okosság?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kenwood
veterán
Kezdem megunni a Watch 46-ot,mar nezem az utodjat.
Az elso jelolt az Watch 5 pro volt. Tegnap megneztem a Media Martkban egy bekapcsolt peldanyt,es katasztrofa : lunetta nelkul korulmenyes a kezeles, a fenyezesen mar voltak sotet csikok (hibak), igy az kiesett.
En eddig a Garmint valami Amazfit alatt alsopolcos cuccnak tartottam, de igy picit utana nezve, a legtobb termekuk (papiron) meg a Samsungot is uti.
Megneztem par cikket,videot de par dolog nekem nem tiszta :
- Uzemidonel van okosora es gps. Ez pontosan mit jelent ?
Gpst csak akkor hasznal, ha a telot otthon hagyom, vagy minden 10 percnel hosszabb seta eseten az is bekapcsol automatikusan, es parhuzamosan hasznalja a gpst az ora es a telo is ?Van valami amiben visszalepes lenne egy 100-150 ezres Garmin a meglevo oramhoz kepest?
Ami nekem fontos :
- outlook,messenger,teams ertesitesekbe legalabb bele tudjak nezni fizikai gomb ,vagy lunetta segitsegevel
- alvas figyeles
- 10 percnel hosszabb mozgas eseten automatikusan rogzitse az aktivitast
- min. 4 nap uzemido atlagos hasznaltnal (mint a mostani)Van valakinek sajat tapasztalata kozep,vagy felsokategorias Garmin oraval ?
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
BG*
csendes tag
válasz mihaczitomi #7148 üzenetére
Az óra működni fog e-sim nélkül is, csak telefon nélkül men tudsz hívást indítani, fogadni, sms-t küldeni stb.
BG
-
PedroPascal
őstag
válasz mihaczitomi #7148 üzenetére
Telekom tapasztalt. Sim vagy Esim, fő kártya mellé lehet kérni multisimet. A wearable appban kell megadni ezt, hogy az óra tudjon csatlakozni 4g-vel külön a hálózatra.
-
mihaczitomi
junior tag
Sziasztok ,lehet egy bugyuta kérdésem ??? Az esim .Es órákhoz mindenképpen kell ,hogy az órához legyen aktiválva egy esim ??? anélkül nem múködik ????
06 30 962 8221
-
sbalu1
senior tag
válasz guriga1234 #7146 üzenetére
Kösz, már telepítem.
-
guriga1234
addikt
Jött frissítés az órára.
-
kazanka
őstag
Sziasztok! Ezeknél az okosóráknál /pl watch4 / a vérnyomás mérés csak samsung telefonnal működik?
-
spanglee001
addikt
Kis help nem engedi az új esimet az óra a régióváltás miatt, amit a samsungpay miatt csináltam réges rég és már nem tudom hogyan kell visszaállítani gyárira, nincs már laptop amiben lenne wifi asszem btu-ra tettem egy leírás szerint. Azt sem tusom hogy mire kellene állítani és hogyan, hogy megegye a tékomos esimet
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
spanglee001
addikt
válasz szokelaszlo #7138 üzenetére
persze, telóval fizetek, és az összes túlárazott samsung cuccot cserélem xiaomira feladtam
-
doongoo
addikt
válasz spanglee001 #7129 üzenetére
azért nem támogatott, mert az új curve kártyád már magyar régiós valószínűleg (a régi még angol volt), így ez a kiskapu bezárult sajnos
-
szokelaszlo
tag
válasz spanglee001 #7129 üzenetére
Ha találsz valami megoldást kérlek megosztod itt ,mert én is így jártam.
-
szokelaszlo
tag
válasz PedroPascal #7130 üzenetére
Köszönöm de így nem aktuális😊
-
szokelaszlo
tag
válasz RockCNC #7128 üzenetére
Gyári visszaállítás sem segített.
Bezavarta a pulzus szenzort egy áruházból letöltött alkalmazás.
egyszerűen csak nem villogott.
Megnéztem a szervizműt és ott sem mért értékeket.
Hűvös helyen viszont nem kezdett melegedni ezért megpróbáltam elindítani a kikapcsolás előtt egy edzés rögzítést ,és lám bekapcsolt a Szenzor és minden jó azóta is.Bár mondjuk kénytelen leszek lecserélni mert iPhone hoz már sajnos nagyon nem ideális.
Ha Iphone-al kötöm össze sajnos nem küldi fel az edzés adatokat a strava profilomba.
És az elég buta az iPhonera megírt es S Health alkalmazás😞 -
Grawens
senior tag
válasz bozsozso #7133 üzenetére
Korábban rendeltem tőlük gyári akksit és egyéb apróságokat, nem volt gondom velük.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nem tudtok esetleg olyan helyet ahol ehhez az órához eredeti szilikon szíjat tudok venni? S-es vagy M-s méret is jó. Ja 46mm tehát 22-es kellene.
Előre is köszönöm.
-
PedroPascal
őstag
válasz szokelaszlo #7127 üzenetére
Szia. Ha érdekel nekem van egy Galaxy Watch 46mm BT. Váltottam Watch 4 classic-ra, így az előzőt nem használom már.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
lejár a curve kártyám ebben a hónapban, de már megküldték az újat. Viszont a samsungpay nem támogatott kártyának jelzi. Van valami megoldás rá, azon kívül hogy lecserélem az összes samsung szemetemet?
-
RockCNC
senior tag
válasz szokelaszlo #7127 üzenetére
Gyári visszaállitás után is?
-
szokelaszlo
tag
Sziasztok.
Az órám egyszer csak felmelegedésre hivatkozva kikapcsolt.
Bekapcsolás és reset után is 1-2 perc után ezen üzenet kíséretében kikapcsol.
Három napot simán elment és sosem volt hirtelen merülés vagy kikapcsolás korábban.
Teszt menüben mindene szenzor működik elvileg.
Bár nem világít zölden a szenzor a hátlapon.
Valami ötlet esetleg?
Vagy nézzek másik órát után? -
Ármester
válasz MaCS_70 #7125 üzenetére
Nincs mit.
Egész pontosan én egy Frontier-t raktam rá, de ha jól tudom méretben nincs különbség a Classichoz képest, csak kinézetben.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz SyMbioTe #7122 üzenetére
Közben akinek hasonló gondja akadna:
A Gear S3 lünetta is tökéletesen passzol az órára.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Kiskakukk
csendes tag
Sziasztok! Van egy aktív 2-es telefonom. Eddig minden jó volt, még a watsapp hívásokat is kijelezte. Kb két hete vettem észre, hogy az üzeneteket jelzi, de a hívásokat nem. Nem tudom, hogy mi történhetett
-
Ármester
válasz SyMbioTe #7121 üzenetére
Még egy kérdés, a korábbi Gear S3 lünettája kompatibilis lehet ezzel?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
Sziasztok, lehet kapni valahol az órához eredeti lünettát még? (vagy akár utángyártott, ami nem csak ilyen ráragasztós védő cucc)
Napközben beleakadt valamibe az órám, és jó eséllyel akkor leesett, amit csak később vettem észre.Egy helyen találtam 18k-ért (fixshop), de annyiért nem vennék, ezen kívül mindenhol csak ezeket a védő vackokat találom.
-
doongoo
addikt
Két éves, de alig hordott (mást használtam napi szinten) bluetooth verziósom van, ha valakit érdekel értelmes áron.
-
Varoz
addikt
válasz cantalyaaga #7116 üzenetére
Tehát 4 éves és napi szinten úsztál vele és szerinted akkor típushiba véletlen sem az, hogy csupán elhasználtad.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Nira
csendes tag
-
cantalyaaga
csendes tag
Típushiba-e vagy sem, de az enyémmel is ez történt egy hete. Úszás után amikor levettem a karomról, a szezorok üvegfedele a kezemen maradt. Ezek után nem működtek az óra szenzorjai, szét is szedtem sebtiben. Ami érdekes, hogy nem csak a kis szenzorfedél ragasztása engedett el, hanem a hátlap alatti tömítés is ragacsos trutyivá vált egy darabon. Kiszárítottam, összeraktam, de a szenzorok nem működnek, nincs pulzusmérés, lépésszámlálás, karlendítésre sem mutatja az időt. Itt a vége, fuss el véle. 4 éves volt, napi szinten úsztam benne, nagyon szerettem.
-
Nira
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg van valakinek törött SM-R815-je eladó?Üdv. Dani :)
-
Nira
csendes tag
Sziasztok!
kellene egy kis segítség!
Van egy SM-R805F-em ami nem hajlandó bekapcsolni, Samsung logó felvillan majd kikapcsol.
Próbáltam odinnal, net odinnal újra szoftverelni de nem hajlandó tovább jutni.
Előélete nem ismert, jelen állapotban került hozzám!Üdv. Dani :)
-
Rocker1
tag
válasz Rigormortiis #7108 üzenetére
Szerintem nincs, mert ide szoktak írni: [link]
Szerk: Látom már írtál oda
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Jól látom, hogy a Watch 5-nek nincs saját topikja?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Varoz
addikt
Annyira típushiba, hogy az enyém már vagy 4 éves és sehol semmi hiba rajta. Pedig estem már benne, a lünetta karcos is.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Ármester
Rossz topik, ez az elsó gen. Watch topikja
[Re:] Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- Óvodások homokozója
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest