- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz
dragon1993 #6197 üzenetére
én azt értem, csak az dob az áron pluszba, bár akkor azért az 50, nagyonmax 60K-t so-so jól lőttem be, főleg ha van még azért gari
én már sajnálnám szintén eladni (46-os, nem lte-s), mert nagyon lement az áruk. Xbox One X-el is így jártam, már csak 70ért ment el,két hónappal ezelőtt még átlag 90ért mentek
(és megvettem 160ért
)
-
doongoo
addikt
Nekem van egy szinte vadiúj (talán két hónapos) Watch 46-om (sima bluetooth). Csereként kaptam, mert a régiben nem tudták javítani a barométert. Azaz még szinte teljes 2 év gari van rá. Most vettem egy Ticwatch Pro 3 GPS-t és emiatt a Samu csak figyel a fiókban, de annyira rossz már az ára a használt piacon, hogy inkább megtartom tartaléknak (mert még mindig ez a legjobb üzemidejű Samu óra a maga 4 napjával (ahogy én használom).
-
Ubul86
őstag
válasz
dragon1993 #6189 üzenetére
lte-s?
-
Ubul86
őstag
én mindig megnézem, hogy egyes helyeken mi a min. és átlagár, és úgy lövöm be, pl hardverapró, jófogás, facebook
hardveraprón sima 42-es már 39990-ért árulnak, két hete lejáró garanciával.
Szóval ha a tied LTE-s, gondolom azk b +10K, meg a garanciával még számolni, de szerintem olyan 50 körül
(a vérpistikék meg úgy is mindig megkérdezik hogy mennyit engedsz a feléből)
jofogáson 62ért van pl pont olyan amit te is árulsz, garival, de már egy ideje árulja, és már lejjebb vitte az árat 17%-al
-
Ubul86
őstag
sziasztok
nemrég lett egy samsung s20-am, érdeklődni szeretnék, hogy tudtok -e arról van e lehetőség töltéssegítségre a watch és s20 között, ha épp nincs meg az óra töltője, mert pl a munkahelyen hagytam? -
Buci7
csendes tag
Sziasztok, egy Watch 42mm LTE fekete színű órát (garanciális) mennyiért lehetne eladni ?
-
kaisers
aktív tag
Nekem Messenger-el kapcsolatban lenne kérdésem.
Az érdekelne, hogy miért nem mutatja magát az üzenet tartalmát? Csak azt jelzi, hogy üzenet jött, és kitől.
Korábban mutatta, és nem tudom mi állítódhatott el. -
Taci
addikt
Sziasztok!
Jelenleg csak azt a módot találom, hogyan lehet beállítani, hogy melyik alkalmazás küldhessen értesítést az órára, és melyik ne. Viszont ezt én szeretném részletesebben is állítani, nevezetesen így: túl sok Messenger-üzenetet kapok, ezért nagyon zavaró, ha csipog az óra minden üzenetnél. Szeretném lenémítani (szó szerint, a hangját levenni) a Messenger-értesítéseknek. Szeretném, ha megjelennének az órán, de csak a képernyőjén lévő értesítéssel, ne hanggal.
Ezt meg lehet oldani valahogy?
Köszi!
-
Randomized
csendes tag
válasz
Randomized #6113 üzenetére
Megválaszolom a saját kérdésemet, hátha valaki mást is érdekel a téma.
A TransferWise valóban támogatott, de mint kiderült, csak akkor, ha UK címed van. Persze ezt csak az után találtam meg, miután megérkezett a kártya és próbáltam hozzá adni. Ekkor kiírta, hogy a kártya kibocsátó nem támogatott, és egy link a támogatott kibocsátók listájáról, amin tényleg nem szerepel a TransferWise, tehát nem értem, hogy a másik listán miért nem tudták oda írni, hogy UK only, vagy valami.És akkor egy kérdést is felteszek. Még mindig a Curve éri meg legjobban ezek közül?
-
-
Sziasztok!
Készítettem PC-n saját számlapokat a Samsung programjával. Ezt hogyan lehetne felküldeni az órára?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Impair1980 #6175 üzenetére
jaaa, bocsi félreértettem
hát nekem elvileg ott vannak de ha hazamegyek megnézem neked, bár az is lehet hogy csak azért meg az össze órám szinkronizálva van a telefonnal és lehet azért van nekem ott.
de megnézem hátha tudok linket adni -
Impair1980
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #6174 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Impair1980 #6173 üzenetére
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Le lehet valahonnét tölteni a gyári Watch 3 óraszámlapokat? Galaxy Store-ban nem találom!
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
kb. fél éves garanciás wach sima 800-as tipus 46 mm -órán random érzékel a kijelző alsó része. (ha az ébresztés érintéssel van bekapcsolva magától felvillantja a kijelzőt, zenénél a hangot mindig az alsó részre veszi le, és ami a legbosszantóbb, hogy ha az órán keresztűl telefonálok rendszeresen bontja a hívást mivel alul van a hívásbontó piros gomb) Aztután valamiért elmúlik az egész mintha nem is lett volna..Találkozott már valaki ilyen hibával?
A rendszervisszaállítás sem segít!
Esetleg az új ROM megoldaná szerintetek?Előre is köszönöm!
-
Diokhan
addikt
válasz
dragon1993 #6167 üzenetére
Ha nem akarod mókolni, akkor szerintem nem kell cserélni a szoftvert,
Appokat azért nem tudok ajánlani, mert midnenkinek más az igénye és az órén lévő szabad memória nagyon kevés. -
dragon1993
őstag
Beszereztem egy (talán) Francia régiós órát.
Bármi okom lenne CSC cserére?
Ajánlott appok az órára?
(S Pay rootolt telefon miatt nem fog menni szerintem) -
paolinho
őstag
válasz
turbulencia8 #6162 üzenetére
Hát ezt nagyon jól összefoglaltad. Nagyjából ugyan ezen okok miatt cseréltem a Stratos 2-met a Galaxy Watch-ra én is.
Több, mint két év használatot követően szerettem volna valami újat, valamivel többet, valami mást. A GW ilyennek tünt, és egyelő nem csalódtam benne. A Stratos üzemideje verhetetlen (5-6 nap), ebben az én használati szokásaim mentén a GW két napos üzemideje nem a legfényesebb, de van konektor, meg töltő, szóval belefér, hogy minden másbap töltsem az órát. A sport funkcióit még nem teszteltem a Samunak, de ami nekem nem tetszett a Stratos-nál, az a GPS pontatlansága volt. Nagyon nehezen talált műholdat, és magát (pl futásnál) az útvonalat nagyon cikk-cakkosan rögzítette.
Én eSim-es GW-t vettem, de lévén egy előfizetéses Voda-kártya, illetve egy Dominós Telekom-kártya van a telómban, ezt a produktumot egyelőre nem tudom kihasználni, pedig érdekelt volna, hogy ez miként jön át gyakorlatban is. Viszont az óra bluetooth - on keresztül egy S9+ - szal oda-vissza meglehetősen jó hangátvitelt produkál. Szóval nekem egyenlőre tetszik. -
bajnokpityu
félisten
válasz
dragon1993 #6163 üzenetére
Kell a gari, sajnos. Nem az egész óra, inkább barometer, de az nagy százalékban. Amúgy 1 évet sztem így is kapsz hogy kinti.
-
Sziasztok!
Nekem eSIM-es modellem van, csak nem vagyok annál a szolgáltatónál, ahol ezt ki is tudnám használni (hűségidő).
Így jelenleg önálló módban van, kártya nélkül. Bluetooth kapcsolat sincs sem telefonnal, sem fülessel. A GPS és Wi-Fi minden nap reggel van bekapcsolva, ameddig lekérdezi az időjárást. Egyébként használom mint óra, aktivitásmérő, egészségügyi asszisztens és mint játékkonzol, ha rám jön a szapora.
Szóval viszonylag sokat nyomkodom is, de főként sok a képernyőidő. Mindezek mellett az órát én 4-5 naponta töltöm, mert ha jelez pl este 6-kor 15%-ot, akkor tudom, elég, ha másnap este 10-kor felteszem tölteni.A kérdésem egyszerű: Amint kötök új szerződést és beaktiválom az eSIM-et, mennyiben változik az akku kapacitása? Illetve, lesz-e mód arra, hogy ki-be tudjam kapcsolgatni az eSIM aktív állapotát?
Válaszokat előre is köszönöm.
Ui.: 46mm
-
dragon1993
őstag
Jó áron tudnék hozzájutni egy bontatlan Galaxy Watch 46mm-hez.
Egy gondja van, külföldről kapták ajándékba.
Gondolom a garancia sorozatszám alapján nem nagyon járszik.Mennyire gyakran romlanak el ezek az órák?
-
turbulencia8
őstag
válasz
trafóóó #6161 üzenetére
En sima (kettes) Stratosrol valtottam, de csak azert meg meguntam. A stratos akkuideje es a folyamatos uzemu lcd kijelzoje praktikusabb, foleg kulteri sporthoz. A galaxy watch-nal szinesebb, latvanyosabb a kijelzo, es a lunettaja tok jo. A stratos konnyebb es kevesbe bumfordi hatasu. A galaxy watch haza nagyon hosszu, viszont joval tobb szamlap es alkalmazas elerheto ra, napi szinten jobb jasznalni. Aludni a stratosban jobb, es az alvasmerese is jobb, a samsung nagyon alulmeri a melyalvast. A galaxy watch legnagyobb erossege a kihangositoja, ami wifin is jol mukodik, viszont nem samsung telefonnal nem az igazi allitolag.
-
trafóóó
tag
válasz
paolinho #6145 üzenetére
Ezek szerint Stratost váltott nálad ? Melyiket a 2 vagy a 3 ?
Stratos 3 és a Galaxy Watch (46mm)között proálok dönteni.Futáshoz szeretném használni.
Mindent probáltam elolvasni de úgy érzem minél többet olvasok annál rosszabb a helyzet.
Képtelen vagyok dönteni.
Írnál pár sórt hogy miért cserélted ? illetve melyik miben jobb, vagy rosszabb
Előnyök ,hátrányok stb stb.
Hátha hozzá segít a döntéshez.
Elöre is köszönöm. -
-
Sziasztok!
Lent vagyunk feleségemmel Sárváron, és minden este kis levezetésnek úszunk egyet a gyógyfürdőben. Észre vettem, hogy a szilikon szíjon fehér cucc keletkezik, ha megszáradt, gondolom ez a vízben lévő vegyszereknek köszönhető.
Az volna a kérdésem, hogy elég-e a kötelező körök lejárása (hangszóró ön takarítás, lerázás), vagy mossam is el a szálláson alaposan?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
paolinho
őstag
válasz
paolinho #6151 üzenetére
Na jó, most már végképp nem értem, mi van. Most berezgett a teló egy WhatsApp üzenetre. Akkor lehet, már ez sem probléma.
Esetleg arra van megoldás, hogy ilyenkor életrekeljen a képernyő, és ott azonnal látható legyen, hogy mely forrásból, kitől, és milyen tartalmú üzenet jött? -
paolinho
őstag
válasz
paolinho #6147 üzenetére
Na sikerült egy kis előrelépést elérnem. A Galaxy Store a megoldás, legalább is néhány applikáció telepítésére (pl. HERE WeGo). Ja, és jelez a Messenger - re is már. Viszont a WhatsApp és a Viber megoldást igényelne az órán történő megjelenítést illetően. Erre van esetleg ötlet? A Viber látszik a Wearable Értesítések beállítás alatt, de a WhatsApp nem, és le sem tölthető az órához.
-
paolinho
őstag
válasz
Lacielvtárs #6146 üzenetére
Köszi, igen, ott be van jelölve nekem a Gmail, a Viber, és a Messenger is, de pl. a WhatsApp - ot nem is jeleníti meg. Ezt külön telepíteni kell az órára? És ha igen, akkor hogyan?
-
paolinho
őstag
Pár napja használom az órát, és nagyon kellemesnek találom. Az mondjuk másabb érzés az Amazfit Stratos-omhoz képest (ami cirka 5 nap üzemidőt bírt), hogy egy nap alatt viszonylag szolid nyomkodás következtében 65%-ra merül, de ez még az általa nyújtott extrák okán belefér nekem.
Viszont, noha már visszaolvasgattam itt a témában, de nem tudok rájönni arra, hogy miként lehetne új applikációt tenni rá!? Pl egy navigációt. Aztán nekem nem jönnek meg a Viber, WhassApp, Messenger üzenetek, igaz a Gmail üzenetek megjelennek az órán. Ezt hogy tudnám rendbeszedni?
Előre is köszi! -
Csacsa71
friss újonc
Segitsetek. A Samsung Galaxy Watch órám rendszeresen több mint 10%-al több km-t mér futáskor mint a Samsung Galaxy A70 telefonom. Mindkettő a S Health alkalmazást használja. A telefonon és az órán is be van kapcsolva GPS. Az óra viszont nem mutat térképet. Miért?
-
radar
tag
Galaxy Watch 815-re lesz frissités?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
kvojnovics #6140 üzenetére
Active 2 ellenében én meg mindig gwt vennem. 3 ugyan dupla ár, nekem meg is érne, mert talán időtállóbb.
-
Arcanine
tag
válasz
kvojnovics #6137 üzenetére
Ha nem hiányzik a véroxigén-mérés, meg a valamikor érkező EKG, amikkel az újabb szériák többet tudnak (meg nem tudom van-e még valami újdonság ezeken kívül), akkor szerintem igen. A régebbi modellekből kiindulva valószínűleg kapunk még néhány frissítést is. Az enyém nemsokára 2 éves lesz, de azon kívül, hogy egy-két helyen kicsit kopott a tekerője, semmivel nem tűnik rosszabbnak, mint új korában.
-
paolinho
őstag
válasz
kvojnovics #6137 üzenetére
Én megtettem, azaz tegnap beruháztam egybe. Nekem nagyon tetszik, de nyilván az itt lévők többsége ennél több érvet tud az óra védelmében.
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Érdemes ma még ilyen órába beruházni?
Köszönöm!
-
paolinho
őstag
válasz
bajnokpityu #6134 üzenetére
Köszi, ránézek SzaZs-ra. Mondjuk ez a Matteo Dini is egy ügyes fazon, szép számlapokat kreál.
-
paolinho
őstag
válasz
Lacielvtárs #6132 üzenetére
Így már valóban van kínálat!
Köszi -
paolinho
őstag
válasz
bajnokpityu #6130 üzenetére
Biztos én vagyok a béna, de a Wearable-ben 15 db saját számlapon túl én csak viszonylag keveset találok, és azok sem tetszenek.
Ilyen van, hogy 6 db klasszikus, 4 db Minimalista, 5 db Trendi, 5 db Informatív, 2 db Egészség, 3 db Időközpontú, 3 db Háttérkép, 3 db Gyűrűk, és 6 db Kiemelt, amelyek fizetősek.
Nekem egy normális digitális kellene viszonylag nagy számokkal, és az sem baj, ha kicsit pofásabb.
Pl. valami ilyesmi:Vagy hol vannak elrejtve, ha még ezek felett is volna kínálat?
-
paolinho
őstag
Sziasztok!
Beruháztam egy Galaxy Watch-ba (SM-R805F), és most kezdek elmélyedni a beállításaiba. Amit viszont kérdeznék, az talán egy egyszerű dolog lenne, mégsem találom rá az (egyszerű) választ. Ez pedig a számlapokhoz kapcsolódna. Én a digitális kijelzést preferálnám, de annyira szegényes a kínálat, hogy nem találom a nekem leginkább tetszőt. Van valami olyan oldal, ahol bőségesebb egy kicsit a kínálat esetleg?
Nekem korábban egy Amazfit Stratos-om volt, ahol PC-n csatlakoztatva lehetett a számlapokat rápakolni a telóra. Ennél a készüléknél ilyenre nincs lehetőség?
Bocs, ha bugyuta a kérdés, de még nagyon tudatlan vagyok a témában.
Előre is köszi a segítséget! -
rstwingo
tag
Akkor egy kis romozás
itt a legfrissebbek, Mobil Odin minden csomagban benne van
Galaxy Watch
R800XXZ1DTG1_46mm
R810XXU1DTG1_42mmGalaxy Watch Activ 2
R820XXU1DTG1_44mm
R830XXU1BTG1_40mmGalaxy Watch 3
R840XXU1BTG6_45mm
R850XXU1BTG6_41mmJó szórakozást
-
Airzsolti
kezdő
Köszi mindkét ötletet, ki is próbálom!
-
Airzsolti
kezdő
Sziasztok!
Active 2 óránál most már 10 hónapja nem tudom megszokni az AOD mellett jelentkező véletlen érintéseket, amit a testem egyéb pontja vagy karba tett kéznél a másik kezem okoz. Rendre az óraszámlap választót látom, amikor felemelem a kezem. Az első widgetet pedig rendszeresen törlöm. Van erre bármi ellenszer? -
zhorvath
aktív tag
válasz
Rigormortiis #6114 üzenetére
Ha megveszed a GearTracker nevű programot, az tud kapcsolódni mellkas pánthoz (nálam pl. Polar H10-hez) és akkor annak az értékét látod, természetesen az alkalmazásból indított tevékenység esetén.
-
szokelaszlo
tag
válasz
Rigormortiis #6116 üzenetére
Konditermi fitness gép mellkaspánros pulzusmérő szenzora(Garmin) megegyező adatot mutat mindig.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Rigormortiis #6116 üzenetére
de, akárhányszor csekkoltuk, kifejezetten pontos volt. pontosabb, mint sok garmin. kinaiaktól meg pláne.
egy baja van, hogy 5-6mp-vel később mutatja az értéket.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
bajnokpityu #6115 üzenetére
Nem kifejezetten pontos az óra pulzusmérése (nem csak ezé), és nekem az lenne a célom, hogy minél pontosabban tudjam monitorozni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Rigormortiis #6114 üzenetére
nem,de nincs is rá szükség, ha illik a csuklódra.
-
Rigormortiis
veterán
Meg lehet azt oldani, hogy ha veszek egy mellkaspántos pulzusmérőt, annak az adatait az óra jelenítse meg edzés közben (és ne a saját szenzoráét)?
-
Randomized
csendes tag
válasz
doongoo #6112 üzenetére
Köszi, le is töltöttem.
Neked is köszönöm a segítséget (#6107) Xdmilan
Biztonság kedvéért elrakom mindkét órához a szükséges dolgokat.Másik kérdésem: Szerintetek lehet használni TransferWise-al Curve helyett? Haverom javasolta, hogy ha már úgy is ott van a támogatottak listáján. 100%-ig pontosat nem találtam, de ha jól látom akkor ez forintban tudja terhelni a számlát, persze minimális költség itt is van. Például a kártya igénylése 2000 forint. Melyik éri meg jobban?
-
doongoo
addikt
válasz
Randomized #6103 üzenetére
Nem tudom, hogy a 42-eshez melyik lehet jó. Ha biztosan tudod, hogy a CSI1 kell neked, akkor ezt le tudom szedni (még van letöltési keretem a fizetős oldalon), de keresve nem igazán találtam a 42-esre vonatkozó leírást
-
Xdmilan
csendes tag
válasz
Randomized #6106 üzenetére
Közben belenéztem a fileba. A CP file nincs benne, így egyáltalán nem biztos, hogy frissülni is fog :S Érdemes keresgélni a neten.
-
Xdmilan
csendes tag
válasz
Randomized #6106 üzenetére
-
Xdmilan
csendes tag
válasz
Randomized #6103 üzenetére
Ha esetleg tudjuk a pontos verziószámot akkor file beszerzésben most még tudok segíteni
-
Ha nekem ott van a wearable alkalmazásban és az órán is előjön a Pay, ha a felső gombot hosszan nyomom, akkor nekem nem kell trükközgetni downgrade-el meg ilyenekkel, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged