- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Vaku topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz cellpeti #7213 üzenetére
Nem nagyon vágom a xiaomi telefonokat, de a haverom is ezzel szívatta magát. Valami energiagazdálkodási okosság miatt engedte el neki az órát. Kikapcsolta ,de mindig visszakapcsolt. Utána a garmin órájával is így járt. Kapcsolj ki rajta minden energiatakarékos módot aztán talán jó lesz.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem teljesen az a topik, de a másikba az utolsó bejegyzés 2023as.
Tegnap vettem a páromnak egy Samsung Galaxy Watch 4 okosórát. Neki egy Xiaomi Redmi Note 13 Pro telefonja van.
Letöltöttük a Samsung Wear alkalmazást, meg amit kért hozzá. Az óra nem mindig csatlakozik a telefonhoz. Ötlete valakinek esetleg?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Uzi74
senior tag
válasz RockCNC #7211 üzenetére
Kiváncsi leszek készül-e valami XDA hack a support utáni időre...
Nekem is működik a mai napig, szintén járt mindenhol - a szenzorokat fedő üveg esett le - de lehet rosszul tettem egyszer a töltőre és túlmelegedett - azóta csak backup óraként funkciónál, néhanapján bekapcsolom.. -
RockCNC
senior tag
válasz Ferike81 #7210 üzenetére
Én is az elejétől rendeltem, napi használat, medence és szaunákat is megjárta.
Kár, hogy megszüntetik a támogatást, habár az elejétől 1-2 számlapot és programot használok csak hozzá.
A Tizen legalább nem aku zabáló, mint az újakon a Wear OS, ráadásul ahogy írtam, egyik sem tetszik még az újak között. -
Ferike81
senior tag
válasz RockCNC #7203 üzenetére
Szia!
Ott lehetett eddig is beállítani, csak most már nem lehet olyan részletesen mint régen. Valószínűleg azért mert már termelnek finoman át az új modellre. De ahogy az előttem szólók is írták nekem is megfelel ez az óra. Nekem most 4 éves, azóta szinte éjjel nappal a kezemen van, kivéve a töltés idejét. Egyszer volt még olyan, hogy nem jelezte az értesítést mert valami kínja volt, újraindítás és minden rendben lett. A telefonom mindig néma, így fontos, hogy jó legyen az óra. Megbízható nagyon. Fizetésre nem használom, így az a rész nem izgat.Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
félisten
-
Ármester
"2024. szeptember 30-tól nem lehet majd többé fizetős tartalmakat vásárolni az okosórákhoz, ideértve az appokat, számlapokat és minden egyebet;"
Bakker el is feledkeztem erről, ezért tűnt el a régi számlapom akkor
Pedig mentésből töltöttem vissza„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
jupp008
senior tag
Nekem is itt van még a kezemen mert semmi nem vitt arra hogy váltsak. Viszont jobban belegondolva az elmúlt 1.5 évben biztosan nem töltöttem rá semmi új programot vagy óralapot.
Jelen pillanatban én úgy vagyok vele hogy használom amig bírja.A lünetta miatt max a hatos szériára váltanék ha történne valami vele.
-
francz'70
senior tag
Hát ez elég szomorú, mivel nálam még meglepően jól működik minden, igaz, nem is használom napi szinten.
Mondjuk ezek a támogatások nélkül az én felhasználási szokásaimmal simán tudok élni. Nekem az egyik egfontosabb funkció az elérhetőség és telefonálás, nagyon sokszor (pláne nyáron) nyűg a telót (Note10+) elraknom, ilyenkor csak az órát (LTE) használom.
...remélem ezt funkciót nem korlátozzák -
BG*
csendes tag
válasz francz'70 #7204 üzenetére
Sajnos hamarosan megszünteti a támogatást a Samsung, utána max papírnehezéknek használhatjuk:
Három hullámban szűnik meg a Tizen-rendszerű eszközök támogatása:
2024. szeptember 30-tól nem lehet majd többé fizetős tartalmakat vásárolni az okosórákhoz, ideértve az appokat, számlapokat és minden egyebet;
2025. május 31-től már ingyenes tartalmakat sem lehet hozzájuk letölteni, leállnak az órákhoz kapcsolódó szolgáltatások, csak a Galaxy Store "saját alkalmazások" menüje marad elérhető;
és végül 2025. szeptember 30-tól már semmilyen ingyenes vagy korábban megvett tartalmat nem lehet újból letölteni az eszközre az említett menün keresztül.
Ennek megfelelően jövő októbertől lényegében végük van a Tizen-rendszerű okosóráknak, teljesen papírnehezékké ugyan nem válnak, de tartalmakat semmilyen szín alatt sem lehet majd letölteni rájuk - írják.A támogatás megszűnése az összes Galaxy Gear modellt, továbbá a Galaxy Watch-t, a Galaxy Watch 3-at, a Galaxy Watch Active-ot, illetve a Galaxy Watch Active 2-t érinti.
[ Szerkesztve ]
BG
-
RockCNC
senior tag
Nézegetem a mostani órákat, de valahogy egyik sem tetszik.
Ez az első generáció még mindig pofásabb mint az újak.
Illetve még tartja a 4-5 napot az aksi. (46-mm-es)
Csak a fizetés hiányzik belőle, egyébként nagyon összerakták anno, szóval még marad egy darabig -
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Aki használja futáshoz (de egyéb edzésekhez is) az órát, elsősorban tőle kérdeznék. Régebben lehetett állítani egyéni edzést a Health alkalmazásban. Most én nem találom, vagy kivették belőle? Gondolok itt arra, hogy be lehetett állítani a tervezett távot, a tempócélt, és az asszisztens ezekhez mérten diktálta a tempót. Most csak külön lehet (tempó, táv, idő, kalóriacél) állítani. Visszatértem az erdei futáshoz, és zavar kissé, hogy nem tudom testreszabni ezt.Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külpolitika
- Sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest