- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jappán
tag
válasz Airzsolti #6420 üzenetére
Engem ez nagyon is érdekel és ezer köszönet a cuccért! Feltelepült az órára és a telefonra is minden rendesen, viszont amikor indítom az ecg mérést és finoman rajta tartom az ujjamat a gombon , nem történik semmi. Valamit rosszul csinálok?
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
Airzsolti
kezdő
válasz Airzsolti #6419 üzenetére
Akit érdekel, közben megoldódott ezekkel a fileokkal. Működik minden szépen. Több mint egy éve ez is szempont volt az oravalasztasnal.
The file is ready there TPKpusher_v9_BPandECG_31_inside.apk
https://www.androidfilehost.com/?fid=10763459528675593925
But you need a samsung phone and SHM SHM1.1.0.175.mod4.apk
From caravana
https://www.androidfilehost.com/?fid=8889791610682944709 -
Diokhan
addikt
válasz Airzsolti #5667 üzenetére
Szerintem is az a gond. Próbáld meg megtisztitani az alját.
Jappán én nem használok semmit rá, így sajnos ajánlani sem tudok semmit.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
niklebi
senior tag
válasz Airzsolti #5516 üzenetére
Nekem eddig mindig sikeres volt több helyszínen (boltban, benzinkút, stb). Szerintem türelmesebbnek kellene lenned, és megvárni amíg nem hallod a kapcsolódást. Nem minden terminálnál ugyanoda kell érinteni. Volt hogy a lehúzós résznél működött. Ki kell tapasztalni.
Azt is vedd figyelembe, hogy ez egy óra és az NFC-jét szinte hozzá kell érinteni a terminálhoz.[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz Airzsolti #5516 üzenetére
Szia.
Alapból itthon nem működik a Samsung pay.
[link] - ebben a hozzászólásban le van írva, hogy hogyan lehet elérni, hogy működjön.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
N4ri87
senior tag
válasz Airzsolti #4732 üzenetére
A kalibrálást az óra csinálja, fogalmam sincs, hogy mihez képest, de tisztában vagyok azzal, hogy a lakóhelyem nem 50 méterrel van a tengerszint felett, a második emelet meg pláne nem.
(#4727) Lápi
A gondunk nem egyedülálló, az első eset nekem is olyan volt, mint amit te írsz, de ha típushibát mondasz, nekem is kérj sorszámot a sóhivatalban.(#4733) KZP
Akármit csinálok, nekem a magasságmérés és pulzusmérő rossz marad. Tegnap előtt a Rábaköz Szíve magazinnak (ez nem egy szar poén) 125-ös pulzust mért. Azóta volt reset, se semmit nem mér.[ Szerkesztve ]
C805
-
KZP
őstag
válasz Airzsolti #4732 üzenetére
Nekem most -118 métert mutatott, de rányomtam a kalibrálásra, és most +118 méter lett, ami már helyes érték.
Valakinek itt a múltkor egyébként megodotta egy szoftver újratelepítése a barométer problémáját. Nekem a pulzusmérés nem működött egyszer, ott is az újratelepítés segített. Tehát lehet, hogy minden hasonló esetben nem kell alaplapot cserélni.[ Szerkesztve ]
-
niklebi
senior tag
válasz Airzsolti #4649 üzenetére
Kár kísérletezned! A Curve csak Angliában engedélyezi a G.Pay és az S.Pay használatát. Én még sikeresen regisztráltam a kártyámat, de egy hiba miatt újraindítottam az órát, és így elveszett a lehetőség. A regisztrált kártyám ott van a telefonon az S.Pay.ben, de nem engedi a Curve szervere az aktiválást. Lekéri a helyadatokat és nem engedi csatlakozni az S.Payt. Állítólag majd valamikor ebben az évben újra engedélyezi. Ezt írták az év végén küldött emailban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- Apple Watch Series 7 45mm GPS - Jó állapot, akku 78%, akár beszámítással
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest